- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Astroboy
őstag
válasz
joysefke #26971 üzenetére
Tapasztalatom szerint az Epato a legjobb májvédelem terén, úgyhogy én a helyedben nem váltanék másra.
Nálunk a kajába sose sikerült úgy elrejteni, hogy ne fedezze fel.
Ha a kinyomóból közvetlenül a szájába küldi az ember azt egyik macska sem tolerálja, úgyhogy én az állatorvostól ellesett trükköt alkalmaztam: az ujjamra nyomtam azt a pár centi pasztát, majd ölbe vettem, kinyitottam a száját, és felkentem a recés szájpadlására.Így le is rövidült a kellemtlen paszta-hadművelet ~ 2 másodpercre + kiköpni se tudta.
-
Astroboy
őstag
válasz
joysefke #26934 üzenetére
Megpróbálhatod több részletben a műveletet, lehet, hogy ha teszem azt 3 felé osztod a trutymót és csak óránként adagolod, nem lenne ami rászáradjon a szőrére.
Csak annyit cseppents, amennyit az a kis bőrfelület felszív.Amúgy nem gond ha a kicsi szőrére megy, mert onnan is felszívódik valamennyi, csak ugye egyrészt tuti nem annyi mint a bőrén keresztül, másrészt nem egészséges ha lenyalja.
-
Freddy76
addikt
válasz
joysefke #26930 üzenetére
Ahogy Astroboy írta, azért kell a tarkójára, mert ott nem éri el sehogy. Ellenkező esetben a kezével próbálná letisztítani-lenyalni, vagy bejutna a szervezetébe, aminek nem szabad megtörténnie.
Tud játékos megoldás lenni, próbáld meg úgy, hogy simized, és amikor nem figyel oda, gyorsan cseppentesz egyet...
-
Astroboy
őstag
válasz
joysefke #26930 üzenetére
Durva holmi, CSAK TARKÓRA, MÁSHOVA TILOS! Ott ugyanis nem tudja sehogy lenyalni.
Hajtogasd szét rendesen az ujjaiddal a szőrét, ha kevés egy kéz használd a másikat is a siker érdekében, és sose cseppents amíg tuti nem a bőrére megy a cucc!
Olyan nincs, hogy nem éred el / nem látod a bőrét, ~ 10 centi hosszú szőre volt a perzsánknak, kicsit valóban küzdősebb volt mint egy rövidebb szőrűnél, de mindig sikerült.Mostani siccünk egy Brit Rövidszőrű, ehhez képest olyan sűrű bundát növesztett idén, mint egy ragdoll.
-
Dhampir
félisten
válasz
joysefke #23438 üzenetére
Ezeket találtam hirtelenjében:
Állatorvosi Ügyelet Budapest (Éjjel-nappal és hétvégén is hívható! +36-30-625-00-44)
ÁLLATORVOSI ÜGYELETEK BUDAPESTEN
Állatorvos, állatkórház éjjel-nappal Budapesten
Fővárosi rendelők listája (2020. október 13.)
Akad olyan rendelő, amelyik hétfőn, október 31-én is nyitva lesz, például:
Böszi-Vet Állatorvosi Rendelő és Állatpatika -
Gaben92
őstag
-
Gaben92
őstag
válasz
joysefke #22443 üzenetére
Catit Flower Fountain-t nagyon tudom ajánlani. Phülöp fórumtárs ajánlotta nekem is (pontosabban láttam nála), és rögtön beszereztük. Szépen halkan teszi a dolgát, össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen hangja és csobogósra is szóval minden szempontból patent.
Macskák imádják, szerintem kb tízszer annyit isznak mint azelőtt, hogy megvettük a szökőkutat aminek jó hatása van a vesére. Macskák alapból is szeretik kerülni az ivást de ez nagyon bejön nekik.
Tisztítás is baromi egyszerű. Mi heti egyszer átmossuk meleg mosószeres vízzel, illetve havonta egyszer megtisztítom a szivattyút (nem bonyolult, pár perces művelet csak kell hozzá kis kefe) és kicserélem a szűrőt.
Egyedül arra kell figyelni, hogy mielőtt berakod az új szűrőt egy kicsit nem árt megrázogatni és akár odacsapkodni párszor az asztalhoz óvatosan, illetve az új szűrő installálás előtti átöblítését nem nagy víznyomáson kell csinálni. Ezt is csak amiatt mert szűllításkor ahogy rázkódik a szűrő, a kis tasakokban amikben a "szűrő anyag bizé" van képes egy helyre tömörödni. Ha kicsit megrázod akkor szépen elterül és nincs vele gond onnantól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Bluering Libra irodai forgószék
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest