-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
AXisBOLD #2798 üzenetére
szerintem nem jarsz rosszul a goliathussal akar a speedet akar a controllt veszed. amugy en is jobban szerettem a mantist... ha speed a szimpi vegyel speedet bar szerintem abbol eleg a kozepes meret is. ha tenyleg olcsobb a nagyobb akkor szerintem nem baj ha egy ketszer akkora feluleted van legalabb sosem fogy el harc kozben a kezed alol a felulet
-
-
superecneB
őstag
válasz
AXisBOLD #2792 üzenetére
Ha ez segít a választásban, az M-es méret az: 355mm X 254mm X 4mm [Razer Goliathus Standard], az S-es méret: 270mm x 215mm x 4mm [Razer Goliathus Omega]
A fent említett Qck Mass: 285x320x6 mm míg a Qck Heavy 450 x 400 x 6 mm, de mind kettő lassabb pad mint a Razer Goliathus Speed. Ha a kinézet annyira nem számít és mégis elférne a nagy, Ebayen még lehet találni Razer Mantis Speedet de csak nagyban, ezek időtállóbbra sikerültek mint a Goliathus széria és ugyan olyan felületük van mint a Goliathusoknak. -
superecneB
őstag
válasz
AXisBOLD #2790 üzenetére
A Control és a Speed között az a különbség, hogy a speeden könyebben csúszik az egér. A control lassabb tehát. Hogy melyik jobb így egyértelműen nem lehet kijelenteni. Attól függ mit preferálsz, milyen a játékstílusod. Ezen a videón láthatod, hogy mi a felületek között a különbség.
Én személy szerint a Speedet szeretem, minél könnyebben gyorsan csússzon az egér, de van aki a lassabb játékstílus mellet inkább a Controlt preferálja. Ha van lehetőséged próbáld ki mind a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest