Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AliasB

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne 2 kérdésem ;)

    Az első, hogy más is kapott olyan SMS-t, hogy "korlátlan, belföldi díjmentes hétvégi beszélgetés kedvezményét aktiváltuk..."?
    mert én adategyeztetés utáni hétvégére kaptam már ilyet de most megint jött. Nem akarok úgy járni, hogy nekiállok hétvégén telefonálni aztán az van, hogy jaj bocs az elírás volt mert kaptam már ilyet és visszavontuk.

    A másik pedig a domino kártya feltöltésével kapcsolatos. Fel akarom tölteni a kártyám, hogy megrendelhessem a 4GB-os maratont de itt régebben volt szó arról, hogy hogyan lehet kicsit okosabban tölteni a feltöltési bónuszok végett.

    Nem tudom már pontosan de ha jól tudom 1500al is fel tudom tölteni az alkalmazásukon keresztül és akkor is jár valamennyi feltöltési bónusz és ha azt használom amíg lejár aztán megint feltöltöm 1500al és megint azt használom és végül még egyszer akkor az 3x felhasználható bónusz egymásután (ami nem tudom mennyi lenne mert nem tudom ahhoz mennyi a feltöltési bónusz) de ez így akkor működhet? Ha valaki le tudná írni mennyi bónusz van 1500 után és mennyi ideig használható fel azt megköszönném ;)

    [ Szerkesztve ]

    Járj nyitott szemmel.

Új hozzászólás Aktív témák