- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
válasz
angyalpc2 #97252 üzenetére
Vedd meg bátran, gázból 6-7 l fogyaszt,sokat sporolsz a benzinnel szemben,nincs koksz,szivocso befecskendezéses. Landirenzo gázrendszer van benne,ami az egyik legjobb. A gáz alapvetően magasabb hőfokon ég,de nem bántja a motort egyáltalán, benzinből 5l alá hozható városon kívül 90-el.Neha megjaratod benzinnel. Tudják olvasni maszek, normális gazosok szerencsére van is belőlük az országban.A Bojtár utcában 339 Ft a gáz. Oda is a MOL szállít.10 ezrenkent volt benne olajcsere bajuk nem lehet. motor ugyanaz,mint a legendás 1.33 tce csak 3 hengerrel. Gázzal 100 le, benzinnel 90le.
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
Sziasztok, vélemény erről a cliorol?
-
salieri.
őstag
Köszi a hozzászólásokat, nem merek egyelőre beleugrani, mert megáll valami zsebbenyulos sztori.
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezekről az autókról, megbízhatóság terén? Gondolkodóba estem..
-
salieri.
őstag
Sziasztok.
Érdemes lehet megnézni ezt a cliot? Motor jól emlékszem láncos,ugye?
Mit kell rajta különösen megnézni? -
salieri.
őstag
Azt mondjátok,hogy nem rendellenes? Mi lesz -5 Fokban,ha most így indul. Milyen fordulaton lehet ráengedni a kuplungot? 1.6 16v alig adtam gázt...
-
salieri.
őstag
válasz
MasterMark #94856 üzenetére
De , adok neki, és lefullad ,ha hirtelen nyomok rá nem áll le.
-
salieri.
őstag
Sziasztok,1.0 Tce benzin/LPG: hidegben, 8 fok alatt, hidegen nehezen tudok vele elindulni.kb 4-5 percig ketyegni kell alapjáraton, mert ha hamarabb indulok,kuplungot felengedve, gázt adagolva azonnal lefullad az autó.Check engine nincs.mi lehet a gond?
[link] -
salieri.
őstag
válasz
MasterMark #93742 üzenetére
Castrolnal volt egy pár éve botrány,hogy hamisították, sok autó motorja tönkrement .
-
salieri.
őstag
válasz
MasterMark #93736 üzenetére
Mert nem talaltam sem kovacson ,sem kaufferen.
elf Rn17 szabvany 5W30 tudomasom szerint nem kaphato csak markaszervizben !?
-
salieri.
őstag
Sziasztok,vettem egy gyári 1.0 benzin/gázos Logan 3, 2 éves autót.A tartályra utaló papírokat nem találok.nem lesz ebből gond a műszaki vizsgán?
-
salieri.
őstag
válasz
MasterMark #93537 üzenetére
Köszi, csak kauffer, Kovács oldala se hozza.
-
salieri.
őstag
Sziasztok,az 1.0 benzin /LPG Tce motorba milyen olajat javasoltok?
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
-
salieri.
őstag
válasz
domper2015 #91633 üzenetére
Nekem a Valeo 80 ezer km-nel tart.Clioba lukot rákattam, semmi gond vele, viszont erősebb láb kell. Egyre inkább azt látom a drágább nem feltétlenül jobb.
-
salieri.
őstag
válasz
norbert1998 #91450 üzenetére
Mert az olajok elveszítik kenokepesseguket.Aki ilyet vesz tisztában van a koltsegvonzattal.
-
salieri.
őstag
válasz
diablo1984 #91376 üzenetére
H4B kód állítólag nagyon jó, láncos vezerles.Volt ebből a kis köbcentis motorból jópár.
-
salieri.
őstag
Közben én is kérdeznék egyet, valakinek van 0.9 Tce 90 lovas H4B ?
Tényleg megbízható, kiváló konstrukció? -
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
Szia!
Pont ma érdeklődtem erről, taxiban 260 ezer km (116lovas egyébként csak szoftver más), 10 ezrenkent olajcsere.Ha valami gond van drága az alkatrész hozzá.Egy szimmeringet,egy környezetvédelmi alkatrészt kellett cserélni (250k) fogyasztás városban 8-9 l
Egyébként baromi jó áron van a készletes modell:[link]
-
salieri.
őstag
Sziasztok,esetleg van itt debreceni,aki rá tud nézni,hogy mennyire igaz,amit leírtak?
[link] -
salieri.
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a H4MD738 motor miben más ,mint a K4M812D?
Megbízható, hasonlóan,mint a K4M? -
salieri.
őstag
Hali,ehhez a karosszeriahoz nagyon gyenge a motor,8-9 l körül fog fogyasztani.Alapvetoen jó konstrukcio.Kormanymu, futómű a gyenge pontja.Elso szerviz elég sok lesz, vezérlés szett,hosszbordasszij készlet,szolenoid,okoskerek,összes folyadék,váltó,fék,fagyallo vagy 250 k összesen.Hatso féktárcsa egyben van a kerekcsapaggyal.Termosztat meg a gyenge pontja ,ami elég drága.Ha elektromos kézifék az is nagyobb koltseg.Nekem a hűtő kilyukadt ennyi évesen benne.Ez nem privilege,borules,borkormany tempomat hol vannak.
-
salieri.
őstag
Hali!
Erről a darabról mi a véleményetek? Érdemes megnézni?
-
salieri.
őstag
válasz
Mezga Aladár #89967 üzenetére
Nem néz ki valami jól,padka nyomai.
-
salieri.
őstag
Sziasztok,ez a motor megvehető? [link]
-
salieri.
őstag
Köszi az infót mindenkinek,dizeltol félek,sok városi használat lenne benne.Amugy igen a 110 lovas 6 sebességes.
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Meg szabad venni ezzel a gyenge motorral ezt a bódét? Van ezeknek az autóknak valami betegsége,ami zsebbenyúlós történet? -
salieri.
őstag
válasz
LamerGyuri #89070 üzenetére
Azt gondoltam valamint fejlesztettek is,ennek fényében nem sokkal ér többet,mint az 1 -es.
-
salieri.
őstag
válasz
LamerGyuri #89068 üzenetére
Hali, magyarul semmit nem újítottak az egyes thaliahoz képest?Sajnos nincs 1.4 és motorral, városi használatra, valamint Max 50 km es körzetre kell.
-
salieri.
őstag
Sziasztok,2011 és Thaliarol mi a véleményetek,1.2 75 Lovas motor.Karosszeria ennek sem korrodal? vannak tipushibak? Mit kell jobban megnézni vásárlásnál? köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest