- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
válasz
#04331520 #71545 üzenetére
Váltó ,motor rendben van ha 5w30 és 5w40 olajjal használták,sokan sajnos 10w töltenek bele,ami kivégzi a motort,ezt sajnos vásárlásnál nem látod. Egyébként magas fordulaton elég jól megy ,2-3 ezer között szegény. Pályán többet forog az 5 sebesség miatt ,de nincs ezzel semmi gond ,az a dolga.Azt megtanultam mindig az olcsó a drága,én egy drágább darabot vettem és nem lőttem vele mellé. féket cseréltem rajta kompletten 4 tárcsa betét ,ez volt 60 ezer forint.TRW,SNR kombó.A termosztát tömítése fáradt el ,ezt kell cserélni , minden újabb renaultnál műanyag a termosztátház ha jól tudom,az alkatrész ára 12 ezer ft .Vezérléscserésen vettem így 140 ezer forintot spóroltam ,kb annyi,ha mindent cserélsz.Ja meg a váltónál lévő 2 szimmering engedett ezeket cseréltettem,így meg is kuplungoltattam, ez volt 85 ezer ft .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest