Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgteam
aktív tag
estét
srácok megvan a probláma!!!!!!
sokszor írtam, hogy szeretném tuningolni a gépem ami sikerült is 3.8 ig bírta a proci de csak kiváncsiságból húztam
mikor elértem azt a szintet, hogy mit tud a gépem utána vissza is raktam alapra, viszont utána elkezdet fagyni a gépem írtam többször, hogy mit ír ki fagyskor sokan írtatok ezt-azt (köszönöm) meg is fogadtam a tanácsotokat és kiprobáltam mindent sajnos nem azok a problémák voltak. (előbb végeztem volna) Ezzel nem becsmérelni akarom a tudásotokat!!!!
de végülis megoldodott a problémám. A gond az volt, hogy folyamatosan fagyott a gépem és a hiba kod az tcpip.sys volt. Ennek a javítása úgy történik, hogy beszed az xp vagy vista cd-ét futatás lemezről aztán javítás vista automatikusan megcsinálja a javítást az xp-nél bekell írni, hogy chkdsk/r és kijavítja utána restart és müxik rendesen. Tehát ha valakinek tcpip.sys hibával kifagy a gépe kövesse azt amit leírtam és tökéletes lesz a gépe. Még egyszer köszönöm
szépen a segitségeteket.ui: az op rendszer javítás közben felfogja ajánlani azt, hogy rendszer visszaállítás akkor a mégse gombra kattintsatok!!!
-
|*HayHa*|
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem, Schwartz igen nagy segítője volt ennek a topiknak. Nem tudja valaki a telefon számát? Ha esetleg igen, kérem az illetőt valaki ossza meg velem privátban.
(amúgy nemsokára elbúcsúzom tőletek
Átmegyek a 45nm-es E8*00 topikba
Ha minden igaz az előbb említett kollega megveszi a kis bikámat, és veszek helyette egy E8500-at 
Előre is köszönöm!
-
Kickass
őstag
apro: megint nem nyert
Abit lapom van 
-
apro
senior tag
it egy kép nézd egy olyan lapban mint a tiéd[link]
-
apro
senior tag
válasz
Kickass
üzenetére
hali
Volt ilyen lapom és csak a 2 fekete szlottot szerette Duál-ban.A másik ne nagyon bizakodj abba,hogy az a 6420-as procid fog abba a lapban menni 3.6Ghz-t én a 6420-as sal max 3400mhz-ét értem el aszt is 1.5.V vel és ramok aszt hiszem így is 940mhz-én mentek(2.2V) és 1:1 ben mivel mint írták ennél a lapnál csak szorzó van.
hali -
válasz
Kickass
üzenetére
Mivel ellenőrizted a sávszélt? Ha alapon DC-ben futnak, akkor nyilván jó RAM slotokban vannak. Nincs ötletem, mert iet még nem hallottam.
Rákerestem a jelenségre, és mindössze egy esetet találtam, ahol az ürge hasonló cipőben járt, igaz AMD rendszerrel, de megoldást nem leltem hozzá... érdekes.
-
válasz
Kickass
üzenetére
Visszavenni ugye max 1:1-ig tudod, mivel P965-nél sincs visszaosztás az FSB arányában, ennek azonban semmi hatása sincs a memóriavezérlő sávszélességére. Olyan nincs, hogy húzol egy kitet, és egyszer csak átvált SC-re, mert ezt a frekit már csak úgy bírja. Ott vmi más lehet a gond.
-
-
Kickass
őstag
válasz
pengegyerek
üzenetére
sztem vmit félrenéztél, a memóriád kizárt h menjenek 1000-et pláne egy olyan lapban ami nem is támogatja csak a 800-as modulokat, a dram fsb arányt be kellene lőnöd 1:1 arányba igy lehet csak single channel megy de legalább megy, meg MCH-nak se ártana egy kis +nafta. nekem ennyi ötletem van de vannak itt nálam nagyobb tunying szakertők

-
pengegyerek
aktív tag
430 MHz FSB mellett nem indul el még 1,4 voltnál sem ekkor 860 MHz- n mennek a memóriák és 2 voltot kapnak minden más auton de már próbáltam úgy is, hogy én adtam meg neki, hogy mennyi ebnergiát fogyasszanak de úgy sem indult el. Most 3200 MHZ- n megy 1000 MHz- n a memóriák de szeretném a procit 3600 MHz- ig felhúzni de az 450 MHz- s FSB- t igényelne de úgy meg pláne nem indul el.
-
válasz
pengegyerek
üzenetére
Pontosan mien beállításokat használsz, és mien metódussal tesztelted ki az adott beállítást?
-
pengegyerek
aktív tag
Heló meg tudnátok nekem mondani, hogy egy E6420- as procit miért nem tudok 3300 MHZ fölé húzni? 420- as FSB- nél még megyeget de utánna indig kékhalál be se jelentkezik pedig tudtommal a konfigom bírná a 3600 MHz- t is mit csináljak ?
-
Petya-wh
tag
hajjaj, ilyent ne kérdezz, azt se tudom hol kell nézni mit mennek

Tuning még majd eztán lenne, de még VGA-ra is álldoznom kell
Nem szoktam gamezni, igazábol csak egy pici típusváltást szeretnék, valami 20% tulhajtás van most összesen Everest szerint

Gef2 amugy szinte teljesen elégnek bizonyul amire használom a gépet

-
Petya-wh
tag
köszi
konfigom az aláírásban.vga gyenge pont, de most ez van
eladtam 8600Gt-t,majd nagyobb lesz, ez ideiglenes...Csak gondoltam CPU upgrade megérne 2-3k-t, ha többet nyujt a 6400 M0.
mod: Bár tudom nem kell sokat várni a P5B-töl, de végülis talán lapkakészlete elbírkózik még E6xxx-el
üdv
-
válasz
Petya-wh
üzenetére
Ha nem kerül sokba a váltás, akkor megérheti, de alapvetően nincs nagy teljesítménybeli különbség köztük. Az E4500 előnye, hogy magasabb a szorzója, így gyengébb lapban, gyengébb RAM-mal is jól húzható, hátránya az alapból alacsonyabb FSB. Az E6400 előnye, hogy alapból magasabb az FSB-je, hátránya, hogy az alacsonyabb szorzója miatt ugyanahhoz az EC-hez jobb lap és jobb RAM kell. Emellett az E6400 tudja a VT-t, de az E4500 C1E-ben 8W-t tud, míg az E6400 csak 22W-ig megy le. L2 cache megegyezik, tehát alapórajelen a magasabb FSB miatt van előnye az E6400-nak.
-
Petya-wh
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
bocsi a késöi vau-ért de van M0

Ugyanis én is 6400-t szeretnék venni és most már nem tudom, hogy
M0
B2
L2 a jobb
üdv:

-
sgteam
aktív tag
Üdv!!
Miért van az hogyha felteszem az alaplapi chipset drivert akor belasúl a procim?
például super pi eredmény chipset driver nélkül 1m időzítésel 14s.
Chipset driverrel 1m időzítés 23s.alaplap: asus p5q-pro bios:1611 proci: c2d e6850
-
Feltételezem EP31-DS3L-re gondoltál.
Nagyon valószínű egyébként, hogy meglesz a 3GHz, majd a RAM szorzóval kell csak kicsit matekozni. A sima P31-eseknél volt egy olyan probléma, hogy 340MHz-es FSB fölött csak AUTO PCI-E frekivel ment, nemtom, hogy az EP31-ben ezt orvosolták-e már, de remélhetőleg igen. -
Gege00
csendes tag
Hellosztok.
Most gondolkoztam, hogy veszek egy e6400-t. Van most egy ga-e931-ds3l és a egy kingston 2gb/800. Az lenne a kérdésem, hogy 3GHz-t eltudom érni ezzel a konfiggal, gyári hűtővel?
Előre is kösz.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hidekazu
üzenetére
Gázos,mert memlimites a géped.Mivel 266-os a procid és 667-es ramjaid vannak,így 333-as FSB mellet szinkronban mennének a ramjaid 667-en,de a procid csak 2666-on.Ehez nem kell semmit tenned csak az FSB-t 266-ról 333-ra állítani,ezt feszemelés nélkül tudni fogja.Ha a ramjaid mennének 750-et..akkor 375-ös FSB-n(neked a kis szorzó és alacsony órajelü ramok miatt visszaosztáson nem kell gondolkodnod-nem tudsz..)pont 3GHz-en lennél.Magyarul:Először adj plusz feszt a procinak (ne az legyen a limit)és nézd meg,óvatosan,hogy mit mennek a ramjaid FSB emeléssel.Ha pl 720-nál van a végük akkor:
360-as FSB az adható max a procidnak.Ezen 2880-at fog menni.Belövöd és lassan csökkentgeted a feszt,addig amíg még stabil a rendszter.
A ramok visszafogna,így brutál tuningot nem tudsz,viszont cserébe,nem kell kavarnod a biosba,ilyen kis tuningnál elég lesz az FSB-vel meg a proci feszével játszanod!
-
Ha elolvasnád az alaplapod manual-ját, kicsit segítenél magadon
Ha Gigabyte-od lenne, már rávágtam volna hogy 400-as FSB mellett nem fog 1066-on menni a ram, csak 1000-n. Egész pontosan 800/960/1000/1200/és így tovább 1600-ig.
De Asus-nál nem tudom milyen dram: fsb arányok vannak. -
hidekazu
csendes tag
Hello,
segítséget kérnék van egy alaplapom ASUS P5B PLUS Vista edition hozzá 2x1Gb 667mhz-ram core 2 duo e6400+rézmagos intel hütő.
Ezt szeretném lehetőleg 3ghz magasságába felhúzni feszemelés nélkül.
Bios meg alap verzió ami rajta van.
Miket kell ehhez tennem? lehetőleg részletesen írjátok le, mert soha nem csinaltam meg ilyet
(és igen visszaolvastam ,igaz nem az összes hozzászolást,de majdnem), de ez a ram visszaosztás meg fsb álllításánál elvesztettem a fonalat 
Köszi
-
lipi67
nagyúr
válasz
old gray
üzenetére
Szia!Szóval az 1066-os se?Ezek 1000-res Ascent Redline modulok voltak,s gondoltam,belenyúltam.Igaz..érdekes volt,hogy 1000-ig gond 1 szál se,utána kinlódás 30-40MHz-ért,majd stop!Mintha direkt le lenne folytva.
Teljesen 1etértek Veled.Ha van lehetőség,próbálgatni kell,márkától-tipustól függetlenül.. -
h.adam.92
őstag
hogy érted, hogy nem érted?
attól, hogy beteszed az 1066-os modulokat, azok 800-on mennek, mert a te tuning beállításaid pont úgy vannak beállítva, de te tudod állítani a memória frekvenciát, ahogy mondtam. elvileg te így tudod, majd állítani 800mhz, 1066mhz 1332mhz, 1598mhz asszem. de megkérdezheted a ram topikokban is, hogy biztosra menjél. -
t0m_
tag
Kösz a tippeket, most stabilan megy 3ghz-n, adtam a mch-nak +0,1v-ot, és a cpu-nak meg 1,375-et.
Többet is bírna szerintem is, de egy régi zalman hűtőm van, és stresszelés alatt majdnem 80fokos a cpu, uh amíg nincs jobb hűtőm megelégszem a 3ghz-cel. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
A felét(4gigát)eladom,és veszek majd valami ütőset amit 575-ös FSB-n tolhatok és akkor végre megnézhetem,hogy mit megy a procim ebben a gigában.(5067 alatt nem akarok tesztelgetni,azt megcsináltam az Abittal is..)
Igen?Olyan jól mennek?
Ezek..Basszus.Azért csak 2 gigások és 800-asok,és látod,csak 2,17v-ot kaptak,pedig gyárilag 2,2v van rájuk írva és ez van a honlapon is.
Ha majd Peti hozat,és sikerül 2x2 giga 1200-es reapert találnom..-az lesz a szép.
Volt reaper nálam sok,s volt ami 1200-on megadta magát.Nehezen de rátaláltam egy 2x1 gigás kitre ami 1320-at ment,de 1 hónapja eladtam..Kevés a 2x1 giga..(x64) -
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére

A Mushkin szuperjamjaim 2x2 giga 1040-et ment csak stabilan(az 1000-res,Ascent Redline)Ma szórakoztam a kis"mezei"(no nem az!)Patriot Viper 800-as 2x2 gigával.
Ez lett belőle!:
[Memteststabil]
[egy kis everest]
Tudom,a proci sokat kapott,de direkt túlfeszeltem mert a memóriákra voltam kíváncsi,"Őt"ismerem..
Azért 800-as moduloktól elég szép,nem?(s alig kerül többe mint a mushkin fele..) -
lipi67
nagyúr
Feszeld kicsit a lapodat.2x2giga Reaper lefullasztja ám.Volt amikor (kevés fesz a hidakra)nálam a reaperek úgy lefogták a deszkát(Abit IP 35-E,hogy ki kellett venni 1 modult,úgy indítani.Majd vissza,s be bios és plusz fesz.Viszont ha elcsíped..megy mint állat.A 6320-as melegedés nélkül 1,45-1,5 körül megy 3,4-3,6GHz-et is![Abit+PQI+6320]Kisérletezz!!!
-
t0m_
tag
Hello,
eddig c2d 6320 cpuval és 2x1gb geil value rammal stabilan ment a p35c-ds3r lapom 1,8-ról 3ghz-re húzva. kaptam a ramok +0,2v-ot, a cpu meg 1,35v-ot. Most vettem a geilek helyett 2x2gb ocz-t (sziintén ddr2 800mhz) de ezekkel már csak 2,8ghz kötül stabil a rendszer. Esetleg adjak több feszt valahova, vagy mivel kéne játszani, hogy menjen a 3ghz, esetleg több?
köszi
t0m
-
sgteam
aktív tag
-
lipi67
nagyúr
Mondtam Neked..[link]
Ennyit tudnak.Kben kicsit félreértettél,de a lényeg uaz.Volt egy régebbi 6750-6850-es stzéria.Azok jól,nagyon jól mentek,4-4,2GHz:Mikor én vettem(vagy 1 éve)már más szériák voltak(három 6750-est próbáltam)detto 1formák voltak 1,5v-on 3744 volt a végük.Ezért mondtam,hagyd emberi feszen,úgy is megy 3,6GHz-et és párszáz(mint kiderült 270)Mhz nem ér agyonfeszelés.(Főleg h teszteken kívül..észre se nagyon veszed..) -
Kickass
őstag
egyelőre ITT járok ami azért érdekes mert ez gyakorlatilag visszalépés, 375FSB mellett eddig ment a 3GHZ, de mostanában hibázik a windows és melegszik a procc is nagyon, napokban leszedem a hűtőt ujrapasztázom ilyesmi aztán ujra neki állok ha 3,1et alapfesszel birná nagyon jó lenne aztán adok neki kis feszt is h megtudjam hol a vége....
-
sgteam
aktív tag
Sziasztok!!!
Az elmúlt pár napban kicsit teszteltem a gépem (tuningoltam) és a következő beállításoknál sikerül kiakasztanom a gépet. (legalábbis a proci nem bírta tovább az everest nem sokat tévedet 70mhz-et)
Először is a konfigom amit tuningoltam: Asus P5Q-PRO alaplap
core2duo e6850 proci 3000 mhz (régi fajta állítólag 2 fajta van belőle)
4*1 gb geil value ram(ok) 800mhz
Asus HD 4870 vgaA következő beállításig bírta a gépem:
Ai TWEAKER menüAi overclock tuner: manual
cpu ratio setting: auto
fsb frequency: 430
pcie frequency: 100
fsb strap to north bridge: auto
dram frequency: auto
dram timing control: manual
az időzítés 5-5-5-15 a többi auto
dram static read control: auto
dram read training: auto
mem. oc charger: auto
ai clock twister: auto
ai transaction booster: auto
cpu voltage: 1.59375
cpu gtl reference: auto
cpu pll voltage: auto
fsb termination voltage: 1.5
dram voltage: 2.24
nb voltage: 1.4
sb voltage: 1.4
a többi beállítás auto
cpu margin enhancement: compatible
a következő beállítás az advanced menüben a cpu configurations utána max cpuid value limit: enable de csak vista esetén xp-nél nem kell.na ezzel a beállítással sikerül kifacsarnom a gépből mindent (szerintem) ha több feszt adtam valamire akkor már letiltott a gép például így: cpu over voltage ezért itt megálltam amit elértem
3000mhz-ról 3870 mhz (430/1720fsb)
röviden ennyi de ha szerintetek valamin tudnék még állítani akkor írjátok le kipróbálom köszi -
Jimbóka
csendes tag
Helló Minedki!
Én is egy E6850est szeretnék húzni alapról. Most kezdtem a tuningolással komolyaban foglalkozni. Egy Striker Extreme lapon szeretném húzni a procit 2x 2gb DDR-2 Kingmax PC2-6400 (800mhz).
Namármost ha beállítom a ramokat 1:1 arányba akkor ugyebár a FSB sebességével fognak menni (legalábbis bios azt irja h 1333mhz ha annyira van állítva a FSB). Ezt a 800as ramok bírják egyáltalán? Az időzitést hogyan célszerű beállítani, ez a része a tuningolásnak kicsit zavaros

A FSB jelenleg 1373.7 re van beállítva igy most 3090.8mhz-en megy a proci. Ehhez beállítottam a ramokat 412.1mhz-re (linked opció a biosban és 5:6hoz arány aszem
és az időzítéseket 5-5-5-18 -ra, mivel ez az alap beállítás 400mhz-en és mert azt hallottam minél alacsonyabb az időzítés anál gyorsabb...de mondom ezt a részét nem teljesem vágom 
A proci feszültsége biosban 1.24valamennyi körül van de cpuz szerint 1.088 és 1.120 közt van, Asus PC Probe 2 szerint 1.18 és 1.20 közt.Melyik a pontos fesz érték?? hogyan lehet elérni h annyi legyen mint amennyit bioszban megadok?
Minden tanácsot örömmel fogadok ugyanis még kezdő avgyok tuningolásban, a cél olyan 3.5ghz lenne de most még csak alacsonyabb órajelekkel próbálkozom mivel még gyárihűtőm van de tervben van egy Cooler Master V8 (tanácsot örömmel elfogadok hűtő ügyében is
) -
Crytek
nagyúr
Lehet hülye kérdés lesz amit felteszek,de tuning terén olyan sötét vagyok hogy arra szavak nincsenek.
Szóval most a procim 3,2GHz-en megy.DDR2 800Mhz-es ramjaim vannak most.
De hamarosan szeretnék venni 4GB-ot 1066-osat ha tudok szerezni olcsón.No most így a 800mhz-es ramokkal így néz ki a Biosba a dolog:
CPU RATIO: 8
CPU Frequency: 400
DRAM Frequency : 800Ezt ugye majd visszarakom defaultra ne kavarjon be semmi az új ramoknál.
És ha ezzel az 1066mhz-es ramokkal is fel akrom majd tenni 3,2Ghzre az órajelet akkor az 1066-os ram is "csak" 800mhz-en fog futni vagy ez hogy van? -
sgteam
aktív tag
eddigi tapasztalat: jelenleg a proci 3797mhz megy eddig stabil volt prime azt mondta 1.44 volton megy. a ramok 2.2 volton sb voltage 1.3 volt nb voltage 1.4 ram időzítés 5-5-5-15.
attól félek ettől feljebb nem fog menni a procim legalábis everest szerint mert azt írta max overclocked 3800mhz

de nem adom fel probálkozom
a segitségeket azért elfogadom és várom is köszi

-
-
Komplett leírást nem tudok, mert nem ismerem az alaplapod bios-át.
Ha már 3.6Ghz stabil, akkor állítsd be 9*444-re, arra ügyelj, hogy a ramok pedig legyenek 1:1-arányban. Fingom sincs mennyi fesz kell egy E6850-nek 4Ghz-hez, nekem 1.6v kell, hogy beinduljon. Kezdésnek 1.5v megteszi szerintem. -
sgteam
aktív tag
Sziasztok
Srácok kellene egy kis help!!!!
Van egy asus p5q-pro alaplapom és ami benne van 4*1gb 800mhz geil ram, core2duo e6850 proci, asus hd4870 vga kari.
a gondom az lenne, hogy megszeretném húzni a procimat (és itt ne gondoljatok rosszra
) legalább egy 4000-4200mhz-ra jelenleg most 3600mhz-en megy 1600fsb-én. A lényeg kellene nekem egy komplet bios leírás, hogy mit mennyire állítsak, hogy 4000mhz menjen.előre is köszönöm
Ui: cpu hűtő : gemini II
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Hát elég ritka ez a fajta. Akartam én is venni, de egyszerűen nincs vagy legalábbis igen keveseknek van.
Ha sikerül találnod akkor igen borsos áron (teljesen jogosan) kaphatsz használtat is.
Amúgy alapórajelen az X6800-at veri az E7300 és az E8200, de tuningnál már más a helyzet.
Egy használt x6800 árából meg vehetsz egy 2 hónapos E8500-ast ami szerintem már "tuning szempontjából is megveri".
Én is szerettem volna ilyet, de utólag belegondolva nekem nem érte volna meg. -
Quan-Chi
őstag
üdv. mindenkinek, érdeklődnék hogy van-e valakinek X6800 procija? ha igen eladja-e? vagy valakinek volt-e már a birtokában ilyen kincs! érdekelne mit tud, mennyi a vége? jelenleg egy E6600at hajtok, de régi álmom egy EE proci

-
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Elsóztam a húslevest.Ha 2 krumplit teszek bele elég lesz,hogy felszívja,vagy tegyek bele inkább 3at?-Ugye Te se nem tod -
Hát Én se
Nézd:Hasonló"alkatrészek"vannak",de1forma nincs!Ilyen dolgokról 100%-os biztonsággal (még 80%-sal se)nem lehet.Minden deszka,proci,máshogy reagál.Recept nincs.A tapasztalatok jó útmutatók lehetnek,de a finomhangolás.Ki kell tesztelned,ez van.
ICH nem kavar be annyira a tuningnál,MCH fesszel játsz egy kicsit.Piciket emelj. -
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
MCH:1,2v(ez a normal beállítás)
ICH:1,5vNagyobb tuningnál MCH lehet akár 1,5v-is,ICH-nak 1,6 felett nem szokás adni.
Itt nincs droop,(vagy ha van az minimális)Lődd be manuálisan,úgy 1,275v és 1,55v körül.Nálam Abit IB9-ben ez volt a nyerő,és az is 965-ös.._jobb ötletem nem van!
-
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Kedves "fiam"(-lipi bácsi-)
Auto-n ne hagyj semmit!
A procinak adj többet,az kevés lehet!(ha teszt,és nem 24/7)
Az SB autón mennyit ad?
ICH?Nálam asszem 24/7-ben 1,5v-on (nem melegedett)3,5GHz volt.
Játsz a feszekkel(óvatosan)Meg..az egy dolog h 1066-os a ram,de 1:1-ben lehet sokkal lustább és hibázik.Azt teszteld ,állítsd be először stabilra,hogy a tuningnál ne kavarjon be!(A magas FSB-mivel kicsi a szorzód- miatt,úgy is szinkronban mennek majd.) -
gyáliSanyi
őstag
Megcsináltam 3 Ghz-n is, de ennél feljebb már nem hiszem, hogy tezsem, mivel az alaplapom talán már fagyna is.
A hűtést most 1000 fordulattal feljebb tettem, hogy ne legyen semmi baja a teszt eredményéig.Na ez milyen érték stabil?
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mikor elértem azt a szintet, hogy mit tud a gépem utána vissza is raktam alapra, viszont utána elkezdet fagyni a gépem írtam többször, hogy mit ír ki fagyskor sokan írtatok ezt-azt (köszönöm) meg is fogadtam a tanácsotokat és kiprobáltam mindent sajnos nem azok a problémák voltak. (előbb végeztem volna) Ezzel nem becsmérelni akarom a tudásotokat!!!!
de végülis megoldodott a problémám. A gond az volt, hogy folyamatosan fagyott a gépem és a hiba kod az tcpip.sys volt. Ennek a javítása úgy történik, hogy beszed az xp vagy vista cd-ét futatás lemezről aztán javítás vista automatikusan megcsinálja a javítást az xp-nél bekell írni, hogy chkdsk/r és kijavítja utána restart és müxik rendesen. Tehát ha valakinek tcpip.sys hibával kifagy a gépe kövesse azt amit leírtam és tökéletes lesz a gépe. Még egyszer köszönöm
Átmegyek a 45nm-es E8*00 topikba
Abit lapom van

Nem igazán éremes kiadni + pénzt a 2x2GB-os modulokért, csak mert márkásak.