- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz
forceberg #90925 üzenetére
Igen, volt gond az EGR-rel abból lett egy extra garancális csere is, légtömegmérő is ki lett cserélve. Leginkább zabált dCi-hez képest, most 4,8 - 5,9 l/100km az átlag, ami nekem maximálisan megfelel.
Most kezdődött 2-3 hete, a rángatás fix fordulatszámon jelentkezik, gázadáskor nem tapasztalom. Hajtva néha lehet érezni olykor bizonytalanságot, egy pici torpanást váltáskor, de ritkán.
Sokat megyek vele autópályán, főúton, nem a városban tespedő masina. -
norbert1998
nagyúr
válasz
forceberg #90628 üzenetére
17-től elvileg felbővítették a dugattyúkban az olajvisszafolyó furatokat, ezáltal a hosszú olajcserével és rövid távokkal szarabbá váló olaj nem szorul meg a lefolyás előtt, nem kokszolja be a lehúzógyűrűket, amivel televeri a olajjal az égésteret is, elcsámcsogva az amőgy is kicsi olajtöltetet. Ezen kívül volt egy szoftvermódosítás is, aminek köszönhetően elvileg nem csökken le annyira az égéstérben a szívás alatt a nyomás, ezáltal szintén nem szippantja úgy fel a motorolajat a dugattyú felől, elcsámcsogva azt.
Volt valami karternyomás szituáció is, ez talán a lekokszolt olajgyűrűk miatt csökkenő kompresszió hozománya, amitől megnőtt a kartergáz mennyisége, valamint a karter olajgőz mennyisége is, ami ráégett a szívó szelepekre a közvetlen befecskendezés hátránya miatt (nem mossa a szelepeket a benzin). A ráégett koksztól a szelepek egyszercsak eltörtek, berobbantak az égéstérbe.
Jellemzően a városban használt autókon történik ez, amikor felmennek autópályára, kb 50 és 70 ezer km között.
Valamint a hirtelen megnőtt olajfogyasztás miatt a vezérlés is képes bekotlani.Egyébként a kokszosodásra egy olajlecsapató jó megoldás lehet, de a fogyást akkor is nagyon figyelni kell. Mikor a számítógép jelzi a digitális szintmérőn, hogy kevés a szint, akkor már túl késő. És szigorúan tízezer.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
forceberg #90345 üzenetére
Jó, hogy mondod ezt az sarus témát. Tényleg ezt is említette a szerelő mint opció. Nálam 12-es (vagy 13) anya fogja,de a lényegen nem változtat
, örök életében központival nyitottam a zárakat, meg is van az eredménye. Ilyenkor amikor behozom a lakásba az aksit tölteni, akkor lezárom a kocsit majd a motorháztető lecsuk és zárva van minden, (csillaggarázs sajna) de csak úgy tudok bejutni az autóba, hogy az anyós oldali ajtónál a zárat nagy nehezen fel tudja tolni a kulcs többszöri próbálkozásra. A vezető oldal úgy be van állva, hogy félek, elferdülne a kulcs
, de amúgy tényleg lehet ez lesz a megoldás a problémára, hogy leveszem a negatívot.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
forceberg #90343 üzenetére
Így van ahogy mondod, inkább rövid utak jellemzik, mióta 2. számú lett belőle. Jó, hogy van egy tartalék autó, nem akarok megválni tőle. Amíg csak ő volt, addig nem volt ilyen gond, mert vegyes használt mellett voltak rövid és hosszabb utak is benne.
Szerelő azt mondta, ha tudom néha tegyem rá töltőre. Ha 72Ah vagy nagyobb akku nem megoldás, akkor marad így és néha töltögetem.
Ma 24 óra töltés után pöcre indult, de amikor nem akar indulni, akkor lehet hallani, hogy nagyon nincs kraft. 3-4 indítózás után már az óracsoportot is nullázza. -
vzsryl
nagyúr
válasz
forceberg #90196 üzenetére
Azért adtam el a Superb-et, mert nem akartam dízelt. Egyszerűen nem tudtam megszokni a hangját, szagát, karakterét. Lehetőség szerint két literes szívót szerettem volna, és abból csak az L3 nincs “túlárazva”.
Vannak hibái, pl. a veserázó futómű is ilyen, de legalább mindenkit körbe tudok autózni a Mecsekben. -
gabor9991
addikt
válasz
forceberg #90171 üzenetére
Azzal nincs baj amikor tervezhető a kiadás és számít rá a tulaj hogy 200-250 ezer után bizony költeni kell az autóra de ezt követően újra elmegy sok ezret megbízhatóan.Azzal van inkább baj mikor megbízhatatlan egy autó, hiába költ rá a tulaj attól függetlenül jönnek a váratlan, bosszantó és drága hibák.Van a családban több offos dízel, van amelyik 7 éves 350ezer felett futott és gyakorlatilag a műszaki állapota hibátlan, meg van olyan amelyikben 5 évesen 170 ezernél már fel lett újítva a motor, most lesz benne kuplung cserélve, kormos a kipufogó miközben a porlasztók be lettek vizsgálva a turbóval együtt és tudják a gyári értéket, a dpf is új és mégis kormol
na ilyenre nincs szükségem.
Itt is elment egy kisebb összeg arra hogy hátha kiderül mi a hiba mert valami nem jó az egyértelmű, de külön-külön bevizsgálva minden alkatrész jó, az autóban együtt viszont nem működnek.
Nézem én is a hahu-t, jönnek a hirdetések minden nap, hihetetlen módon a fehér dízel kombikat külföldön mindig eldobálják még 180ezer km futás körül legyen az Ford,,Skoda,kia,opelközben mállik a kormány bennük meg lyukas a szőnyeg a pedáloknál 5-6 éves autókban.
De ezeket a M4 110 lovas dizeleket is beraktam a keresőbe, ha rob azt írja hogy ez talán a legjobban sikerült dízel az 1.5 dci-szériából akkor gondolom nagyon nem lehet mellé nyúlni egy ilyennel ha nem a legalja kínálatban kotorászik az ember. -
Alusky
senior tag
-
-
t.imi
addikt
válasz
forceberg #89355 üzenetére
Szerintem a kamaz hang miatt, amiről már többször panaszkodtam az évek alatt.
320km után még bőven sok volt cseréig, véletlenül néztem meg ott is
Aztán jött 2 nap kamazozás, eszembe sem jutott.
Kíváncsi voltam a megtett útra, akkor látom, hogy ott a figyelmeztetés1500km és szerviz.
Nyomásszabályzó csere után lényegesen kevesebbet hallottam.
Talán fojtószelep ganyézás is ráférne, ha lehet olyat.
Be kellene kötni azt a ledet, lássam legalább mikor ne állítsam le.
[link]
Ez működhet vajh? -
rob210
Topikgazda
válasz
forceberg #89328 üzenetére
Semmi hibátlan szerelés , minden forog.
Egyszerűen szar a conti.
Nincs kidörzsölődés nincs darálék.
Fogtamagát és elcsattant.
Tök száraz a 2 hónapos szíj.
Viszont tényleg minden ki volt cserélve, becsülettel.
Nem én cseréltem, de ha én csináltam volna is elcsattan, csak ugye nálam egy alapszabály van contit soha. Csak a tulaj felelősségére .
A hengerfej elég szarul járt. -
t.imi
addikt
válasz
forceberg #89303 üzenetére
Csak vettem egy perhas átlag számot, 400e 10 év alatt is majdnem sok
Nekem. Azért is írtam, hogy legyünk lóvaginák. Akár 400ft is lehetne...
Nav oldalon fent ha a visszamenőleg X évre a mindenkori hivatalos üzemanyag ár. '14-ig.[link]Eléggé nagy a szórás.
Sok sok éve hagytam abba a taxizást.
Akkor volt kollégám, aki 12-14 literrel járt nappal/éjjel wv polo 1.4, sokda felicia 1.3MPI-vel, én 6-7 között az utóbbival. Átlagban 7-9 között jött ki az többségnek a skoda.
Szóval eléggé láb függő ez az egész. Ő a másik véglet. -
vzsryl
nagyúr
válasz
forceberg #89303 üzenetére
A tapasztalataim alapján a fogyasztást két dolog tudja igazán növelni:
1. Városi használat, simán képes másfélszeres szorzóra az országúthoz képest.
2. Nagy tempó (130 feletti, tehát illegális). Elmehet itt is fél liter felett pluszban a semmire.Sokáig figyeltem a fogyasztásbeli különbséget a sportos és a nyugodt vezetés között, de kb hibahatáron belül maradt, max pár deci. A nagy gáz - nagy fék kombót inkább a biztonság miatt kerülném, illetve a motor és fékberendezés tartósságán is javít, ha ésszel használják őket.
-
-
t.imi
addikt
válasz
forceberg #89255 üzenetére
Áh, köszönöm!
Szerk. Akkor 86os.
Én nem úsztam meg csere nélkül, sütés után is volt kettő 0 Kohmos, kettőt sikerült 310Kohmra kihozni.
Valamilyen szinten érthető.
Ott maradsz x és y között nem egyszer, valószínűleg engem is szét@€# az ideg.
Nekem 435 + 130-ba volt a csúcs és vezérlés. Rettentően baráti áron.
Komplett fék, gázpedál, érzékelőket nem írom.
Szerencsére Rob szól, ha b+ készül, mégha fájdalmas is, fel tudsz rá készülni.Szerelőket hagyjuk
Most ragasztotam vissza csomi alatti rekeszbe a hangszigetelő lapot, nem fért bele az 1.05 millióba + 2db patenttal egybe....mondtam, klónozni kell Robit. Nincs mese. 1 megyébe 1. Pesten kettő.
Többiek mehetnek salgót szerelni, tisztelet a kivételnek!. -
diablo1984
veterán
válasz
forceberg #89151 üzenetére
Így van, jól írod, ez a helyzet, de ennek elkerülése miatt van egy retesz benne ami alap helyzetben lezár(reteszel) és meggátolja a csörgést. Ez akkor old, ha a szolenoid beengedi az olajat, ezzel elfordítja a kereket és ez által a vezérmű tengelyt. Tehát ki van az találva, egyszerű az a kerék mint egy faék, itt a reteszelés nem talál be valamiért a helyére, egy 12évesnél még hagyjám, de egy 3 napos esetén nem nagyon értem a dolgot, elvileg rugós, tehát mechanikus lenne a reteszelés(tehát nem kell hozzá olajnyomás), az oldása hidraulikus. Ennek ha nincs lyukon, akkor is indításkor be kellene a lyukba akadnia és ezzel a zörgést meggátolni.
Nordik: az olajat elengedi(a szolenoid ereszti el egy fordulat alatt) , de a retesznek kellene megfogni a az okoskerék belsejét.
Egyszerű, de nem értem. Lehet mikronokon múlik, hogy az a retesz beugorjon a helyére, vagy nem. Esetemben inkább nem. Meleg motornál igen, tehát mikor még olaj van a járatokban, akkor csak beugrik. -
Nordik
őstag
-
hdanesz
őstag
válasz
forceberg #89108 üzenetére
Tavaly hozták be. A szervizkönyv szerint hihető a km...már ha azok a szervizek valóban megtörténtek, nem csak utólag pecsételtek/firkáltak. Egyedül az a két év alatt megett 230km fura 2011 és 2013 között.
2009.02.18. 16199km
2010.03.03. 30965km
2011 03.08. 47250km
2013.07.31. 47480km
2014.01.15. 54466km
2015.01.08. 62809km
2016.01.08. 68670km
2016.12.16. 73754km
2017.12.07. 78415km
2019.04.19. 85228km
2020.05.20. 90089km
2022.03.18. 95489km (ez már magyarországi szerviz)Holnap megnézem, aztán majd kiderül mit tud a gép.
-
válasz
forceberg #88989 üzenetére
Öhm, amennyire tudom C-Elyséeben csak ugyanez az 1.2 VTi (72, majd később 2016tól egyetlen benzinmotorként 82 lóval) vagy a régiben a 1.6 VTi (115) volt (nem prince féle, hanem a TU széria tovább reszelése, ami kínában folytatta 1.8asként a karrierjét).
Amúgy a felszereltség alsó felében lévő (kölcsönzős) C3-ak sokszor 68/95-re vannak visszafojtva. Pug csinált ezres EB0át, a Cit inkább visszafogta az 1.2est EB2-őt az olcsóbb adózás végett
szoftveresen.
Nejemében városba, meg kb 80ig lakotton kívül több ember azt tippelte (másodrája), hogy 1.6 szívó (miután mondom nekik hogy nem turbós, mert azaz első tipp mindig).
Idáig nem is kapott csipszet, mert olyan élénk, mint a többi csipsz után lett. Kivéve klímázásnál, ahol környezetvédelmi frissítés leszedálta, de ha lekettyen a gari, megoldjuk.Pedig a Rio
109100 lovasa se rossz, főleg jó váltóval, de elég magasan éled, az tény.Somatom: A tiéd nem átlagos autó. De az új már az lett szerintem...
-
válasz
forceberg #88985 üzenetére
Turbós, vagy a szívó VTi? Utóbbi van a nejemében, azt is nagyon szeretem, megénekeltem sokszor sógorék i20asához képest (83ló 118nyúlmókus 2750en, vs 84 ló 118nym 4200őn, 4 henger) mennyire más ligának érződik, lelkes kis moci. Helyben járkálás miatt ugyan megy fel a fogyi, meg főleg nejem lába alatt, de sztem még korrekt. Az elődben lévő 1.4 8v 4hengerest reggelire megeszi.
Szóval a jót szeretem, legyen régi, vagy új.
Somatom: Megane etech tesztekett nézz/olvas. A tartós teljesítmény valószínűleg elég lesz, de nyilván nem a lakókocsi húzás az átlagos felhasználás. És igen, sok fasza
full/öntöltőhibrid csoda van, és az etech is jó (toyota, kia/hyundai cuccai is korrektek). Bár nem tudom milyen rendes hibrideket vezettél idáig. De kehes 90-100 ló jól vitte amiket próbáltam. -
-
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
forceberg #88708 üzenetére
A megane 3-4 méret mindnekinek elég lenne bőven. Legfeljebb egy kombi
De láttál már telipakolt kombit? a mindennapokban 1-2 ember ül a kocsiakban.
Ennek ellénére a Capture "kicsi" De mellé állsz és asztakrva hát az nem egy Clio2 méret.
Szóval kicsi belülről és emiatt vesznek egy Kadjart. A laguna 3 valamikor egy orbitális nagy kocsi volt, most középkategória, mert a Australt Arkanát vesznek helyette, nem is 5 litert fogyaszt. a Twingo Clio meg "nem kell senkinek" szint lett. Mert kicsi akkor olcsó nincs pénze ...így az is vesz 1-2 mérettel nagyobb kocsit, holott nincs rá szüksége.
Aztán meg nincs hely a városban parkolni.
Nem baj majd a 1,8-2,5 tonnás suv elektromosak megoldják a gondot.
(mellesleg ezt a nők biztonság vágyuk, férfiaktól elvárt egzisztencia vágyuk, gyerekhordási szokásai táplálják.) -
polonic
félisten
válasz
forceberg #88704 üzenetére
Rohadt nagy dilemmában vagyok, hogy mi legyen. Megtartani ezt? De majd gondolom hamarosan jönnek a dízel nyűgök. Bár, ha ezek rendbe is lesznek rakva, akkor megint lesz jó pár évig egy jó autó.
Az a baj, ennek nem megy felfelé az ára. És ha másikat is vennék, nagyon zsebbe kell nyúlni.
Cimborám a mitsu L200-at 5 éve 10 évesen 3,3-ért vette. Most idén még 5-ért adta el...
Meg a másik dolog már, hogy nagyon elegem van már a manuális váltóból. Automata lesz a következő autóm és már nagyon kéne. -
Xantomas
őstag
válasz
forceberg #88649 üzenetére
Tázsvíreink most még elkerültek
ősszel durvább volt, bár még csak 3. Nap van. Vasárnap tettem fel. Az után, hogy felkerült 5 perccel később hívtak, hogy jönnek érte, 500-ért vinnék. Ok, ott tali.
Mai nap. Úgy volt, tegnap jön érte egy úriember, úgy, hogy még a nyári kerekek a szüleim kertjében, a faházban voltak.
Mondtam neki, jöhet, nézze meg, utána gondolkodjon rajta, aludjon rá egyet, hétfőn este, vagy kedd reggel hozom csak el a kerekeket. Végül csak ma jött volna, reggel, utána délután, de nem lett belőle semmi, becsípődött a háta. Opcióként felmerült a végén, hogy én elvihetném a kocsit, és akkor, ha szimpi, akkor megvenné. (Nem akartam mondani neki, ha becsípődős, akkor ebből ki-beszálláskor vért fog pössenteni). Mondtam neki, ha látja a hirdetést, amikor újra mobilis lesz, nyugodtan keressen meg. Ha neki szánta a sors, megvárja. A végén még írt egy sms-t. Semmi negatív, csak már nekem kellemetlen a dolog.
Közben még ugye ketten bejelentkeztek érte megnézni. A bácsi, meg egy nepper is. A bácsi végül lemondta, mert leesett neki, hogy diesel…
A nepper meg úgy gondolta, hogy mégsem jönne el, én majd elviszem neki Vecsésre, leadom a papírjait, hazataxizok, vagy BKV-zok és bizományiban értékesíti.
Egy fiatal srác tett egy próbát. Hozna egy e46-ot és egy-egyben csere, nem is kellene papírozni.
Crème de la crème: olcsóbban van máshol, vinné az olcsóbb áráért, de nem akar érte lemenni Nyíregy mellé. Mondom, talán, menni az annyi. 300e, meg adna még tojást, meg csirkét. Élőt. Végülis, csak 1M Ft a difi, a földszinti, kertkapcsolatos társasházi lakás kertjébe végülis el lennének a csirkék, csak a szomszédok lehet nem értékelnék a dolgot.LamerGyuri, látom én is. Ígérgetik, hogy javítják, de az lesz, hogy törlöm, s perkálhatom ki újra az 550 Ft-os képfeltöltés díját. Tanulópénz… Facséra még egyszer nem teszem ki. Az maga volt az alja pokol.
Szakmámból kifolyólag egy buborékban élek, s nem kommunikálok, találkozok a társadalom igencsak nagyrészével, de egy ilyen autót hirdetve, nem kerülhetem el, kb úgy érzem magam, mint az egyszeri nő az internetes társkeresés pöcegödrében.Miért nem fér el? Nem akarom és ha visszaolvasod, nem is írtam le minden részletet.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
forceberg #88618 üzenetére
Kb. 2 éven keresztül csak OMV MM-t tankoltam a 2.0CRTDI-be. Csak olaj és szűrők cseréjére volt szükségem, továbbá a regenek is ritkák voltak, pedig volt egy 4-5 hónapos periódus, amikor nagyon sokat használtam hidegen, városban.
Ja, és a nívópálcán két olajcsere között nem mozdult meg az olajszint, tehát egy decit se evett (15k km-enként cseréltem). -
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
forceberg #88618 üzenetére
Nem láttam értéket, konkrétan nem mondta, na meg én nem is értek hozzá, de elmagyarázta, hogy kezd betojni az 1.-es befecskendező és már a többi korrigál hozzá. Ha jól értettem.? Első körben én biztos veszek bele üzemanyag tisztítót, meg mondom neki, hogy most egy kicsit átszokok a mol-ra meg omw-re. Ne legyünk ennyire megkötve az envi-hez csak azért, mert -10ft/l -el olcsóbb mint máshol.
-
diablo1984
veterán
válasz
forceberg #88508 üzenetére
Lényegében a hőmérséklet van hatással rá, gondolom az olajnyomás melegen hamarabb feláll, mint dermegtebb olajnál. De az a furcsa, hogy beindul, jár 1-2mp-et jól, utána egy kis bezörgés hogy szinte észre sem veszed, hogy ez az volt és vagy megáll, vagy gázadásra el is hallgat(fél-1mp, tehát nem hosszan).
Biztos valaminek van gondja, de nem értem, valami vagy jó, vagy rossz, de akkor hetekig miért tünetmentes, utána jön a hideg és megint kezdi.
Már az olajpumpára is gondoltam mint hiba, de szegénynek természetesen kell egy kis idő míg felépül az olajnyomás...
Vagy az okoskerék szar megint, mert a régi is ezt csinálta, mikor augusztusban megvettem havi 1x kínlódott, azt hittem önindító, és a hidegekben lett rendszeres, amikor meg lehetett keresni, hogy mi adja ezt a hangot, meleg időben nagyon random volt. Tehát vagy az okoskerék a szar megint, vagy valami okozza és az okoskeréken csattan le.
De most úgy vagyok vele, hogy jön a nyár, pont nem érdekel, majd télen lesz ciki egy több mint 3 millás szekér indításkor zörög mint egy lepukkant lada.... -
diablo1984
veterán
válasz
forceberg #88505 üzenetére
Hát mondanám, hogy inni mindenhol lehet, akár szerelés közben is, de pl én viszonylag ritkán iszom, horgászat közben sosem, mert mindig kocsival megyek és nem a bedobom és lesz valahogy pecát űzöm, hanem az versenyhorgászatot, az kissé mozgalmasabb, de nem is akarok offolni, csak furcsa, ha valakinek ez jön le a horgászatról, hogy ügyörgés és pia...
Hogy on is legyek, az 1,6 benzin 110 lovas okoskerekem eléggé időjárás vagy inkább hőfok függő, volt 2 hét jobb idő, nem zörgött, ma volt fos, szeles, 2-3fok, erre bezörgött. Valszeg nyáron hangját sem fogom hallani, télen meg szivat, de nem tudom mi lehet rá a megoldás majd.....
-
vzsryl
nagyúr
válasz
forceberg #88331 üzenetére
Viszonylag jó minőségű anyagokból rakták össze a III-as Lagúnyát, de jobban zörög belül 15 évesen, mint egy VW konszernes verda. Mondjuk nem is csodálom, mert beton kemény a futóműve. A Mecsekben kb. másfélszer nagyobb tempót tudok vele menni a Superbhez képest. Franc se gondolta volna, hogy ilyen élvezet lesz vezetni egy ekkora francia tepsit.
-
zaskar
senior tag
válasz
forceberg #88179 üzenetére
Én - olvasva a fórumokat - vásárlás után kb. 1 évvel cseréltettem csapágyakat Zolival. Mióta benne van a bontott blokk, azóta nem volt vele baj. Meglátjuk, hó vége felé elviszem a közeli Renault szerelőhöz, akivel jó tapasztalatom van az utóbbi években. Igazatok van, nem kéne eltékozolni.
Igen, nekem is az indexen ajánlották, voltam is párszor nála, de később rátaláltam a már említett közeli szerelőre. Én sem voltam mindig 100%-ig elégedett. Futólag olvastam is a fórumban, hogy más is ezt írta.A motorhiba miatt közelebb volt oda vinni (Hatvan mellett robbantam le), mint hazahozni, mert itt senkit sem ismertem, aki értene hozzá. -
zaskar
senior tag
válasz
forceberg #88177 üzenetére
Pár éve problémamentes az autó, csak a szokásos dolgok lettek ráköltve. Az üzemanyagrendszer az, ami a 12 év alatt nulla hibát produkált. Km? Az óra 240e körül mutat, de kb. 100-at nyugodtan hozzá lehet adni. Amikor vettem 2010-ben, még nagyban ment a tekerés, azért mára szerintem már javult a helyzet. 2013 körül motorhibával megállt az M3-ason, Maglódra vittem Zolihoz, aki egy elismert Renault szerelő. Csak bontott blokkal tudta javítani, viszont papírt nem adott hozzá, így most a motorszám eltér a forgalmiban levőtől. Emiatt nem is próbáltam eladni, az eredetvizsgán úgyis megbukott volna, a műszakin pedig mindig átment ezzel az eltéréssel (bár Zoli javasolt egy bp-i eredetvizsgást, ahol megcsinálják, de azért nem utaztam 250 km-t). De végül is nem bántam hogy megmaradt, a napi 40 km ingázáshoz jól jött, meg rövidebb utakra, a Lagunát meg csak a hosszabbakra használom. Persze, tudom, hogy megvennék hibásan is, de ezt a motorszám eltérést kéne előbb rendbe tenni. Ha csak a K9K, azaz a motorkód látszana, akkor már lehetne kérni a motorkódosra átminősítést (ezt mondták a legutóbbi vizsgán). Tudom, ennek megvannak a módszerei, de én ezzel eddig nem foglalkoztam.
-
diablo1984
veterán
válasz
forceberg #88111 üzenetére
hát ja, de mikor minden ott volt hozzá a kezük alá hordva, semmiből sem lett volna jól is megcsinálni és legalább akkar nem fürdetett volna mindent a fagyállóban. Ez már nem tudás-nem tudás kérdése, ez igénytelenség, de azt sem értem, milyen kis szöszmöszök úszkálnak a tartályban, csak ne burították vissza azt a fagyállót, ami a koszos blokkot végigmosta, áh, mondd, hogy nem!
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz
forceberg #87889 üzenetére
Használt autónál szerintem állapotot veszünk. Amúgy inkább legyen egy dieselbe 250 ezer km amit hosszú utakon tettek bele mint 120 ezer max 5km és távokkal.
Felszereltség is fontos tényező számomra. Amit néztem az Bose. Én alapvetöen járom az országot hobbyk miatt. (peca és repülés) -
Gombinyó
őstag
válasz
forceberg #87717 üzenetére
Lehet pont tőlem, új corollám volt, a nyáron adtam el ahogy jött a céges autó. Az az első 500km után már cicergett itt-ott, párszor szétszedtem és ragasztgattam ilyen szövetes ragasztóval az elemeket, miután a márkaszerviz is így orvosolta a hátsó ülés zörgését.
Egyébként nem volt rossz autó. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Medence topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó KTM női bicaj!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest