-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"mondjuk az ime3.0 az tényleg lassú szar rajta..."
Mert kéne rá hyperglide.
"Szóval azt nem értem, hogy miért akar valaki ennél "gyorsabb" padot. Mert szerintem már kényelmetlen lenne, ha ennél jobban csúszna."
Teljesen egyénfüggő. Én is jobban szeretem a gyorsabb padokat.
jaffa 2843: Puretrak Talent. Hajszálnyival mögötte a QPAD.
-
-
superecneB
őstag
Nem éri meg. QCK+ NaVi, fnatic, SK stb edition jobb vétel a heavynél szvsz., már ha ki tudsz békülni a mintájával. Goliathusból csak a Speedet venném, a controll szerintem nagyon lassú. Mint látom pesti vagy, én azt ajánlom, ha van időd, menj be a pixelbe ott ki tudod próbálni a padokat, és tuti megtalálod a neked szimpatikusat, akár a roccat szövetpadját is megnézheted, nekem még nem volt hozzá szerencsém élőben ezért nem írtam a listába, de sok rosszat sem hallottam még róla, sőt eddig csak jót.
#3681: csak jót hallottam még a Taitoról, lehet ő lesz a te padod!
-
superecneB
őstag
Qpad CT
Everglide Titan
Razer Goliathus (Speed, vagy Control)
SteelSeries QCK Heavy, vagy QCK+ (valamelyik csapat QCK+ -jára gondolok itt, a sima QCK+ nem túl vastag, rongyolódik)Ha külföld is játszik, ebayen lehet találni DKT padot vagy Fatal1ty padot, elég jó mind a kettő, de lassabb mint a Qpad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest