Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
-
kpal
nagyúr
Hello !
Mejik a jobb proci egy E7300 vagy 6420 ?
Mejiket lehett jobban tuningolni ? -
Shoppy
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne:
Most egy D950-es procim van (3,4 Ghz) egy 8800 GTS, 640 Mb-os videokártyával és 2 Gb rammal. A GTA 4 nem fut valami szépen. Ha lecserélném a procimat egy E6400-asra, kb mennyivel lenne gyorsabb a gépem játékok szempontjából?Előre is köszi a szakértő válaszokat.
Üdv, frenetic -
llaci63
tag
válasz
DonMedve #5186 üzenetére
Köszi! Igazából a 18 éves fiam játszik vele (CoD4, NBA 2K9), más a családból nem játékra használja! De abban egyet értenek, hogy NEM akarnak cserét, a fiam is azt mondja, hogy neki tökéletesen megfelel a gép így ahogy van! Csak én gondolkozom a cserén, ami egy az egyben lenne! Egyébként cache méretben egyformák (2MB)!
-
llaci63
tag
Legyen szíves valaki válaszolni arra a kérdésre, hogy elcseréljek-e egy C2D E4500-ös procit egy C2D E6400-ra! Sürgős lenne a válasz, ha valaki segítene köszönném!
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Rototti #5181 üzenetére
Én az én hűtőmet vettem 4k körül, de ez még most is 40-en tartja a P4 procimat, amik melegszenek ám terhelésnél.
A biosba nekem van egy cpu fan/hűtés beállítás ott tudom állítani, hogy hány fokos legyen a proci max és, hogy mennyivel pörögjön max a venti. Most Low-on van és 45 fok.
Ha veszel egy ilyesmit és beállítod max.-ra és mondjuk 45-50-fokra akkor nem fog feljebb menni még nyári terhelésnél sem. -
Rototti
senior tag
Hello!
Na sikerült, 2,8on pörög...
Vagyis most csak 2,4en (bekapcsoltam a speedstepet és a c1e-t) terhelve ugrik fel 2,8ra. Orthost 1 óráig futtattam, cpu max 58 fokos, magok max: 68-67 fokosak, de általában 56, 66-65. Ez így nem olyan rossz, de nyárra mindenképp be kell szereznem egy új hűtőt.
Mindenesetre köszi szépen a segítséget!üdv
-
DonMedve
addikt
válasz
gyáliSanyi #5179 üzenetére
Jah,látom Prescott magos procid van.Ismerem,nekem 630-as volt annak is annyi volt a TDP-je,de volt,hogy felment 130-ra!
Dehát ez nem is volt titok,ezért nem is volt olyan nagysikerű az a sorozat,többek közt!
-
gyáliSanyi
őstag
Hát az akkor semmi.
Mondom nekem 90W-ot benyom.
-
DonMedve
addikt
válasz
gyáliSanyi #5177 üzenetére
Nem volt egyértelmű??3GHz-n 60W!!
Bizony nem mindegy!Nekem Cheiftech 650W-14C modular van!Előtte egy Corsair VX550-es volt,az dohog most az Asszony gépébe! -
DonMedve
addikt
válasz
gyáliSanyi #5172 üzenetére
Egyetértek,de ki tudja.
Hát everest szerint idlebe 20W,load-ba (orthos)60W 3GHz-en.ha nem haragszol nem rántottam fel 3,2-re! -
DonMedve
addikt
válasz
Rototti #5171 üzenetére
A tápon meg tudod nézni!
Hűtő van sok fajta,minden azon múlik mennyit szánsz rá!Nekem ilyen van!De ha olcsón akarsz jó hűtőt,akkor tudom ajánlani az Artic Cooling Freezer 7-et,olyanom is volt és nagyon meg voltam vele elégedve,az árához képest,és halk is.Vagy Cooler Master Gemini 2-t,stb. vannak jó hűtők körül kell nézni.Az én hűtőmmel,most 3GHz-en fut a 6700,és idle-be 28-30° körül mozog,loadba pedig olyan 40-45°!De amikor 3500-on hajtottam 500-as fsb-vel akkor sem ment 50° fölé! -
gyáliSanyi
őstag
válasz
Rototti #5171 üzenetére
szerintem egy 400 w-os tápnak bírnia kéne.
Igaz nekem nincs olyan procim mint nektek, de többet eszik.
90-100W körül és viszi a 400-as tápom.
Rototti később lecserélheted a tápot, de még szerintem bírni fogja.
Ha most elmegy alapon vele akkor 20-30 w felvétele csak nem okozhat nagy gondot.DonMedve a te procid mennyit fogyaszt alapon és mennyit, ha 3,2-t megy?
-
Rototti
senior tag
válasz
DonMedve #5168 üzenetére
Ha nem muszáj akkor nem babrálok a memóriákkal, nekik nem akarok feszt adni. 1ébként most kipróbáltam orthos-t. CPU: 52-54, a magok pedig 60 fokosak (alap 2,3 ghz-en). Nyáron 40 fokba azér lehet necces lesz de max majd akkor visszaveszem. És akkor 400wos táp elég, mit gondolsz?
-
DonMedve
addikt
válasz
Rototti #5167 üzenetére
Nem néztem a képet,sorry.Nem lesz 60°ne aggódj.Nekem is csak azért lett annyi mert a bios feltolta 2.1V-ra a CPU feszt.1,45V-on volt loadba olyan 50-55° körül,igaz nekem nem gyári hűtésem van.De azt a +500MHz max 4-8°-ot jelent feszemelés nélkül.A memóriákat megpróbálhatod visszavenni 4-4-4-12-re bár nem tudom milyen fajta memek,de lehet ehhez meg kell emelni a memória feszültségét.2-2,1V-ra!
-
Rototti
senior tag
válasz
DonMedve #5166 üzenetére
Ott volt a képen amit belinkeltem, de mind1. ;) Na akkor tehát semmit sem kell csinálnom csak az fsbt emelnem és elvileg minden szuper lesz? Mert olvastam hogy az időzítésekhez is hozzá szoktak nyúlni... De ha nem kell, én nem akarok, csak kérdezem.
Ja és akkor 65 fokon még jó? Vagy 60 fölé már ne nagyon menjen?
És még egy utolsó kérdés: Elég egy 400Wos táp ehhez: e6550+tuning, 4gb ram, 8800gt? Eddig is 400on ment csak a tuning miatt kérdezem hogy elég lesz-e. -
DonMedve
addikt
válasz
Rototti #5162 üzenetére
Itt csemegézhetsz a BIOS beállitásokból!Kifejezetten Giga P35-re vannak!
-
DonMedve
addikt
válasz
Rototti #5162 üzenetére
Szerintem ezt még viszi alapfeszen.És mivel a feszültséghez nem kell nyúlni,igy valszeg melegedni sem fog annyira.ha autora rakod manuálról,akkor ha emeled a órajelet,fel fogja tolni a feszt.Nekem is giga lapom van,én is kipróbáltam,és minden fesz értéket felnyomott csutkára.Én meg nem tudtam,miért lett 60°-os a 6700-am.Ha azt akarod hogy a mem,és az fsb 1:1-be fusson,akkor a memóriát is be kell állitani 400-ra!
-
Rototti
senior tag
Sziasztok!
Egy E6550es procit szeretnék kicsit tuningolni (gb p35 ds3 alaplapon). Arra gondoltam hogy a 333 fsb-t felemelem 400-ra és akkor így 2,8 ghzet kapok ami nekem elég. És így az fsb dram arány 1:1 lenne. (valahol azt olvastam ez jó
). A tuningban teljesen kezdő vagyok és bár olvastam sok fórumot, mégis maradt pár kérdésem amire remélem válaszoltok.
1. Ugye ekkora tuningnál nem kell az alapfeszültséghez hozzányúlni? (bios tanács: a voltage controlt rakjam át autora manualról)
2. A memórián kell valamit állítani? Időzítés pl? [link]
3. Szerintetek bírja a gyári hűtő? Melyik az a hőmérséklet ahol még biztonságos (proci, magok) ?
Köszi szépen -
Kicsimix
őstag
Végülis baja nem esik..Egy próbát akkor már megér ..
: )
Egy apró gondolat erejéig visszatérve az első kommentedhez... Ha kezelné az alaplapod rendesen akkor akár 1200Mhz-es ddr2 (Ezmár ilyen nagyon jóféle
: ) vagy ddr3-bol egy jobbfajta modult is vehetnél ehez a procihoz...
-
Kicsimix
őstag
Igen csak itt gyakorlatilag nem lassabb hanem nem kezeli az alaplap az általad említett procit... Sejtésem szerint egy szép fekete képernyő fogadna az első indításnál..
Máskülönben a sima 6700-as is ugyan olyan eredménnyel bírna abban az asrock lapban így szerintem értelmetlen a 6750-es en gondolkodni mert semmilyen többletet nem fog hozni a memóriák miatt sem...
-
Kicsimix
őstag
Más a témához kapcsolódva..
6750-es procik milyen tuning értékkel bírnak általában ? (milyen eredményeitek voltak velük?)
-
Kicsimix
őstag
-
hecsab
csendes tag
sziasztok
nem igen vagyok otthon az ujabb procik világában,ezért kérdeznék....
ha egy alaplap kezel core2duo e6700 as procit,viszont az e6750 es nincs emlitve a támogatottak kötz működni fog-e a lapban?
itt a linkje:http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=4COREDUAL-VSTA&s=775
milyen ramot vegyek bele?mármint buszsebességre?
köszi szépen -
old gray
addikt
válasz
gyáliSanyi #5150 üzenetére
Miért ide írod, hogy mire van szükséged? Ha feladtál volna egy hirdetést -amikor először említetted, hogy mit keresel- már lehet lenne ilyen procid.
-
gyáliSanyi
őstag
Mint mondottam, ha jó árba van akkor nekem kéne egy 6600 vagy 6700-as, de nem nagyon vannak. (Alaplapom még támogatja ezt a típust és, ha alaplapot cserélnék akkor már nem kéne processzort is.)
-
DonMedve
addikt
FSB-nek adj+0,2-öt.Az észeki hidét sem árt emelni,adj neki +0,2V-ot,a procinak adj 1,45-öt.Ha belőtted az órajelet,és stabil,akkor esetleg próbálkozhatsz,hogy a CPU feszt visszaveszed,mert eléggé meleg lesz.10-15°-ot lazán fog melegedni,addig amig stabil marad.A ramjaid ahogy látom birják szuflával,talán azokat nem kell bántani,bár én 2,1-re nyomtam őket!
-
Janix12
aktív tag
Vcore 1,375 0,05-öt droopol a lap ezért 1,325
nb 1,36
Sb 1,5
Ramnak 1-tzeddel több , ez persze NV750i-nel müködik, amint láttam neken intel P45-van ott másak az értékek
Én is az 500-as Fsb re gyúrok, még eddig csak bios-ig jutok.. De pár nap és azis meglesz.
Válasz mindig szimetrikus Dram/Fsb leosztást és akkor jobb lesz a memória kezelés...és stabilabb a rendszer is..
Melyik van neked a P5Q sorozatból? -
DonMedve
addikt
válasz
gyáliSanyi #5139 üzenetére
Jajj,még annyit,biztos van az a pénz amiért megválnak(nék) tőle!
Ha érdekel dobj egy privit!
-
DonMedve
addikt
Hát én nem tudom,mennyibe befolyásolja de Vista alatt nekem is haldoklott a cucc!Ott nekem se birta a cucc a profilomban leirtakat,meg amit az előző hsz-ben irtam.Nem tudom mi lehetett a gond,de ami XP alatt ment stabilan,az Vista alatt nem.Legyen az Proci,VGA,Memória!Ha esetleg evvel kapcsolatban van valakinek tippje,szivesen várom a segitségét!
-
DonMedve
addikt
válasz
gyáliSanyi #5139 üzenetére
Szerintem kezd is kifutni,meg talán ezektől nem is szivesen válnak meg.Én maximálisan meg vok vele elégedve.Most csak 3GHz-en használom alapfeszen(10x300) de mint előbb irtam pörgött 500-as FSB-vel is!De különben ha új procit teszel egy lapba,az alapon fog futni.Kapásból!
Új procinál felismeri a bios és annak megfelelő beállitásokkal indul!
-
DonMedve
addikt
válasz
Janix12 #5141 üzenetére
Sziasztok!
Huhh,most leltem erre a totyikra,de jó!Belépnék én is egy C2D E6700-al!Nekem eddig 3500MHz-re sikerült fepörgetnem!7x500-as FSB-vel,ramokkal 1:1-ben futott!Ja és 1,45 volton.Lehet ebből többet kisajtolni?Van valakinek ötlete,vagy tudna segitteni?Léghűtés mellett persze! -
gyáliSanyi
őstag
Itt így visszaolvasgattam a fórumba és olyanokat írtok, hogy alapfeszen többet megy a proci.
Mivel én nem értek annyira hozzá ezért megkérdem, hogy mikor egy új procit berak valaki a gépbe akkor nem azon a teljesítményen fog futni ami rá van írva?
Ha én kicserélem az enyémet mondjuk egy E6700-re akkor nem 2,66Ghz-n fog futni?Nem akarnám tuningolni, csak egy stabil és erős gép miatt gondoltam erre a típusra, meg hát a lapom ezt támogatja még.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
E6600 vagy E6700 procit vennék újonnan vagy használtan.
A gond az, hogy nem sok helyen látok ilyeneket. Kezd kifutni a széria?A lényeg az, hogy milyen árra számítsak egy új E6700-nál vagy ugyanez használtan, hogy forog?
-
Night&Day
csendes tag
Bios frissités megoldotta.
6X400-on van most a proci biosban állitva és csak a ramnak kelett plussz fesz.
Viszont az orthosban és a rendszereszközökben is 2,8-ra irja a procit, everestben meg 2,4-re
(terhelés alatt). Stabilnak stabil Orthos 1,5 órát futott utánna meguntamAz uj biossal a Tx2 alap órajelen is 1800-1900 körül pörög az eddigi 1200-1300 helyett
Nincs valami 5let?
-
Arkar
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Kedden lesz egy E6600-som 3,2Gh -et várok tőle, valakinek esetleg van tapasztalata ezzel a proccal kapcsolatban, mennyi feszt lehet neki biztonságosan adni?vagy ezt sebességet átlagban alapfeszen is tudja.
-
SD456
csendes tag
Hi all!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy egy E6420 as procit mennyire lehet húzni ? Gyári hűtéssel egyáltalán ajánlott húzni a procit vagy inkább vegyek valami komolyabb hűtőt ?
-
Zsubi
őstag
Alakul, még a végén lesz belőle valami: E6400
-
Chosen
addikt
Csak egy gyors:
Mennyi a 6550 tj max-a ?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Eddig még nem tudningoltam procit. Most érkezett el az idő, hogy ezt megtegyem. Van egy P5B-E Plus alaplapom, 2giga 800-as ram, és egy e6400-es proci.
Nos, kezdetben mit tudtok ajánlani, milyen értékeket válasszak a biosban?
A hűtőjét már lecseréltem egy Arctic Cooling Freezer pro 7-re, szal szerintem az elég lesz neki.
Aki már tuningolt ilyen asus lapokkal a q-fan beállítást ilyenek mellett is lehet használni?
Köszi -
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna mondani P5Q + E6xxx bios beállításokat esetleg
Előre is köszönöm
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
E6550-ös procim van, általában mennyit mennek ezek a procik alapfeszen (ez ugye 1,35V)?
Most belőttem 1,40-re Biosban, így CPU-Z szerint 1,328-at kap terhelve, így megy 3,5GHz-en úgy tűnik stabilan, de még futtatom az Orthos-t pár órán keresztül.
-
dethroner
veterán
Üdv mindenkinek! Szeretném picit meghajtani a gépemet, és ehhez a Gigabyte Easy Tune programját használtam, mivel eléggé kezdő vagyok ebben. Nos, felvettem az FSB-t 333-ról 417-re. Azt hittem ezzel hű de frankó vagyok, a ramok is mentek 800 helyett 1000Mhz-en. Csakhogy időnként a gép érthetetlenül belassult. Aztán kipróbáltam pár játék alatt is, és meglepődve tapasztaltam hogy a tuning nagyságával megegyezően (25%) lassult a játék.Mi lehet a hiba, mit javasoltok?
-
sgergi
veterán
Sajnos lehet, hogy 3100MHz körül vége van a procinak. Még régebben, amikor sokan vették ezt a procit, akkor is előkerült pár olyan darab, ami 3100 fölött nem nagyon ment, pedig a többi 3,5 fölött is vígan futkorászik. Persze nálad nem biztos, hogy ez a hiba, még próbálkozhatsz, de ez is egy lehetőség sajnos.
-
Lacpac
őstag
válasz
jenei92 #5117 üzenetére
Én egy 2180-at cseréltem le E6400-ra, igaz 1,4V-al ment 3000MHz-t, és sikerült úgy boltolni, hogy nem került + pénzbe.
Most a 3200-hoz elég a 1,2625VViszont a lapod miatt megálhat a 340-es FSB-nél!
Ki tudod előtte próbálni?
Nekem a 2180 szintén P31-DS3L lappal nem volt hajlandó 9 szorzóval sem menni 340FSB fölött!
A 6400 mellé jött egy 965-ös lap is a P31 helyett. -
jenei92
senior tag
E2160at érdemes lecserélni E6400ra?ha csak pár ezret kéne rádobni..
-
Chosen
addikt
Sziasztok , most mindenki segítségét kérném!
Nemrég beújítottam pár cuccot magamnak , a következőket : Egy ABit IP35-E , egy E6550 , és gondolva a kis szorzóra két db 1gb-os Kingmax 1066 TinyBGA , össze is raktam még a múlt héten, de már itt volt az ideje a tuningnak, elindultam szép lassan , alapfesz 2,8 ...3,0...3,1 kis emeléssel és ezután jött a meglepetés, többről láttam, hallottam, hogy 3,4 és 3,5 Ghz -nek megyegetni kéne, (főleg egy ilyen lapban) beraktam 3,2 Ghz-et , némi fesz emelés itt - ott , orthos elindul , 1 mp , rendszel képelmosással(lehet , h fontos tényező) leáll, először mem hibára gondoltam, külön teszteltem 950 -ig tuti stabil, 3,2 Ghznél, még bőven alatta van. Aztán már kezdett zavarni egyre jobban , hogy nem megy, már ment mindennek elég komoly fesz ( frekihez képest) CPU 1,45V , Ram 2-2,3Vig , Mch 1,4V , ICH 1,60V , így eljutott 11mp , ig leáll megint, aztán 5 mp , ugyanez , aztán már olyan szintre jutott el , hogy nem terhelés alatt leáll, hanem rányomom prime/orthosra a "go"-t és még az első mp előtt FAGY , és ezt után már a Biosban is prudukálta, szóval nem a vista a hibás, ramokat cseréltem Geil BD-re, ugyanez, szóval ram kilőve, létezik olyan , hogy itt legyen a vége 3,1 Ghz-nél?(az az utolsó stabil) , mi lehet itt a probléma tehát? Lap?CPU? vagy?........
help.......
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Night&Day #5114 üzenetére
Nem fog, mert nem a vga kapja a plusz feszt, hanem a pci-e slot. A lényeg, hogy mivel erősen leterheli a a slot-ot az kissé alulfeszelt lesz (megnő a drop) ezért insatbillá válhat a rendszer. Nálam legalábbis ez volt a helyzet anno. Igaz nálam nem is bootolt a plusz fesz nélkül. Szóval lehet vmi más megoldás kell majd.
Stabilitás teszt ezek szerint nem volt... Nem ártana kiszűrni a lap memória vagy a cpu nem bírja-e a túlhajtást.
mod: Bios verzióm F10 volt.
-
Night&Day
csendes tag
Háááátt az X1900XT sztem elég sokat fogyaszt de fűt is rendesen.
Ha adok neki plusz feszt akkor nem fog jobban melegedni?
Amugy soxor fel is jött a windows de everest mem sebesség mérésnél fagyott meg...hátha ez nektek többet mond mint nekem. C1E + EIST-en kivül semmi extrát nem kell állitani? (mert ez megtörtént)
Még esetleg 1 bios verziot nem tudnál mondani?
Köszi az infót. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Night&Day #5112 üzenetére
Ugyan ilyen konfigom volt, nálam ez volt a stabil beállítás:
C1E + EIST: off
7x450
Ramszorzó: 2
(G)MCH: +0.1V
Ram-nak: +0.3V
PCI-E frekvencia: 100
Időzítés kézzel 5-5-5-15 a többi auto
CPU fesz-t tedd 1.35V vagy 1.4V-ra
a többi legyen normalon (ne auton mert akkor össze-vissza szétfeszeli a lapot tök feleslegesen).Esetleg ami bekavarhat nálad is: Ha sokat fogyasztó vga-t tettem a gépbe akkor a PCI-E-nek is kellett adnom +0.1V-ot mert e nélkül nem volt stabil.
-
Night&Day
csendes tag
Igen B2-es. Most a Tx2-vel 36 fok 22 fokos szobában.
Tegnap 3 órán keresztül probaltam meghuzni, de valami nem stimmel még 2,1GHz-en se akart indulni.
2,8-on (7X400) ramnak adtam 2,1Voltot Mchnak és Fsb-re toltam +0,1-et de nem ment 0,5-tel is probaltam de akkor se idözités is a ramnak megadott alapok voltak 5-5-5-15.
Esetleg valalmi ötlet?(Még azon is gondolkozok h nem a legfrisebb a biosom F4-es azóta nem frissitettem)
Ui.: jah és ne küldjetek azzal el a fenébe h " menj a tuning kezdőknek szájbarágósan topicba.....", már végigolvastam nemtom hány száz hozzászólást de meguntam a sok offos hozzászólás miatt. -
Night&Day
csendes tag
válasz
old gray #5109 üzenetére
Hát amit egy 5 éves codegen háztól várni is lehet 2 8cm-es ventinek van hely(elöl és hátul) és van is benne venti. Csak h a ház oldala ritkán van fenn(mellesleg plexis és ezen is lenne 8 CM-es venti de olyan zaja van h használhatatlan). Visszatérve a videokarira a 7végén sikerült 1 napra szereznem 4850et hát nem voltam meghatódva töle, tuit h proc limit volt, 3d mark 06 default teszten olyan 1500pont volt az eltérés az 1900hez képest. Mellesleg a Lich Kinges be-be szaggatás sem tünt el.
-
Night&Day
csendes tag
válasz
old gray #5107 üzenetére
Köszönet a gyors válaszért!
Ma viszem haza a Tx2-t, majd közlöm az eredményt hogy mit sikerült haladni a procival
Amugy az normális hogy terhelés nélkül intel gyári hűtövel alap órajelen 60 fokos a proci?
Az X1900XT-töl a forró levegő oké h felfelé szál, de h ennyire.....
Terhelés alatt meg olyan 70 fok, a húzásrol ezért se tudok pontosabbat irni mert gyári hűtövel kikapcsolt a gép 2,8-on teszt közben.
Én is 4830on gondolkozok, de sztem karácsony után most elég drágák.
UI.: a hűtő tuti jol van fent, és jol is van pasztázva -
-
Night&Day
csendes tag
Sziasztok
A gépem E6300, X1900XT 512MB, Corsair 2X1GB 800MHz
Játék az nálam kimerül wowozásban és most ugye kijött a Lich King és az a problémám hogy ha mindent maxra húzok 1680X1050ben akkor bizony sürün leesik az fps 20 alá is ami azért eddig nem nagyon esett meg ezzel a jó kis vassal
Mit cseréljek? proci tuning eddig nem nagyon volt a max amit elértem vele gyári hütővel az 2,8 GHz holnap viszont cserélem a hűtőt nem túl drága és sztem jó is lesz
Kiváncsi vagyok h mennyivel fogom tudni jobban kihajtani a karimat.
Még 1 kérdés 2 giga ram elég a Lich Kingnek vagy több kellene?
Elöre is thx a válaszokért és elnézést ha nem teljesen témába vág.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest