- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
freelanced
addikt
-
-
HdRew
őstag
Pont böngészgettem az egérpad fórumot, mivel már a régebbi padomon elég furán viselkedett a g403-as egerem. Nem tudtam, hogy mi lehet a gond, reménykedtem a padban, hátha olcsóbban jövök ki belőle, szerencsére azzal volt a gond. Fura, 1 év alatt kb. teljesen megadta magát a Hyperx Fury.
-
Sanyi.il
aktív tag
A következőket néztem ki:
- STEELSERIES Qck Edge XL
- STEELSERIES QcK XXL
- CORSAIR MM200 Gaming Mouse Mat - Extended EditionElső kettő között a méretbeli különbségen kívül mi a különbség ("Edge" vajon arra utal, hogy varrott a széle? vagy pont ellenkezőleg?
) és a harmadik miben marad el az MM300-hoz képest?
-
SkyTrancer
senior tag
-
-
-
ribizly
veterán
Azt elismerem, hogy műszaki szempontból (pl. textúrázottság, varrott szél, tartós anyagok), de nálam már az ár/érték arány miatt is megbuktak, a korábban leírt szubjektív okok miatt pedig én végképp leírtam őket. Dobragad-nál láttam egy régi, kék G-SR-t, ami messze jobb cucc lehetett új korábban, mint a mostani fekete, varrott szélű.
Szóval azt értem miért van benne az ajánlottak között, de én tuti mást javaslok majd... -
shaddy1027
tag
Követtem a példádat és a sale alkalmával szereztem 25-5 dolláros kupont így a 70x30 centis egérpad motoros mintával 2700 forintra jött ki /db mert hármat rendeltem rögtön
Augusztus 31. rendeltem és már tegnap óta használom!
Csomag kibontás után az "illata" valami borzalom, még most is kegyetlen.
Gondolom a méret miatt ezeken semmi hullám nem volt, lerakva az asztalra teljesen sima volt a felületük, csomagolás szintén nejlonos!
Két nap után annyit tudok mondani ez tényleg megéri az árát és nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön majd! G102-vel remek kombinációt alkotnak. Bátran ajánlom mindenkinek én is! -
icmatyi
újonc
Erre esett a választásom:
HP Omen
Notebook.hu-nEz jól működne szerinted a Logitech g403-al?
Nem feltétlenül lenne ekkor méretre szükségem, de bőven elfér az asztalon.Ha nem intenzív játékra használom érdemes teflon talpat ragasztanom a gyári helyett?
TalpHa igen, akkor melyiket raknád a gyári helyett?
0.5mm-est vagy az 1mm-est?Segítséged köszönöm szépen, és bocsánat a sok kérdésért.
-
-
-
Peterka31
csendes tag
Nos megérkezett nekem is.
Tényleg jó az anyaga, hibátlanul van varrva. Bűze van, de majd elmúlik.
Kicsit gyorsabb mint a HP Omen 100 (nem a QCK). Azonban kicsit vékonynak érzem, 2mm körül van.
Viszont hiába rendeltem fehéret, hiába írtam oda üzenetben, hogy fehér legyen kétszer is, sikerült feketét küldeni.dispute open, jött a válasz, hogy sorry sorry, sok a rendelés, küld fehéret ha gondolom. Mondtam, hogy oké, ha ad tracking számot, akkor leállítom a folyamatot. Szóval majd meglátjuk, hogy áll a bolt a hibájához.
-
-
galaktikus
aktív tag
Találtam egy másikat, mert közben rájöttem, hogy ez a méret elegendő bőven (ekkora a mostani goliathus controlom is), meg amúgy sem nagyon kell ekkora batár az asztalra.
EZ ugyanaz, mint az előző, csak kisebb méretben. Ez mondjuk eléggé olcsó.. Ebben a méretben van jobb is? Elmennék 8-10 ezerig is ha esetleg van valami jobb alternatíva
Szerk.:
A HP Oment pedig meg sem találom -
ribizly
veterán
Erre sajnos adnom kell egy nagy +1-et.
Anno nekem volt olyan rendelésem (Xiaomi XL), amit kegyetlenül meggyötörtek (szerencsére nem volt gond a refund-al, mert ugye az eladó volt a fügyi). Egy másik alkalommal meg (Allsop Raindrop XL) amazon.com-ról nem kilapítva érkezett, hanem egyszer félbehajtva, de legalább kicsit vaskosabb dobozba kimerevítve, így az megmenekült.
Szóval vigyázni kell! -
Atmil
aktív tag
Köszönöm!
Én is így gondoltam, csak a mérete miatt, mert a billentyűzet tartómon nem fér el a 900 mm-es. 800 mm-er a bilentyüzet tartóm.
Ha 900 mm-est veszek abból le kellene vágni, vagy felhajtani valahogy.Valami ötlet?
(#10189) gtamate2
Keret lenne, csak a fent említett okok miatt gondoltam rá. -
ribizly
veterán
Az egy nagyon jó kérdés, de nekem olyan, mintha nem nagyon haladnának a korral, de legalábbis más irányt képviselnének, mint a piac úgy általában igényel.
Nézzétek meg ezeket a csodákat. -
Limiter82
csendes tag
-
ribizly
veterán
Nálam kezd kiesni a fókuszból a Zowie lassan. A G-SR anyaga, tapadása, kisimulása nekem nem jött be. Érdekes módon a többi gyártó, eddig próbált padjai (Razer, Allsop, Steelseries, Xiaomi) mind jobban "teljesítettek" nálam.
Ez csak egy dolog, de a fehér egér szériája meg az új ECx-B is több szempontból visszalépés drágán. -
NandorHUN
addikt
Logitech egerem van, de erről a smoothing MCU input lag-ról ne hallottam még... van rá valami megoldás?
Nem tudom igazából eddig single-ben jól elvoltam az 1600-as dpi-vel, de most egyre többen mondják nekem hogy menjek 800 alá + senz-et is vegyem le felére (Rainbow, CS Go, PUBG) - és hát nekem ez nagyon fura elsőre.- bármint hogy egér alíg akar mozogni
-
Segal
veterán
Koszi
Tudom hogy tokonszuras de jelenleg az elrendezes vegett csak vezeteknelkuli tud szoba jonni
Nezegettem a g900-at is ami mindenkepp jobb lenne csak az ara ami megakadalyoz abba hogy megvegyem... meg ez ugye az egerpad tema es nem szeretnek offolni.
Ettol fuggetlenul ha ilyen adottsagokkal (meret, jatekbealitottsag) van valami tuti tipped es elkuldod privatba azt nagyon megkoszonom -
holozis_HUN
addikt
-
Djsaba
senior tag
-
mcmike
őstag
-
mcmike
őstag
Köszi előre is a lehetőséget, még rágódom majd a dolgon. Az a baj hogy ha meg lejjebb veszem a sense-t akkor meg "nem érek oda időben" ahova kellene. Lehet hogy csak a polling rate-et kellene visszatolni 500-ra? Akkor jobban elfedi a kisebb emberi hibákat, csak akkor meg a pontosságból is vesztek...
Szóval nem tudom. Még próbálgatom este.
-
ribizly
veterán
Akkor már csak +3 vállalkozó szellemű delikvens kellene.
QCK+ Limited 15€-ért Valaki még?
De ha 2-en vannak még az is elég, mert akkor max én 2-t veszek és eladom az egyiket. -
-
-
1eske
tag
Igazából 3 ezerből már eredeti QCK-t is lehet venni, de azt meg kicsit sajnálom, mert nem gamelésre venném, mint anno ezt. Igazából nem ragaszkodok a QCK-hoz, csak hasonló stílusú egérpadot akarok venni. A pontosság nem olyan lényeges, csak hogy puha legyen és tartós. És persze a méret is megegyezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest