- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco78
aktív tag
válasz
SimonYana #3581 üzenetére
Igen de neked vespulád volt és nem exactmatod és az nagy különbség!
Az exactmat aluminium a vespula meg müanyag.
A felületkezelés sem ugyanaz.
Sajna a razer már nem gyártja az exactmatot ezért nálunk kisebb csoda kéne,hogy újat találjon.
Nem tudom miért kell a jót lecserélni.
Egyébként nem zselé van benne hanem memóriahab!
A zselések sz@rok mert össze-vissza lötyögnek, a memóriahab viszont felveszi a csuklód formáját és megjegyzi azt. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SimonYana #3524 üzenetére
Köszönöm a válaszokat tisztítás az volt.Ezek az egyéb megoldások nem vonzanak annyira egy ismerősöm egy elég neves márkából vett egy műanyag gamer padot elég jó volt azért keresek most olyat.
Roccatnek ez a műanyag padja biztos jó csak fene tudja ennyit nekem nem ér vagy nem is tudom Taito is volt vagy 3-4k anno és nem hozta amit kellene.
Pedig az egerem tényleg jó. -
vbbb
őstag
válasz
SimonYana #3495 üzenetére
Szerintem semmi kulonbseg nincs, h.raragasztod az eredetire vagy nem...szerintem Pont rossz ha leszeded az eredetit, mert ha pl el akarod adni az szivas...igy nem veszit az ertekebol es teljes mertekben hasznalhato is, no meg a gyarto is Ezt ajanlja...Ebbe semmi kokany nincs, az egy mas kategoria.
-
-
Tuco78
aktív tag
válasz
SimonYana #3410 üzenetére
Melyik oldalát használod?
Az exactmatnak csak a speed oldalát használom de az nagyon jó.
A goliathusal is meg voltam elégedve de ez még jobb.
Nekem is volt régebben egy hasonló egerem ami tele volt gombokkal.
Sajnos játék közben nem lehetett rendesen használni egyiket sem mert vagy nem értem el és nem állt kézre vagy a játék hevében rosszat vagy kettőt vagy másikat nyomtam meg.
Most csak 2van plusz a görgő de ezek legalább baromira kézreálnak és hatalmasak tehát el sem lehet téveszteni.
Én mindenképpen kipróbálnám játék közben ha van rá módod(azt irtad van egy haverodnak)
hogy hogy áll kézre meg használhatóak-e rendesen a gombok. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Tuco78
aktív tag
válasz
SimonYana #3407 üzenetére
Hát nehéz ügy ez de ha pesti vagy neked sokkal könnyebb mert be tudsz menni megtapogatni őket,hogy melyik áll kézre.Nekem még ez sem megy mert itt nincs szinte semmi.
A technikai részt meg meg tudod nézni fórumokban meg tesztekben bár azért kipróbálni lenne az igazi.
Az egyik kollégám akar most gamer egeret venni és elkérte a da-mat egy próbára.
Azt mondta,hogy ilyen pontos és preciz egér még nem volt a kezében de a formája miatt nem volt képes vele hosszan játszani mert egyáltalán nem állt neki kézre.
Hiába egy jó egér ha nem áll az ember kezére akkor semmit nem ér!
Egyébként én is gondolkodtam a vespulán de pont itt a fórumon beszéltek le róla. -
Tuco78
aktív tag
válasz
SimonYana #3402 üzenetére
Nem szálltam el tőle de nekem ez vállt be a legjobban eddig!
Amúgy meg azt soha nem mondtam,hogy mindenki DA-t vegyen mert az az überfasza hanem a nálam tapasztaltabb által összeállitott listát ajánlottam referenciaalapnak.
A tescos egértől kezdve sok mindent kipróbáltam igaz g700-al nincs tapasztalatom csak g500-al de az nem volt jó.
A logik közül az mx518 jól működött de nekem annyira nem állt kézre és az anyagminősége sem volt a legjobb mert csúnyán kopott róla a festék.
A razeremet kb 2 éve nyúzom és semmi kopás tökéletes működés és sokkal jobb anyagminőség jellemzi sztem.
De mint minden ez is szubjektiv dolog.
Sajnos a razernek a saját tapasztalatom szerint eléggé hullánmzó a minősége.
Az egerem 2év után is olyan mint ha új lenne a lycosa billentyűzetemről meg fél év után elkezdett lekopni a csúszásgátló a WASD billentyűkről.
Igaz,hogy használtam rendesen de az egeret is ugyanannyit ráadásúl azt régebb óta.
Az alapján nem lehet reális itéletet mondani valamiről mert a haverodnak nem tetszett és bevágta a szekrénybe.
Az egérpadodat néha fújd le szilikonspray-el meglátod csodákat fog tenni.
A pénzhajszászással meg a lehúzással maximálisan egyetértünk. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SimonYana #3360 üzenetére
Asus-t hagyjuk is, ilyenekkel nem foglalkozom.
Gondolom egy Sphex-et vettél, ami köztudottan hulladék. Attól még van jó szövetpadja a Razer-nak is; Mantis, Goliathus. Egyéb gyártókról ne is beszéljük (QPAD, Everglide, Allsop, SteelSeries, Corepad).
Ez egy kissé kevés viszonyítási alap, hogy kijelentsd, hogy gagyik a szövetpadok...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SimonYana #3357 üzenetére
"Legalábbis a szöveteket hadjuk , mert köze nincs a puha felületnek egy kemény felülettel szemben szerintem!"
Így van. Egy műanyag pad sem ért még egy Everglide Titan vagy egy QPAD CT közelébe.
Ráadásul a hangjuk is kikészít (legalábbis engem).
Milyen szöveteket próbáltál?
De semmi okosat nem hallasz? Nekem is csak a gépem búg.
Egy kicsit vissza kell olvasni.
159: Inkább hanyagolnám és vennék egy normális padot. Szerintem bepróbálhatnál egy vastagabb (4mm </=) szövetet (akár egy nagyot).
Chalez: CoolerMaster-ból maradnék a házaknál, meg néhány hűtési megoldásánál.
-
Tuco78
aktív tag
válasz
SimonYana #3357 üzenetére
Szia!
Én a Razer Exactmatot tudom ajánlani!
Én szövetpad párti voltam de ez meggyőzött.
Sokkal pontosabb rajta a DA mint a goliathuson.
Csak a csuklótámasz miatt vettem meg mert nyomta a kezem az asztal széle de azóta használom a padot is és nagyon szeretem!
Egyedül az egér hangja zavar egy kicsit ahogy húzom de nem vészes. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SimonYana #3343 üzenetére
Hát a szöveten nincs felhordott anyag mint a müanyagoknál vagy az üveg padoknál ahol lekezelik a felületet ugye, a szövet is kopik de ugye nem veszít a minőségéből annyit idő elteltével mint egy müanyag.
Legalábbis az én padom eddig jól bírta pedig több ezer óra játék van benne már. (xfire szerint kb 5000óra játék.) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SimonYana #3341 üzenetére
Hát nem tudom akikkel beszéltem személyes tapasztalataik alapján nincs gond velük.
Egérpadnak én mantis controlt mondanék vagy valami minőségi szövetet steelpadok egész jók elvileg vagy roccatnak van szövet padja az se rossz. (De már nem gyártanak olyat ami időtálló, enyém 5éve szolgál és még mindig tökéletes, sajnos idővel a minőség alá adják mert ugye nem biznic nekik hogy 5-6 éveket simán bírnak a padok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest