Hirdetés
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Ja, értem. Néztem is, hogy erre a pakkra bedobnak ekkora kedvezményt? Én is classicon vagyok, de más már nincs is, nem?
Közben eszembe jutott, hogy bedobom a csalit. FunPro tanácsára ráteszek egy felest a Nickre, úgy €7 lesz, aztán mellé írom, hogy az egész pakk vihető €6.5-ért.
Mass Effect is igazából csak gyűjteménybe menne, ha egyszer újra nekifeküdnék, azt úgyis Series X-en tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest