- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
superecneB
őstag
válasz
hoffman_ #2885 üzenetére
Budapesten van lehetőséged elvileg kipróbálni a Pixelben: 1145 Budapest, Laky Adolf u. 21.
nyitva tartás: hétfő - csütörtök 10h-18h, péntek 10h-17hHa ragaszkodsz a Razerhez, akkor a goliathus szériában nézz szét. Szerintem ez nem lehet rossz: [link] vagy van a controll változata, ami valamivel lassabb. Három méret van a padból, a linken a közepes szerepel.
Ha nagyon magas érzékenységen játszol elképzelhető hogy az S-es méret is elegendő lenne. Én a helyedben megnézném hogy egy átlagos egérmozdulatomhoz (játékban pl) mennyi hely szükséges.
A Razer többi padja szerintem nem túl jól pozicionált ár tekintetében. Az Sphex ami még olcsóbb, az egy kis gyors műanyag egérpad, elég vékony. Egyes vélemények szerint hamar kopik mások szerint nem. Én mindenesetre tartózkodnék egy ilyen vékony műanyag megoldástól nem tűnik túl hosszú életűnek (élőben még nem volt szerencsém hozzá).
A Kabuto egy kis méretű vékony szövet pad véleményem szerint a Goliathus családdal jobban jársz, ez elrongyolódhat az idő során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest