- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
Mekibácsi #3008 üzenetére
a mikrokapcsolok kopasa valtozo tipustul es hasznalattol fuggoen nem lehet behatarolni konkretan mennyit birnak. az en tapasztalatom logitech egerek 2-4 ev, razer egerek 3-5, microsoft 9+.
superecneB: en egy steelpad ss sk-t hasznaltam kb 1 eveig mx500 mx510 alatt es igenis csunya kopason ment keresztul. (de lehet csak a fos logitech tappancsoknak koszonheto mert nem hasznaltam skatezt)
aginor: lehet olcsoert is jo egeret venni. pl: microsoft sidewinder x3. aztmondjak paran egesz jo. en szemely szerint alig varom hogy kiprobaljak egyet.
-
superecneB
őstag
válasz
Mekibácsi #3008 üzenetére
Hát ezt nehéz megmondani elég változó... Nekem van egy MS IME 3.0a-m ami 2002-es vagy 2003-as tehát minimum 9 éves és még minden gombja funkcionál. A görgő kicsit nehezen forog, de forog és benyomásra reagál, meg a jobb egérgombja bepuhult de tökéletesen funkcionál. De tudnék mondani olcsóbb példát is van itthon egy nagyon régi görgős logitech és annak sincs semmi baja... Viszont találkoztam már olyan egérrel is logitech oldalról és ms oldalról is valamint a4tech oldalról amiknek valamelyik klikkje megadta magát. Ismerősöm 3x járt pórul MX310 es logival (érdekes módon nekem nem volt vele bajom), egy másik ismerősöm 1.1a bal klikkje mondta, hogy köszöni szépen
-
superecneB
őstag
válasz
Mekibácsi #3006 üzenetére
Üdv!
Szerintem a mikrokapcsoló ment meg benne, de nem teljesen a megfelelő topicban jársz. Hogy javítható -e nem hiszem, legutóbb mikor ilyet próbáltam csinálni több rétegű pcbvel találtam szemben magam amit a kis házi pákámmal esélytelen megcsinálni... Szóval ha nem tudsz e nélkül a funkció nélkül "élni" akkor kuka. Amennyiben viszont nem többrétegű nyák van benne könnyedén cserélheted már ha van hozzá alkatrészed. Bár a legegyszerűbb ha beszerzel egy új rágcsálót ezek nem drága eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest