- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
-
-
Aaron14
őstag
válasz
Schuby #23925 üzenetére
Itthon vásároltam még a 220Volt-ban és emlékszem, mikor a frontfocus miatt vittem vissza a vázat, akkor valami gond volt a garival. Azthiszem a 220Volt nem töltötte ki és vissza kellett battyognom a világ végéről (Nikon szervíz) a belvárosba kitöltetni a garipapírt. Persze a 220Volt-osok állították, hogy most ezzel a Nikon nekik csinált galibát, de utána gariban megcsináltak mindent.
Ebben az esetben is ingyenes véleményed szerint?
-
Throme
veterán
válasz
Schuby #23773 üzenetére
Azért az elég gyanús, h két zár ilyen rövid időn belül bex@rik.
Vagy a probléma oka máshol keresendő, vagy ténylég csak sufnituningolás volt az előző barkács.
Első esetben csalódhattál a nikonban, másodszorra a szervizben.
Az utóbbit át tudom érezni.#23774 : azért hivatkoztam a manualra, mert ot tiszta sor mit követelhet a vevő.
-
Colonel993
senior tag
válasz
Schuby #23754 üzenetére
A második redőny meghajtása vagy szorul vagy valami szinkron kiesés van.
Képeket mellékelve, és szakit kérve a szervizből, azt személyesen leadva menjen a gép szervizbe...
Elsőre tuti kukacoskodni fognak, de ez nyilvánvaló redőny szinkron hiba...
nekem ilyen utoljára 8 éve volt a haldokló már akkor is réges-régóta még szakkörön nyúzott Zenit 12xp-mmel... félelmetes (avagy pofátlanság), hogy ilyen modern gépnél... és szervizből visszaérkezve ilyen hibával lep meg. -
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
Schuby #21034 üzenetére
Gratulálok, akkor - ha már így belejöttél - lendületből vehetsz is egy új mattüveget! Az ugyanis a mikrolencséi kialakításának köszönhetően nem tisztítható: bármivel is nyúlsz hozzá csak még jobban belekened a koszt amint az ábra is mutatja.
Cserélni csak csipesszel lehet (hogy kézzel ne érj hozzá, mert az ujjadról a bőrzsír is elkoszolja), szólok előre!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Schuby #16936 üzenetére
Itt most sok kisgyermekes apuka tobzódik, ezért a mindennapos évődés a DSLR kontra kisgép témában.
Mikor bekapcsolódok a beszélgetésbe, mindig rákívánok én is valami picikére. Aztán előveszem és felcsavarom a 70-300-at, lövök pár ilyesmi jófej portrét a kölökről, és megállapítom, hogy sosem fogom eladni a tükröst, jó ez nekem így -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Schuby #16934 üzenetére
fotóscuccom hónapról hónapra gyarapszik
Erre mondta egy barátom anno, amikor DSLR-t készültem venni, hogy elindulsz egy lejtőn, ami aztán egyre meredekebb lesz...
Először csak a váz + obi. Aztán táska, szűrők, memóriakártyák, pótakku, majd állvány, tele, fix, nagylátó, vaku, nagyobb táska, raynox, közgyűrű stb.... A végtelenségig lehet folytatni a sort
Aztán megszületik a gyerek, és ez az egész hetekig-hónapokig a sarokban porosodik, végül fogod, eladod a tökbe és veszel egy jókis milcet
-
bandigno
senior tag
jelenleg én is ezzel próbálkozom
mint friss 3200 tulaj (2 hónapja) én is ez irányba szeretnék elindulni, azaz már meg is tettem!
haverok/ismerősök ajánlásával az előtét lencse lehet a befutó, abból is szinte minden nikonos a Raynox-ot ajánlja, mivel nagyon praktikus, felcsipteted és ennyi! ha meg gyors váltásra van szükség, pillanatok alatt le tudod szedni! Nekem jelenleg nincs rá keret, de 1-2 hónap múlva tuti megveszem! Viszont tesztelni sikerült már és tényleg jó! Esetleg ebayről rendelj egy felcsavarható előtét lencsét 67 mm-es szűrőmérethez 8 dioptriásat, 2-3e forintért kipróbálni ezt a módszert (én is ezt csináltam, míg nem lesz pénz a raynoxra)! 8 dioptriát tud a drágább is! Ha meg megtetszik a filléressel a bohóckodás, megveszed a 20 ezrest! Esetleg vadászol használtan, de itt az aprón nem nagyon láttam mostanság! azt mondták, hogy bele lehet futni 10-15ért is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest