Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nálam a 8400 megy 4,4Ghz-et

-
Madtomi
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem nekem van ilyen ramom de tudtommal nincs vele gond.
-
Madtomi
tag
Nem én nem akarok ilyet mivel most kényszerültem nemrég arra, hogy vegyek egy házat. Mivel mire kiért németországba a gépem addigra eldeformálódott a ház és nem ment a gép így vettem egyet de itt aranyáruba mérnek szinte mindent. De elhatároztam ha hazamegyek akkor úgyis procit cserélek meg lapot na meg lehet ramot is ha jól megy az új proci és akkor átépítem a házamat, hogy vízhűtéses legyen. Korábban is volt vízhűtésem sőtt meg is van minden csak most blokkot kell csinálnom mindenhez mivel már semmi sem jó a következő gépemhez. Na meg a házat mobilan szeretem tudni, az nem baj ha 20kg csak lehessen cipelni akárhova. Bár hálózni a notival szoktam menni mivel az egyszerűbb és amivel játszunk az még azon is elfut. Viszont azt néztem, hogy ketté kell vágnom a házat és meghosszabbítanom, mert a radim ami van az hosszabb a háznál és mivel a radi az nem lesz kisebb így a háznak kell nőnie egy keveset.
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Aztán rájöttem hogy jó tuningos prockó ez! Meg minek nagyobb? Ki hajt szinte mindent! Már megbántam h fikáztam ;)
-
Madtomi
tag
Nekem is. Egyébként nem lehet, hogy más miatt van problémád a másolással?
Például a lap biosában is be lehet állítani a vinyókezelést. Nekem is eredetileg rosszul volt beállítva vagyis alapból rossz beállításon volt de nem foglalkoztam vele mivel nem volt vele bajom a xp-nél de amikor felkerült a vista akkor ennek is köszönhető volt a sok telepítgetés. -
Madtomi
tag
Igen xp-t használ legalábbis pár hete még az volt neki most nem tudom. Egyébként nekem semmi bajom sincs a vistával. na ja az sp1-es van nekem a sima sp nélkülivel szenvedtem én is, mint állat, volt olyan, hogy egy héten 6 vistát tettem fel így megutáltam meg szarakodott az explorer meg minden de az sp1-es már más ezzel semmi bajom sincs. Nem mondom, hogy gyorsabb mivel nem nagyon fogja meg semmi sem szerencsére a gépet. De egyébként haver azt mondta, hogy neki a Command And Conquer 3 szebben fut a laptopon meg alapból majdnem minden full beállításra van véve neki, az Xp-vel meg minden minimumon volt. Neki is sp1-es van bár neki nem a full verzió hanem egy butitott van neki.
-
Madtomi
tag
Ram
Ezt még akkor küldte haver amikor elkezdte tesztelni a gépét, vagyis amikor megvette utánna egyből
-
Madtomi
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen az ővé pont úgy megy ahogy tesztekben le van írva.
Na ja én is hallottam egyet, hogy nem ment, de mégis több az esély rá, hogy megy szerintem. -
nike_
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Na igen..
-
Hurkaleves
őstag
válasz
*HaYha*
üzenetére
Hát boltban nincs ilyen, h "random " meg "tuningos" ott csak random van és kész.
Kitesztelt tudsz venni itt az apróban pl.Amúgy meg pár hsz-szel ezelőtt még fikáztad a procidat

nike_: így van, ha tuning kell, akkor érdemes kiteszteltet venni, bár random is lehet jó ugye, csak be kell mákolni

-
nike_
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nekem nem FSB Wallos.. Vízzel alapfeszen megy 3.5GHz-en (kitesztelte az akitől megvettem).

-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
De a boltba azt honnan tudják h meik a random és a tuningos?:S
-
canci
csendes tag
Hát igen értem a garanciára való utalást de ennyiért tényleg nem is gondolkodnék mert ez sok is lenne nekem, meg ennyiért 6750-et lehet venni...
A 3500MHZ-et ha nem tévedek nem viszi mind
csak a tutibb fajtája, ezért is kérdeztem hogy mennyit lehet adni ma ezekért, vagy mi számít ebben jó árnak. -
Hurkaleves
őstag
-
canci
csendes tag
-
canci
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek érdemes lecserélnem egy E6550-re az E4500-met?
Illetve mennyit lehet adni manapság egy e6550-ért??Köszi a válaszokat...

-
Ezt a procit 3.2GHz-re húzva a ram 1000Mhz-en megy!Elvileg nem állít + feszt be az alaplap! Lehet ez?
A-Data expert memory 800Mhz 2*1Gb
Memória időzítések
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) -
Madtomi
tag
válasz
*HaYha*
üzenetére
Én is a CSX-re szavazok, volt itt a prohardveren is egy teszt vele de ott a 800-ast tesztelték és az ment 1200-on, de le van írva minden érték a tesztben és nem kell szenvedned a tesztekkel, hogy mennyi volt kell meg, hogy milyen időzítés.
Havernek is javasoltam, inkább rávettem, hogy ezt vegye nah azóta áradozik róla, hogy milyen király a ram. Ő is a 800-ast vette meg 2X1GB-os kit-ben. -
#TOTTI
őstag
Bár ez kicsit OFF de össze se hasonlitható az 1066os kingmax a GeiL Ultraval.. a 800as CL4esl... sokkal jobban megy a kingmax...
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Egy ramhűtéssel minden megholdható.. De azért tényleg nem biztos hogy adnék nekik
Szerk: Azért mégis inkább a Corsair ramot fogom megvenni.. Márka is, jó is, olcsó is...
-
Chainsaw
tag
Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem bicniceltem egy E6700-t s a tunningja érdekelne,mennyit mehet???
VID:1,25V Stepping
2 -
#TOTTI
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
én Giga p35-DS3 nál megadtam a maxot 1000 CL4 +0,7Vot ha meghal meghal gondoltam.. az droppal 2.3V volt..
most a G33M-S2be +0,4et adok neki és igy 2,24V 933 CL4 vagy 1200 CL5 ha meghal akkor élettartam gar van.. és állitom hogy cserélik...! mivel én cserélem ki magamnak... -
#TOTTI
őstag
válasz
*HaYha*
üzenetére
Nem és nem
800as Geil CL4 a te eseteben ha a ram esetleg Cl6ban elmegy 800at akkor tudod hajtani 7x400on.. az 2800 ha jobban megy akkor többer a QuadGT elmehet 500 FSB körül is ha a ramod jobban birja.. akkor még többet is.. de figyi ha van kis fölös pénzed vegyél 800as Kingmaxok 950 körül elmennek 2.2 Volton.. akkor már akár 7x475 is mehet neki... az pedig 3325Mhz de mehet akár 1000en is a ram ha 1066os akkor mehet a 7x500 de ez felett már a AB9 lesz a határoló bármilyen franko is 965ösök közt... -
nike_
addikt
válasz
*HaYha*
üzenetére
Látszik, hogy nem értetted amit mondtam.

Azt mondtam, hogy ne dobd ki a gyárit! Jó az, amíg nem veszel új hűtőt.
Amúgy meg tudok jobbat mondani nála.

Scythe Zipang (2x140 mm venti), Xigmatek HDT-S1284 Achilles, Xigmatek HDT-S1283..
Nekem meg július 14-én van a szülinapom

-
Madtomi
tag
válasz
*HaYha*
üzenetére
Mi lanra pont ilyen füleseket viszünk, mert ott ha rálép valaki, mert leesett akkor egy 1000Ft-os fülesre még azt sem mondom havernak, hogy vegyél egy másikat hanem csak annyit, hogy ez így járt és nem érdekel. Egyik haver az mindíg amikor lan buli van akkor mindíg bemegy a tesco-ba megveszi a legolcsóbbat és azt hozza ami utánna ott marad havernál meg az enyém is ott szokott maradni néha mivel akihez megyünk legjobb haverom ő szinte fél évente tönkretesz egyet meg a nővérének van két lánya akik szintén tudnak amortizálni

-
Oliii
tag
üresjáratnál 57 fokos, játék közben meg 70.
És nincs tuning. -
Madtomi
tag
Szerintem az még normális de gondolom ezt nem Prime alatt mérted, így szerintem pár ezerért vegyél rá egy tisztességes hűtőt amivel nem fog ez előfordulni.
*HaYha*: igen sajnos ez így van nekem a füllhalgatóm is kb 2 évente megadja magát de már tanultam belőle és olyat veszek ami nem drága de még elfogadható minőségű

-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Madtomi
üzenetére
Van benne valami érdekes xD Most hogy mondod én vettem egy Genius HS04V fejhalgatót, elég drága volt a kicsike, meghalt eltört belül a vezeték úgy hogy nem lehetett megcsinálni, olyan helyen ahova ember nem fér hozzá csak szétszedés után..Nagyon szerettem az a fülest, vettem még1-et mert ráált a fülem, meg megszoktam. Erre érdekes módón a 2 éves gari után 2-3 napra mentek tönkre ugyanazzal a hibával..
-
Oliii
tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy normális e az, hogy ha az E6600 as Core2 őm 65-70 fok körüli hőmérsékleten jár néha? Csak azért kérdem mert ugye a default temperature warning az 70 fokban van meghatározva és ugye el kezd sípolni.
Gyári intel hűtő van rajta.Köszönöm
Üdv
Oliii -
Madtomi
tag
válasz
*HaYha*
üzenetére
Hidd el ez tökéletesen működik így, nálunk nem, mert nálunk az átlag kereset nem éri el általában még bruttóban sem. Egy új telefon árát de mondjuk németben ahol most vagyok ott beszélgettem a német haverokkal és mondták, hogy ők nyáron elmennek diákként a szakmájukban dolgozni és 2500-3000 euro-t visznek haza havonta és ott van a kiscsajnak a motorja meg az autója az albérlete előtt és leszarja, hogy mikor kell neki venni egy újat. Mindössze annyit lát, hogy ezzel könnyen elboldogult és tönkrement betudja annak, hogy ennyit bírnak a cuccok és vesz egy másikat, egy újabbat és jobbat de marad a márkánál, mert esetlegesen megszokta a menüt telefonnál mondjuk.
Nálunk mi van olyat vesz az ember ami kibírja legalább 3-4 évig vagy tovább ez tény, mert nekünk nincs pénzünk minden évben új telefonra, tvre, gépre.
De egyébként megsugom csak halkan, hogy a mercedes ami eléggé presztizs márka már az első kereklámpásnál 7 évre tervezte az autókat és, hogy miért, mert észrevette, hogy akik az autóit veszik azoknak általában 4 évig van meg utánna jön a modelfrissítés vagy ráncfelvarrás és megveszi a másikat. Ugyan olyan motorral, felszeretséggel csak a szine más, ez főleg németországra jellemző. Egyébként a VW az elején amikor kijöttek a jelenlegi motorjai nem gyártott hozzá hegerfejtömitést, mert ha a motor tönkremegy akkor vegyen egy újat, a BMW ragasztja a motorjait ugyan ilyen indokból, ha nem hiszed szedd szét a szomszéd múlt héten vásárolt 760Li motorját, megfogsz vele izzadni
De egyébként visszatérve a számítástechnikára nekem még van egy régi vinyóm ami már lassan 10 éves és még megy, a mostani vinyóm nem fog 3-4 évet menni, a maxtorjaim 2 évet mentek mindíg, havernak egyszerre ment tönkre maxtor 80-as vinyója mind a kettőt egyszerre vette az egyik megállt a másik meg elfüstölt egy napon garidő után persze ez véletlen, hogy egy napon de hát ez van.

-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Madtomi
üzenetére
Ez nem teljesen így van barátom
Épp az az érdekük szerintem hogy minnél tovább bírja, és majd egyszercsak meghalt.. Ugyanis gondold el az alábbi szituációt..Meghal valamid.. (azért nem irok márkát, hw-t semmit hogy általánoságba beszéljünk).. Sajnálkozol, meghalt a cucc, venni kell másikat, ugye.. Bemész a boltba, szeretnél venni valamit.. Mien márka?? Óóó az nem kell most halt egy ugyan ilyenem, ha az meghalt az is megfog.. Inkább veszel másik gyártótól..
Szerinted ez bejönne a cégeknek?
-
-
Üdv! E6240 ma mennyit ér használtan? box-os! Nem széthajtott, átlagosan volt használva!
-
Madtomi
tag
-
Madtomi
tag
válasz
*HaYha*
üzenetére
Megmondom az őszintét engem zavar az ha egy GPU vagy egy CPU 70 fok környékére ér én úgy vagyok vele az 50 fok az amit még ha túllép egy kicsit akkor ok de 60-nál feljebb ne menjen. Ezért is kerül rá víz ha lejár a gar idő vagy ha megmarad addig nálam. Nekem a 9800-on a Zalman hőcsöves hűtése volt nah úgy már önvédelmi eszköznem bizonyult az bíztos na meg e zalman hűtőventi helyett egy intel hűtőventi küldte rá a levegőt így nem volt vele gondom mondjuk most is úgy van az új tulajnál csak levette róla a ventit, mert neki hangos volt, nekem meg az asztal alatt van a gépem
Igen ahogy Telfunen is írta miért nem lehet normálisan megcsinálni ezeket a hűtéseket ezt nem értem persze akkor nem bíztos, hogy belehetne őket rakni egymás mellé de ez mindegy oldják meg ők, hogy hűvös legyen a kártya meg el is férjen.

Egyébként amíg nem kap terhelést addig nem rakja vissza a szorzót tudtommal de ha kikapcsolod akkor minden gond megolddódik vagy ha prime alatt húzod a procit az is egy megoldás mivel terhelve van és megtudod nézni egyből, hogy mikor hibázik igaz azt vinből csinálod nem biosból. Asszem Wizard is így csinálja a Volt állítást.

-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
ja oks xD köszi xD Nem is gondoltam hogy van bajx D
-
-
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Tuti nem hibás bios, most lett frissitve, azelött se vette vissza tuning alatt, csak 2,5Ghz-ig
-
Telefunen
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Csak addig veszi vissza amíg alapfeszt kap a proci (legalábbis GB-nál)
HaXha: Hangos ez a hűtés (a ventilátor miatt), szóval közel sem tökéletes. Mindenesetre én ennél egyszerűbbre, olcsóbbra és hatékonyabbra gondoltam (mint egy régi procihűtés, csak egy kicsit lapítottabban)
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Telefunen
üzenetére
De egyszerüen mért nem lehet tényleg csinálni egy fasza ref hűtést?
igy néz ki az X1950XTX minden gyártótól, tökéletes hűtéssel, csak a matrica más a ventin..X1950XTX tökéletes hűtéssel, és egy nagyon szép megjelenéssel..
-
-
Telefunen
őstag
válasz
hostyle
üzenetére
C1E-t és EIST-et keress a BIOS-ban (ott lesz valahol az "advanced BIOS features" menüpont alatt) és akkor nem fogja visszavenni 6x-osra a szorzót terheletlenül -amúgy meg BIOS-ból tuningolj

HaYha: Hűtést kell cserélni rajta és máris kinéz valahogy (illetve csendes és hűvös lesz). Egyébként fel nem tudom fogni hogy miért nem képesek egy normális refhűtőt összedobni az ATi-nál (szerintem borítás sem kell, csak egy közepes méretű borda, nagy cserélhető, 12-es ventivel és kész.. nem hiszem hogy ez olyan marha drága lenne.. akár aluból, akár gagyi ventillátorral -elvégre cserélhető lenne- is simán megfelelne)
-
hostyle
csendes tag
Hi van egy Gigabyte DS3-am meg egy E6750-em és ha lemegyek asztalra ledobja a a 2 magot 2 Ghz re,ezzel idáig nincs is gond de pl ha valamilyen programmal szeretnék húzni rajta akkor csak a 2 Ghz et tudom...Ki lehet valahogy kapcsolni?

-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Madtomi
üzenetére
9800= Álitólag az AMD akar tervezni hozzá egy VGA tartó álványt, mert meghúzza a súlya az alaplapot.. Fórró fejre hideg víz..
Az én X1950XTX-em is felpörgetni a ventit 90°C-nál 100%-ra, és zavar hogy olyan hangos mint egy porszívó. Na most elég az hozzá, hogy nekem windows alatt 68°C-os a vga, és 25%-on megy a venti..
Ati: Nálam még nem jelentkezett soha ati Driver probléma, szerintem nem is lessz.. 80-20 arányban mindig ati-t használtam, és maradok is annál, vagy GTX260/280..
4850= Szerintem ne legyen egyslotos. Indok: - Komolytalan alsókategóriás kártyának tűnik. -Hűtése ratyi ne tagadja senki. - Semmi kinézete nincsen, egy nagy NYÁK az egész egy kis ventivel. Nem Nem NEM SOHA!! Legyen 2 slotos, boritással, ATI-hoz méltó festéssel, és máris szaladok a boltba érte.. Addig maradok az X1950XTX-emmel..Off: Nagyon eltértünk a topic nevében szereplő C2D procitól, ha valaki erről szeretne tárgyalni akkor van erre megfelelő topic

Üdv
-
dodóka
csendes tag
üdv
p5k pro e6750 375 FSB fölé nem megy
mi lehet az oka? -
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Üdv mindenki! Én a 4 magot nem a gamék miatt akarom ,egyszerűen nem árt meg ha van! Nekem tök mindegy 1,2,4 magot használ ki a játék, megy az!
és ugen 38k ért megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(mit mehet végre.. ha nem wallos akár 3,7-3,8 között is ki lehetne stabilizálni)

csak a tutibb fajtája, ezért is kérdeztem hogy mennyit lehet adni ma ezekért, vagy mi számít ebben jó árnak.
...Akkor nem érdemes cserélni?
2