- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
Mivel ugyan az a chipset és még a felszereltség is nagyon hasonló így nyugodtan választhatsz izlés szerint. Amelyik gyártó szinpibb.
A 2 lap közötti teljesítmény különbség az éppen aktuális biostól függ és abszolút elhanyagolható. Itt most nem egy p45 és egy x48 között kell dönteni amik között komolyabb különbségek vannak, de minegyik jó. -
HSM
félisten
Én tuningra Giga DS4-et vennék. jó tápkör, jó eredmények, baráti ár. Bár az Asus DLX-en jobban lehet ramot tuningolni, azt mondják. A DFI lapban meg BCLK rekordokat lehet döntögetni, sokak szerint a legjobb lap. Neked kéne tudnod, mire lenne igényed. Én pl a Giga UD5-öt vettem, mivel annak tűnt a legmegfelelőbbnek a hűtése, korrekt áron volt, és úgy gondoltam, amennyivel többe kerül, azt már ma is ki fogom tudni használni. Az extreme-nek meg csak akkor látnám minimális értelmét, ha valaki vizezni szeretné a rendszerét. Meg ott van az UD4P, ami kb. egy picit jobb, UD3-as DS4....
-
HSM
félisten
Attól függ, mennyire tuningolod.... Ha ész nélkül, akkor könnyedén 150-200W-os procifogyasztás lesz az eredmény, ami 300W körüli energia a konnektorból. Az alany nagyjából mindegy, pl. egy jobb Q6600 1,2V-on 3200-on elég gazdaságos, 100W körül megvan, míg 3600-on 1,4V-on már 180W+. Az I7 pedig 3600-on 1,2V körül eszik 130-140W-ot, ha jól tudom, de ezt a fórumtársak pontosabban meg tudják mondani. Minden proci addig energiatakarékos, amíg nem kell jelentősen emelni a feszültségét, ugyanis a feszültségemelés négyzetesen emeli a fogyasztást, az órajelemelés viszont lineárisan. És minden procinak van egy pont, ameddig bírja egy adott feszültséggel, és utána már jelentősen emelni kell, hogy stabil maradjon. Ezt kell ügyesen belőni, ha gyors és energiahatékony rendszert akarsz. Amúgy: [link][link][link][link]
-
sniper elite
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest