- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Ver.1
Veszek inkább rosszabbat, mert azt nem sajnálom annyira ha szétmegy
Ver.2
Veszek inkább rosszabbat, mert az hamarabb szétmegy és miután vettem belőle még egyet többe került mintha vettem volna eleve egy minőségit
#Synthwave
Jogos, csak durva hogyha az Árukeresőn bárhonnan megrendelem, akkor többe kerül szállítással együtt mint a komplett egér
Meggondolom azt a hardveraprós dolgot
Nem vagyok márkahű, kivéve ha úgy hívják hogy "sale"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nincs azzal semmi probléma, csak nem köll gyilkolni. Meg hallgatni kell azoknak a mondandójára, akiknek van.
----------------------------------------------------------
(#14285) ferni: Létezik lassabb teflon is. Ugyanazzal a paddal, de másféle tappancsokkal ég és föld különbségek lehetnek.
Az új Shident azért várom már, remélem lesz ebben a Ninja Blackben (ami valójában szürke). Elvileg minden téren jobb lesz, mint az előd, plusz még gyorsabb.
Az egyetlen sirámom, hogy az XSOFT-ja kb. olyan keménységű lesz, mint a mostani SOFT-ok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
janos666
nagyúr
Ha alaposan van anodizálva, akkor sokáig tart (de akkor jó drága is).
Viszont ahogy kifényesedett az üvegtalp a Shidenkai tetején, már simán és könnyeden csúszik az egér. Azzal együtt, hogy a kezem is megszokta, most egész kellemes használni. Könnyen indul el, könnyen csúszik, de megáll, ha akarom.
Igen, most keresztül lehet fújni az egeret a padon.
Szerintem ahol érintkezik is, ott már "készre" kopott az üvegtalp. Nem karcos, hanem fényes (mikrokarcot sem látni). A padon még nem látom vagy érzem nyomát semmi kopásnak. -
janos666
nagyúr
Az azért nem látszott, csak hajszálkarcok. Alaposan megjárattam az egértalpakat P2000-res polírpapíron (ez volt a legfinomabb, amit itt a közelben kaptam). Egy jó adagot leszedett, mire síkba került minden talp (nézegettem közben, hogy szedni, és inkább homorúak voltak, mintsem domborúak). Most jobban csúszik a Skidenkai-on (egyenletesebb lett), a SuperGlide-on viszont talán picit kevésbé.
-
-
janos666
nagyúr
Igen, a Shidenkai hangja közel áll a merev padokhoz. De számomra viszonylag magas DPI mellett nem túl zavaró, mert csak viszonylag nagy sebesség mellett kezd hasonlítani a hangja a mart üvegre, apró/lassú pozícionálásoknál halk, közepesen gyors csúsztatásnál inkább a műanyagra, vagy a kezelt aluminiumra emlékeztet, de attól kicsit halkabb.
Nekem ez elsőre nem azt sugallja, hogy máris foszlik, hanem inkább az jut róla eszembe, hogy talán át kéne öblíteni vízzel használat előtt, mert esetleg marad benne valami kis finom por a gyártásból.Érdekes, hogy a tapadási súrlódása alacsony (nagyon könnyen megindul álló helyzetből az egér), de a csúszási ehhez képest magasabb (könnyen meg is áll, nem megy messzire az egér, ha szabadon ellököm, tehát végig vezetni kell, hogy mozgásban maradjon). [Ez teflon talppal.]
Első ránézésre a Razer Viper V2 szenzora nem szerelmes ebbe a felületbe (fehér verzió),
mint ha kicsit jitter-esebb lenne, mint azokon, amiken eddig használtam. De lehet, hogy csak nem jött még rá, hogy újra kéne magát kalibrálnia (rajzolgattam vele köröket, nyolcasokat, négyzeteket), vagy a fent említett súrlódási karakterisztika okozza (és a kezemnek kell rátanulnia).De az árát tekintve best-buy.
-
janos666
nagyúr
A maxgaming-nél mindként pad "out of stock", ami itt szóba került.
Monjuk igazából az Amazon rendelésem is 50/50. A gyártói webshopban is "out of stock" a SpuerGlide L Black és az Amazon-os hirdetésüknél is azt írta, hogy nem szállítanak Magyarországra, így csak az Amazon féle szállítással tudtam rendelni, tehát nyugodtan visszajöhet még ma, vagy X nap múlva, egy "sajnáljuk, de ez így nem OK, töröltük" levél ahelyett, hogy "feladtuk, itt a nyomkövető szám". -
janos666
nagyúr
Hmm... Még tudok módosítani a rendelésen (külön-külön is, valószínáleg pár óráig).
De tetszett ez a videó (ez volt az első google találat): [link]
Persze felmerült bennem is a gondolat, hogy bár talán kisebb lesz a surlódás üveg/üveg közt, de ahelyett, hogy csak a teflontalp kopna (ami nem drága), elkezd kopni mindkettő (a drága pad is).
Szóval a kérdés itt az, hogy belátható időn belül kezd-e kopni az üvegpad az üveg talptól (mert ha üveg talppal is kibír 10+ évet érezhető/látható kopás nélkül az üvegpad, akkor végül is mindegy - ahogy még az is, ha csak az üvegtalpat veszti el a fényes felületét a textúrázott padtól, de a pad nem kopik). -
-
-
BullZeye
veterán
Nagyobb, de egy bizonyos méret felett azért kíváncsi lennék ki kihasználja a teljes padot (már ami nem XL, ott azért billentyűzet is kényelmesebb tőle gondolom).
MaxGamingen van egy csomó PureTrak pad 30-40% akcióban, csak az nem amit vennék CL1 temple és P51
-
omfgk
veterán
Odin Infinity V2 2XL (a színét ne firtassuk...
) végül bevált.
Tapintásra viszonylag érdesnek tűnik, de az egér szalad rajta szépen.
Varrása oké, gumi alja szép sima, felülete is.MPC után jobb érzés ,hogy nem annyira merev a felülete.
Csuklónak is tetszik és az egeret is viszonylag sokszor szoktam emelgetni és nem koppan amikor újrapozicionálom. -
BullZeye
veterán
Ha nem is olcsóbb, de hasonló áron van artisan.
Artisan Classic Zero Soft L
Artisan FX Hien Soft L black(#13947)
Köszönöm, igen erről lenne szó, amikor elindulna az egér, de oda van tapadva a padhoz, kezdeti súrlódás.(#13946) PCProfessor
Sajna gyerekek miatt még nem állok készen egérpadra. -
omfgk
veterán
Nos, sikerült ismét belenyúlni.
MPC 890 alulról.Ugyanazt tudom mondani mint a Xtrfy kapcsán, hogy a 2000 forintos vacak gembirdnek teljesen sima az alja. Szóval hogy hozták ezt megint össze? És igen, jogos kérdés lenne ,hogy akkor miért nem azt a vacakot használom... mert a felülete szar. Pont annyira mint az Xtrfy-nek.
Egyébként egy-két ilyen kitüremkedés érződik a normál felületen is, akkorák. Szarul lett öntve (vagy nem tudom milyen megoldással csinálták) a gumi.Bár nem volt annyira feltekerve mint az Xtrfy, de a Cordura felületnek hála az egész egérpad jóval merevebb, így ez se nagyon akar kilapulni.
Kár érte, mert maga a felület az kurva jó. Nagyon fura elsőre, tényleg olyan mintha egy vasalódeszkára kifeszített volna az ember egy nagyon sűrű farmer anyagot. Olyan gyors mint a Puretrak volt újkorában és elvileg jóval tartósabb (a Puretrak 1 hónap alatt sokat lassult és mosás után se lett soha olyan mint amikor felbontottam).
Inkább egy hard pad mint szövet pad. Legalábbis érzésre.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Minél régebbi egy pad, annál nehezebben rúgja ki magát, ha feltekerve tárolják."
Ez igaz, de ebben közrejátszik a vastagsága is. Emlékezz csak a QPAD-okra; 10+ év állás után a 4 mm-eseknél a gőzprés talán, mert az egyhetes 25 kg-os terhelés kapros kutyaf@sz neki, a 1,5 mm-esek meg egy este után már patikák, ha a szélére ráraktam egy trackballt, de egy kis huplival már effektíve rögtön bontás után használhatók voltak.
-
mcmike
őstag
-
CsMarc
tag
Köszi szépen!
Tudtok esetleg olyan helyet, ahol jelenleg itthon be lehet szerezni az Xsoft Raident illetve a Shidenkai-t újonnan?
Mennyi egyébként a különbség az Xsoft és a mid Raiden között?
Jelenleg egyébként Corepad van az egeremen.
Ár-érték arányban egy M-es méretű Shidenkai tetszene a legjobban, de úgy látom már szinte beszerezhetetlen itthon illetve talán leállították a gyártását is?Megéri azon felül Raiden-re beruházni?
-
-
Norbi14
senior tag
-
-
planbmokus
senior tag
Valami teflonszerű anyagnak tűnik, puhább, mint a Mambáé. A kapcsoló amúgy érzésre is gyorsabb, plusz a kábel sokkal rugalmasabb. A gombok kicsit hangosabbak, a gripek meg nem abból a nyúlós gumiból vannak mint régen. Most már tényleg sajnálom, hogy ennyit pihent érintetlenül a polcon.
-
planbmokus
senior tag
Szerintem megbabonáztad az egerem. Tegnap este R6 közben egyszer csak jobb gomb nyomva tartáskor elkezdett ki-be zoomolgatni ADS-ből, mondom egye fene, akkor kibontom a Vipert. következő meccs: 14/4/6 /KDA.
Kicsit fura volt az első pár lövés, mert nagyon könnyű a Viper a Mamba Elite-hez képest, de szerintem a talpak is mások, mert ez még könnyebben siklik.
Csak annyit akartam mondani, hogy KÖSZI!
-
4nick8
őstag
-
planbmokus
senior tag
Semmi nyom, kézzel sem érezhető semmi ott.
Azért fura, mert sötét színről nagyon világosra, majd vissza sötétre vált, ott ahol a képen jelöltem a többi hasonló nem ugyanez a szín, így próbálni sem tudom....
Most úgyis elkezdett a jobb mikrokapcsoló cseszekedni, lehet végre kipróbálom a Viper-t, amit tartalékba vettem. 2 éve polcon pihen szegény, bontatlanul
Az tuti, hogy ebből a padból is veszek tartalékot, mert nagyon bejön és mindig addigra használok el egyet, amire már nem lehet kapni. Egérből is mindig van tartalék, egérpadból miért ne? -
Mehflow
csendes újonc
Köszönöm a tippet, megmondom őszintén első tapintásra olyan simának és törékenynek tűnt mint egy hamvas tini lány combja ifi korombòl, ezért ez eszembe sem jutott, legközelebb akkor áttörléssel kezdem
az üveget nagyon òvatosan kipròbáltam lassan, de félek a karctòl és valszeg arra nincs gari úgy hogy nem kockáztatok..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen, a smirgli a drótból fonott szvetter volt virágnyelven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#13464) ricogsm: Szép nagy. És pusztító.
"Óra is lehet, de nem volt rajta a padon mert mindig hátra húztam."
Jaaaa...
Igen, ilyesmit lehet, hogy nem kéne csinálni.
"Meg az egérpadot feljebb tettem, hogy a csukló az asztalon pihenjen az orsócsont része és ne a padon."
Szerintem elég lesz az órát levenni, most már valószínűsítjük, hogy nem a izzadságod mart lukat a padba. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Köszi a javaslatokat, kipróbálom az elkövetkező napokban.
Artisan kapcsán. LGG Saturn/Venus PRO teszt by Boardzy:
(4) LGG Saturn/Venus PRO PADS! Artisan KILLERS? (shocking) - YouTube -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- VR topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest