- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
köszi. Árúkereső tényleg szuper, hogy vastagságra is lehet szűkíteni
Amúgy a vastagabb padok nekem azért voltak zavaróak, mert így, hogy laptop mellett csak kicsi kényelmes a kezem könnyen lelóg róla és akkor zavaró azaz él érzés... nem tudom más mit használ aki laptopozik, meg hogy.
Erről mit gondoltok: Razer Sphex V3
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Kedvenc pálya: Dredwerkz, nem valamelyik kompetitív..."
Akkor sokat pörgött pubon. Ez volt az a pub-kiürítő account (weighted accuracy - ha még emlékszel rá - 51 %
), amivel prezentáltam a multiverzumnak (és ESR-nek <3), hogy mennyire jó ötlet (rofl...) a loadoutok bevezetése public QL FFA szervereken. Amúgy a 2000-es évek elején-közepén-végén nagyon utáltam a mapot, de aztán változtak a dolgok. Acquired taste. ))
A rekord win streak rajta 202 egymást követő game. Általában ilyen 70-70 % tájéki BFG/raillel. Volt is zokogás, de mikor nem. Egyszer még úgy is sikerült 50-0-s statot hozni, hogy egy aimbot (90% lg, demózva, jelentve, bannolva - pusztuljon a férgese) is volt a lobbyban.
Amit kompetitíven játszottam (az egy-két ilyen-olyan FFA meg duel kupáktól eltekintve), az igazából a TDM, de FFA-ból indult minden (ami meg a duelből). Egy random FFA spanolás swd-vel azt eredményezte, hogy megismerkedtem a Clan CHILL <3 közösséggel, nekik köszönhetően meg belefolytam az IRC-be is, megtetszettek a pickupok, és amúgy is szerettem a team game-eket (is), szóval egyértelmű volt, hogy merre tovább. Először div3 EU liga, aztán div2, majd div1, de kb. mindig dobogóval.
Meg azért belefolytam a CTF-be is. Jó is az. Szerintem egy 2 hét visszaszokás után újra beférnék ott is legalább div2-be. : >
Amúgy majdnem az összes TDM és CTF mapot csípem, ami a tournament poolokban benne szokott volt lenni. Még duelben is több olyan van, amit kedvelek, mint amit nem.
-
Zaied
addikt
Én egy QcK heavy miatt hagytam ki, szerintem rosszul jöttem ki belőle
Engem is a kíváncsiság hajt legtöbbször.
Most meg már nem tudom bekereteztetni és nézegetniRégen volt még az, akkor csak az volt valaki errefelé a razer cuccal játszott...
Meg ugye akik mondták ők tudták a frankót ezért meg se próbálták, én meg megadtam magam a nyomásra...
Az a baj hogy elfeljtettem a szellemes beszólásokat a könnycseppes egérpadra -
gaben22
senior tag
Ez nekem is "gond" (vagy csak megfigyelés, amit tudomásul vettem), QCK+ Limited is Zowie PTF-X is "felveri" a port az egérre, az eleje elég poros lesz az egérnek. Sajna Pest belvárosában elég nagy tud lenni a por (ahogy mondják a szálló por koncentrációja
), + valamiért a drágább padok (2 elemű mintával dolgozom) "beporozzák" az egér elejét. Lehet nagyon gyakran kéne takarítgatni az egérpadot, de szerintem előbb-utóbb akkor is ugyanez lenne. Viszonításnak a pár száz forintos Hama nem csinált ilyet, cserébe mondjuk minden másban szar volt
.
-
-
Pityu.
nagyúr
Értem,de ha amit írtam itt ott kicsit le lóg felém az asztalról az gáz?Mert felőlem az asztal lap enyhén hajlított az asztalon meg monitort tartó van ami két bútorlappal csatlakozik ezek miatt nem menne feljebb az az ugye az egér pad 400mm a monitortató talpaitól meg az asztal széle385mm kb középen meg 370mm
-
sNk77
aktív tag
Azt mondja olyan mint a qck és a g-srnél lassabb, de a gsr lassabb mint a qck nem?
Nagy valószínűséggel a f0restet se szeretné az aby14. Eddig sok rosszat viszont nem írtak a dm3 miniről, ami meg mindennel passzol és az lesz a követkéző egerem ha csak ki nem derül róla valami. 4k t viszont megér, bolti ára 12k volt amikor néztem.
-
.Attól nem igen válok meg
legjobb low sens pad szerintem a világon. Icemat után kellett egy low sens pad. ( más játékhoz)kb 60 ezer forintom ráment mire rátaláltam erre. 2 éves ,de mintha új lenne, pedig én aztán nem kímélem játék közben.
Aki csak teheti ezt vegye, vagy high senshez Icemat többek között. ( persze ahhoz kell skatez is és odafigyelés. Elégé tudatos játékost kíván egy icemat, de meghálálja.) -
Igen , ezt ismerem. jó féle, de kicsi darabok .4x10 CM nekem kb 2 hónap. Rendelek tőlük is.
Ebay, amit linkeltem, azzal így csúszik.[link]
Puretrak-ról váltottam vissza a régi Icematra vagy Exactmatra még nem tudom melyiket fogom használni., Enemy territory után abbahagytam a versenyszerű játékot, de mostanában kezd megjönni a kedvem megint és jobb az Icemat nekem, de veszek valami szövetet is tartalékba. -
Anonymus23
veterán
-
access_denied
senior tag
Kicsit vad a weboldal, a QPAD CT LARGE 1,5MM, EGÉRPAD (3802) méretei megegyeznek a medium méreteivel. Szeretem a tartós dolgokat, így ez határon mozog.
Tetszik az egész asztalon elfekvő Razer Goliathus Speed Extended. Nem mindenáron, de ha van olyan gyors, vagy gyorsabb az általad ajánlottnál, akkor lehet, hogy beleugranék.
#8393 strynox
Köszönöm a javítást, ez gyorsabb lehet, mint a Taito?
-
Jazz
veterán
Kicsit elbeszélgettem az Amazóniával, bedobom ide az info-t másnak is hasznos lehet:
Csak Singapúrba és Mexikóba van free shipping x összeg felett.
Az adó és a szállítás elég sokat dob az összegen:
Pl.:
Items (2):
$52.05
Est. Ship. & Handling:
$9.14
Total before tax:
$61.19
Estimated tax:
$0.00
Import Fees Deposit:
$16.52
Estimated total:
$77.71Ezen felül se vám se semmi nincs, nem lesz kis hazánkba (állítólag).
A német amazonról ugyan ez úgy módosul, hogy a posta költség ugyan annyi, viszont az adó csak 4€.
-
-
törölt tag
Még belföldről is keserves idő alatt jönnek meg a cuccok ide. Nem szeretnék 3 hetet várni.
A Skynt mégiscsak kihagyom akk. Más is rosszakat ír róla.Olyan van még h Razer Sphex. Ez is olyan mint a Skyn, csak 6 ruppó és 1 darab.
Am ennek az alján vmi ragacsos cucc van vagy mi, amire jól ráragad minden, ha gyakran felszeded?Nem értem miért nincs több ilyen. Sztem sokan vagyunk akik kemény asztallapon tanultak meg egerészni.
-
SunMount3r
nagyúr
nagyobb az ellenállása, mint a controlnak
Bár nem volt még sok "profi" egérpad a kezem alatt, és most csak egy alu+műanyag borításos példával tudok jönni biztosan, de a Razer Pro (gyak. ua, mint az Exactmat) padom Speed felülete jóval simább és jobban is "csúszik", mint a Control oldala, ami direkt jóval "rücskösebb". Ezért nem hinném, hogy szövet padoknál is a szövési sűrűség (vagy a szövés direkt mintázata) csak a DPI-re lenne hatással, a QCK-n és a Goliasthus Speed-en is egyaránt csak úgy "siklik" az egér, alig kell megpeccenteni. Persze nem vagyok egy egérpad guru, de nekem inkább ez tűnik logikusnak.
-
kristof123
őstag
Nyilván egérpadként használnám, de elég borsos áron van, fél év után nem szeretném cserélni. Gondolok itt arra, ha szétkopik azzal nem fognak nekem újat adni (ezt nem akarom kitesztelni
).
(I)"A qck a biztosabb választás, csak nem akartalak lebeszélni erről sem."(/I)
Így van, szeretem ha valami olyat veszek ami már bevált és jó, ezért sajnálom hogy Corepad C1-ből már nem találok (a mostani már majdnem 3 éve szolgál). Legalább ilyen minőséget szeretnék, amit úgy gondolom nem lesz egyszerű, ha nagyobb kéne. : DDÜdv,
K. -
kristof123
őstag
Ezt nem igazán értem mire írtad
Ebből meg az jön le, ha elkopik fél év alatt, akkor kiadtam sok pénzt a semmire:
"Warranty for Mionix products only covers defects caused by manufacturing. The warranty does not cover defects caused by any kind of usage that is not attributed to the manufacturing process. EU 2 years manufacturer warranty US 1 year manufacturer warranty ASIA 1 year manufacturer warranty."
Más:
Keresgéltem hátha találok valamit neten, de csak annyit sikerült, hogy Alioth XXLarge helyett inkább QCK XXL, mert nem igazán tartósak. A baj az, hogy 900 mm-nél szélesebbet szeretnék
Jó lenne, ha valaki tudna véleményt mondani a padról. Tervezi valaki, hogy megveszi, teszteli?
Üdv,
K. -
-
bbdzyx
senior tag
Az elfehéredés legtöbbször át elhalt hámsejteknek és a kezed zsírossàgának köszönhető (a pék szakma, ill. a narkóval dílerkedés is hátrány), nem a pad hibája. Az én szinte napra pontosan 1 éves QCK heavym is fehéredik középen, ahol a papok táncolnak. Ki kéne mosni, de amíg nincs tracking probléma, addig nem visz rá a lustaság.
Nem néztem végig a videót, de a srác összes padja mérő mocsok.
-
-
-
-
A KPM-nek is domború a tappancsa, azért csodálkozom, hogy nem csúszik. Én 1mm-essel használom az enyémet egyébként. Mondjuk minden egér az MS féle ovális talpakkal siklik a legjobb. Pont annyira érintkezik a felülettel, amennyire tényleg szükséges. Minél nagyobb a talp annál nehezebben csúszik.
-
salytmasztor
aktív tag
Bár most hogy gyorsan összeszámoltam, Jaffa listája is rendesen kibővült, mert már 35 egér van benne.
De csak jó lenne ezt belehegeszteni az ÖF-be és a legelejére húzni a legtöbbet kérdezett alap dolgokat (lézer vs optika / wireless vs kábel / stb).
És ezután újra csak az ÖF-et kellene linkelgetni a kedves páciensek legtöbb kérdésére. -
arcitec
addikt
Íme mellékeltem képen a kb min 10 éves padot csak kis karc van de az is csak a színében a felülete sima. Annyi baja lett még viszonylag pár hónap után - kb 1/2 év? -, hogy megdobta magát a szélein, hogy mitől pasz.Talán mert vékony. Ettől még simán használható volt és még most is akár, játékra is. Annó az Office Depot-ban 3-5 eft nem volt olcsó. A képen az egér is ami még ma is tökéletes , a színe kopott annak is csak meg.Szóval egy 10eft-os pad azért jó pár évig kell , hogy megfelelően szolgálja a funkcióját. Apropó, a többiek komolyra veszik észre az ironizálásod
. Ha foszlik az is szar stb .....
-
-
Imurai
tag
Hadd vitatkozzak!
Ha veszel egy drága padot, akkor annak saját anyagából kéne jól csúsznia, nem? Ha lefújod szilikonnal, akkor igazából halál mindegy, milyen padod van, úgysem az fog /érintkezni/súrlódni az egérrel, hanem a szilikon. Ez nem olyan, mint autóba a nitró, ez egy másik kocsi!
Ha pedig a széle bassza a csuklómat, az nekem kb használhatatlan. -
-
Kézzel mosom. 35-40 perc mosószeres langyosvízben áztatás után puha szappanos fogkefével körkörösen végigjárom kétszer, majd leöblítem. Kettéhajtott törölközőbe beleteszem, átsétálok rajta párszor, hogy kipréselődjön belőle a maradék víz, majd kiteszem száradni. Száradás után szilikonspray-vel befújom, áttörlöm egy ronggyal, majd fél óra száradás után ismét használatba veszem pár hónapig.
-
zack
nagyúr
Kipróbáltam a fUnc sUrface 1030 Archetype-ot, és az Icemat 2.0-át is az M95-tel. A 1030 érdekes, annyira nem jön be, szerintem elég nagy a súrlódási ellenállása, rég nem használtam. De az Icemat 2.0 az nagyon fekszik neki. Jó kis pad ez még mindig. Razer Mamba-nál tettem félre, az valamiért annyira nem szerette, és utána vettem a Roccat Taito-t, azóta pedig az Icemat el volt rakva bedobozolva.
-
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest