- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor_alpha
tag
válasz
poisonborz #3315 üzenetére
A corepadnak még vannak elég strapabíró üveg egérpadjai, ha tényleg érdekel a téma, viszont az egyik hátulütője lehet, hogy ezek elég vastagok.
Viszont, nagyon kellemesen csúsznak. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
"sokan prémium padeket is félévente váltanak - bár nyilván ez erősen függ a használattól,egértől."
Vagy szimplán csak nagyzolási mánia, vagy azt hiszik, hogy ettől majd pro-k lesznek.
A jó minőségű szövetpadok (fentebb is felsoroltak), rendeltetésszerű használat (ill. alkalmankénti tisztítás) mellett legalább 3-5 évig bírják.
-
superecneB
őstag
válasz
A 4D nagyon hamar elkopik. Az egyik legrosszabb műanyag pad amivel találkoztam, igaz amíg nem kopott, addig tök jó.
Az S&S sokkal tovább bírja, ha maradni akarsz a műanyagoknál az sem rossz vétel. Régen a Steelpad (Ma: Steelseries Solo) olcsóbb volt mivel ahhoz nem jár a zipzáros tasak, de sok boltban ugyan olyan áron adják már sajnos. Ha esetleg találsz olcsóbban, az ugyan az a pad. Esetleg régről Steelpad S&S SK-t is találsz egy kis időben ez is olcsóbb volt mint a sima S&S van rajta egy plusz SK felirat.Én nagyon szerettem az Icematet, de abban az időben nehézkes volt itthon vidékre beszerezni a skatezt ezért adtam el anno, egyébként semmi pénzért nem adtam volna, sokat bír még el is ejtettem egyszer olyan 70-80cm magasról a sarkára esett és még csak meg sem repedt.
-
superecneB
őstag
válasz
poisonborz #3302 üzenetére
Icemat 2nd, elnyűhetetlen, jelenleg STEELSERIES EXPERIENCE I-2 néven találkozhatsz vele. Felülete üveg, az egyik leggyorsabb pad, ha nem a leggyorsabb. Hátránya: Eszi a skatez-et/talpakat. Vastagabb fajta teflonos skatez jár hozzá, ebayen lehet találni elég olcsón szóval ez a skatez dolog nem nagy hátrány szerintem. Ha emlékezetem nem csal, itt PH!-aprón is lehet kapni ilyet.
Egy két ember hisztizni szokott a hangjára is, pedig nem hangosabb semmivel mint egy műanyag pad, csak más frekvenciájú hangot ad ki. Még kevesebb ember a pad hidegségére szokott hisztizni, ez is hülyeség több évig használtam ilyen padot és soha nem volt ilyen problémám vele. Rárakod a kezed fél perc alatt fel is melegítetted...
Nagyon könnyű takarítani.Konkrétan melyik Steelpad-ot használtad? A Steelpad S&S/Solo nem az a nagyon gyorsan kopó típus. fUnc surface 1030 megint csak nem egy gyorsan kopó típus, viszont egy pár év alatt, azért felette is eljár az idő.
Ezen kívül a tartós padok még a szövet padok amik az üveg után legkevésbé kopnak. Mivel eddig műanyagot használtál, gondolom a gyorsabb padokat részesíted előnyben, így elsősorban ezek közül a Qpad CT-t ajánlanám - megfelelő méretben és vastagságban.
Ezek a talpak szerintem sima műanyag talpak, ha elkoptak az egereden jó vétel lehet de ne számíts jobb siklásra mint a gyári műanyag talpak - a hozzászólások is ezt tükrözik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest