Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xantomas

őstag

válasz forceberg #88649 üzenetére

Tázsvíreink most még elkerültek :D ősszel durvább volt, bár még csak 3. Nap van. Vasárnap tettem fel. Az után, hogy felkerült 5 perccel később hívtak, hogy jönnek érte, 500-ért vinnék. Ok, ott tali.

Mai nap. Úgy volt, tegnap jön érte egy úriember, úgy, hogy még a nyári kerekek a szüleim kertjében, a faházban voltak.
    Mondtam neki, jöhet, nézze meg, utána gondolkodjon rajta, aludjon rá egyet, hétfőn este, vagy kedd reggel hozom csak el a kerekeket. Végül csak ma jött volna, reggel, utána délután, de nem lett belőle semmi, becsípődött a háta. Opcióként felmerült a végén, hogy én elvihetném a kocsit, és akkor, ha szimpi, akkor megvenné. (Nem akartam mondani neki, ha becsípődős, akkor ebből ki-beszálláskor vért fog pössenteni). Mondtam neki, ha látja a hirdetést, amikor újra mobilis lesz, nyugodtan keressen meg. Ha neki szánta a sors, megvárja. A végén még írt egy sms-t. Semmi negatív, csak már nekem kellemetlen a dolog.
    Közben még ugye ketten bejelentkeztek érte megnézni. A bácsi, meg egy nepper is. A bácsi végül lemondta, mert leesett neki, hogy diesel…
    A nepper meg úgy gondolta, hogy mégsem jönne el, én majd elviszem neki Vecsésre, leadom a papírjait, hazataxizok, vagy BKV-zok és bizományiban értékesíti.
    Egy fiatal srác tett egy próbát. Hozna egy e46-ot és egy-egyben csere, nem is kellene papírozni.
    Crème de la crème: olcsóbban van máshol, vinné az olcsóbb áráért, de nem akar érte lemenni Nyíregy mellé. Mondom, talán, menni az annyi. 300e, meg adna még tojást, meg csirkét. Élőt. Végülis, csak 1M Ft a difi, a földszinti, kertkapcsolatos társasházi lakás kertjébe végülis el lennének a csirkék, csak a szomszédok lehet nem értékelnék a dolgot.

LamerGyuri, látom én is. Ígérgetik, hogy javítják, de az lesz, hogy törlöm, s perkálhatom ki újra az 550 Ft-os képfeltöltés díját. Tanulópénz… Facséra még egyszer nem teszem ki. Az maga volt az alja pokol.
    Szakmámból kifolyólag egy buborékban élek, s nem kommunikálok, találkozok a társadalom igencsak nagyrészével, de egy ilyen autót hirdetve, nem kerülhetem el, kb úgy érzem magam, mint az egyszeri nő az internetes társkeresés pöcegödrében.

Miért nem fér el? Nem akarom és ha visszaolvasod, nem is írtam le minden részletet.

Új hozzászólás Aktív témák