- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
xEon1337 #11108 üzenetére
Köszi a tippet, nekem G már nagy, de a kisebbikből csak felcsévéltet árul Aqua, úgyhogy beneveztem egy G-re, max félbevágom. Szintúgy lapos csomagolásban kaptam meg. Meg kell hagyni, jó nagy darab egérpad, ezen már szalonnázni is lehet, mint ahogy azt Iponnál lényegében meg is tették: #10454
-
gaben22
senior tag
válasz
xEon1337 #11116 üzenetére
egy ideje már ismert, talán 2-3 éve került fel pár kép valamelyik taiwani consumer electronic showról, hogy forgalmazni fogják, ide is belinkeltem, 0.5-1 évvel utána írtam is itthon pár boltnak, de mindenki a felcsévélt verziót ártulta. Amazonon néha ír 1-2 vásáró, hogy lapos csomagolással kapta, de egyelőre úgy tűnik nem terjedt el még... Na majd kiderült hétfőn, ha Aqua visszaír.
-
Adonimus
senior tag
válasz
xEon1337 #2270 üzenetére
Egy kis érdekesség a Razer eXactMat padrol: A logitech G5 egerem-el egyszerűen használhatatlan volt. Rángatózott össze-vissza a kurzor. Lecseréltem egy Razer Diamondblack-ra és így tökéletes. Csak ajánlani tudom a padot de ha valaki újonnan veszi akkor már költsön picit többet és vegyen STeelpad 5L.-t. Érdekes ez a fém felület. Egy az, hogy nagyon hideg, a másik pedig a fémes hang egérhasználat közben.
Ezt leszámítva egy nagyon pofás, príma pad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest