- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz
KaakukK16 #2768 üzenetére
Pedig a Mantis Speed-del nem foghatsz mellé
Én low sens-el használtam (180° fordulás 40cm) Razer Deathadder v2-vel.
Razer eXactMat, SS Qck és Razer Golithus Speed után sikerült megszereznem a Mantis-t, de nem használtam túl sokáig, mert ez után 3 hónapon belül abbahagytam a versenyszerű játékot.
De az biztos, hogy az eddigi egérpadjaim közül messze ez a legjobb. -
iamthesonar
aktív tag
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
KaakukK16 #2758 üzenetére
figyi ha tenyleg ennyire nemvagod inkabb menj be a pixelbe.. ott meg is tudod venni ha akarod de vasarlas nelkul is bemesz es kiprobalhatod akar DA-val is az osszes az asztalra szort egerpadot. es valassz a sajat izlesednek megfelelo padot. de ahogy elnezem meg nemigazan vagod mit is keresel szerintem vegyel egy QCK Heavyt mert az mondom sokadjara jo minden senshez... es ha veszel egy higsenshez valo speedet vagy egy lowhozvalo controllt akkro kidobsz egy csomo penzt az ablakon ha nemjo megsem... akkor inkabb az univerzalis qck es allitgasd finoman az egeredhez.. de az a corepad c1 is guszta amugy...
es mondom razer eger ala ne vegyel skatezt csak olyan 3-4evvel kesobb amikor bekopott a sajat talpa...!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
KaakukK16 #2752 üzenetére
Goliathus--->egyik se.
Pad-ot ne márkára-egyezés miatt válassz.Nem nagyon. Körülményes, mondhatni úgy. Valami külföldi webshop a legvalószínűbb. Vagy megfűzöd sonar-kollégát, hogy adja el.
De van itt még egy remek alternatíva, több méretben is (és az oldal, ahová mutat a link, korrekt, vásároltam már tőlük).
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
KaakukK16 #2754 üzenetére
superenceB: szerintem a qck pont azert nepszeru mert tartos es minden senshez be lehet allitani es minden optikahoz... egyaltalan nem lehet azt mondani ra hogy lassu ha jol van beallitva a high vagy mid sens cfg a driverben.
KaakukK16: a mantisbol 1 meret volt 444 x 355 x 4,3 mm. de mar nem gyartjak ahogy [oWn]f4te is mondta. a goliathusbol is van 3 meret csak azert nem ajanlottam mert sokan azt mondtak nem olyan tartos mint a qck heavy. en nekem a goliathus alpha beadta egy diamondback 3g-vel de nem voltak ra eveim hogy megmondjam mennyi a kopas ideje. de a megfeleloen hasznalt es karbantartott qck heavy (szerintem a mass is) kibir lazan 5 evet. ha ugyveled lassu sensel jatszol akkor jobb is ha anagyobbat veszed mert biztosan nem lesz eleg a kozepes... nekem atlo sarkak kozott is necces volt a merete. de embere valogatja. ha a deatadder mellett dontesz akkor hidd el jo lesz a qck heavy vagy a mass. de amik meg jok szeritem a nagyok kozul [oWn]f4te allsop raindropja, az en everglide titan moster matem, a qpad xl de meg a goliathus is. es mindegyik fasza csak jol kell beallitani a cfg-t.
a razer ala tok felesleges a skatez mert a talpa alapbol "Zero-acoustic Ultraslick" talp..
NE rakjal RA! -
superecneB
őstag
válasz
KaakukK16 #2748 üzenetére
Tudtommal egy méret van, és külföldről lehet beszerezni. Ebayen találsz. A Qck massal sem fogsz mellé, nekem a qck széria lassú, de nagyon népszerű sokan szeretik.
Nem tudom miért mindenhol a Titant ajánljátok ugyan az a Fibertek van a mantison is és itthon szerintem könyebb beszerezni. Tekintve hogy Ebayen nincs is Titan magyar postával.
-
superecneB
őstag
válasz
KaakukK16 #2743 üzenetére
A Razer Goliathusból is van három méret kicsi, közepes, nagy. Árban kb. egyformák. (mind kettő túlárazott
) Qcknál is van 3 miéret illetve a Qckból van vékony és a mass és a qck+ (vékony) és qck heavy (vastag).
Amit még nagyon dicsérnek és én is azt fogok most venni az a Razer Mantis Speed. Az is kb ez az árkateg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest