- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
energy_ #3250 üzenetére
A másik irányba csavarás nem volt a legjobb ötlet. Egyszerűen ki kellett volna venni a csomagolásból, lerakni az asztalra és használni - szép lassan (1-2 nap) kiegyenesedett volna. QPAD XL is ilyen volt; kell neki egy kis idő, tekintve, hogy ilyen műanyag-szövet hybrid izé a felület.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
energy_ #3219 üzenetére
Azok közül értelemszerűen a Goliathus Speed. A közepes GS és a közepes QPAD között viszont csak ~1,5k a különbség...
the dealer: Az lenni szopóvirág... E-bay/Amazon vagy külföldi (német, osztrák) webshop-ok.
Beast007: Csak külföld. Egy XTrac Ripper-vel már én is szemezek egy ideje.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
energy_ #3174 üzenetére
A kettő közötti állapot. Ilyen gumiszerű, picit szilárdabb valami felületre. És igen, kb. a legjobban csúszó szövetpad. Tartóssága: mint minden minőségi (szövet)pad, ha vigyáznak rá, nem gyilkolják fölöslegesen és viszonylag rendszeres időközönként megfelelő módon karbantartják, hosszú évekig lesz hű társa gazdájának (legjobb példa rá a superecneB-től vásárolt Allsop Raindrop GigaPad XL-em; idén lesz 6(!) éves, és ezt azért nem mondanád meg róla).
És nagyon jó minőségű skatezt adnak hozzá alapból.Razer-féle 3G/3.5 G infra-val jó pad.
superecneB: "Ha magas a sensyd, egy kisebb padról sem futsz le (mivel egységnyi elmozdulás hatására többet fordulsz), pont hogy az ellenkezőjét magyarázod."
Tudom, mi az a high-sens. Sajnos csukló/kéz-problémák miatt nekem is váltanom kellett. És így is sokkal jobb egy nagy pad.
Egyrészt, mert a high-sens jelentheti azt is, hogy a sensitivity-d alacsony, amit neked megfelelő mértékű mouseaccel-el gyorsítasz (ergo ha lassan tolod az egeret, akkor lassan úszik a kurzor, ha gyorsan, akkor meg ~3 cm-en (csak írtam egy számot) fordulsz 180 fokot (húzási/"rántási" sebesség függvényében).
Másrészt, ha vastagabb darab, akkor jól alátámasztja az alkart (pl. az Allsop-ot az utóbbi időben 90 fokban elforgatva használom és sokkal kényelmesebb így, hogy majdnem egészen a könyökömig kicsit ki van párnázva a karom alatt).
Harmadrészt, amit energy_-kolléga is helyeselt, hogy ha kikoptattad azt a mittomén' 8x8 cm-es részt 2-3 év alatt, akkor forgatsz egyet a padon és ott van a zsírúj felület, ezzel megsokszorozván a pad valós használati értékét.
(Negyedrészt, ha esetleg félúton el akarod adni, a nagyobb padokért több pénzt lehet elkérni, szóval ebből a szempontból is valamivel értéktartóbb.)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
energy_ #3160 üzenetére
Szerintem kajak jól néz ki az is.
Itt vannak mindenféle méretben, 4 fajta mintával/színben. Én javaslom a 4mm-es verziókat.
"és ha mégis külföldről rendelnék akkor mantis vagy everglide?"
Everglide.
Nálam a padsorrend:
QPAD CT (Large, 4mm)/QPAD XL (LowSense, 4mm) > Allsop Raindrop GigaPad XL > Everglide Titan (Monstermat) > Razer Mantis Speed > SteelSeries QcK Heavy
Amúgy ha high-sens-es vagy, akkor is kényelmes dolog ám a nagy pad.
-
superecneB
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
energy_ #3147 üzenetére
Úgy értem, hogy olyan kis padokon kb. fizikai képtelenség a (valós) low sens (élvezhetően legalábbis mindenképpen).
Mantis-om nem volt, csak próbáltam. Ha tudsz, inkább olyat vegyél (speed v. control már rajtad áll). Még inkább QPAD CT-ből kisebbet (mind mondottam volt, 3 féle méret van, 2 féle vastagságban), az talán a leggyorsabb szövetpad - felületre a gumiszerűműanyagosmittomén és sima szövet között van. Szeressük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest