Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, sata ssd-n gondolkodom.

HSM Igen, végülis erre lettem volna kíváncsi, hogy ezek a régi lapok mennyire kedvelik az ssd-t.
Ez a sebességlimitálás sajnos bent van a pakliban. Az ssd topikban éppen erre kérdeztem rá és ott is azt a tanácsot kaptam, hogy ez a mindennapokban engem nem fog zavarni. 
kenand Néztem közben , ide módban van jelenleg a sata vezérlő. Ezek szerint akkor majd csinálni kell egy registry állítást is. Elvileg az mahci -n belül kell egy kulcsot átírni és utána állíthatom át a biosban ahci-re és a win feltelepití a szükséges illesztőket induláskor.
-
Sziasztok!
Légyszi nézzetek rá erre a hozzászólásomra az off topikban. SSD-vel kapcsolatban érdeklődnék.
Köszi szépen!
-
-
válasz
schawo
üzenetére
Hoztal egy teljesen ertelmetlen peldat, hogy kijavithass. Ennek aztan volt ertelme. Nem tudom, hogy a 12x200-at milyen feszen viszi, mert en 19-21 kozotti szorzokat hasznalok mint a nagy atlag, igy konnyen kiszamolhato az orajel es hogy az ahhoz szukseges feszrol van szo.
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
De hat le is irtam.
Adjak neki 1.25-nel tobbet, mikor a 200-as bclk-t is viszi 1.25-on?
Nem cicizok vele szerintem, megy alapon, jatekos napokon meg kapja a 19x200-at, ha azt szereti. 
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Apron szokott lenni X5650 25 - ert, ahogy latom most megint kifogyott a srac, de mindig jon neki utanpotlas, erdemes nezelodni. Es persze az alaplapod tamogassa a prockot. En is meg voltam indulva egy idoben, aztan ugy voltam vele, hogy ebbe az architekturaba nem tolok tobb penzt. A jatekokat 4ghz korul szepen viszi, megy ameddig megy, vagy egyszer atkattan a kapcsolo a fejembe es ugrok 1150/1151-re.

(#41185) Ganz-[HUN] véleményem szerint Auto-n sem szabadna befagynia, de ezt a többi OC-s kollégák megmondják.
Csak a procifesz volt auto-n, minden mas manualisan volt belove. En sem ertem teljesen a dolgot. Viszont mint irtam is 19x200-on bios 1.25v roccenesmentesen megy napokig akar. Valami ott a masik beallitasnal bantja a csoret.

-
Sziasztok!
Reg jartam erre feletek!

Erdekes ez a mostani prockom.
19x200 bios 1.25 volton teljesen stabil, jatekokban is. 21x160 bios 1.2 volton pedig megfagy napi ketszer sima netezes kozben is, de ha auton hagyom, akkor ad neki a bios 1.25 voltot, akkor is befagy.
Majd megprobalom mas szorzoval, mondjuk ugy meg nem nagyon emelkedik az orajel, ha leveszem a szorzot 19-20-ra. Valamit pedig azon a beallitason nem szeret. Na mindegy, hasznalom alapon , mikor jatszogatok meg atlovom 19x200-ra. 
-
válasz
bitpork
üzenetére
bitpork, Qru
Ha a gpu dolgozik rendesen, akkor nem szukseges huzni. Elvileg. Gyakorlatilag meg az a helyzet, hogy alapon eleg lustak ezek a procik, meg 160 bclk-n is. Persze attol is fugg mivel jatszik az ember. Crysis 3, gta5, project cars, ezek eszik a procit/vga-t rendesen, szerintem erdemes meghuzni a prockot. Metrok azok szepen mennek akkor is, ha nem hajtod ki a belet.

-
Tegnap eldobta ketszer a gta-t a rendszer, tulajdonkeppen kilepett a jatekbol. 19x200 volt eddig bios 1.25v-on. Meg ma is az elobb, epp egy hosszu kuldetes vegen.
Most atlottem 21x190-re, bios 1.3 v-ra, kivancsi leszek. Ilyenkor ugye a memok nem 1600-on futnak, elvileg jatekokban ez nem szamit annyira. 
-
válasz
bitpork
üzenetére
Az nem gond, ha nincs ra venti gyarilag. Latod en is hogy oldottam meg, igaz nekem volt a bordan gyarilag is venti, csak mondom kicsit turbozok rajta. Annak a bordanak siman le kell hutenie azt a procit. Szerintem a pasztazast probald meg es tegyel ra egy nagyobb, 12 centis ventit, vagy akar kettot is ha van otthon, csak figyelj oda honnan sziv es fuj.
-
válasz
laragirl83
üzenetére
Ez azert van, mert mar reg a lapozofilet hasznalta a jatek alatt is. Nalam ugyan ezt csinalta, mikor elfogyott a 6 gb. Azota csak villanik mikor kilepek.
-
-
Nekem ht-val megy mindig, tuning pedig 19x200, bios 1.25v, tobbi valtozatlan. Eddig egyszer crashelt a jatek, nem tudom, hogy emiatt-e, egyebkent hibatlanul fut. A crysis 3 is szepen hasznalja a ht-t, nem tudom, hogy kikapcsolva mi tortenne. Probald ki vele es nelkule esetleg.

-
Hat szukosen, de neki. Annyit mondjuk megtehetsz, ha elfogyna, akkor bezarod a jatekot es ujra betoltod, akkor kezdi megint elorol feltolteni ami csak a rendelkezesere all.
Eloszor nalam is roccenesmentesen futott, aztan egyszer elkezdte ezt a laggolast, nem ertettem miert, mikor bezartam a jatekot folyamatosan tekert a vinyo es haldoklott a gep is. Masnap megint jatszom, nem laggol, viszont az afterburnerrel latom a sarokban, hogy 5800-korul jar mar a memoria hasznalat es egyre csak fogy. Ekkor bedobtam a masik kitet es azota siman felmaszik 7000-7500 - re eleg hamar, onnantol mar csak lassan novekszik. a 8gb-hoz orakat kell jatszani. Termeszetesen kilepeskor sincs vinyo tekeres es nem akadozik a jatek orak mulva sem. A jatek motorja igen bika, viszont eszi a hardvert nagyon. A proci hasznalatot neztem ejjel, mind a 8 szalon 97% volt a max hasznalat.
Szerintem nem lesz vele gondod. 
-
válasz
laragirl83
üzenetére
El se indul szerintem.
4gb a minimum. Amugy ha elindul se fogsz tudni vele jatszani, mert felzabalja a memot es elkezd laggolni. Nekem rendszeresen 8100-8300 kozott kajal 1-2 ora utan. 
-
válasz
laragirl83
üzenetére
Amig neked megfelel, semmi gond nincs vele.
Azt ugy is eszreveszed, ha szukos a memoria, ekkor erdemes kicsit tenni melle. 
-
Igen, ebben a gepben volt. Nem igazan tudom, hogy kihajtja-e, mivel nalam kicsi a felbontas (1680x1050), emiatt elobb futok szerintem cpu limitbe, mint hogy a vga legyen keves. Az teny, hogy 3.8-on sokat lendult a gepezet, efelett nem probaltam. Igy a gta5-ben 96-97 %teker a gpu, metrok nagyon szepen mennek, szinten maxon megy a gpu, a crysis-ok beesnek azert, a 3. resz eszmeletlen proci igenyes, van mikor a 8 szalat tekeri 80-90%-on.
Nem tudom milyen felbontason jatszol, de en azt gondolom, hogy ha veszel egy 970-980-at, akkor jo ideig kihuzhatod meg a fejlesztest A gta is csoda szepen fut, miota bedobtam a masik 6 gb kitet. -
Igazad van teljes mertekben. Tegnap bedobtam a 970-et es a 3400-en porgo procinal megint azt csinalta, hogy docogott az egesz, vga 50-60%-on, fps 30, mindket crysisben. A metro ment rendesen. Aztan felemeltem a cpu-t 19x200-ra es meglodult az egesz, pedig az orajel nem sokat valtozott, talan az sem mindegy, hogy mennyi a bclk es mekkora a szorzo. Azota semmi gond, mindket jatek kb dupla fps-el szaguld , de a kartya meg mindig nincs kimaxolva.

-
Elkepzelheto nagyon is amit irsz, mert volt olyan is, hogy leesett 30fps-re, holott a vga 60%-on porgott. Bar ezt nem feltetlen ez okozhatta, de nem volt teljesen kerek a dolog. Sot a crysis 1-ben is tapasztaltam, hogy keves az fps es nem teker a vga rendesen, csak alszik.

-
Azt kell mondanom, le a kalappal a bloomfield elott. Eddig 5 jatekot probaltam ki a GTX980-al: Crysis, crysis 3, metro 2033 redux, metro last light redux, far cry 4. Mind az 5 jatekban a 3400-re huzott proci (21x160) 98%-on tekeri a gpu-t.
Egy kb 6 eves processzor egy mai csucs vga-val parositva. -
Anno mikor regen tuningolgattam a masik lapot es procit, akkor nekem a 20-as szorzot nem szerette. Ugyan azon az orajelen szepen elketyegett mas bclk-val es szorzoval, azt a 20-ast legtobbszor eldobalta. Szintetikus progit nem probaltam rajta, mondom ugy is tesztelgetem a vga-t, a jatekokban ki fog jonni, ha gond van, de eddig semmi problema nem volt. Mondjuk most visszabb vettem 3400-re, mert amivel jatszom, igy is 98% tekeri a gpu-t. Nem is gondoltam volna, hogy ezek a regi procik igy kihajtanak egy mai csucs vga-t.

cinkoxid Hat ugy szokott az lenni pedig.

-
válasz
laragirl83
üzenetére
laragirl83, snowball
Koszonom uraim, adok neki akkor 3.8-at legalabb! Hutessel nalam nem lesz gond, mert a thermalright is ket ventivel van szelloztetve es a hazam is haf932.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
mpierre
üzenetére
Az a bajom, hogy nem emlekszem a regi tesztjeimre a masik procimmal es a forumba belinkelt kepeimet meg mar toroltek az oldalakrol. [Itt] irtam a gyari hutorol, hogy a maximalis hofokok 68-67-63-64., szoval mar ott is megvoltak ezek a kulonbsegek. Bar ennel a Thermalright bordanal sok mindent elrontani nem is tudsz, mert olyan nagy a talpa, hogy a procit mindenhogyan befedi, meg jol is tettem fel es szerintem a hofokok is jok, csak ez a kulonbseg zavar kicsit. De ha nalad is ilyen a procko, akkor megnyugodtam.

-
Hali!
Kezdesnek belottem 160bclk-ra es 1.2 voltra a cpu-t, tobbit ugy hagytam, szorzot visszavettem. Most csak ennyire melegszik a cucc:
A magok kozott nektek is van ekkora hofokkulonbseg? Ez nem tudom mibol adodhat. Visszaolvastam amit a gyari hutorol irtam es ott is volt 68 es 63 fok is egy azon idoben. Ez nem okoz gondolom problemat.
Nem mintha tudnek vele barmit is csinalni. 
-
Arra gondoltam kezdesnek egy 3400-et odakenek neki. Mit ajanlotok, mennyi feszt adjak a prockonak? Az uncore 1.35-on es a memok 1.65-on mennek, ugy allitom majd a szorzot/bclk-t., hogy ezeknek az orajele ne valtozzon.
Koszi!

-
Nem, csak azzal ebredtem ma.

Kozben feldobtam a hutot a prockora, regi bankkartyaval elkentem szepen, ahogy szoktam. A gyari hutovel 10 perc ibt utan 65-68-70 fok korul mocorogtak a magok, most pedig igy nez ki a dolog:
A ket enermax ventillator a haz huto csatikra van feldugva es a vezerles silentre van allitva, igy szep csendben teszik a dolgukat.
Erdekes az 4 fok a magok kozott, nem emlekszem regrol, hogy szokott-e ennyi lenni, de ugy emlekszem igen.
Igy nez most ki a lap:
Pasztazas pedig ilyen lett, szep vekonyan mindenhova, en igy szoktam:
Csak vigyazni kell mikor az ember teszi fel a bordat, hogy kenje szet, mert volt mikor addig piszkaltam ide-oda a bordat, mig elkentem az egeszet es kezdhettem elolrol.
Amugy erdemes megnezni a gyari huto mekkora helyen fekszik fel. Multkor a hutot pasztaztam, latva, hogy az joval kisebb, mint a procko:
Nem tudom milyen mernok tervezte ezt a hutot, de erdekes az biztos. Vegulis ha nem tuningolod, akkor eleg, ha 0-24-ben maxon megy akkor is.

-
válasz
mpierre
üzenetére
Hat ha annyit rakensz, hogy a procihuto barmit is kinyom onnan, szerintem mar regen rossz.
En szep vekonyan el szoktam teriteni a procin a pasztat, igy nincs piszok, lehullott pasztadarabok stb es a hoatadas is rendben van. Csak nem emlekszem mivel szoktam elkenni. Majd keresek valamit. -
Hali!
Ugy dontottem feldobom a procira a thermalright bordat, jon az uj vga es kell majd neki az orajel.
A pasztat mivel szoktatok elhuzni a procin? Eskuszom nem jut eszembe regen mivel csinaltam. Legutobb, mikor a gyari hutot tettem fel, gyogyszeres dobozok veget teptem le, bar a pasztazas nagyon jol sikerult, elkinlodtam vele fel orat biztos, mire olyan lett mint szerettem volna. 
-
válasz
Shokkolo
üzenetére
Shokkolo, Qru Nagy a csabitas az biztos.
Most kozbejott hirtelen valami,(miert is ne ilyenkor ugye, mikor en gepezni szeretnek
) szoval kicsit pihentetem most a dolgot, de ami kesik nem mulik. 
kolja58 A 21x133 az bios 1.1 v, load 1.096-on volt stabil, legalabbis eddig nem volt vele gond, jatekban sem este.
Ha felkerul a huto szerintem inditok 1.25-1.3-al aztan meglatjuk stabil-e. -
válasz
winhate
üzenetére
Koszi szepen!

Qru Vegulis ugy ertettem, hogy ha mondjuk be szeretned loni 160-as bclk-ra es ker hozza 1.25-os feszt, akkor meg lehet neki adni, mert a huto tudja huteni a procinak meg nem art.
Gyarival ez sajnos mar nem fer bele.
Mondjuk feldobhatnam most is a hutot ra, csak nincs kedvem vacakolni vele.LLC az alap beallitason van, azt nem bantottam.
-
Koszi, orulok neki!
Igen, annyi volt a legmagasabb, bios 1.1 v, load 1.096 v alatt. Futtattam egy ora prime-ot is, elobb lottem ki, ugyan ilyen feszekkel a maximalis hofokok 68-67-63-64. Ezek szerint eltalaltam a pasztazast, bar azzal sosem volt gondom. Egy 5 eve a polcon levo mx3-al kentem be , amit meg akkor hozattam, mikor naponta cserelgettem a lapokat/procikat.
Epp most olvasgattam milyen jokat beszelgettunk akkoriban, hogy repul az ido.
Nekem valamiert nagyon bejott ez a rendszer es most, hogy eloszedtem ujra az asztali gepem, mindenkeppen szerettem volna ujra egy ilyet osszerakni. Ugy nez ki sikerult is.
Lehet fel se rakom majd a tr ultra 120-at, bar nagyon megnyero nekem azzal a ket enermax ventivel az oldalan
, szoval fel fog az kerulni nem sokara. Probaltam amugy 1.1 v-on a 21x160-at, de eldobta magat egy ido utan, ami nem is csoda, neztem a regebbi tesztjeim, joval magasabb feszekkel futottak le a tesztek. Emiatt jok ezek a brutko hutok, nem kell felni a melegedestol, mehet neki a fesz batrabban. 
-
Jaj elnezest, egybe olvastam a mondatodat vesszo hianyaban.
Igy mar ertheto teljesen. Angolul meg nem nagyon tudom ezeket elolvasni, esetleg akinek ilyen lapja van itt a forumon, tudna segiteni, hogy melyik bios a jo. 
Belottem 1.1 voltra a cpu-t es inditottam very high-on ibt-t, eddig szepen megy (35 perce) es 80 fok helyett csak 68 fokosak maximum a magok. Amugy szepen tartja a feszt a lap, load 1.096 v.
Lehet megprobalkozom egy 3400 koruli orajellel, ha 1.2 volt korul elviszi meg mehet gyari hutovel is, a jatekok az eletben nem terhelik meg annyira a cpu-t, mint ezek a szintetikus tesztek. 
-
1866-os OCZ memok.
Ezeket az idoziteseket 1866-on tudja a ram, megprobalom a 8-at beloni neki, a corsair ramjaim arra az orajelre vannak hitelesitve 1600-on. Lehet bedobom ezek melle oket es akkor 12gb.
Bar sok ertelme nem lenne.Ugy ertettem, hogy frissitsem-e a legujabbra, vagy hagyjam ezt?

-
Szia!
Koszonom szepen, orulok, hogy ismet itt lehetek kozottetek!
Crysist este izzitom is.
Igaz meg csak a gyari huto van fent, nem akartam szoszolni a thermalright-al, mondom kiprobalom mukodik-e minden rendesen. 
Qru Koszi szepen, ezert is kerdeztem ra, mert emlekeztem, hogy volt amit fixalni kellett. Namost a a proci 21x133-on fut, ennek a feszultseget mire szoktatok allitani? Jelenleg auto-n hagytam. A memokat belottem 1600mhz, hozza az idozitesek jok, csak atallitottam a command rate-t 2-re, emlekeztem, hogy okozhat peoblemakat az 1-es beallitas. Ezenkivul A QPI/DRAM feszkot belottem 1.35v-ra es a DRAM Bus Voltage-t pedig 1.64 v-ra. Ezek igy jok lesznek?

A lap biosa szerintem amivel kijott 0610-es, a legujabb a 1202. Erdemes frissitenem ra? Stabil az a bios? Ugy emlekszem az alaplapi ez flash megcsinalja magatol a frissitest.
Koszi szepen a segitseget!

-
Sziasztok!
Nehany ev kihagyas utan sikerult visszaternem a bloomfiledhez.
Viszont semmire sem emlekszem mar, hogy mit merre. Tudnatok nekem abban segiteni, hogy mit allitsak be mindenkeppen a biosban, hogy ne legyenek gondok? Ugy ertem memoria fesz, cpu fesz, qpi stb. A bios nullarol indult, szoval mindent be kell allitgatnom ujra. Az alaplap Asus P6T deluxe V2 es 920 D0. 
Koszonom szepen! Egyelore a gyari huto van rajt, igy tuning nem nagyon lesz, madj ha radobom a thermalrightot, akkor adok a bclk-nak is.

-
válasz
leonaprofi
üzenetére
Eleg jo fajta a procid, siman mennie kellene 4ghz folott is. Gyari hutovel hutod? Jol van fent?
-
-
válasz
niklebi
üzenetére
Azt is nezd meg, hogy amikor 40k-ert vetted itthon a memokat, a kinti ar mennyi volt dollarban. Nyilvan az is jatszik, amit irtal, de az okfejtes arra vonatkozott, hogy hogyan lesz a 800 dollarbol 230 ezer forintos processzor. Elsosorban ugy, hogy nagyon gyenge a forintunk a nyugati valutakhoz, masreszt pedig rarakodnak a vam es egyeb arresek.

-
Koszi ezt az fpo-s leirast, eddig csak azt tudtam, hogy melyik a gyartasi ev/het.

-
A core i7-nel is ugyanez volt az elejen, hogy draga meg minek, aztan megis szep lassan szalingoztak a tulajok, bekebelezte a piac jo reszet, pedig annyival nem is lett olcsobb a lap +proci es a memo sem. A lapom 80k volt, most 70, proci is kb egy tizessel olcsobb, a memoria meg szinte ugyanannyi es eltelt masfel ev majdnem. Szoval igen jol tartja az arat, a szamtech piacon ez azert ritka.
Az az evenkenti csere inkabb 3 ev.Szerintem okos az intel es jo iranyba fejleszt, vevok mindig lesznek. A gulfert is azert nem tolonganak, mert piszok draga, de ha kihozna a 970-et 120k-ert mondjuk, mindenki meg lenne orulve erte, kiurulnenek a polcok, pedig ott is fent all a kerdes, ugyan minek a 6mag+ht otthonra?

-
Aki emiatt vesz amd-t az meg is erdemli. A core i7+lga 1366 lassan masfel eves lesz, mire kihozza az intel az uj foglalatot, mar 3. Ev vege fele jon az olcsobb 6 magos. Nem szeretnek annyira elorefutni, de nem hinnem, hogy masfel ev mulva a hobbistakat es loveval telelevoket leszamitva erdemes lesz barkinek is lecserelni egy 920/970-es processzorral felvertezett rendszert, 6-12 giga 3 csatornas memoriaval. Ne ragadjunk le a multban, a fejlodes kell es mindenkinek csak jo. Ha az uj processzornak kell az uj foglalat, akkor hozzon ki uj foglalatot, siman marad eleg alternativa azoknak, akik kisebb penzuek. Ha az otthoni usereket nezzuk, a hw meg mindig sokkal a sw elott jar es nem hinnem, hogy ez rovidesen nagyot valtozna.

-
válasz
Imafett
üzenetére
Tobb dolog miatt tanacsoltam inkabb azt a topikot.
1. Az altalad emlitett processzor nem asztali, hanem mobile
2. Nem a bloomfield csalad tagja
3. A tokozasa sem 1366-osHa ezeket atgondolod es megnezed a topik cimet, rajossz, hogy total rossz helyen kerdezel.

Ne legy turelmetlen, majd valaszolnak.

-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Csak akkor kell, ha tud vele dolgozni valamelyik program, amit hasznalsz, amugy sok ertelme nincs. Nalam pl ki van kapcsolva regota, mert volt olyan jatek, ami el sem indult miatta.
-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Mert a 20-as szorzot ruhelli a nehalem.

-
válasz
üzenetére
Azt irtam, hogy nem problema neki, nem azt, hogy kellemes.
Attol, hogy megy par orat 80-90, vagy akar 100 fokon, semmi baja nem lesz, se a procinak, se a lapnak, ezt Te is tudod. Ilyen meleg meg sose lesz utana, de ezt is leirtam mar.
Ne kotekeggye vazze....

Cthulhu Dawn HT nelkul konnyen megy alacsony feszen. Amugy meg ha analkul ilyen meleg, be se kapcsold, mert akkor tuti ateg a prociszendvics.
Milyen huto van rajta? -
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Prime fakultativ ezeknel a rendszereknel mar, teszteld ki linx-el es ha az is stabil, akkor probalgasd valos hasznalat mellett.

80-90 fok nem problema neki linx alatt.
-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Mindegyiknek hihetsz. Terheleskor a vdroop miatt kap kevesebbet, tehat valosak az ertekek. Ha bekapcsolod az llc-t (load line kalibration), akkor szinte teljesen megszunik a jelenseg, de inkabb teszteld ki a vdroop utani stabil terhelt erteket, az nem baj ha kicsivel tobbet kap terheles nelkul a proci.

Ha melyebben erdekel a dolog, olvasgasd ezt a cikket Tuning, Vdroop, PWM, procidegradáció, sajnos a kepek mar nincsenek fent.
-
válasz
mpierre
üzenetére
En igy vagyok miota jonnek a hirek a 6 magosrol, de lebeszeltem magam rola. Az EE max E-penis novelesnek jo es annak aki az antarktiszon el, van dogivel jeg a teszteleshez.
A 970-et kiprobalnam a 920 helyett, ha 500 dolcsi korul meg lehetne szervalni itthon, mar csak kivancsisagbol is vennek egyet.

-
Szevasztok, reg jartam itt!

Na ki valt elobb gulftownra?
-
Ezt aztan nagyon fontos kiadni: 2010 februárjában jön a Core i7 930

Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg is rendeltem az ssd-t kíváncsi leszek hogy dolgozik majd vele a gépezet!

Ez a sebességlimitálás sajnos bent van a pakliban. Az ssd topikban éppen erre kérdeztem rá és ott is azt a tanácsot kaptam, hogy ez a mindennapokban engem nem fog zavarni.
Majd megprobalom mas szorzoval, mondjuk ugy meg nem nagyon emelkedik az orajel, ha leveszem a szorzot 19-20-ra. Valamit pedig azon a beallitason nem szeret. Na mindegy, hasznalom alapon , mikor jatszogatok meg atlovom 19x200-ra.
)
Most atlottem 21x190-re, bios 1.3 v-ra, kivancsi leszek. Ilyenkor ugye a memok nem 1600-on futnak, elvileg jatekokban ez nem szamit annyira. 

Szerintem nem lesz vele gondod.
Nyugodtan dobd be, jot tesz neki.
Nem mintha tudnek vele barmit is csinalni. 
Most kozbejott hirtelen valami,(miert is ne ilyenkor ugye, mikor en gepezni szeretnek
Viszont semmire sem emlekszem mar, hogy mit merre. Tudnatok nekem abban segiteni, hogy mit allitsak be mindenkeppen a biosban, hogy ne legyenek gondok? Ugy ertem memoria fesz, cpu fesz, qpi stb. A bios nullarol indult, szoval mindent be kell allitgatnom ujra. Az alaplap Asus P6T deluxe V2 es 920 D0.