- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
válasz
_Smooth #84757 üzenetére
Szia!
A világítás melletti kör alakú rács a mikrofon lesz, illetve ha a kormánytávon a némító gombon ott a piros és zöld telefonjel, akkor eredetileg kihangosítós rádió volt benne.
Egyébként ha Facebookozol, akkor tudom ajánlani a Renault Megane III / Megane IV (Magyarország / Hungary) csoportot. Ott is sok infót megtalálsz a típussal kapcsolatban.
-
mycso
Topikgazda
válasz
_Smooth #84755 üzenetére
Szia, hátha segít:
Cicergés: általában ezek szoktak lenni; visszapillantó, ajtó gumírozása már nem jó és nem zár tökéletesen, illetve az övnek a háza.Óra: ha nem navis, akkor valóban a kijelző körül kellene lennie állító gomboknak, ha navis és nincs meg a gyári fej, akkor sehol
Kulcsnélküli funkció: ez felszereltség függő, nem csak szoftveres feature, hardver is kell hozzá. (vezérlő, antennák,...)
Ülésfűtés: nekem sem volt, én egy erre szakosodott céggel építtettem be (kb. 3 éve volt 70 körül a két első ülés)
Kormány táv: mindegyiken van, nem egyenlő a kihangosítóval. A kormány táv sok utólagos fejegységgel összeházasítható, valami 15.000ft körüli adapterre emlékszem.
Kilincsek mögött: a szabadkéz funkcióhoz kapcsolódó érzékelők vannak, vagy ha nem tudja az autó, akkor csak sima takarók és igen tudnak mozogni, sőt, ez is okozhatja az első kérdésedben megfogalmazott hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest