- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Majd meglátjuk, annyira túlhúzni nem akarok semmit se hogy a tönkre menjen a proci vagy a ram, inkább előtte itt megkérdem mit szabad és mennyit, amúgy én ezekre a ramokra hajtok [link] nem a Corsair ramra! Elvileg napokban már rendelhető is lesz, Ősemberben minden bizodalmam
-
Zájec
veterán
szerintem se , ezért irtam x44-t... igen, nálam is necces 180-as BCLK ennél a x44qpi link-nél.. az uncore is változó beállitástól függ....
a CM212-vel még azt próbálnám ki hogy az oldalsó részt ( alul-felül ) letakarnám , igy jobban ki lehetne alakitani a huzat hütést.... na meg persze még egy ventit rátenni hátra , (ahogy mondod) az meg szivná ki a meleglevegöt....
egyébként mennyi levegöt szállit a ventid... lehet hogy egy nagyobb légszállitásu ventivel , jobban megjönne a hatásfoka....
a mugen2 is akkor erösödik meg amikor megindul a kereszthuzat... addig az sem szerepel olyan kitünöen...TRU120 12k-ért ? ja, az nem az TRUE 120 , annak több az ára...
az most 20k-ba kerül a 1366 lefogatóval.. az nekem sok.... olcsóbb megoldás 12k-ért mugen2-t venni..... nálam jó hatásfokkal müködne, mivel a ház elülsö rácsos kialakitása miatt , jó kereszthuzatot tudnék kialakitani..... na meg persze a 2-2db ventivel..
nálam ilyen állapotok uralkodnak :: [ Zájec erőműve]
(#3817) serito :: ejj, sok meló gondolom ... kitartás.!
nézd majd meg kiváncsi vagyok hogy nálad is hasonló e a helyzett...
elvileg 170-180 fölé, nehéz menni... -
Zájec
veterán
"Nekem ez sokkal jobban bejön... Pedig a rögzítő elve pont ugyanaz, csak itt nem spóroltak a hátpanelekkel, szépen van külön 775-re, am2-re és 1366-ra,"
végre egy gyártó aki nem csinál külön-külön lefogatót minden procifoglalathoz , hanem egy alkatrészen univerzálisan oldja meg a különbözö felfogatásokat , ami által ugye költséghatékonyabb megoldás is , ami azt jelenti hogy én mint user is olcsóbban megkapom mert nem kell a plussz pénzt kifizetni a többi fel nem használt lefogatóért.!
a backpanel kidolgozása , minösége nagyonjó , igényes a technikai megoldása ami a képeken is látszik ::: [Scythe Mugen2] -
törölt tag
Bocsánat! Elnézést!..
Beállítottam 3000 MHz-re a procit, 1.2V Vcore-al, 3000-es NB, 1500-as RAM, 2700-as QPI, és így nem fagyott ki a cumó (Prime alatt) és 66C° volt a legmelegebb mag. Kb. 40-45 perc után.
Remélem GTA4 alatt sem fog, lol.sniper elite: Majd ha teljesíti azt, amit az Intel is ígért (7 GHz), akkor megtapsolom őket, de addig minek?
-
dime27
őstag
mugen 2ről annyit h faszán hűt néztem xsen tesztet amiben egy truexel hasonlitották 3.7re felhuzott 920assal nos detto ugyanugy mentek de gondolom a mugen 2ő nem annyiba kerül mint a truex.sztem én megvárom majd azokat a modelleket amik majd más steppingesek lesznek esetleg a 32eseket mert igazábol azok lesznek a döfik vhogy ez a 130wos tdp meg ez a jo hűtővel valo melegedés nem tetszik meg az h a drága lapokkal mennek csak igazán jol ezek a procik gondolok itt ud5re meg p6t dlxra...legalábbis xst már 4ik napja nyálazom és ezekben mentek jol...azért az itteni eredmények se semmik de sztemnyárig érdemes lesz várni
-
Zájec
veterán
azért 3.8ghz feletti QPI link elérése nem egy átlag feladat , ezért vannak az esetleges külömbségek , valaki addig piszkálja mig megcsinálja... nem is proci tuningolhatóságán múlik itt a dolog , inkább a beállitás határait súrolják...
Én meg úgylátom nincs itt szórás , viszonylag egyformák itt a procik...az új steppingel kapcsolatban meg nem az volt az eddigi tapasztalat hogy az új rosszabul menne mint a régi , inkább forditva...
a hütéssel kapcsolatban....::
én is igy vagyok a gyári kúleral, csak a Prime alatt jön meg a hangja....
amúgy 1100-1200 környékén pörög igy nem hangos...
a Mugen2-vel kapcsolatban meg pont az szimpatikus ami neked nem tetszik...
ha nem szükséges a leszoritó , akkor inkább szedjük le róla... meg ha megnézed azért volt szükség a biztosabb és jobb új leszoritás kialakitására, egyrészt a jobb hatásfok miatt , másrészt a talp felett van még egy kisebb borda, igy a talpat felülröl leszoritó megoldás nem volt lehetséges , ezért azt mellözve, oldalsó átmenö leszoritásra volt szükség... ehhez meg felesleges és útba is van a leszoritó...
inkább úgymondanám hogy a SCYTHE megoldotta , elég jól ,mondhatni kitünöen ezt a felfogatási dologot.... mig a többiek csak kiadtak hozzá egy nagyobb lyuktávolsággal rendelkezö keresztleszoritot... ehhez nem kellett nagy tudomány . odébrakni 3mm-el a lyukakat.... -
Már kipróbáltam múltkor a magmával, de nem jött be sajna. Messze el kellene vinni a rácstól, hogy ne süvítsen, de akkor meg már nem azon keresztül szívja a levegőt, pont azért nem süvít. Nemtom érted-e így.
ezért gondolkodom én is azon, hogy a venti vonalában kivágom a rácsot.
BR4D: Nálam is csinálta a Vista, minden alapon volt, qpi 3200-őn, memók 1600-on, uncore 3200. Betonstabil még szarráhúzva is, csak a vista omlik össze. Azt már nem részletezem miért és mi a vistáról a véleményem.
-
-
Zájec
veterán
de mostmár megy , csak korábban rosszul birizgáltam...
áá , szerintem itt nincsenek akkora külömbségek mint a korábbi prociknál , én úgylátom egyformán mennek a procik , esetleg minimális eltérés lehet , de az is beállitásfüggö...
de te mot melyiket mondod ? a QPI linket vagy az uncore-t ?SimonYana : a qpi pll-t nem kell piszkálni . a qpi/vtt kell emelni a ramok és az uncore beállitás függvényében...
az intel szerint ennek az értéknek max.1.35v az elfogadott max a hétköznapokra...
de Achill3uS az mondja , ö adott többet is már ( lásd feljebb a h.sz-ben)
eddig az elmúlt 2hónapban nem sikerült még procit tönkretennie , ... legalábbis mi még nem tudunk róla.. nemtudjuk hosszútávon mi a tapasztalat ezügyben. -
Achill3uS
nagyúr
csak egy dolgot felejtesz el, 3GB ramod van...
feszültség mindenkinek a maga dolga mennyit akar adni, ha te 1.35-nél nem akarsz többet mert az van az intel pdf-ben, és elég az 1600, akkor nem adsz.aki nincs tisztában 1-1 fogalommal és az angol sem probléma ezt fussa át, p6t dlx bios beállítások, feszültségek rövid magyarázata, bár nem tegnap íródott de úgy látom igencsak szükség van rá: Intel Core i7 920 overclocking (Asus P6T Deluxe)
-
Achill3uS
nagyúr
mennyi marhaságot írtok össze szegény szlobignak... mióta kéne egy uncore-t vagy qpi frekvenciát korlátozni, és még csökkentse a ramok alá?!
megnéztem a fentebb linkelt beállításait és nem láttam semmi kivetni valót benne, ram 1800, nb freki a duplája, qpi fesz jó, vdimm jó, mint az ábra mutatja stabilak is.
pár dolgot viszont tisztázzunk. magas sávszélességet 2 dolog fog hozni. 1 minnél magasabb ram órajel, 2 minnél magasabb ucore frekvencia. előbbi alappillére egy jó ram de ahogy emeled a ram órajelet annál több vqpi-t fog igényelni a rendszer tetszik vagy sem, ezt vdimm-el se fogod tudni ellensúlyozni. a magas uncore pedig már nem csak a ramodon, hanem a procidon is múlik, illetve az imc-n! hcf0 chipekkel a cl7-et marhság erőletetni (pl 2000 cl9-el is lehet elérni irdatlan magas sávszélességeket, magasabbat mint egy 2000 cl8-al akár. csak nyomani kell az nb frekit, subtimingok, trfc és miegymást is), azonkívül nem is profitál annyit az alacsony időzítésből mint annyit amennyit gondolsz. nálad persze, hogy addig kell szűkíteni a timingokat ameddig csak lehet, mert az a szerencsétlen kingmax nem bir magasabb frekiket. -
serito
senior tag
A hőfokokkal kapcsolatos kérdésedre, Thermalright TRUE Black-el a következő értékeket kaptam: 3800Mhz 59 fok Prime alatt
4Ghz 21x191 67 fok prime -
Kicsit hosszú lett, de nem szerettem volna annyi hsz-t.
Vazze, milyen süvítés lehet nálad.
Vagy valami hangszigetelt szerverszoba van a házban kialakítva?
Nekem 4 házhűtő venti van. Elöl fúj be a vinyókra 1, a házhoz adott cm, ez kis fordulaton megy, aztán van a 3 db Enermax magma 1500-as fordulaton, na ezek tolják a cuccot rendesen. Egy fúj be oldalt a vga magasságában, ez jó is, mert mindig friss levegőt kap. Egy dolgozik kifelé a háztetőn a ramok felett és egy hátul a procihűtő mögött ami egyből kifelé tolja a meleget. Igazából nem hangosak, csak ami oldalt fúj befelé, az előtt ott egy rács, az miatt süvít, de valószínű ott körbe ki fogom vágni a ház oldalát és akkor az is csendesebb lesz.
A Tr ventijét kéne valamivel szabályoznom auto-n de eddig nem találtam rá progit.
4 gigán neked hány fokon tartotta a procit?Zájec:
Tudom, hogy lekapcsol, de én nem szeretem az ilyen magas hőfokokat. Egyedül a vga, amivel nem igazán lehet mit kezdeni, 24/7-es oc melett és max ventivel olyan 80-82 fok körül tartja a gyári hűtő. Te nem veszel valami komolyabb hűtőt? Szerintem alacsonyabb hőfokon a tuning is jobban menne.
#3737: most, hogy mondod, meg is próbálom.
Azt tudom, hogy min a DDR3 duplája lesz, aztán a BCLK szorzatát emelve nöl szépen. Ezt meddig érdemes emelni, tehát meddig van értelme?
2 dolgot még szeretnék kérdezni:
A QPI Link az hogy jön ki? Azért kérdem, mert 20X133-nál 3200 mhz, 20X190-nél meg 3420 mhz, tehát nem arányosan emelkedik a BCLK-val.
A másik, hogy a QPI Link data rate az mi a fenére jó? Nekem auto-n van, de ott meg 4.8GT a legkisebb. Azt mire állítsam?
Buldozer99: ohs-től rendeltem, 21 ezer péz vót''
Nekem megérte, brutális a teljesítménye, ez a borda már kiszolgál engem. Csak lefogató kell ha arról van szó, aztán ha kevés lenne, még ott a polír illetve még1 plusz venti. De egyelőre bőven elegendő.
-
Zájec
veterán
ez igaz, változó mikor mennyit dob rajta....
hogy milyen hangja van , nem vészes , nem olyan süvitö mint a korábbi stock kúlerek , azoknál halkabb , de persze halható . magasabb fordulatszámon kb.1600 felett, de az is csak akkor ha Prime-al le van terhelve , amúgy normálon 1100 körül pörög és ha játszok akkor se megy fel annyira....nálad a Coolink venti 1600-n pörög ? és nincs szélhangja ?
gondolom 1200 körül halkabb lenne....nagyon szép mindkét eredmény
, most nézem 1.31v a 4ghz-hoz , klassz...
én még nem teszteltem ki , és többet is adtam neki kezdésképpen , 1.37v ,
de megyek lejebb , most hogy igy látom nálad hogy megy...klassz a te hütöd is , jó áron , jó teljesitményt nyújt
a 8k-hoz még hozzákell adni a 3.5k-t?, 1366 lefogató árát ?de mostmár nem foglalkozok a gyári hütövel...
ez a Scythe Mugen 2 elég jól szerepel :: [link] , [link] és az ára is emberib mint a TRUE120 (1366)-nak.. ja és felvan polirozva gyárilag...mostmár elfelé terelödik a figyelmem , ha megjön a fizum , beruházok egy példányra...Buldozer99 :: akkor jó , a "macska" utcában kapható
-
Nincs mit!
Azért 10-13 fokkal hűvösebb így is, de a Te értékeid se nagyon magasak, nem is beszélve a szellőzés milyenségéről és a mérési pontatlanságról. Jó az a hűtő.
XP alatt mértem az egészet, így a winrart is. A Vista elpocsékolja az erőforrást, vétek azalatt tesztelni a cuccot.
Az everestnél én csak a magokat nézem, a CPU hőfok ahogy mondod, nem ér semmit. -
Tody56
aktív tag
Nekem átlagosan +0,03-0,05 kell a HT -onhoz.
Minnél nagyobb a freki annál nagoybb a különbség.4200-4300-ig teszteltem prime alatt, ott mértem a 0,05 különbséget.
4200 HT on: 1,45 stabil
4300 HT off: 1,45 stabil
4200 HT off: 1,396 stabilEz a különbség kb 3800ig csak 0,02-3v.
Hőfokban tényleg kb 8-10 fok víz alatt.Még érdekesség hogy Everest szerint 3800-4000 környékén prime alatt 100W körül ír fogyasztásra a procihoz és ez HT nélkül kb 20 watt-ot esik. Ha ez tényleg reális szerintem megéri a töbletet. Persze ha tényleg olyan progit is használunk amire jótékony hatásal van mint SzlobiG is írta.
-
Hát nem tudom, akkor olyan procit kellett volna venned, ami támogatja az 1600-as ramokat...
Ezt a mondatodat nem igazán értem.
Köszi, tehát az nbfreki az.
Azért hagytam auto-n, mert nem tudom mit hova állítsak. Azt se tudom mennyi a proci alapfesze. Ha valaki P6T Deluxe-os megjelenne a topikban, leírhatná, hogy mit szeret a lap.
Angelo69: Grat!
-
HSM
félisten
Bocs a sok postért... A 4ghz-es beállítás üresben 175W-ot kért el a konnektorból, a terhelt érték pedig 360W!
4850+3 winyóval, 7 ventivel.
Alapórajeles üres fogyi 135W.(#3555) Lauda: Elvileg így jó eséllyel nem lesz stabil, de ha jobban megnézed, a QPI nálad sem kevesebb az Ucore-nál, igaz, nem is több...
Csak azt nem értem, miért ragaszkodsz az 1600-as ramórajelhez, ha 1200-as szűkidőzítésű beállítással sokkal valószínübben lesz stabil, a sebesség pedig a te esetedben kb. egyforma lenne.... -
-
-
Szajbee
tag
Nekem is ilyen jellegű céljaim lesznek, átmenni fa*án a hídon
Mondjuk nekem 1920*1080-ban minden max, highest és high beállítás, a látótávolságot nem szereti már 33-nál sem, túlfut az 1024-en a mamáját
Hogy tudtál 50-et beállítani rá?
Amúgy Asus P6T Deluxe-nál is ilyen egyszerű bios-t frissíteni pendrive-ról?
-
Zájec
veterán
értem , megnézem nálam mire képes a kevesebb qpi/vtt-vel.......
én egy kicsit az ellenkezöjét gondolom ...:: inkább piszkálom a qpi/vtt feszt , mintshogy a ramokat és a procit feszeljem.... pláne a proci feszelésénél jön ki az hogy ott már többett is eszik a gép ... inkább maradok az ilyen 1.20v- 1.30v körüli Vcore-nál igy az általános szürke hétköznapokra... persze egy bench erejéig többet is kaphat , nálam is
most nézem nálad a késleltetés az 1200 eredményednél :: 31ns felett van
nem értem a 32ns miért számit soknak nálam ?? szerintem nem vészesmod ::
"addig nekem az Intel féle max 1,35V az irányadó max QPI/VTT...."
erröl a következö jutott eszembe :: a E8xxx procik dobozára is rávolt irva hogy :
Vcore max:1.25v..... -
Zájec
veterán
qpi/vtt-böl kapott rendesen , nem sajnáltam
de csak halkan súgom meg , nehogy leszedd a fejemet érte...(1.47v kürül)
tudom , lehet hogy sok meg stb... majd próbálgatom kevebbel is...bizony azért "lassabb" nálad... bele kell piszkálni a qpi link / uncore dolgokba...
aztán ugynúgy meglódul majd nálad is...mint nálam..
a késleltetés meg ennyi ...
lehet hogy nálam 6gb miatt több , nálad meg 3gb van...
assziszem ez is befolyásolja a késleltetést,, de majd a szakértök megmondják...(#3470) westlake :: értem , de annyi amennyi ,, nekem ez is jó...
igy is megfelel.... nem kell se jobb se rosszabb... -
Zájec
veterán
klassz a csomagolás , olyan mint a Thermalright cuccoknak..
azok is ilyen barnakartonpair szerü -be vannak csomagolva. ( környezetvédelem )ez a backplate kérdés engem is foglalkoztatott, mert ez leszükiti az ellendarabos megoldások lehetöségét, mert nemigazán elönyös lenne ha az ember a backplate-t is nyomorgatja, ezért azt jobb békén hagyni... látható hogy keretes megoldás alkalmaznak a gyártók , nem pedig a keresztartós megoldást mint korábban..
tehát úgy kell megoldani hogy a backplate-hoz ne érjen hozzá semmi.."hogy csak az alaplap kiszerelésével lehet hűtőt leszedni."
hát ebbe a kategáriába nem baj , mert olyan sok procilehetöség nincsen mint a c2d esetében.. itt szerintem nem cserél hetente az ember procit.. szóval részemröl elviselhetö ez a probléma... -
Zájec
veterán
egyébként egy kicsit felesleges az "idözitésen" lovagonlni... látszik hogy nem igazán az határozza meg a sebességet...
az hogy most cl7-n vagy cl8-n vagy na adj isten cl9-be megy.....
tegnap egy kicsit piszkálgattam én is , eddig ennyi ....[link]
nagyobb az idözités , kisebb a prociórajel , még is 18k értékek vannak..
ezekután nem úgy érzem hogy létszükséglet lenne nálam a cl7 vagy cl8.....
és a procit se kell szarrá húzni,..... -
Tody56
aktív tag
A winrarnak a lényeg, hogy minnél nagyobb sávszéleséget kapjon, tehát úgy van értelme tesztelni, hogy belövöd mondjuk 1600ra a ramot és megpróbálod 3200 3400 majd 3600on.
Esetleg nézd még az everest mem kezelést.
Ha visszaveszed a ram sebességet akkor persze hogy nem fog többet menni. Hiába is állítasz neki uncore sebességet.
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor megy a legjobban, ha a a cpu(qpi/fsb) freki és az uncore freki ugyan annyi. -
Ottoka
őstag
Értem már, xp-n tesztelsz, így már világos, xp-n nekem 5000 fölött lenne. A vistán kevesebbet ad. Azért volt érdekes, mert az everest ram írás/olvasás/másolás eredményeid kevesebbek, és a winrar pont a memóriára ugrik jobban. Ezért nem értettem hogy kaphatsz a gyengébb teljesítményre több pontot.
-
Achill3uS
nagyúr
nézegetem, de ha nem veszem észre cinkes, hogy nem reagálok ilyesmire, irj inkább privit máskor ha valami nem világos amit leírtam.
hát nézd, intel dokumentációban lehet, hogy az van, de hivatalos info az 1.65 "safe" is. én 1.40~1.50 körül használom 24/7, tesztre 1.60~1.65 körül p6t dlx-ban joideje, szólok ha baja lesz a procimnak
de ezis olyan mint az fsb vtt para volt 775-ben. majd idővel kiderül, de azért vannak az olyan topicok is amit linkeltem...
de jugeen is írta párszor, bclk és ram órajel függvénye mennyit igényel meg a rendszer. asus-ban 2000mhz felett nem úszod meg 1.60v alatt. -
Achill3uS
nagyúr
-
Zájec
veterán
köszi a véleményt , maradok a Prime Blend tesznél , az nézi a memoriát is a lappal összhangban, annyit amennyi benne van és tudja a 8szálat is , nem kell két progit inditani.. nem bonyolitom... Blend azt kész... nálam eddig teljesen bejött, szimpatikus továbbra is...
(#3393) HSM :: "és adni kelett neki +0,2V-ot, és megnyugodott.... "
az nem kevés, ekkora dózistól én is megnyugodnék...
-
Tody56
aktív tag
-
serito
senior tag
Az én Kingmax 1333-as ramjaim ezt művelik 1600-on CL7-ben.
Tesztet most próbálom cl7-ben lefut-e a Prime.
-
serito
senior tag
Nagyon szép UD5-el.
Amint lesz időm tesztelni azonnal rápróbálok én is ezen beállításra. Konfigom u.a mint a tiéd, ezek szerint nálam is mennie kell.
Én most 3.6Ghz -en használom 1.184v-al ( Prime stabil ) de amint megjön a lefogató a TRUE Black-hez ( pénteken ha minden jól megy ) rámegyek a 3.8-4Ghz-re Primeolni.
-
HSM
félisten
Jól van, a Linpack sem fog ki rajta....[link] Pláne a feszek tetszenek...
Bár érdekes, felhúztam az Uncore-t 3200-ról 3400-ra és az everest szerint gyorsult 2000-et az olvasás, viszont a másik 2 érték maradt u.a.! Ez miért lehet???
Meg mintha ézésre is bizonytalanabb lenne az egész... Lehet, már az ecc tartja életben?Csak nem....
De azért fura... Lehet több kéne neki VTT-nek, mint 1,315V???
-
SzlobiG
félisten
Szted hogy viselkedne az 1333Mhz-es kingmax ha betenném a g.skillek mellé? KB szerintem el se indulna a gép az 1600MHz-es CL7-ről meg álmodhatnék 8gb-al.
Sok ramom volt már és arra jutottam ha tuningolni is akarok csak minőségit szabad venni, de még ott se mind1 melyiket. Szal csak is ugyanilyen g.skilleknek lenne értelme, de mivel itt az i7 a trichannellel már nem éri meg ebbe fektetni, persze ezen is lehetne vitázni mi éri meg egyáltalán a számítástechnikába.
-
Achill3uS
nagyúr
ki beszél itt core2-ről? egyébként teljesen igazad van, de hidd el, hogy vannak még emberek akik nem a bugdet-et akarják megvenni mindenből, rampage extreme, qx és egyebek után kétlem h szlobig pont a rambol venne oem 1333-masokat, nem véletlenül ajánlottam neki a saját ramjaimat
-
Zájec
veterán
én még biztos hogy várok hütö ügyben... lassan a gyártók is elörukkolnak az 1366 lefogatóval... lesznek esetlegesen új modellek is...
a gyári stock cooler meg kiszolgál 3.8ghz-4 ghz-n ..
ha csak nem prájm versenyre kell akkkor elég a gyári...
amiket linkeltem eredményeket , látható hogy elég... -
Ottoka
őstag
Nekem is giga lapom van. Az első 1,5 hónapban úgy működött ahogy ő akart, nem ahogy én akartam. Pl. nem ment 3 modullal, aztán nem ment a memória gyári órajelén, csak lassabban. Tuning során is teljesen bizonytalan a lap, sokszor nem a vártaknak megfelelően reagál.
Nagyon sok volt vele a gond, és még mindig sok probléma jön elő.
-
Gorneck
legenda
De követtem...de nem nagyon érdekelt a proci...az igényeimet egy DS3 is kielégíti...haveromnak több mint egy éve megy a lapja 3,6ra húzott q66 procival. 8cal és 12vel is melegszik a "tápkör"...
De ez engem nem érdekel...van rá sok gar és nem lesz szétfeszelve, szellőzés meg van...gond meg nem lehet...a tápom miatt meg amúgy se fogom hajtani...minek...lezabálja csak a gatyóm...
Már kapható vhol az UD3R egyébként? Vagy honnét ez az ár?
Jaaaa...akkor ez még lista ár?
Ha már 7k-val olcsóbb a DS4nél, akkor nem is kérdés mit veszek majd a 920 és a 2*2gigás kingmax kitem alá...
-
Gorneck
legenda
Inkább veszek 2*2gigát...majd megint 2 gigát...nem érzem a slot hiányt...
Az nb meleg...az fűt mindent...
DS4is eléggé jól szaladgál 6 fázissal...van jó pár példa mai napig...sőt...vkinek jobban ment, mint a DQ6os lapja...ezekről kicsit lemaradtál...de kérdezd meg bim-et vagy Laraxior-t...
-
Zájec
veterán
annyira azért nem kevés a 8 fázis sem... egy hétköznapi tuningra annak is elégnek kell lennie.. a memóriaslotok hiánya meg abszolút nem probléma , mivel úgyis csak 3 modul rak bele az átlag user.... nem fognak 12gb belepakolni az userek... legfeljebb az extreme felhasználok.... de az meg már másik kategória... egy normal tuningos felhasználásra az UD3R is elég kell hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- DVBViewer
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest