- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #79181 üzenetére
Köszi!
A műszerfal kibontásához neki merjek állni, vagy vigyem szerelőhöz?
Mennyire időigényes egy ilyen mutatvány?
A biztosítéktáblában nekem két egyforma fekete és egy nagyobb szürke relé van. A két feketét már próbáltam felcserélni, de nem változott semmi, gondolom akkor a szürke lesz ami hibás lehet. Igaz? -
z00li
senior tag
Sziasztok!
Twingo I fűtésboxhoz hogyan férek hozzá? Rob régebben már írta, hogy nagy meló, csak a részletekre nem derült fény. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Ismét kérdéssel fordulnék hozzátok. Scénic II-nél melyek a típushibák, miket érdemes megnézni vásárlás előtt? 1.6 16V (nem Grand) lenne a kiszemelt, 5-ös vagy 6-os váltóval. Melyiket érdemesebb keresni? Ha esetleg panorámatetős az mennyire problémás?
Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint egy Fluence mennyire lenne megfelelő egy 3 gyerekes családnak? 2 gyerekülés + 1 ülésmagasító elfér a hátsó sorban? (tudom-tudom próbáljam ki
) Hátha van valakinek ilyen irányú tapasztalata. Egyébként 1.6 benzinesben gondolkodom, elsősorban rövidebb távokra lenne használva. Mennyire problémás ez a modell?
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a Megane I gyári tetőcsomagtartója jó lehet Scenic I-hez is?
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Ismét problémám lenne a Twingo-val. Hiába állítom be a fűtéspanelen hogy a szélvédőre fújja a levegőt, alig megy oda valami. Ilyenkor a fűtéspanel cserés vagy javítható valahogy?
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valami tipp erre a hibajelenségre?
Valamint szeretnék négyévszakos gumit rakni a Twingora, de nem tudom milyen méretet válasszak. Jelenleg 165/65 R14 van rajta, de ha minden igaz akkor 155/65 R14 a gyári méret. Év elején a Nexen-t néztem, de akkor végül elmaradt a vásárlás.
Javaslatokat előre is köszi!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Ismét problémával fordulnék hozzátok. 2001-es évjáratú Twingo (1.2 16V) sebességkijelzője menet közben egyszer csak 0-ra váltott, majd kicsit később felvillant a szervókormány hiba is, érzésre nem is volt rásegítés. Mikor hazaértem leállítottam a kocsit, majd újraindítottam. Újra lett sebességkijelzésem is, meg szervo is. Ma reggel nem produkálta a hibát. Szerintetek merre lenne érdemes elindulni a hibakereséssel? Segítségetek előre is köszönöm!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
2001-es Twingo-n nem működik sem a tompított, sem a távolsági fényszóró. Izzót cseréltem, biztosítékok jók. Mi lehet a gond ha egyik oldal sem működik? Ja, a fényszóró magasság állítás sem megy.
Segítséget előre is köszönöm.
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #65588 üzenetére
Köszönöm így eléggé megkésve is.
Mivel nem boldogultam vele így szerelő lett a vége.Ma kaptam vissza az autót, holnap teszt élesben.
Ami történt:
-lebontotta a kormány körüli burkolatokat, kormánykapcsolókat, elmondása szerint nem talált semmi problémát. Remélem nálam sem jön elő újra a füstölés.
-fék: jobb hátsó munkahenger folyatta a fékfolyadékot, így ennek következtében komplett hátsó fék felújítás lett a dolog vége (fékdobok kerékcsapággyal, munkahengerek, fékpofák)
-ha már úgy adódott kicsit átnézettem az autót, aminek az lett a vége hogy a két hátsó lengéscsillapító is ki lett cserélve
-ami még cserés lesz az a két első féktárcsa plusz fékbetétek
-ja, és mielőbb meg kell ejtsek még egy futóműbeállítást
Röviden ennyi. Nem volt őszinte a mosolyom. Remélem egy darabig nem lesz egyéb váratlan kiadás, ez így kicsit sok volt.Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
A nemrég vásárolt Twingón előjött pár hiba:
Tegnap mentem hazafelé és a kormánykerék mögül mintha füst jött volna ki. Égett szag nem volt, leállítottam, vártam kicsit, majd továbbindultam. Utána nem láttam hogy füstölt volna. Ennek ellenére ma nem indultam el vele. Valami zárlatos lehet?
Másik probléma, hogy fékezéskor jobb hátulról súrlódó hang jön, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Gondolom a fékkel lesz valami probléma, vagy okozhatja valami más?
Leginkább az bosszant, hogy próbaúton ezek nem jöttek elő.Mindegy, mit vár az ember egy nagykorú autótól?
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #64506 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsot!
Nagy hegyekbe én sem mennék vele, csak meló, meg környékben szaladgálás. Amolyan vegyes felhasználásra lenne, Gyöngyös környékén elsősorban. Nexen N blue 4 Season is jónak tűnik ADAC teszt szerint.
Pár dolog a paripáról:
Twingo 1.2 16v Cinetic-108000 futott km, 95000-nél volt vezérléscsere. Elég jól felszerelt, sajna nincs klíma, sem ABS. Két helyen van felületi rozsda amivel foglalkoznom kell: jobb hátsó sárvédőív, valamint a vezetőoldali küszöb eleje (ennek javítására már kaptam egy 20k-s ajánlatot). Plusz a jobb első lámpa cserés, mivel valaminek nekikoccantak és eltörtek a fülek.Mi lehet még hibaforrás, mit érdemes vásárláskor cseréltetnem?
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Ma új taggal bővült a család, egy 2001-es 1.2 16v Twingo személyében. Viszont egyből egy kérdéssel indítanék: nyárigumi van az autón jelenleg, venni kéne rá valamit hogy most is tudjuk használni. Mit javasolnátok: téli vagy négyévszakos. Rövid távokat mennénk csak, napi max 2x15-km, kisebb dombok vannak az útvonalon. Ha jól tudom 165/65 R14 a gyári méret. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Távirányítós központi zár javítása mennyire lehet bonyolult/költséges?
A kulcson lévő gombbal csak nyitni lehet az autót, de zárni nem. (2000-es évjáratú Clio)
-
z00li
senior tag
válasz
valaki_xy #63339 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Hétfőn felmérik majd a helyi Renault szervízben, ha nagyjából rendben lesz akkor megveszem. Idáig egy probléma derült ki, a kulcson lévő gomb csak nyitja, de nem zárja az autót. A pótkerék helyéről egy fotót tudnál feltenni ide? Sokat segítene hogy törve volt-e vagy sem. Köszi!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném. 1.4 8v Clio (2000-es évjárat) mennyire lehet problémás? Főleg rövid távokat menne egy személlyel. Ma délután megnéztem egyet, próbakört is mentünk, nekem tetszett a kocsi. Rozsdát nem igazán vettem észre rajta. A pótkeréknél a lemez a lökös felől be van nyomva ezeknél, vagy az törésre utal? Holnap megpróbálom ismerőssel átnézetni, biztos ami biztos alapon. Ha tudtok típushibákat amire figyelni kell, légyszi írjátok meg. Köszi!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Valaki esetleg tud olyan bontóhoz elérhetőséget, ahol akadna Scenic I jobb hátsó ajtóra vízlehúzó gumicsík? Válaszokat előre is köszönöm!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Ismét lenne 2 problémám (egyre jobban unom hogy mindig kijön valami
):
-ment a klíma hazafelé és kiszálláskor látom hogy a gázpedál mellett egy csövön keresztül szivárog be a víz. Ez honnan jöhet?
-másik gondom hogy valahol beázik a csomagtér. Merre érdemes elkezdeni a hibakeresest?
Scenic I-ről lenne szó. Tippeket előre is köszönöm!Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Scenic I jobb hátsó elektromos ablakának eltört a csúszka része. Unixban/Bárdiban érdemes próbálkoznom, vagy rendeljem netről?
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Van pár zavaró esztétikai hiba az autómon, amiket szeretnék kijavítani.
1. "A" oszlop belső borítása:
Ezt hogyan tudnám leszedni, hogy újrakárpitozzam?
2. Napfénytető belső árnyékolója:
Szintén a kiszedés menete érdekelne.
3. Ajtón lévő vízvető gumi eláll:
Gondolom bontóból tudnám pótolni.
4. Napfénytető külső gumitömítése:
Honnan tudnék újat venni?Valamint elkezdett a fényezésen lévő lakkréteg a motorháztetőn, és a tetőn feljönni. Mióta nálam van az autó szabad ég alatt áll télen-nyáron, de a külső műanyagok állapotából ítélve javarészt így lehetett tárolva előtte is. Szerintetek megérné fényeztetni, vagy nézzek utána a karosszériafóliázásnak? Melyik lehet a költséghatékonyabb?
Segítségetek előre is köszönöm!Üdv: Z
-
z00li
senior tag
válasz
molnarpeter #55339 üzenetére
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #55335 üzenetére
Hát olybá tűnik hogy elengedem ezt az autócsere gondolatot egy kis időre. Köszönöm a felvilágosítást.
Jelenlegi felhasználáshoz bőven elég a paripa.
Jövőre így megpróbálom rendbekapni esztétikailag, már amennyire három gyerek mellett ez megoldható.
Topikösszefoglalóba bekerülhetünk ha teszek fel képet?
Z
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #55331 üzenetére
A jelenlegi Scénic I 1.6 16V is 8l körül eszik éves átlagban, szóval a fogyasztás nem lenne gond.
"Ráadásul a 2.0 literesben már kettőstömegű van és okoskerék is."
Az okoskereket tudtam, a kettőstömegűt nem."(Egyébként nagy szerethető hodály föleg a grand)"
Gondolom, hiszen a mostanit is nagyon szeretem a hülye francia megoldásaival is.És mit gondolsz milyen lehet a kettes Scénic 1.6 16V hatos váltóval? Ott csak rövidebbek a fokozatok, vagy spórolósabb a hatodik?
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Második generációs Scénicnél mire érdemes figyelni? 2003-as évjáratú benzines 2.0 16V-ről lenne szó. Fogyasztásban mennyivel lehet rosszabb egy első generációs 1.6 16V-nél?
Z
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #51452 üzenetére
Üdv.
Túl vagyunk a szervizen. Az esővíz elvezető el volt dugulva, az utastéri motor valószínűleg már többször is kapott vizet, elég rozsdás volt. Egy új motor került bele, 21k volt kedvezménnyel. A vízelvezető gumijai ki lettek véve, remélem több gond nem lesz vele. Viszont a szélvédő alján eléggé eláll a műanyag burkolat, ott bejuthat még víz?
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok.
Tegnapi felhőszakadás és jégeső következtében nem működik a belső fűtő ventilátorom, valamint kis nedvesség is van az anyósülés előtt. Hol keressem a beázás okát? A ventilátor szerintetek javítható vagy csere? (2001-es scenic I-es) Válaszokat előre is köszönöm!
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet leszedni az A oszlop belső takaró elemét egy Scenic I-esnek? A kárpit felvált azt szeretném kijavítani. Mivel lenne érdemes ragasztanom hogy tartós legyen?
Z
-
-
z00li
senior tag
válasz
motoflug #45366 üzenetére
Szia!
Így egy év tapasztalatából szerintem simán megvehető autó. Nekem egy 1.6 16V van, kintről jött, elég jól felszerelt példány. Néha kicsit bánom, hogy nem a kétliteres motorral vettem, de ezzel is elégedett vagyok. Idáig mondhatni a kopó alkatrészek lettek cserélve, meg most a jobb első ablakemelő (bal elsőt még kicserélte aki behozta az autót). Rozsda nincs, az szerintem is a töröttek sajátossága.
-
z00li
senior tag
Estét!
Elhoztam az autót a szerelőtől, 60k mínusz.
Viszont van két új első féktárcsám, fékbetétekkel, ki lett cserélve egy talpas, valamint a jobb oldali elektromos ablakemelő szerkezet. Remélem egy ideig nem jön elő más probléma és kicsit rendbekaphatom az autót esztétikailag is.
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Ma leadtam az autót ismerős szerelőhöz, de pár tünet már most kiderült. A bal első fékem szinte teljesen be van állva, alig lehetett forgatni a kereket. A jobb hátsó szintén zenész, bár az még egész tűrhető, de az is fogott. Kell még egy talpast cserélni, meg valami stabilizátorokat említett. Ja, meg rossz a jobb első ablakemelőm is.
Még a fontosabb dolgokat átnézi, aztán remélem más már nem jön elő. Kíváncsi leszek csökkenni fog-e a fogyasztásom.
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Fogyasztással kapcsolatos kérdésem lenne. Mióta megvan az autó (Scenic I 1.6 16V) folyamatosan vezetem a tankolásokat, megtett távokat. A közel egy éves átlagom 8 liter körül alakul. Leggyakrabban 15km-es távokat megyek vagy rövidebbeket. Télen-nyáron kint áll a kocsi, ebben a kánikulában használom a klímát is. Ez ilyen felhasználás mellett mennyire jó/rossz?
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár problémám (Scenic I 2001-es):
-bizonyos kormányállásoknál a bal első kerék felől csikorgó hang jön. Kormányfordításra, fékezésre abbamarad. Gondolom a fék környékén lehet a hiba, de mi?
-tolatáskor daráló hang a jobb első kerék felől. Motortartó bakot már nézték, de elvileg jó. Más?Üdv: Z
-
z00li
senior tag
válasz
diablo1984 #42068 üzenetére
Pont így gondoltam én is.
Akkor szerintem marad a gyári méret és abból belefér a keretbe egy jobb minőségű is.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Nyárigumival kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 185/65 R15-ös lenne a gyári méretem, de gondolkodom azon hogy szélesebb gumit tegyek rá, azzal mégiscsak mutatósabb lenne az autó (2001-es Scenic 1.6 16V).
Viszont lehet, hogy nőne a fogyasztásom. Mit javasolnátok?
Árban a gyári mérettel járnék a legjobban.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a vezetőoldali biztonsági övet nem húzza vissza automatikusan, kézzel kell noszogatnom. Hogyan tudnám orvosolni a hibát?
Valamint még az érdekelne, hogy az ajtókon kívül lévő vízvető műanyagok elég viseltesek, honnan tudnék újakat szerezni?
Z
-
z00li
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Kedden kicseréltem az akksit a kocsiban, aminek köszönhetően a rádió kódot kért. Próbáltam is beadni neki egy kódot amit a doksik között találtam, viszont valószínűsítem hogy nem jó, mivel azóta fixen a "code" felirat van és csak pittyeg. Honnan tudhatom meg a helyes kódot és hogyan tudom beadni neki?
AUX bemenetet tudnék rá varázsolni valahogy kis pénzből? Jól tudom hogy a tuner list-es rádióra nem elég egy szimpla kábel?
Segítségetek előre is köszönöm!Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Üdv!
Ma felkerültek a kocsira az új téligumik, kíváncsi vagyok mennyivel lesz másabb mint a kopott négyévszakosak.
Még akksit kellene vegyek bele, ajánlhatnátok valami megbízható típust.Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Tegnap ki lett pucolva a pillangószelep és vissza lett állítva alapértékre a vezérlése is. Próbaképp beindítottam ma, szerintem már most sokkal jobb az alapjáratom. Holnap éles teszt következik. Remélem megoldódott a problémám.
Más: le kéne cseréljem az akkut. Milyet ajánlanátok?Scenic I 1.6 16V
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Írtam régebben olyan problémáról, hogy indulás után akár többször is lefullad az autó, alacsony az alapjárat. Akkor a FHP jeladót írtátok mint lehetséges hibaforrás. Szerelőm szerint nem ez okozza a problémát, bár nem cseréltük ki. Valami pillangószelepet is néztünk, nem szív e falsot, de ott sem volt gond. Ha már ott voltam, akkor rámérettem az akksira és az akkuteszter szerint cserélni kellene. Az akksi okozhat ilyen lefulladást indítás után? Milyet lenne érdemes vennem a kocsiba?
-
z00li
senior tag
válasz
diablo1984 #40455 üzenetére
Köszi!
Nekünk két csöppség miatt esett rá a választásunk. Idáig elégedett vagyok vele, bár vannak még dolgok amiket szeretnék megcsinálni/megcsináltatni rajta. Mondjuk hosszabb távra tervezek vele. Hacsak nem nyerünk a lottón, akkor szerintem marad kb. 2020-ig. -
z00li
senior tag
válasz
rob210 #40442 üzenetére
& Pecc & diablo1984: köszönet.
Egyelőre akkor marad így, de ha találok jobbat jó áron akkor lehet még szezon előtt lecserélem.
Viszont ha már egyre gyakrabban előfordulok itt, akkor bemutatnám az autóm én is.
2001-es évjáratú 1.6 16V Scenic. Ha minden igaz Expression felszereltség. Elektromos ablak elől-hátul, 2db elektromos napfénytető, ABS, ESP, sok légzsák, gyári könyöklő, külön nyitható hátsó szélvédő, alufelni, cd lejátszó, metálfény. Most van benne 154k Km, Németországból jött még júliusban.
Üdv: Z -
z00li
senior tag
válasz
rob210 #40422 üzenetére
&diablo1984:
A képeket fel tudnád rakni megint? Kíváncsi lennék milyen volt előtte és milyen lett utána.
Már felrakattam rá a gumit is, viszont még nincs az autón. De eléggé zavar. Lehet elkapkodtam a dolgot.Na mindegy vagy festek vagy nézek másik felnit (ezt meg megpróbálom eladni).
Köszi!Üdv,
ZSzerk.: közben megtaláltam a képeket, elég jól sikerült a festésed
Kár hogy a kiinduló állapotról nincs képed. Viszont így elnézve ez nem lehetett olyan rozsdás mint az én felnijeim.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
-acélfelnit felrakhatok-e az alufelni csavarjaival?
-az acélfelni amit sikerült vennem elég rozsdás felületű, szerintetek lehet ebből gond?
-pontosan milyen méretű és ET számú acélfelni megy 2001-es scenic I-re? (nem találom a felnin)Üdv,
Z -
z00li
senior tag
Sziasztok!
1.6 16V Scenic I-esem olyan hibát produkál, hogy mikor reggel kiállok az udvaron kívülre (kb. 5méter) van hogy lefullad. Akár többször egymás után is. Amikor bemelegszik már nincs vele gond.
Most volt vezérműszíj, vízpumpa, olaj, olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, benzinszűrő, gyertyacsere. A hiba előtte is fennállt, reméltem hogy nagyszervíz után eltűnik. Mit kéne még megnézetnem?
Idegesítő a dolog.
Valamint tudnátok adni tippet téligumira?Előre is köszönöm!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a netről rendelt "méretpontos" gumiszőnyegem. Hátra teljesen jó is, az első üléseknél viszont jócskán túllóg. 2001-es scenicről van szó. A miénkben van mindkét első ülés alatt kihúzható tároló. Lehet hogy ez nem minden scenicben van?
Sajnos úgy néz ki vissza kell küldenem.
Úgyhogy kereshetek tovább gumiszőnyeget.
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Méretpontos gumiszőnyeget honnan érdemes venni/rendelni?
2001-es évjáratú Scenicbe kellene.
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Scenic I-esre keresnék tankajtót. Tudnátok ajánlani pár bontót vagy egyéb helyet ahol érdemes lenne érdeklődnöm? Valamint gumiszőnyeget milyet lenne érdemes vennem?
Gyári renault gondolom horror áron lenne. Segítségetek előre is köszi!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a topikhoz egy 2001-es Sceniccel. Végül egy 1.6 16V lett a befutó. Az esetleges nyűgeimmel majd zaklatlak titeket.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Külföldi autó papírozása tokkal-vonóval együtt mibe kerül?
Próbáltam utánanézni, de számomra nem egyértelmű.
Egy 2001-es 1.6-os scenicről lenne szó, érvényes külföldi forgalmival. Segítségetek előre is köszi!
UI.: Ha minden jól megy hétfőn végre átnézik a múltkor említett autót is.Üdv, Z
-
z00li
senior tag
Magánszemély az eladó, azt mondta hogy nem akart ezekkel foglalkozni. A trafót meg még azért nem cserélte ki, mert jelenleg nincs probléma a motorral, de már produkálta a tüneteket. Egyébként Scenic I-es az autó.
Mindenféleképpen átnézetem ismerőssel, aztán meglátjuk ő mit mond rá.Köszi!
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #37702 üzenetére
Üdv!
Megint a segítségetek kérném. Tegnap megnéztem egy scenicet. 2003.01 havi forgalomba helyezés, 1.6 16V, 143k km, második tulajtól. Bal első doblemez sérült, plusz első lökös kicsit repedt egy nyúlnak köszönhetően. Egyik hátsó lámpa törött, másik repedt, ezt leszámítva csak kisebb esztétikai hibái vannak, rozsdát nem véltem felfedezni. Vezérlés állítólag nemrég cserélve, olaj csak gyári elf. Egyik gyújtótrafó állítólag vacakol, de adnának egy újat hozzá. Belsejére egy kozmetika ráférne. Téli gumi szett lemezfelnin, nyári alufelnin. 800k a vételár, engedni nem akar. Jövőhéten megnézetem ismerőssel szervizben, ha azt mondja ok, akkor valószínű megveszem. Az ár reális vagy próbáljak meg alkudni? Az említett hibák javítása kb. mennyi lehet?
Válaszokat előre is köszi!Üdv, Z
-
z00li
senior tag
válasz
rob210 #37672 üzenetére
Üdv!
Tegnap megnéztem a scenicet. A kereskedő korrekt volt, körbemérte az autót, a bal hátsó ajtó környéke volt komolyabban javítva. Hátsó sárvédőíveket megkezdte a rozsda, motortartó bakon, meg egy két helyen volt még rozsda. Jobb oldali visszapillantó sérült, viszont egy bontottat adnának mellé, plusz tetőcsomagtartót is. A belseje viszont tényleg nagyon szép volt, hihető 160k km-rel. Mentünk egy rövid próbakört is, hát tényleg nem egy versenyautó, azért azt hittem jobban megy.
Lehet várok még egy kicsit.
Viszont lenne egy újabb kérdésem. Kangoo 1.5dci 65Le milyen lehet?Most még ezen is elgondolkodtam.
Szerintetek?
Üdv, Z
-
-
z00li
senior tag
Köszi a válaszokat!
Akkor leszűkítve scenic I, megane kombira/sedanra. Dízelmotorokról vélemény? 1.9dti/dci, 1.5dci?
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állunk, ebben szeretnék segítséget kérni. Elsősorban munkába járáshoz keresnék autót, de azért évente pár hosszabb táv is becsúszna. Amiket eddig néztem:
-Scenic I 2000-es évjárattól 1.6 16V, 1.9dti, 1.9dci
-Scenic II 1.6 16V, 1.5dci
-Laguna II kombi 1.8 16V
-Megane kombi 2000-es évjárattól
Valamelyik Scenic lenne a legjobb a térkínálata miatt, ugyanis van egy 21 hónapos és egy újszülött gyerkőcünk.
Árban 800k lenne a keret. Én a benzinesek felé húzok mivel leggyakrabban rövidtávon használnánk. Jó lenne ha relatív olcsón fenntartható lenne az autó. Ti melyiket javasolnátok? Esetleg más tipp?Üdv, Z
-
z00li
senior tag
válasz
Balázs1047 #4671 üzenetére
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Megváltam az autómtól (Clio), de megmaradt róla a nyári kerékgarnitúrám (14", 185/60 Kléber dynaxer hp2). Ha esetleg érdekel valakit akkor szóljon. Tudom hogy nem itt a helye, de remélem ennyi még belefér.
Köszi és bocsi az offért.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan apropóból írnék, hogy eladóvá vált a 2000-es évjáratú 1.2 RN típusú Cliom. Ha esetleg érdekelne valakit privizzen.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest