- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Lehet egy Hyperglide megoldaná a dolgot!
Egyébként: Qpad CT, Razer Mantis Speed (Goliathus Speed) - ha mindenképp szövetet akarsz
SteelSeries S&S - ha műanyag is szóba jöhet (sokkal gyorsabb mint a szövet padok, hamarabb elkopik cserébe a glide) = Solo hosszabb idő után megkopik a felszíne. Esetleg alternatíva lehet a 4HD, de a kopásállóságáról nem tudok nyilatkozni, ha a 4D tulajdonságait örökölte, akkor semmiképp nem ajánlott.
SteelSeries I-2 - ha üveg is szóba jöhet (a leggyorsabb, de eszi a glide-ot) = Icemat 2.0 aprón így találsz 4-5k körül szoktak lenni, lényegében elnyűhetetlen pad. -
frango13
aktív tag
Először én is ódzkodtam tőle. Semmi baja nem lesz(goliathust csak szilikonosan használom. újabb fajta MX518 meg DB 3G csúszkál rajta). Jól lefújod kb. 20 centiről és hagyod megszáradni(30perc kb.). Ha túl csúszós lett és nem tetszik, akkor meg lemosod.
Telda: Naga-t(gondolom mmo-ra)? Te tudod...
-
superecneB
őstag
Nem feltétlen jelent. Azt vizsgáld meg az adott dpi beállításon (gondolom maxon használod) hány cm-re van szükséged arra hogy megfordulj vagy körbefordulj a játékban. Amennyiben jelenlegi sensitivitydnél a qck mini által nyújtott méret elegendő, semmi hátrányát nem fogod érezni.
A padok között csak méretbeli különbség van, biztosan megtalálod a neked megfelelőt, sorrendben:Qck mini - 250 x 210 x 2 mm
Qck - 320 x 270 x 2 mm
Qck MASS - 320 x 270 x 6 mm
Qck+ - 450 x 400 x 2 mm
Qck Heavy - 450 x 400 x 6 mmEsetleg ha az árba belefér, mindenképp a vastagabb változatú Qck-t javasolnám (tehát MASS, vagy HEAVY, ha a méret nem elegendő), kevésbé jár el felette az idő mint a sima vékonyabb társain (qck mini, qck, qck+)
-
bul07
nagyúr
Szia
aqua.hu Roccat Taito 3.635Ft nem a legolcsóbb de eben a hónapban még ingyenes a Pick Pack Pontos átvétel és így már lehet hogy megéri
A gyorsaságra annyit tudok mondani hogy csütörtökön(14-én)reggel 9kor adtam le a rendelést(nagy nehezen ez az igazság sz@r a rendszerük) rá fél órára hívtak egyeztetésre és azt mondták hogy szombaton(ma) 12óra után átvehetem a általam választott kiszállítási helyen(majd meglátom, hogy tényleg így is van)
Amúgy én biztos nem vettem volna egéralátétet ha nem lett volna ingyenes szállítás,mert sok helyen nagyon sokba kerül a kiszállítás egyszerűen nem éri meg megrendelni -
iamthesonar
aktív tag
milyen jellegu hatekhoz kell es milyen sensen tolod azt? ez fontos a pad kivalasztasanal. de ami tutira jo tokmindegy mit es hogyan tolsz es milyen egered van az szerintem a steelseries qck... (de ezek sem rossz markak: everglide, allsop, razer, qpad. foleg ezeket ajanlom figyelmedbe) amugy lehet a roccat sem rossz en meg nem probaltam de dicserik paran!
-
℘a†ℎ
csendes tag
Szia!
A Qck jó kis pad, a Taito ugyanúgy. A difi csak annyi, hogy amíg egy Taito jobban tud kezelni egy magasabb dpi-vel rendelkező egeret, addig a Qck már nem annyira képes rá (nem olyan pontos). Ez természetesen egy mx 518-as egérnél nem mutatkozik meg mivel, ha jól emlékszem 1600 dpi körül hasít.
Bárhogy is választasz nem döntesz rosszul, bár (Én) egy kicsit jobban húzok a Taito javára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest