- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
superecneB #12267 üzenetére
Nekem egy fekete, fehér(még tavaly ősszel vettem) és egy kék galaxy van, a fehér nagyon gázos...
-
Zaied
addikt
válasz
superecneB #12265 üzenetére
Melyik verziót vetted meg?
-
Zaied
addikt
válasz
superecneB #12263 üzenetére
Hallgatjuk!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #7247 üzenetére
Neked igazán tudnod kéne, hogy mekkora az XL..
-
válasz
superecneB #7245 üzenetére
De az XL nem 9", hanem 15.5".
-
TeebyKay
őstag
válasz
superecneB #7234 üzenetére
Szabadon lehet berendelni és kipróbálni ha még nem volt.
-
Vanir
veterán
válasz
superecneB #7234 üzenetére
A felülete miatt gondolom. Én nem ismerem a padot, de gondolom más felülete van ennek, mint a Raindrop-nak, különben ezt ajánlgatnánk.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #6617 üzenetére
Most is az.
-
válasz
superecneB #6617 üzenetére
TastyPcTv nagyon jó nővel mutatja a pad és a nő képességeit
[link]
-
válasz
superecneB #6615 üzenetére
Az utódját szerte az országba átveheted. [link] 12k, nem olcsó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #6612 üzenetére
Nagy ritkán eBay. Az sem kizárt, hogy egyes országok némely webshopjában akad még elvétve.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #6530 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #6528 üzenetére
SS Experience.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #6505 üzenetére
Most azt használom, ha ez volt a kérdés.
Kéne egy új.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3693 üzenetére
"2400ft-tal biztos nem puhább"
Ilyen nem létezik. Valamivel kényelmesebb és vagy megér neki ennyit pluszba vagy nem.
Neked nem, nekem igen - ha évekig fogom használni napi rendszerességgel, akkor nem ~2k-n fog múlni, hogy a számomra kényelmesebbet vegyem.
Ahogy te is mondtad, bemegy Pixel-be és kipróbálja.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3691 üzenetére
Feltűnt. Sőt, még használtam is olyat. ^^ A Heavy akkor is puhább, nem tudom, hogy miért vitatkozol egy egyszerű tényen. Talán pont a vastagabb gumi miatt..
Ha szereti a puhábbat, akkor a vastagabbat vegye és ne azon a ~2k-n menjen a hattyú halála, ha egyszer sok évig használni fogja.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3688 üzenetére
Ha egyszer rárakom a kezemet és kényelmesebb, akkor tényként kezelem.
Az Allsop-nál puhább érzést ad (de nem süppedős). Még egy Mantis Speed is (pedig az 4,3 mm), nemhogy a Heavy. Próbáltad már egyáltalán?
Átlag QcK élettartam 3-4 év. Heavy nekem csak ~1 évig volt, de az alatt semmit nem kopott. Bánom is, hogy eladtam. Egy Everglide Titan MonsterMat váltotta, ami felületre jobb volt (tartósságban is majdnem ugyanz, ~2 év alatt nem sokat kopott), de kényelemben picit alatta maradt.
Ellenben ismerősömnek jó 5 éve van Heavy-je (amikor bejött, akkor rendelte - erre szerintem már lehet mondani, hogy tartós használat), és bár vigyáz rá, használja is rendesen (egy MS 3.0-val, leginkább CS-zik, low sens-en) - és majdnem úgy néz ki, mint egy új pad. Kicsit van csak megkopva, bőséggel a használható-kategória felett van még.
Szebb állapotban van, mint az Allsop, amit tőled vettem (amúgy az is jól bírja). Több benne az anyag, ha vigyáznak rá, nyilván jobban is bírja. Masszív, strapabíró, puha (az "átlag" padokhoz viszonyítva). Ha nagy és komfortos pad kell, szerintem a Puretrak Talent mellett a legjobb alternatíva. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3684 üzenetére
Kényelmesebb. Ez tény.
Még tartósabb. Ez is.Roccat-ot tuti nem vennék.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3682 üzenetére
"Nem éri meg. QCK+ NaVi, fnatic, SK stb edition jobb vétel a heavynél szvsz.,"
Ez attól függ; ha olyan, mint én, hogy szereti, ha vastagabb a pad és ezáltal jobban kipárnázza az alkart (kényelmesebb), akkor megérheti. Mégiscsak 6 mm.
Plusz a vaskossága miatt valamivel tartósabb is. Szvsz ha már ennyit szán padra és fontosak neki az előbb említett dolgok, akkor ne azon a ~2k-n spóroljon (úgyis megtérül) és inkább Heavy-t vegyen. Vagy Puretrak Talent-et.Goliathus-ból én is csak Speed-et vennék.
-
SzekTa
csendes tag
válasz
superecneB #3678 üzenetére
Goliathus-hoz képest megéri a SS QCK Heavy a plusz kétezernégyszázat?
Igazából 6400-at már sajnálnék kiadni egy egérpadra.
Van valami érezhető különbség köztük?
3-4000 körül gondoltam max az összeget.
Mondjuk bármit veszek, a mostani spirálfüzetnél (a lepedőnél azért nem biztos... xD) jobb lesz :'DD -
flash-
veterán
válasz
superecneB #3672 üzenetére
köszi a tippeket
már nem akarok szövet padot..
és van hyperglide om..üveg egérpadon azért gondolom nem annyira gyors a mozgatás..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3668 üzenetére
Szerintem jobban hasonlít speed felülethez, de az kétségtelen, hogy jól csúszik.
-
nyunyu
félisten
válasz
superecneB #3659 üzenetére
Eleinte en is azt hittem, hogy az 1000-es smirgli feluletu Revoltec FightMat Advanced zabalni fogja a HG-t, de a padon nulla kopas latszik, HG-bol is talan egy tized milimeter fogyott 2 ev alatt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3659 üzenetére
Ööö...ha kisebb a surlódás, akkor miért lassabb?
-
Telomanikus
senior tag
válasz
superecneB #3514 üzenetére
köszi írtam nekik levelet...
-
Telomanikus
senior tag
válasz
superecneB #3507 üzenetére
f*asza
köszi
-
SimonYana
addikt
válasz
superecneB #3490 üzenetére
Én ezeket nem ismerem sajnos.
-
Blindfish
tag
válasz
superecneB #3486 üzenetére
Már megvettem :S
de ne mvolt drága 3000 forint vagy 4 nemtudom :S szval akkor a deatd adder 2 jobb??
-
SimonYana
addikt
válasz
superecneB #3486 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3431 üzenetére
Akkor az már rossz nem lehet. ^^
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3427 üzenetére
Gondolom csődbe mentek a cégek, vagy felvásárolták őket.
Engem az XTracPads-ok mozgatnak már egy ideje.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3424 üzenetére
Azt még nem próbáltam.
Felületre amúgy ugyanaz, mint a sima fUnc 1030-as, nem?
-
poisonborz
csendes tag
válasz
superecneB #3303 üzenetére
vóv,kösz a részletes választ,szimpatikus az icemat, én is üveg padekre kacsintgattam.
az ss padok még régi 4D-k voltak, hármat szereztem még anno,de látva hogy milyen gyorsan vesztik el a mintájukat, hanyagoltam az egérpad témát (nem állandó gamerkelléknek kell), és most újra kedvet kapva meglepődtem hogy sokan prémium padeket is félévente váltanak - bár nyilván ez erősen függ a használattól,egértől.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
superecneB #3297 üzenetére
Kicsit elnézted
-
x_o_n
veterán
válasz
superecneB #3195 üzenetére
Betyár.valami hasonlo kéne jó árban
-
Beast007
aktív tag
válasz
superecneB #3200 üzenetére
teljesen mind1 , lehet nagyobb is sajnos nálunk nem tudok megnézni, kipróbálni 1et sem azért is kérdeztem itt tapasztalatok alapján mit ajánlotok. Most egy régebbi steel series padom van de az nem fain
, biztos cserélve lesz.
-
energy_
senior tag
válasz
superecneB #3195 üzenetére
csak értelme nem sok van,nekem alapból hozzá se ér a kezem az asztalhoz(a padon van) de ha mégis 1 centit arrébb húzom és voálá
-
sti10p
senior tag
válasz
superecneB #3191 üzenetére
Az a baj, hogy a fUnc 1030 és a X-Ray Thunder padok elég ritkák, tudnál boltot linkelni? (fUnc 1030 Archetype-ot már sokat kerestem én is, de ott is ahol a webshop-ban volt azt mondták, hogy bizonytalan mikor lessz.)
Az Icemat-tól egyedül a színe tart vissza (fehérben nincs csak sárga meg lila?)
Hyperglide-ban én is gondolkozom, de Logitech MX Revo-hoz nem tudom milyen kéne, erre nincs avalami ötlet?-->[link] Amúgy meg nézegetem a Revoltech Fight tapes Advanced-et is meg a SS Steel Grip-et, de nemtudom ezek mennyire jók, vagy hogy ez utóbbi miben más mint egy Hyperglide. Tény hogy serceg már az egerem alja és egy 20K+-as egeret csak úgy nem cserélnék le még 2 év után sem.
-
energy_
senior tag
válasz
superecneB #3171 üzenetére
érti,csak ott a lényeg hogy kicsivel többért kapsz egy 2x akkora padot amit egy év után megforditasz és kapsz egy újat
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3167 üzenetére
És én erre válaszoltam.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3164 üzenetére
Egyrészt tuti nem szaladsz le róla soha. Másrészt, ha vastagabb (4mm </=), akkor kényelmesebb is (főleg, ha az alkarod is az asztalon van), ill. ha csak kis részét koptatod, akkor egy idő után csak fordítasz rajta 90/180 fokot és megint használod évekig. Akárhogy is nézem, jobb befektetés. Egyedüli kizáró ok lehet, ha az ember nagyon helyszűkében van, de akkor inkább szerezzen egy nagyobb asztalt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3161 üzenetére
Azért jó az a Diamondback/Diamondback 3G.
-
UT2004
csendes tag
válasz
superecneB #3152 üzenetére
"Seller's payment instructions
Please make payments asap so that we can arrange the shipping. Note:Mouse pad only,The mouse is not including in the package Please note this is not the original Razer brand,It's just have the razer Mantis Speed pattern on it.If u mind,please don't buy it." -
energy_
senior tag
válasz
superecneB #3148 üzenetére
ava miben más mint a sima razer mantis speed? mert avat 4ért láttam mig a sima 1000ft
egy olyanra beruházok
-
energy_
senior tag
válasz
superecneB #3141 üzenetére
nem vészes csak napon tünt annak,bent nem is látszik
de mindenesetre jó hogy igy lassan 1 év után eszembe jut hogy kikéne mosni
-
energy_
senior tag
válasz
superecneB #3139 üzenetére
köszi,már szárad
mondjuk kicsit kibolyhosodott,de biztos jobb lesz mint volt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3132 üzenetére
Mindennek megvan az oka.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3083 üzenetére
A nyeszlett alatt azt értem, hogy vékony. A tartósságával nincs gond, évekig volt nekem is. A Heavy ellenben tartósabb, leginkább a vastagsága miatt.
-
MakkeR^
tag
válasz
superecneB #3075 üzenetére
Alapvetően a szövet padokat jobban szeretem, egyelőre ez az egy pad volt a kivétel, ami megütötte azt a szintet, hogy maradhatott (volt még Corepad és Steelpad S&S, mind a kettőtől igyekeztem gyorsan megszabadulni).
De most a változatosság, a skatez kímélés és a halkabb működés végett ismét jöhet egy szövet pad (QPAD CT / Everglide Titan). -
MakkeR^
tag
válasz
superecneB #3072 üzenetére
3 évet bírt, most már 2-3 helyen fény felé fordítva látszik némi kopás
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3065 üzenetére
RIOS engine megint rosszalkodik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3065 üzenetére
Hacsak nem a saját tapasztalat. Ez számomra tény.
-
bozont
veterán
válasz
superecneB #3062 üzenetére
Ez a Steelseries eléggé tetszetős, meg árban még ott van a Roccat Taito, viszont az már lehet nem férne el a billentyűzet mellett. Asszem marad a Qck vagy a Qck Mass, nem tudom melyik lenne jobb, kényelmesebb vastagság szempontjából. Ez valahogy kipróbálom majd.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3062 üzenetére
QcK Mass-hoz +1.
"nincs olyan, hogy jó vagy rossz vagy jobb nem törvényszerű, hogy jobban fog menni, ami neked kényelmes úgy használd."
Ez félig igaz, félig nem. Az "ami neked kényelmes úgy használd"-dal egyetértek, ám ettől függetlenül van olyan, hogy jó vagy rossz(abb). Pl. MX 518 800 dpi-n szerintem is jobbat veret.
-
rolando83
csendes tag
válasz
superecneB #3047 üzenetére
Szia!
Igazából nincs ilyen komolyabb egérpadokról tapasztalatom, így nemtom ilyen a gyorsabb vagy lassabb,, ne legyen kicsi aMÉRETE, JÓL TISZTÍTHATÓ LEGYEN, TARTÓS IS LEGYEN ÉS LEGFŐKÉBB JÓL LEHESSEN RAJTA IRÁNYÍTANI AZ EGERET.
Kérlek ajánljatok nekem amivel nem foghatok mellé, mert én tényleg nem értek hozzájuk, max 5000 ft ot szánok rá. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3020 üzenetére
Gondoltam, az anyagminőség egyértelmű, ezért koncentráltam a "külső" tényezőkre.
Jó, hát a 4D az ilyen 4-5 hónap alatt szépen megkopott.
-
forguet
senior tag
válasz
superecneB #3016 üzenetére
okés
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #3011 üzenetére
Két baj van (a méretén és az árán kívül) az Icemat-tel; a,) a hangja; b,)hideg. Izületeknek nem a legjobb.
-
Mekibácsi
tag
válasz
superecneB #3007 üzenetére
Köszi szépen!
Hát akk kuka. Milyen gyakran romlanak el az ilyenek?
(Jah, félrenéztem a topicot. Egérpadok... sry. :-)
-
válasz
superecneB #2996 üzenetére
Persze, ha rendes tappancsok vannak az egéren, akkor azért egy műanyag vagy alumínium pad olyan, mint egy korcsolyapálya (már akinek ez bejön). Viszont kisebbek az átlag szövet padoknál és zabálják a hyperglideot.. ja meg marha drágák és ugyan úgy tudnak kopni
-
aginor
veterán
válasz
superecneB #2996 üzenetére
Én viszont nem tudom, hogy mit utálok. Eddig csak gagyibb padjaim voltak (a mostani egy Curtis) és mindig 800-1200dpi között használtam az egeret, a mostani alátéttel az a baj, hogy már kikopott nagyon és nem lehet vele normálisan célozni, mivel ugrál a kurzor. Ha vízszintesem húzom lassan, akkor EKG görbét rajzol az egyenes vonal helyett. Van itthon egy Icon7 egérpad, de azzal is azt csinálja és az szövet borítású, viszont genothermen egész jól fut, lehet inkább műanyagot kéne néznem?
-
aginor
veterán
válasz
superecneB #2985 üzenetére
superecneB és [oWn]f4te:
Köszi a válaszokat, kicsit pontosítanék a dolgon. Mindegy, hogy szövet vagy műanyag az anyaga a padnak, csak jó legyen, ne legyen nagyobb egy A4-es papírnál, valamint az alacsony érzékenység nálam 800-1200dpi értéket jelent. Az általatok ajánlott egérpadok jó része nekem már túl nagy, de azért még megnézem van-e kisebb méretben. A Goliathus Control mennyire lassú? -
Kassadin
addikt
válasz
superecneB #2979 üzenetére
Túl kicsi semmiféleképpen se jó szerintem. 3-5 ezer forint közé essen mondjuk a pad. Gyors vagy lassú, gondolom ez függ az ember játékstílusától.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2970 üzenetére
a mantis controllnal valamivel gyorsabb a mantis speednel sokkal lassabb az everglide titan. nekem pont idealisan a ketto kozott van ugy hogy a lassabb fele hajlok.
-
válasz
superecneB #2944 üzenetére
9-ért kapom a G9-et, szeptemberig még garós, meg amúgy is az tetszik.
-
gYaLo
őstag
válasz
superecneB #2904 üzenetére
Nem kicsi neked ez a pad ?
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2909 üzenetére
egyetertek... nem a szenzi beallitastol lesz valaki pro... ez olyan kinek a pap kinek a papne dolog... en ehez szoktam hozza es sajna egyenlo leszek egy easy noob bottal ha feljebb emelem a szenzemet mert a beidegzodott mozgatas miatt keptelen leszek eltalalni az embert mert nem oda lovok ahova szeretnek. ez az en egyeni problemam..
a goliathus szerintem is eleg jolsikerult pad bar annyi ideig nem volt meg hogy mondhassam van olyan tartos mint egy mantis.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2904 üzenetére
annyit rohogve megert jo vetel volt!!! megiscsak egy mantisrol beszelunk
bar nekem jobban tetszett az itthon is forgalmazott dizajn.
99-ben meg en is high sens-en toltam (akkori egerek golyosak voltak) neztem is csunyakat.... de amikor vettem az ms 1.1a-t onnantol nem volt kerdes hogy milyen leszen a sens minden beallitassal megneztem... es csak ugy voltam melto ellenfel ha low-ra raktam. es ezutan minden mas egerrel is kiserleteztem de csak levettem mindnel... 7ev verseny utan meg napi 6-8 ora CS utan amit a kipuhatolt sensel vegig nyomtam hiddel nemtudok atszokni gyorsabbra... egyszeruen beidegzodik. es egyszeruen felbasz ha tulvezerlem meg ugralgat stb... de mar 4 eve en is visszavonultam szinte egyaltalan nem jatszom de ha igen meg akkor sem tudom nagyobbra venni mert felkur hogy nemtalalom el... en sajna ilyen vagyok.
a regi Gody lanok meg earth quakek jok voltak mert mindig volt hely akarmekkora padod volt. de pl pazmand lanon vagy elte lanon vagy netcafes backup kupakon faszom kivolt azzal hogy nem fer el a boxban az everglide titan. sokakat idegesitett hogy a rantasoknal baszom a falat a kezemmel
(en elvbol nem veszek semmit ami roccat!! probaltam ket egeret is es az eredmeny fujj takarodj ez egy mareknyi szemet szar...de padot nem probaltam es sokan dicserik!)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2898 üzenetére
hat igen jobban tul volt arazva de sokkal nagyobb is volt a valasztek es sokkal minosegibb termekek. es igen a magyar gaming hoskorszakaban kb egyeduli volt ahol lehetett pro gamer cuccokat venni... a usersnek sokkal kissebb volt a valaszteka a minosegi cuccokbol tobb volt a tomeg termek es ezaltal volt csak valamivel olcsobb. de a pixel arait azert ma sem kell felteni.
hat arrol a padrol nem hallottam meg valaki is probalta volna az ismeroseim kozul hungaryban egy csomo termek ismeretlen ami kulfoldon nagy nepszerusegnek orvend. de a leirasok alapjan nem lehet rossz fajta! csak ezzel is az a baj hogy kicsi nekem... 444x355-os meret alatt nem tudok forogni. ha forgok akkor meg mar nemtudok celozni... nalam kizart az ennel kissebb meret. ( neha meg ez is elfogy a kezem alatt ha haboru van pedig atloban hasznalom
)
blackydan: ha ez jo valasztek kepzeld el hogy regen 4szer ennyi minden volt boseggel
es csak a draga minosegi fajtabol... emlekszem amikor megjelent a diamondback 3g kb az orszag elso 100 darabja oda erkezett es en tuti benne voltam az elso 10be akinek olyan volt magyarhonban.
(elorendeltem)
nem is ertem a peldaul microsoft helyett miert arulnak roccatot. biztos azert mert a verpistikek tobbet veszik mert csillog es lezer es 60000dpi... de a padjaira szavam nincs... azok jok sokan dicserik.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
superecneB #2894 üzenetére
Persze, tiszta sor, csak bosszant, hogy az így is szűkös időmmel 2x kell fordulnom. Legolcsóbb helyen 3.9k, holnapra ha megjön beugrom érte. Addig előmelegítem az asztalt, meg a codot
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
superecneB #2884 üzenetére
A qpad ct-ről mi a véleményetek? Ezen kívül még a steelseries s&s-t néztem ki magamnak. A kettő közül melyik a jobb?
Azt még elfelejtettem mondani, hogy csuklóból, magas érzékenységgel használom az egeret.
-
superecneB
őstag
válasz
superecneB #2888 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy én ebayről rendeltem most Razer Mantis Speedet közepes méretben. Egy-két hét mire megérkezik, majd megírom milyen [link]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
superecneB #2886 üzenetére
Köszi szépen a választ. Nézegettem pár onlinestoret, a Standard Goliathus Speed volt a legszimpibb nekem is, 4k alatt is találtam, szóval szuper. Nem reménykedtem kipróbálási lehetőségben, úgyhogy most nagyon örülök. Pláne, hogy holnap megyek iPonba, ez meg ott van egy köpésre. Köszi a választ, holnap kiderül.
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
superecneB #2881 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat, nem vagyok otthon egérpad témában ezért jó, hogy el tudok indulni valami vonalon. Majd megnézem magamnak a szövet padokat is, ha már ennyire javasoljátok. Egy vékonyabb, amibe nem süpped annyira az egér bele talán jó is lehet, lehet csak az én elmeszüleményem, hogy a szövet padok sokkal lassabbak.
Egy alu vagy üveg felületű pad mennyire eszi jobban a teflont, mint egy textil?
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2879 üzenetére
qpad szerintem is tokeletes az mx sorozathoz.
-
lordjancso
senior tag
válasz
superecneB #2872 üzenetére
Igen, én is nagyon szeretem ezt az egeret. Meg vagyok elégedve vele.
Valószínűleg valamivel nagyobb lesz a hely idővel, mert új gép, új monitor, kicsit át fognak rendeződni az erőviszonyok az asztalomon, és talán rendet is fogok rakni.
Olyan egérpad kellene ami jó játékra, irodai munkára, puha de mégsem egy vastag szivacs, könnyen tisztántartható.
Kb ezek a kritériumok.
Ha időm engedi, be fogok nézni ebbe az üzletbe!Szerk: Nem volt még ennél több gombos egerem, úgyhogy lehet hogy veszek egyet, hogy kipróbáljam mivel jobb az.
Ötletem sincs, hogy mit lehet irányítani vele.
-
lordjancso
senior tag
válasz
superecneB #2867 üzenetére
15x25cm kb. 15 a szélesség.
Jelenlegi egerem: Microsoft 1.1A [link](#2868) Jim-Y: Ez sem rossz ötlet, nekem is van csuklószorítóm, de elfelejteném mindig felvenni.
-
lordjancso
senior tag
válasz
superecneB #2865 üzenetére
Az a helyzet, hogy a csuklómon (jobb kezes vagyok) jobb oldalon (ahol felfekszik a kezem az asztalra) kezd megkeményedni a csont.
Vagyis a "kezd" elég gyenge kifejezés, mert már inkább csontkinövésnek nevezném, ezért szeretnék egy egérpadot venni (mert ahogy betört az infrás egér, azóta nem használok).
Az asztalomon viszont nincs túl sok hely olyan bazinagy egérpadoknak, mint amiket linkeltetek, viszont azért egy mini egérpadot sem szeretnék venni, mert játszani is szeretek (ftp és stratégiai játékokkal is).
Egyébként egy új gép vásárlását tervezem, így új egeret is szeretnék, ami jobban kielégíti az igényeimet a jelenlegi irodai Microsoft egérrel szemben, viszont a játékon kívül irodai munkára is használható legyen, mivel programozó vagyok.
Kb ennyi. -
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2862 üzenetére
ismet csak egyet kell hogy ertsek. annyit meg hozzatennek mindenkeppen hogy gondold meg azt az "M"-es meretet mert nekem pl kicsi es en is lowsens player vagyok. azonkivul a "ridegebb" feluletu padok nagyon hamar megeszik az egerek csuszotalpait! de a qck mass nagyon jo valasztas! irany a pixel
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2857 üzenetére
USA is es Europa is made in China....
en is nezegettem es lehet rendelni tobb helyrol is meg mantist! en nagyon szerettem.
-
fazr
senior tag
válasz
superecneB #2855 üzenetére
Nem is tudtam, hogy Mantis-ból is csináltak ilyen kicsit
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2853 üzenetére
csak helyeselni tudom a leirtakat!
csak meret beli kulombseg van a padok kozott a felulet ugyan az! az meg hogy neked milyen meret kell az csaki s a sajat szenz beallitasaidtol fugg. nagy sens=eleg a kis meret, kis sens=lehet nem artana a nagyobb.
a vastagabb az en tapasztalataim szerin tis idotallobb darab! -
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2845 üzenetére
ez van sajnos. ami fasza annak megszuntetik a gyartasat es vedd a az uj selejt minosegu divat cuccot....
-
AXisBOLD
addikt
válasz
superecneB #2797 üzenetére
egyet nem értek csak. az (Goliathus Speed)Omega a legnagyobb ha jól gondolom, ebből a Speed 2930. a Standard M ugyancsak Speed-ből meg 3910
a kisebb drágább? vagy nem ugyan az a kettő?
nekem egy kicsi, legfeljebb közepes méretű, gyors pad kellene. de ha a nagyobb amit említettem olcsóbb, akkor inkább azt választom, így is sokat adok ki egy padért, magamhoz képest
. most nincs is semmilyen, nem is vagyok egy nagy gamer, de ha már veszek rendes egeret akkor veszek alá valamilyen normálisabb padot.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
superecneB #2794 üzenetére
& [oWn]f4te
sziasztok, köszi a tippeket.
innen válogatok egyébként: [link] helyben van és nincs kiszállítási díj
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2794 üzenetére
majdnem ugyan olyan.. mas a szoves technologia. de jah van 3 meretben mind a ket fajta. nem rosszak amugy csak mindenki azt irja nembirjak tul sokaig. abyssus ala biztosan jo lesz mert en is ugyan ilyen optikas (3g infra) egerrel hasznaltam es az jol verette rajta. en nekem viszont a controll jot be jobban de ahogy superecneB is mondta izlesek es pofonok...
-
AXisBOLD
addikt
válasz
superecneB #2791 üzenetére
kipróbálni nem tudom, de a videó sokat segített, nekem is a speed szimpatikusabb.
remélem van M vagy S méretben, mert az a lepedő nem férne el
köszi a segítséget.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #2787 üzenetére
Okos emberek voltak...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2787 üzenetére
En soha nem vagnek kette egy ilyen draga padot... foleg akkor nem ha meg jo is... barbarozmus!
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2782 üzenetére
koszi az infot pedig nekem szimpinek tunt.... :s
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2774 üzenetére
ez igy van minden ami valobanFASZA volt abbahagytak a gyartasat..
very szomoru... de func pad van pl a pixelben de lehet nem a regi sema nekem nem volt de par klanban a sracok szerettek a regieket.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2762 üzenetére
jatektechnikatol fugg bele kell kalkulalni a sensbe az eger csuszas/tapadasat. minimalis kulombsegekkel az en "extreme" lowsensemhez eggyaltalan nem volt lassabb a tobbi padnal valamelyik egerhez meg jobb is volt mint pl az everglide... szoval szereintem semmikeppen nem lehet leirni a qkc mert lassu.. highsensel is hasznaljak sokan mert nem lassabb! csak mas felulet mas driver finombeallitast igenyel ennyi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #2750 üzenetére
Nem lassú az a QcK. Kell az egér tappancsaira skatez, a padra meg egy kis szilikon spray és kész a varázslat.
-
KaakukK16
aktív tag
válasz
superecneB #2746 üzenetére
Azt vágom..azoknál van(omega,standard,alfa - kicsi.közepes,nagy) nem? A standard méret megfelel nekem..az a kb 35cmx25 cm..
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2738 üzenetére
teljesen egyetertek. a felulet a lenyeg!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
superecneB #2715 üzenetére
Igen, ezt is kinéztük a párommal, eddig olyan 4.000 körül láttuk. De a Steelpad 5L is nagyon jól néz ki! Ezeknek utána nézek hol lehetne olcsón hozzájutni! Köszi!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
superecneB #2713 üzenetére
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
superecneB #2704 üzenetére
Rendben superecneB, csak hogy ne legyen teljesen igazad ahhoz hogy megtaláld a megfelelő egérpadod fontos hogy milyen egered van és milyen sensi-vel használod am meg ezért találták ki az offtopic-ot
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
superecneB #2696 üzenetére
Nah találtam itthon vmi noname szőnyegtisztítót 2010 08as dátum remélem ez nem a lejárati volt
Kimértem ahogy a dobozon volt elég rendesen habzott is 3x végigmostam meleg vízzel. most szárad a kicsike..
Abba biztos vok hogy tisztult vmit mivel a fehér hab érdekes árnyalata jött le róla
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
superecneB #2691 üzenetére
Eléggé már szegény.. Mivel én kis szenzin játszom mindig találok olyan helyet ami kevésbé retkes és ott jól mozog az egér
Néztem ilyen kárpit tisztítót csak literesbe találtam és az is szőnyegtisztító gépebe valo.. Lehet az lesz amit iamthesonar mond berakom a gépbe aztán hadd szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest