- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaakukK16
aktív tag
válasz
ZozzHUN #2734 üzenetére
QcK Mass Pro..(Ipon)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ZozzHUN #2714 üzenetére
Gyönyörű. Így, a kettő együtt.
Itten van egy-két Steel QcK (ezek nagyon jó kis padok - nem utólérhetetlen Speedlink-minőség
), amin nem játék-specifikus minta van.
Egy.
Két.Beszerezhetőek még, csak picit utána köll járni. De valamit valamiért.
De egy egér-cserén is elgondolkozhatsz. Márha érdemben szeretnél Fotosoppozni, lőni, vagy parasztokat küldeni a bányába.
-
iamthesonar
aktív tag
-
superecneB
őstag
válasz
ZozzHUN #2714 üzenetére
Ami most hirtelen eszembe jut az ez de ez kicsit drágább mint 2000-3000ft és testközelből még nem találkoztam vele így erre tudok csak hagyatkozni.
A régi Steelpad 5L ami még hasonló és elvileg nem rossz pad, de úgy tudom az idő vasfoga igen csak kikezdi a mintáját. Nem tudom lehet -e még valahol elcsípni vagy használtan esetleg jó minőségűt.
-
superecneB
őstag
válasz
ZozzHUN #2711 üzenetére
deatom:
Nem rossz egérpad amit linkelsz tesztekben legalábbis rendre 10/9 és hasonló értékeléseket kap, viszont a Qpad termékek eléggé túl vannak árazva ezért nem nagyon szoktam/tuk ajánlani. Méretre, ha neked elég ez (28.5x21cm) nem lehet annyira mellé fogni vele. Viszont képek alapján a felülete leginkább a Qckéhoz hasonlít azt pedig olcsóbban megkapod. Én ilyen összegért vagy egy Qck Mass-t vagy sima Qck-t esetleg Razer Sphexet néznék (bár ezutóbbit lehet nem úszod meg 3k ért viszont gyorsabb pad mint az előzők bármelyike)
Tapasztalat: Qpad Low-sense pad: Nagy, nagyon jól csúszik elég időt álló, viszont 1-2 év után viszont be tud kopni egész a gumiig és be is lassul.
ZozzHUN: Milyen mintában gondolkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest