- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
valaki_xy #95381 üzenetére
Marha jó, csak a termék linkjét hagytam ki
Bosch Aerotwin [link] . Tescoból Bosch Eco ment max 5-6 hetet.
Nedves papír törlő, denszesz, ha kap egy fenyőgyanta cseppet v csak víz.Megnézem magamnak, köszi
árban sem vészes, sőt!
Gumi csere....nem is emlékszem rá mikor csináltam#95382vzsryl pont a linket hagytam ki, szintén Bosch. Tisztogatás mint szűz lányoknál, szárazon v minimális nedvességnél az ablakon nem törlök vele, stb.
#95386forceberg ez egy nagyon jó kérdés
Eddig le/fel volt a menet, eszembe nem jutott mérni a lapátok magasságát. Aerotwin van fent.
Írtam, fenntartással.
Még 88-ban kezdődött az egész. Azóta szopóág lapát terén (is), mondhatni megszoktam.
-
nrg.960
tag
válasz
valaki_xy #94564 üzenetére
Astra H-ból amiket nézegetem az A16XER motoros az is okoskerekes, ezeket rakták már a Astra J-be is ami fateromnak van, és ott van a kipufogó oldalon és a szívó oldalon is, ott a gyári az 140k az egyik és 100k a masik oldali okoskerék.
A 110 lovas Megane csak egy oldalon okoskerekes, és annak az okoskerék 60k körül mozog.Akkor valószínüleg az Opelos korszakom megszűnik, és keresek egy 110 lovas Megane-t.
Egyebként a 6-os valtót csak a +1 fokozat miatt ajánlja mindenki vagy van konstrukciós baja az 5-ösnek?
-
-
tycon
tag
válasz
valaki_xy #92768 üzenetére
Ha rendes satufékezés nincs hosszú ideig, akkor a betét felülete is meg szokott keményedni. Optikailag egy szőke nőnek (valaki) ez a tárcsaszín elmegy, inkább az autót lecseréli, ha hajszínt vált. Pakolj össze a kocsiban, és nézd meg néhányszor a féknyomokat olyan helyen, ahol meg lehet taposni a féket, és látszanak a nyomok. Ha ugyanaz a hossz, akkor ne aggódj. Ha nem, akkor se. De akkor inkább levegős a rövidebb oldal.
-
_Smooth
senior tag
válasz
valaki_xy #84758 üzenetére
Csúcs, köszi az infót. Akkor megpróbálok keríteni egy gyári kihangosítós fejet. (Tükör előtt ott a rács és van piros/zöld gomb is)
FB-on nem vagyok fent (így nem is létezem), de max páromnak megmondom, nézzen be oda is.
#84759mycso
Köszönöm Neked is az infót, ránézek majd ezekre is. Igazából csak a vezető oldali is elég lenne. Amúgy nem vészes összeg - főleg, ha tényleg jó. -
valaki_xy
tag
válasz
valaki_xy #84608 üzenetére
Sziasztok!
Robi tanácsára kicseréltem a trafót, de nem sikerült megnyugodnom. Sajnos a problémás trafó körül viszonylag friss olajat véletem felfedezni, valamint minimálisan a trafó oldala is olajos volt. Az elképzelésem szerint azért csak 2-3 nap után jelentkezik a hiba, mert akkor ér le e gyertyáig az olaj. Jól gondolom? Ebből kifolyólag a hiba fő forrása az olajfolyás lehet?
-
törölt tag
válasz
valaki_xy #76366 üzenetére
Kocsi alatt, motornál olajfolyásnyom? Motorolaj, hűtővíz tiszta, nem habos?
Kocsi reggel beindításnál füstöl, nagyobb gázra, váltások közben esetleg füst? [link] Ilyesmi.
Ha rövidtávos a kocsi és most mentél vele sokat akkor a benzinmaradék, kondenzvíz is ki tud párologni az olajból ami csökkenést mutat. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
valaki_xy #76366 üzenetére
Hosszú úton hirtelen fogyás normális, ha előtte csak rövideket ment. Ilyenkor fel tud melegedni az olaj és a víz stb elpárolog belőle. Másik, hogy meleg motornál pontatlan szokott lenni a szint általában, nézz rá holnap, ha ugyanott áll megint (domborzati viszonyok is jelenthetnek valamennyi különbséget, érdemes ugyanott állva nézni)
-
z00li
senior tag
válasz
valaki_xy #63339 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Hétfőn felmérik majd a helyi Renault szervízben, ha nagyjából rendben lesz akkor megveszem. Idáig egy probléma derült ki, a kulcson lévő gomb csak nyitja, de nem zárja az autót. A pótkerék helyéről egy fotót tudnál feltenni ide? Sokat segítene hogy törve volt-e vagy sem. Köszi!
Üdv: Z
-
-
feco6512
tag
válasz
valaki_xy #53447 üzenetére
Szia mikor nekem a clion ilyen gondom volt a fütő radiátorom volt egy kis repedés és attól párásodott!nem lesz e szélvédö belülröl fátyolos érdekes?ezt a fagyálló okozza bár annyira még nem folyatott hogy a kiegyenlitő tartályból hiányzott volna.kicseréltem azóta a fütés is elég.Sajnos nem kis munka!!😩😩😩
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest