- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
salieri. #96173 üzenetére
Köszönöm a választ. Azt lehet tudni esetleg, hogy mennyire hajlamos a kokszosodásra, milyen gyakran kell diózni? Illetve van benne kettőstömegű? Egyre kevésbé félek ettől a motortól, elvileg Európa legtöbbet eladott autója a Sandero és a Clio. Szerinrem többnyire ilyen motorral vehették meg. Plusz olvastam, hogy Jogger taxik már mentek 2-300 ezer km- t is ezzel a motorral.
-
rob210
Topikgazda
-
MasterMark
titán
válasz
salieri. #93737 üzenetére
Ja értem.
[link] Itt azt írják:
Az ELF hazai forgalmazója a terméket jelenleg nem engedélyezi kiskereskedelmi forgalomban értékesíteni, kizárólag márkaszervizeken keresztül. Amint ez változik, azonnal visszakerül a termék állandó készletünkre. Addig is elérhető a 2020-tól hivatalos Renault gyári olaj: CASTROL GTX RN17 5W30 termék. -
MasterMark
titán
válasz
salieri. #93536 üzenetére
TITAN GT1 PRO RN17 FE SAE 0W-20 inkább ez gondolom.
-
szebe
addikt
válasz
salieri. #93372 üzenetére
Jónak tűnik, kérdés hogy kuplung miért volt cserélve.
Amúgy szerintem drága, 3-nál többet nem adnék érte, de valszeg így is el fog menni hamar. 1 éve vettem 2.7-ért ~fél évvel idősebb 3/2-t a gyengébb 1.6-ossal, hasonló felszereltséggel és futással. Szerintem nem ér 500k-val többet. -
vzsryl
nagyúr
válasz
salieri. #92907 üzenetére
Ez kb. Suzuki márkaszerviz árszint, és tudomásom szerint a rendes p*najeles Renault szerviz sem annyira brutál, de a dákónál drágább.
VW-nél egy olaj és szűrő cserés kötelező 150k+, sőt ha még üzemanyagszűrő meg néhány dolog közbe jön, akkor 200k+. De kell a gari miatt, mert ha szétesik a DSG, akkor az simán 7 számjegyű, és nem biztos, hogy 1-essel kezdődik. -
Benir8
senior tag
válasz
salieri. #91483 üzenetére
Nem található ilyen márka, az olcsóbbik kamoka, qwp stb., drágábbik TRW,spidan(tartósabb?).
Nekem is volt cserélve műanyag perselyt a jobb oldali kormányműban ha jól emlékszem másfél éve.
Attól tartom, most ha újra kicserélem a perselyt nem lesz jobb, ugye belül a fogasléc ennyi futason 300 ezer km-en elkopik, ezért gondoltam a cserét. -
rob210
Topikgazda
válasz
salieri. #91451 üzenetére
Igen az olajok elveszítik ezt hívják elnyíródásnak.
De ez 10ezer előtt nem következik be!!!
Csak, ha nagyon keményen rúgod neki, kijársz pályanapokra tartós 5000 nél tartod.
Szóval a 10e előtti csere csak pazarlás.
De igen ésszerű a gyári 30ezres ciklusokat erősen elfelejteni, mert azt csak nagyon ideális körülmények között képesek kiszolgálni. -
rob210
Topikgazda
válasz
salieri. #91382 üzenetére
Szerintem azokban már mind cseréltek vezérlést.
Hiába láncos, sajnos változó a szelepvezérlés a szívóoldalon és változó az olajpumpa is, ha valamelyik ezek közül lehal , akkor vezérléscsere.
Leginkább az olajpumpa szokott, de vvti kerék is állt már meg, nem egy. Összességében nem rossz motor, de figyelni kell rá és ha kéri rálocsolni amit kell.
Én a 3 henger miatt borzongok tőle, iszonyat zavar a hangja. Sose tudom, hogy most baja van, vagy csak ilyen.
Csak azt tudom mondani, hogy jobb mint az 1.2, de ez se 100-as.
A szelepeket pedig ez is kokszolja. -
den89
tag
válasz
salieri. #91256 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infókat. Drága az alkatrész hozzá? Biztos nem drágább, mint egy VW-hez, Skodához, vagy akár egy prémiumhoz.
Egyébként megnyugtató, hogy csak ennyi "gond" volt vele. Én az életben nem rakok bele ennyi km-t. Gondoltam, hogy 8 liter alatt nem megy el, ha nagyrészt városban van használva.
Láttam a linkelt autót is. Én is csodálkoztam, hogy vajon miért ilyen "olcsó".
Köszi! -
Zol01
tag
válasz
salieri. #90616 üzenetére
Ez a 250k a megane után aprópénz lenne, ez bele is van kalkulálva. Meg azt gondolom ez egy vállalható összeg ha utána nem kell azon rettegnek hogy haza jutok e vagy sem.
rob210#90617 Azt hiszem meggyőztél. Keresgélek még akkor.Nem akarlak zaklatni titeket ezzel, de még ezt megérdeklődném. Összegben ez lenne a teteje. Nem lenne rossz ha vissza ülhetnék, mert nagyon imádtam. Bár ezt asszonnyal előtte le kell boxolnom. Nem lesz könnyű meggyőzni hogy visszaüljünk egy ilyenbe.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/renault/megane/renault_megane_grandtour_1.4_tce_dynamique-19893546 -
mdav88
aktív tag
válasz
salieri. #89979 üzenetére
Itt valami disznóság lesz a tulajdonlásban, bár telefonban nem tűnt fel, de úgy tűnik valami tesót bandához került az autó (fb sokmindent felfed..). Feltettem a kérdést, hogy tudok-e az eredeti tulajjal beszélni, amire nem volt a válasz, illetve az hogy már ő a tulaj és vele kötök adásvételit. Ah jó, csak a JSZPben nem ez van. Gondolom, ha családon belüli tulajváltás van akkor is ugrik egyet a számláló, nem?
Viszont, ha nem lett átíratva akkor elvileg 15 napon túl kivonják a forgalomból, szóval nem igazán értem ezt a tulajdonlás részt....Úgy tűnik elengedős ez is.
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz
salieri. #89964 üzenetére
Pont tegnap este lattam csak a jszp-n, hogy ez nem 6, hanem 5 sebesseges. Nekunk igazabol mindegy, helyi szaladgalos lesz belole. A gumik aktualis allapota nem okvetlen problema, van az az ar, ahol ez elnezheto. Ami jo hir, hogy a google mapsen megtalaltam az autot a gazdajanal, es ugy tunik hogy tehetosebbek voltak.
2023 juliusi az utcakep:
-
Josi
aktív tag
válasz
salieri. #89859 üzenetére
Nekem 2000 évi Megane I-ben van 11 éve. Már rég behozta az árát.
Számold ki mennyi idő alatt hozná vissza az árát.
Ha nem akarod sokáig megtartani a jelenlegi autót, akkor nem éri meg.
Sokan félnek a gázos autótól, szóval eladáskor hátrány inkább. Kiszerelés meg megint 60-100 ezer között.
De amikor beállsz tankolni és fizetsz.... -
Josi
aktív tag
válasz
salieri. #89852 üzenetére
Ha LPG-s autót akarsz. akkor vegyél egy benzinest és utólag tetess bele LPG-t.
A gyáriakkal az a gond, szakszervizen kívűl más nem nagyon tud a rendszerbe belenyúlni, a márkaszervíz meg nem nagyon ért a gázhoz. kb 250-300 ezer egy új gázrendszer beépítve. És majd féláron jársz mint bezzinnel (jelenleg). -
gergo5991
őstag
válasz
salieri. #89715 üzenetére
mire kell főként a kocsi és milyen terepen? hegyvidékre?
nem vagyok valami nagy szakértő, nekem is ilyen motor van 1.6 16v a renault meganeban,
a ból b be eljutni rendben van.
előzni megmondom őszintén én nem nagyon merek vele, kevés szerintem az ereje és hamar el is fogy az a kicsi is ami vanazt nem látom a hirdetésben hogy hány sebességes 5 vagy 6, az enyém 5 sebességes és autópályán már kifejezetten zavaró, 90-100km/h ig még oké, afelett már hoszabb úton füldugó szerintem kellhet..
nagy a bódé, általában az ilyen kocsikat plafonig is szokták pakolni, elvégre ezért vesz az ember nagy bódét, szerintem megpakolva nagyon kevés lesz az ereje és sokat is fog fogyasztani a nagy légellenálás meg súly miatt..
enyém városban 8-12l-is kér, városon kivül autópályán olyan 7,7-8l klimával, 90 országuton olyan 5,9-6,5 között -
LamerGyuri
senior tag
válasz
salieri. #89067 üzenetére
Belseje Clio 2, ha nem volt törött, ez sem rozsdál, de szerintem az 1.2-es motor elég csirke, max városi cirkálónak jó. 1.4 16V-vel viszont nagyon keveset vettek meg, ritka.
Típushibák meg csak a szokásos Clio-Thalia: hátsó rugók, fűtőradiátor, kontakthibák, hervadt motortartó bakok.....stb. Kb. semmi új, amit még nem tudnál -
rob210
Topikgazda
válasz
salieri. #88519 üzenetére
Elf sxr 5w40
(én motul 5w40 et használok)
Nekem most, hogy már csak hajnalban vannak mínuszok 6.5liter.
Télen amikor mínuszok voltak, 6.9liter volt.
Ez városi vagy országúti forgalomban lejjebb vihető.
6 liter alá minden meglepetés és csoda nélkül le lehet menni vele.Amire figyelj!
A segédkeret legyen szép rozsdamentes.
(hűtőtartó az elejében a bölcső folytatása.)
A hűtő legyen az elejében szép korrózió mentes!!!
Multi hűtő, azaz egyben van a klíma és a hűtő az elejében a cseréje fájdalmas költség, ha nálad adja meg magát. Nálam ez például otthagyom ok volt, 3 db nál is amit megnéztem.
Leengeded a fagyálót, lefejteted a klímát, megveszed 128ezerért a hűtőt, majd feltöltöd fagyállóval és feltölteted a klímát. Azaz egy 200ezres költségről beszélünk.
Ami még fontos, a bajuszkapcsolókon mindent kapcsolgass végig.
Illetve az elejében a levélrács alá világíts be és nézd meg áll-e benne kosz esetleg víz.
Ha nem volt takarítva a vízelvezető, akkor az ablaktörlő motor vízben áll és el tudja vinni a teljes kormányoszlop kapcsoló kar kombót.
Más típushibája nincs.
Vételkor nézz alá, hogy a pótkerék alatta van-e , nepperek előszeretettel elcigánykodják.
[link]Az olajbetöltőnél lesz chapuccino, attól ne ijedj meg, ez azért van, mert az olajbetöltő a legmagasabb pontja az olajzórendszernek és itt csapódik ki a pára, ami az olajgőzzel emulziót képez.
Havi egyszer kitörli az ember és csókolom.
Persze ha nagy a mennyiség az nem jó jel. -
rob210
Topikgazda
válasz
salieri. #88517 üzenetére
Mindegyik fogyasztja az olajat.
Az enyém 2dl ert eszik meg sac. 10e alatt.
Amíg nem kell utántölteni 10ezres ciklusonként addig nincs gond.
Ha egy ciklus alatt jelzi, hogy tegyél bele olajat az baj.
Akkor szelepszár szimeringezés, kompressziómérés és ha szükséges motorgenerál.
De amíg a nívó szinten belül kér az normális.
Kis köbcentis turbós motor, mindegyik kér valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest