- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Kronos3000 #95224 üzenetére
Itt van akkora bürokrácia ,hogy nem lesz engedélyezve
-
hermanyi
addikt
válasz
Kalacskepu #95086 üzenetére
Sima közúti . Rendőr kitelepül kb 6 an ,és sorba állítgatják ki a népet .
-
-
hermanyi
addikt
válasz
Kalacskepu #95061 üzenetére
Ismerősöm ilyen miatt ment újra műszakira ,pedig volt neki még másfél év a lejáratig. Kiszedték a forgalomból és megnézték a világitást. Szóval bele lehet futni a kiserdőbe.
-
hermanyi
addikt
Én ma végignézettem a beavatkozást. (Régebben szintén de az márka szerviz volt
Japánoknál nevetséges) és nem találtam kivetni valót. Rob hobbija a szerelés (és nem a munkája) , én ezért döntöttem mellette . Amúgy van ismerősöm sőt barátom is aki szervizes de ő megkért ,hogy ne hozzájuk mert nem értenek hozzá
Szóval ha bibi lesz a közlekedő edénnyel akkor Rob tudni fog róla
Nekem nincsennek nagy igényeim csak annyi ,hogy egy használati tárgyat lehessen bármikor használni ha kell, és ne legyen izzadás, hogy ki bírja e ha ki kell ugrani hirtelen Spanyolországba vagy akárhová .
-
hermanyi
addikt
Hát azé nem akkora biznisz. Vagyis az de hál istennek nincs elszállva árilag. Én már csak tudom lassan 3. honapja van franciám és másodszorra vagyok nála
És még megyek ,mert vérnyomásmérőt kell cserélni ami biztos
Első ereklyém is megvan a shenicből egy termosztát formájában.
-
hermanyi
addikt
Urak egy kérdés . Scenic III klíma . Mennyire kellene neki hideg levegőt fújni? Nekem gyengusznak tűnik. Kevés gázra gyanakszom ,vagy mi lehet a probléma forrása még ?
Valamennyi gáz tuti van ,mert a ventilátort azonnal indítja ahogy bekapcsolom . Előző autóm jó hideget fujt , amikór elszökött a gáz akkor ventit sem indította ugye . De az Olasz volt -
hermanyi
addikt
válasz
diablo1984 #88501 üzenetére
Pecát ne mond a 700 lityi csomagtérbe alig férek be . Igen vidéken kötelező az autó. még akkor is ha nem kényelmes tipus az ember
-
hermanyi
addikt
válasz
rob210 #88497 üzenetére
Ha van ford szám (1500) onnan már rendes közlekedő edény , nem sértésként írom ,majd megszokom
. De a Mutyi igaz 1.9jtd de papíron kisebb nyomaték ugyan ennyi paci ,de lentebbről kezdett el dolgozni .
Azok a szar gumik még az idei évet ki kell bírják . csak jövőre tervezek rá venni frisseket .
Egyenlőre 4 db lemezfelni akarok venni a téli garnitúrához . Amúgy a trabant is megforgatja a kerekeket pedig ott csak 26 paci vandiablo1984
Arra a futás teljesítményre nem biztos ,hogy tartanék saját autót . Én idén vettem a scenicet valamikor március elején és azota mentem vele 3000 km ert , és most még vissza is van fogva ,mert nem mindig ezzel megyek melóba . -
hermanyi
addikt
válasz
diablo1984 #88493 üzenetére
Nálam 5 évet nem bír ki ,hogy ne legyen 100 ezer benne . Tavaly előtt a Mutyiba 6 olajcserém volt 10 ezenként . De Mutyinál én 70 ezrenként cseréltem vezérlést is .
-
hermanyi
addikt
válasz
rob210 #88485 üzenetére
Szia láttam nálam is állítottad a szerviz számlálót . Kérdés nálam is 100 a vezérlés vagy kevesebb . az 5 év az vicc kategória , mert ahhoz nem vennék autót .
Én nem szeretem a gyári előírásokat ,olaj 10 ezrenként mondhat bárki bármit ártani nem ártok vele az autónak . Vezérlés a fő kérdés . -
hermanyi
addikt
válasz
rob210 #88449 üzenetére
melyikben annyi ?
Alkudni alkudtam igaz nem sokat mert igy sem volt drága a piacon lévőkhöz képest , igaz nem is a legolcsóbbDe gyorsan kellett autó .
forceberg kaptam egy kisebb listát , Efektive fogyó kopó alkatrészek , és a lista sem hosszú. Töbre számítottam őszintén megmondom.
Amúgy nálam az a felfogás, hogy az autó van értem és nem én ő érte . Persze amit kell és amikór kell azt megkapja . -
hermanyi
addikt
rob210 Ne légy ideges .
Hidd el szeretni fogod ezt az autót
-
hermanyi
addikt
Urak . Scenicnél üzemi víz hőfok hogy néz ki ? Utálom a digitalizációt
Szóval vannak azok a rublikák a végén azzal a pirossal . Mit kellene látnom ? nekem az utolsó üres a piros előtt . Ja 1.5 dci 110 paci
-
hermanyi
addikt
Hát úgy néz ki megérkeztem én is fórum lakónak
A történet lényege ,hogy a kiszemeltemet részben a saját lustaságom és munkám miatt lefoglaltózták előttem 5 perccel ( tényleg 5 perccel) . Ez egy 2012 es III as Grand Scenic volt Bose felszereltséggel . Majd olyan autókba futottam bele amik hát hogy mondjam laikusan is látszódott ,hogy nem kerek .vagy Grandnak hirdetett sima Scenic 150 kilométerembe fájt
Itt jegyzem meg a Grand azért kell ,mert a peca és az ernyőzés elég sok batyuval társul . A lényeg ma reggel Csepelről Győrbe a kiszemelt egy Ezüst színű 2012 es Grand Bose . Odaérve szemrevételezve hát a képeken sokkal jobbnak látszott . Motornak nincs szép hangja , elől a karosszéria hézagok össze vissza , belül lelakott (fogantyúk kallantyúk leszakadva össze vissza a padlón )Erre jobbra elnézve 6 autóval arrébb ott egy másik Scenic. Igaz 2011 es de hézagok jók 180X ezer km . Rendszám rajta , mocinak (1.5dci) szép kulturált hangja . Tulajt felhívtam (volt benne egy névkártya ami a forgalmiban is szerepelt ) Egy nyugdíjas katona a tulaj Ő hozta be kintről 14 ben . Mondom hurrá . Kormányablakban lekérdezve minden stimmel az elmondottak alapján :) Kicsi alkudozás után ma lefoglalóztam és szerdán megyek érte :D Apróságokat vétem felfedezni rajta amiket orvosolni kell pl bal hátsó lámpában víz , pedig nem tűnik sérültnek :)
Remélem nem döntöttem rosszul . -
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz
forceberg #87889 üzenetére
Használt autónál szerintem állapotot veszünk. Amúgy inkább legyen egy dieselbe 250 ezer km amit hosszú utakon tettek bele mint 120 ezer max 5km és távokkal.
Felszereltség is fontos tényező számomra. Amit néztem az Bose. Én alapvetöen járom az országot hobbyk miatt. (peca és repülés) -
hermanyi
addikt
válasz
kisgyerek85 #87887 üzenetére
Köszönöm szépen ,de kevesebb km el keresek autót . Sajna én viszonylag sokat megyek . Évi átlag 3-4 olajcserém volt a Multiba is .
-
hermanyi
addikt
válasz
Luck Dragon #87883 üzenetére
Én is így vagyok . Nézegetem az autókat a héten megnéztem kb 5 őt a scenic böl . Olcsóbb drágább , de eddig csak a fekete grand az amire azt mondom ,hogy drága de tetszik ahogy van . Pedig azon is vannak apró hibák .
-
hermanyi
addikt
Ismét kérdés . Scenicben milyen automata váltó van ?
Ugye kinéztem egy 2012 6.havi e Grand 1.6 Dci-t Manual 6 váltóval ,5 személyes . De most láttam egy sima Sceniket 2013 11 havi 1.5Dci de ez viszont automata . Kívülről szép állapotban van mind a 2 amúgy . KM kb azonos mind a 2 autóban 160 ezer körül.
Grand jobban tetszik a színe miatt (fekete) -
hermanyi
addikt
válasz
rob210 #87856 üzenetére
imádom a mutyit de már 20 elmúlt és mint írtam 600+ km lett benne. Motorikusan amúgy szinte semmi baja nem volt . Futomüvét aki megálmodta azt kellett volna agyonverni ,mert az nagyon gyenge ahhoz az autóhoz.
Ha annyi problémám lesz a kiszemeltel is mint a mutyival akkor nagyon elégedett leszek . -
-
hermanyi
addikt
Urak tanács kellene . Autócsere előtt álok a kiszemelt egy Grand Senic 1.6 Dci 131 pacis 2012 es gyártás . Tudom nem fiatal de sürgősen kell autó.
Hitelbe meg nem akarok belefutni .
Kérdésem ,hogy mire kell ennél a típusnál nagyon odafigyelni ?
Ajánlott konstrukció? Gyerekbetegségei mik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest