-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
Na szóval felhívtam a 1430-at és kedves szakszerű ügyintézővel beszéltem! Valóban nincs 2 ajándék 1 telefonhoz, de a külső töltő az előfizuhoz ajándék a vezeték nélküli töltő pedig a telóhoz ajándék! 15ike után várhatom a külső töltőt! A vezetéknélkülire azt mondta mivel ez egy egység csomag a számlán is úgy van valóban kell a teló nekik, de azt ajánlotta keressek nokia care-t ott lehet kicserélik helyben! Nokia care hol található az országban?
-
nmy1212
tag
Én a Music XS csomagot nem bírtam megrendelni 1 hónapig mire kb 1 hete kijavították. A weboldalon írták hogy lehet az adott készüléket úgy rendelni, de ha beraktad a kosárba akkor már nem volt ott. Web helpdeskesek írták hogy akkor hiba van.
Vicces társulat... Szóval ha nem láttok valami csomagot egy készülékkel érdemes utána kérdezni.
-
Jadro
veterán
A rendelés állapota a visszahívásra vár. Tehát mentek tovább és majd újra átnézik azokat akik nem voltak elérhetőek valamiért. Én így értelmezem a dolgot. Felhívhatod mondjuk a 1430-at, (biztos ami tuit) de borítékolom hogy ők nem tudnak webshop ügyben intézkedni és csak annyit fognak mondani hogy várj türelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest