- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murderer69
őstag
na 2 nap próbálkozás után rá kellett hogy jöjjek hogy még nem hackelhető az új szoft egyik módszerrel sem mert ami létezik mindet kipróbáltam de semmi a hellocarbige egyszerűen nem nyitotta meg a sys mappát és a HelloOX meg el sem indul csak lazán kilép szóval még várhatok
ja és a legszebb az egészben alig enged valamit is feltelepíteni
-
Én nem vagyok ennyire biztos benne. Az E51-es topikban leírtam egyszer, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy csak máshogy szervezték a ROM-ot, és a HC nem találja, amihez nyúlnia kellene.
Kíváncsi lennék FCA álláspontjára a dologrólÉs kösz az infót, már egy ideje fúrta az oldalamat, hogy ki is írta a HC-t.
-
-
SSlyTR
senior tag
Az all files hack garivesztéssel jár?
ha jól látom akkor ez a nokia animációt cseréli le, de és a t-mobilos animációt akarom leírtani a ***-ba
lehet, h bemegyek a t-mobilhoz, bár ott akkora retardáltak vannak...azmár mien, hogyha azt akarom hogy csendben induljon a telefonom meg kell hack-kelni???
-
<NewL>
addikt
IMEI: 354855020236575
vNes Symbian 1.6:
vNes J2ME 1.1: 435316812368630435313812368680
vBoy 1.3: 237242091052919237242021052919
VSun 1.1: 342021950929132272420012519197
vSun Plus 1.0: 319119281164961013198112414609
vDisk 1.0: 242871979699029247498919706994innen melyikkel aktiváljam,mert lehet ,hogy az aktiválással van baj.
-
Klemens
őstag
-
Necc
addikt
De attól még a nyamvadt telepítő ugyanúgy elindul, ha berakom a memóriakártyát, már a kártyát is átfésültem úgy, hogy ".sis" szóra kerestem rá fájltartalom szinten, majd 1.8GB-ot nyálazott át a kereső, de pár zenén kívül semmi érdemlegeset nem talált (meg egy rakat uninstall fájlt de gondolom nem ez okozza a galibát).
1 szó mint 100 a probléma még mindig megvan és még mindig idegesítő, valaki valami help/megoldás? -
Necc
addikt
Átneveztem az összes .sis fájlt .sis.bak -ra, mondván ha nem találja a telepítőt majd leáll, de semmi.
Formázni egész biztos nem fogom a kártyát, semmi kedvem egy napot előre ilyenekket elszöszölni, hogy mindent szépen visszamásolgatni meg visszatelepítgetni, az ilyen az nem az én idegeimnek való. Szerintem csak egy szimpla autorun -szerű fájlt kellene csak kitörölni, ezért meg nem fogok egy kártyát leformázni.
A többi infót pedig kösz -
Ricardo
titán
Nem zavar csak furcsálom. Nem takarta semmi, mert mostanság nem sűrű a program, így egy ideje csak a "mára nincs naptárbejegyzés" felirat van ott. Az adott reggelen ez mellé (illetve alá) került. Addig nem volt ott. Majd kipróbálom hogy beírok valamit és állítgatom a dáumot hogy mikor jelenik meg
.
Gond nincs vele, csak feltűnt mint érdekesség. -
Zsolto
őstag
Hm, először privit akartam írni neked, valahogy tudtam, hogy te vagy az én emberem.
Nagyon köszi az ötleteket, meg is fontolom őket -- nekem nem biztos, hogy lenne kedvem a telepítgetést elölről kezdeni, de sok igazság van abban, amit mondasz a szemetekről.Nagyon köszönöm a segítséget!
Zsolto
-
VChris
csendes tag
Köszi a válaszokat. Mint írtam, olvastam, hogy mi van a kézikönyvben, csak nem tudom értelmezni.
Távoli sim mód:engedélyezi,hogy a telefon sim kártyáját más eszköz is használhassa.
Eddig értem.
Ha a vezeték nélküli eszköz távoli sim módban van,akkor kizárólag a kompatibilis és csatlakoztatott tartozékok,pl az autóskészletet használhatjuk híváskezdeményezésése és fogadására.
Ha nagyon megerőltetem az agyam, akkor még ezt is
Ebben az üzemmódban tehát a vezeték nélküli készülékünk-a beprogramozott segélykérőszámokat leszámítva-nem kezdeményezhet hívást.Ahhoz,hogy újra hívást kezdeményezhessünk, ki kell lépni a távoli sim módból.Ha a készülék le van zárva,a feloldáshoz először írjuk be a feloldó kódot.
De ezt már nem igazán... Azt írja: vezeték nélküli készülékünk. Ez alatt most mit ért? A telefont? De hát az jóhogy vezeték nélküli
Vagy az autós készletet? Nem egyértelmű.
Illetve arra keresem a kérdést, hogy mi változik, ha ki illetve mi változik, ha be van kapcsolva. Mert nálam akármelyik opció van, mindig minden működik, vagy semmi nem működik. (Lásd lentebb, kihangosító probléma) Nem tudom a gyakorlati különbséget a két mód (ki/be) között.
-
TonTomika
aktív tag
-
V.Stryker
nagyúr
-
sztyui2
őstag
Névjegyzéket, üzeneteket lementettem. Zenéket, képeket, videókat lementettem. Ennyi, amire igazán szükségem van a mem kariról. A többit újratelepíti a rendszer a Hard reset után autómatikusan. A többit meg én telepítem fel újra. Úgy fogom nyomni a hard reset-et, hogy bent lesz a mem kari
-
sztyui2
őstag
Igen. Az már megvan, de nekem folyamatosan világító cuccos kéne. A kamera hangját majd megpróbálom, csak most nem otthon vagyok. A bluetooth-os progit megpróbálom majd megkeresni valahogy. A webcam-ből meg csak pár darab van, és egyik se mükszik. Az NTorch-ból meg csak a Pro működik, de azt meg nem lehet letölteni sehonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest