- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Pl. X58 B1, i7 900 Bloomfield C0, X79 Sandy Bridge C0, ugye azok se mentek végül szerverbe egyik sem. Ja, igen, Haswell TSX.
Ezek jutnak hirtelen eszembe a teljesség igénye nélkül. AMikor miután megvetted a nem olcsó béta a cuccot, jött a válasz, hogy ja, bocsi srácok, ez mégsem működik, és jön rá a "fix", hogy tiltják a feature-t BIOS-ból.... Igen, több idő validálni, és miközben validálják szerverbe, tényleg jó-e, addig Te szépen megveszed az ahhoz képest béta asztali verzsönt.
Ha valami nem kerek, jön az új stepping, aki meg megvette a régit, így járt.
-
Petykemano
veterán
Nah, csak megérkezett a B2. Mit gondolsz(tudsz), hogy fogják piacra dobni?
0) beforgatják az új steppinget a meglevő terméknevek alá, de továbbra is a hibátlan jobb binningű chipek lesznek R7, gyengébb, selejt R5, R3
1) a B1 bétateszt volt, és az Am4 ryzen R3-R7 az is marad. De X399, snowy owl és naples már B2?
2) R5 már B2 lesz (időben persze ez nem fér bele, ha ápr11 boktokban lesz), szerver chipek szintén, és lesz 1750-1850X? Kérdés, hoz-e olyan sokat, amiért érdemes volna toptier R7 termékeknek párhuzamosan létezni?
3) R5 lesz B1, R7 1700-1800X kikerül a piacról és 1750-1800x jön helyette?
-
namaste
tag
Nem a CPUID szerinti méretre gondolok, hanem a cache sebesség-késleltetés mérő programok mért értékeire a bejárt terület méretének függvényében. A diagramok alapján csak 8MB L3-at lát egy szál.
Ezt meg lehet magyarázni azzal, hogy az L3 victim cache, az L2-ből kieső adatok csak a helyi CCX L3-ba kerülnek bele, majd onnan a memóriába és nem a másik L3-ba.Van a szomszéd L3-ra sebesség-késleltetés mért értéked? És PCIe (videokártya) sebesség-késleltetés mért értéked?
-
namaste
tag
Persze, tudom. Fejlesztői, munkaállomás, asztal alá, de sajnos nem a miénk. Ez inkább a (több) GPU-s munkaállomások ellenfele.
Egy CPU mag hozzáfér a másik CCX L3 cache-hez? A sebességmérő programok szerint csak 8 MB-t ér el. Vagy csak nem látszik, mert ugyanolyan lassan éri el, minta a memóriát.
-
HSM
félisten
Az LGA3647-et szvsz nem lenne épeszű asztalra lehozni, sőt, szükségszerű sem.
Inkább a s2066-ot lenne racionális kimaxolni, 18 mag már ma is megy s2011-ben, ami bőven elég lenne. [link]
Így is az volt az AMD nagy dobása, hogy olcsóbban, olcsóbb infrastruktúrába kínálták az AM4-el a hatalmas nyers erőt (R7 Ryzenek). -
Petykemano
veterán
Na persze ez csak a valakinek a valakijének az ismerőse, aki ismer valakit, aki az AMD partnere és hallott valami pletykát. De ez is arról szól, hogy a Snow Owl és a Naples mentes lesz már ezektől a bosszantó bugoktól.
Ha ez igaz, akkor - részemről csak feltételezés, hogy - az történhetett, hogy a tesztpéldányokat egyre nagyobb számban gyártották. Gyártották-gyártották és ha kiderült valami bug, akkor fejükhöz csaptak és fenébe. De nem dobták kukába. Amit most piacra dobtak - így is negyed év késéssel a tervezetthez képest - az a verzió, ami már majdnem jó, de elég jó. Az R3 széria is még mindig simán lehet azokból a kezdeti ES példányokból, amelyek se magas órajelet nem tudtak elérni, és bugos volt az SMT+Loopcache. Ha kellően magasra árazzák, akkor még csak nem is kell belőle sok.
-
-
stratova
veterán
Vagy ha tartanak akkor t*ketlen konfigurációban. lásd Probook 6575b ami egy kb normálisan összerakott gép idehaza max. 1 modlulos A6-4400M-mel árulták, hiába létezett A8-4500M vagy A10-4600M s fogadott volna A10-5750M-et is. Utoljára a Lanoos Probookon láttam különösen ajánlott és ajánlott plecsnit.
Kérdés változik-e a gyártói és forgalmazói hozzáállás Ryzennel/Ravennel, mert ez végre versenyképes portéka.
-
HSM
félisten
Ez világos, csak ettől még nem a hődióda rossz, csak sajátosan működik. Érdekes döntés, de egyszer kell csak implementálni, aztán jó. Bár így első látásra ugyanaz a marhaság, mint Intelnél, hogy mindenfelé állígatták a Tjmax-ot és sosem tudtad mennyi az annyi....
Amúgy az Intel techdoksija is most nem tudom, Nehalem-nél olvastam, vagy újabb prociknál, hogy csak a Tjmax 20 fokos környezetében pontos, ugye az Atom "bugját" is ez okozta. Érthető döntés, de attól még itt is lenne némi tér fejlődni.
Hmm, érdekes ez a RAPL megoldás. Így első olvasatra BIOS frissítés simán megoldhatja. Tuti mérésnek meg maradnak az alaplapi vezérlők értékei, esetleg a konnektoros mérők, mint eddig is.
-
HSM
félisten
Mi köze a hődiódának a 20 fok OFFSET-hez, amit a leírás alapján a ventilátorvezérléshez raktak bele a nagyobb modellekbe?
Ami pedig azt illeti, Intel-nél is voltak ám mókás dolgok, pl. szobahőfokon kemény mínuszokat mérő Atom és barátai.
A teljesítménymérő már érdekesebb kérdés...
-
Oliverda
titán
Tilos!
Nem tudom miben különbözik az újabb rev, tippre PCIe Gen4, ami visszafele kompatibilis a Gen3-mal, ergo ha direkt nem babrálnak a kialakítással, akkor az újabb processzorok működhetnek majd régebbi foglalatban is. Hasonló megmozdulásra számítok majd az AM4+-szal valamikor jövő év végén, 2019 elején.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A semi-custom azt szállít, amit megrendelő kér. Az AMD az igénylő elé rak pár alapot, és abból lehet választani.
Én azon is csodálkoznák, ha Polaris lenne, mert a semi-custom részleg még a GCN3-at sem tette rendelhetővé. Van GCN2, és azon tudnak módosításokat végezni.
Ha Polaris kell, akkor nagyobb az esélye, hogy egy szimpla megrendelést ad le az Intel a Polaris 12-re. Az elég picike lapka, hogy ráférjen az Intel tokozásaira.
-
GPU piac szempontjából az AMD-nek nagyon jól fog jönni az, ha a CPU piac piacvezetője az ő GPU-it építi be a termékeibe, így viszonylag hamar nagy GPU penetrációra számíthat az AMD. Ami viszont már megmozgatja a fejlesztőket is és nem lesz Nvidia egyeduralom, és talán eljön az az idő, amikor elkezdenek optimalizálni az AMD termékeire magasabb szinten, mint eddig. Szerintem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az, hogy miért éri meg az AMD-nek igen egyértelmű. Egyrészt a pénz, másrészt a semi-custom egy technológiákat felhasználó üzletág az AMD-n belül. Vagyis saját alapfejlesztéseik igazából nincsenek, csupán az AMD architektúráit veszik át, és a megrendelő igényei szerint átalakítják és kiegészítik. Ez addig nagyon jó, amíg egy ilyen termék speciális igényekre készül, lásd konzolok, esetleg egyedi szerverek vagy beágyazott piacot célzó holmik. A versenyre a semi-custom nem igazán alkalmas, főleg nem az AMD saját termékek ellen, mert a semi-custom üzletág generációs lemaradásban van. Például ha az Intel az idénre tényleg akar egy MCM cuccot, akkor az maximum egy Polaris lesz. A Vegát talán egy ev múlva kapja meg a semi-custom részleg.
Főleg ez az oka, hogy az aktívan versenyt megkövetelő területeken inkább az IP licencelése vált általánossá, mintsem egy termék megrendelése. -
Petykemano
veterán
Abu mindig azt mondja, hogy az intel igp-je elég jó technológiát képvisel. Legalábbis ugye az ő sztenderdjeivel mérve, ami sosem az, hogy jól teljesít-e. De ha figyelembe vesszük, amit Krzanich-ról hallani, akkor nagyonis lehetséges, hogy le lett állítva az IGP fejlesztés. Jól átgondoltan, hogy najó, eddig mehetett ez a töketlenkedés, de most már az AMD versenyképes, most már nem lehet totojázni. Vagy ugyanez, csak pánikszerűen. Mindegy is.
Ha nagyobb IGP kerülne az intel cpu mellé, mint a raven ridgebe, akkor ebben az esetben is meg kéne küzdeni a sávszélesség problémájával. Persze erre lehet megoldást találni:
- az amd féle HBM, ami egy nagyobb IGP mellé indokolt lehet. Végülis egy interposerre rakott igp+RAM csomagot is lehet még egybetokozni CPU-val.
- de az intelnek is rendelkezésére áll a HMC egy speciális változata, amivel talán lehetne kezdeni valamit.De ha már ilyen magaslati árakban gondolkodunk, ne felejtsük el, hogy az intel a L4-ként használt eDRAM mellett elég kellemes sebességeket tudott elérni. (Lehagyta az AMD legjobb APU-it)
Ha figyelembe vesszük, hogy ha az AMD-től vásárol igp-t az intel és nagyot, akkor jócskán drágítja a megoldást a szükséges memória megoldás, akkor vajon ez mitől kedvezőbb megoldás, mint a szintén drága eDRAM-os? Jóval nagyobb IGP teljesítményre van szükség/lehetőség, mint amit az intel legjobb GT4-es IGP-je tud? Vagy az AMD megoldásából nem pusztán a grafikai teljesítményt szeretnék kiaknázni, hanem a compute teljesítményt is? Vagy tényleg csak prózai a magyarázat: az intel nem akar erre áldozni többet? -
Oliverda
titán
Szerintem ez a 14HP lehet, amivel az IBM POWER9-et is gyártja majd a GF.
"In fact it is believed that Globalfoundries next generation 14nm technology, code named 14HP, and the successor to its current 14LPP node will leverage both FinFETs and SOI. Which if it ever comes to fruition will make it the first in the world to do so. It would certainly make it one of the best performing process technologies there is. 14HP is an independently developed 14nm manufacturing process by Globalfoundries’ in contrast to 14LPP which the company licensed from Samsung a couple of years back."
-
Simid
senior tag
Értem, köszi!
Én is erre gondoltam, hogy IGP miatt lesz más gyártósor, de akkor ez nem sokat fog hozzáadni a CPU részhez órajel és tuningolhatóság szempontjából. A Kaverinek (Steamroller) sem tett jót a nagyobb tranzisztor sűrűség."Honnan a fraszbol tudnam?"
Ez az átka ha ennyi infot csepegtetsz nekünk!Az első Mars kolónia megépülésének időpontjára egy tipp esetleg?
-
Ez azt jelelenti, hogy a 7700K egyszálas teljesítményét (várhatóan*) fogja tudni hozni bugfix után?
Beleértve a tuningot is mindkét oldalról? Mert ugye a 7700K 5GHz-en simán megy, ha jól olvastam.* Tudom, nincs varázsgömböd, csak a várakozásokra vagyok kiváncsi, esetleg olyan infóra, amiből lehet következtetni, stb.
-
Petykemano
veterán
Ezt hogy lehet/szokás javítani. BIOS-ból kezelni lehet, nem erre gondolok.
Hanem hogy ha javítják egy új steppingben, akkor azt se szó se beszéd beforgatják a meglevő terméknevek alá, vagy jön egy 1850X, 1750X, 1750, stb termékskála, ami váltja a régit?
Lehetni sokféleképpen lehet, csak hogy szokták? -
TRitON
aktív tag
Más az agresszív árazás és más az etikátlan magatartás. Mondjuk az azért igen nagy különbség, hogy az AMD nem csak annak adja olcsóbban a processzorait, aki nem vesz konkurens terméket.
Nincs új a nap alatt. Ugyanez a játék megy évek óta és nem csak a szerver piacon, hanem kb. mindenhol. Volt is ebből botrány, sőt, ha jól emlékszem, a vörösök nyertek is egy hasonló ügy miatt pár milliárdot... Javítsatok ki, ha tévedek. -
Raymond
titán
Azert en szemely szerint szomorunak tartom hogy nem kaptok egy peldanyt sem amikor az AIDA64 az irott vagy video CPU tesztek zomeben hasznalva van az interneten valamilyen szinten. Folge ugy hogy lassan egy last man standing szituacio van mert a tobbi "bajtars" az evek soran lassan elhullott, meg a Sandra is, pedig par eve meg mekkora rivalis volt.
-
hobizoli
nagyúr
hagyjuk mar ezt plz
nem fognak senkinek fegyvert a fejehez, hogy PC biz-basz tesztelo legyen barhol
de ha ezen szenved, akkor menjen el a mekibe krumplit sutni
az a jo, neked valo melo, ami a hobbid is, azert fizetnek, amit amugyis szivesen csinalsz
23.-a meg 6 nap innen, szerintem mar siman kikuldtek amúgy is nekik, csak nem ert oda, a het elejen megkapjak, hogy ne sirjon a szajuk szele
de a Fold nevu bolygo tok masik felerol 40-50ora alatt barmi ideer, ha megfizeted
annyi ido alatt repulovel ide lehet erni Sydney-bol is pl, es elhozhatnad magaddal akar12ora alatt eleg sok mindent lehet csinalni akar egy nap alatt is egy geppel
osszerakni fel ora a gepet, feltolni ra egy vatta uj Win-t meg ra az update-k kb 4ora, elso nap is van 3-4 ora futtatni a teszteket rajta
szerintem eleg sokan csinaltak mar ilyet otthon maguk is parszor
3nap alatt meg foleg belefer
5nap alatt -ha elhivatott a tesztelo es csinalja hetvegen is pl otthon, jobban belemaszva a tortenetbe-, akkor meg nagyon-nagyon sok mindenre van ido
azert ne kelljen mar erre 2-3hét
valszeg majd nem egy tok zoldfulu csinalja sehol, es van benne kialakult rutinja is marennyi erovel PH-nek sem kene sajat maga tesztelni semmit
eleg ha atveszik az adatokat a tomshardware-rol es az anandtech-rol az NDA lejarta utani reggel vegignyalazva a reggeli kave/tea/kakao-zas kozben ok mire jutottak, aztán sajat tablakba atrakva onnan a szamokat, irnanak vmi vakert melle, oszthe'
max fel nap alatt meg lenne az egesz tokkal-vonoval
délben mar olvashatod a cikket rola, pedig a CPU/VGA/akarmi-t is max ugy lattak meg csak, hogy jpg volt a keresztnevemi lenne az idealis idopont kikuldeni egy NDA teszthez a darabokat? egy honappal elobb?
-
hobizoli
nagyúr
ez lenne a dóga pedig, ha már ezért (is) fizetik
nem értem, azért nem minden héten jön ki egy új generációs CPU-t GPU-t vagy akármit, hát szánja rá az időt
hetekkel előre eleve tudja mikor számíthat rá, és nem váratlanul állít be hozzá a postás egy jelöletlen csomaggal éjjel háromkor, hogy na, öcsi, erről kéne egy fullos cikk ma délre
sok ember a seggét földhöz verné, hogy lássa mit tud, más meg húzza a szája szélét?
biztos sokan irígylik a kis problémáitfotoriporter is majd aszondja, jajmá, nem érek rá, mert menni kell a piacra krumplit venni, meg hévégén elugrunk sielni egy utolsót, most nem érek rá interjút csinálni Jack Nicholson-l, hiába jár 30 évente erre 2 napig
szerinted erre mit mondana a főnöke?
jó persze, nem probléma
a krumplit a fény utcai piacon 10Ft-l olcsóbban adják kilónként, meg nézd meg a hagymájukat is, sokkal jobb, mi a bejárattól egyből jobbra lévő árusnál szoktunk vásárolni... a léced meg van élezve jól? tudok egy jó helyet ajánlani arra is -
Oliverda
titán
2 nap alatt szénné lehet tesztelni egy vadi új architektúrát SMT-vel meg mindennel együtt, 3 nap alatt pedig meg lehet írni a cikket ha a többi platform eredménye megvan. Mindezt egyedül, két emberrel pedig nagyon kényelmesen. A chipkészlettel az USB-n kívül nem nagyon lehet mit mérni, ez is egy max 1 órás teszt, rákötni egy gyorsabb külső SSD-t és lefuttatni 1-2 egyszerű tesztet. 10-14 napos határidővel nem lennél a PH! kedvence.
8 órával számoltam én is, de ilyen ritka esetekben akár egy kisebb túlórának is bele kell férnie.
-
-
seolwon
tag
Ha igazak a számok:
R7 1700 3/3.7 GHz 65 W 8 mag
R5 1400X 3.5/3.9 GHz 65W 4 mag
Tehát -4 mag 0.5 GHz órajel emelésre "elég" (erős leegyszerűsítés). Akkor ebből következik hogy TDP-vel csak nem olyan jól skálázódik az órajel felfelé.
(#19268) joysefke Lényegében mindegy hogy 7700 K vagy non K. A tesztoldalak alapórajelen végzik a teszteket és abban kellene jól szerepelnie.
Szerintem egy 95 W TDP-s 4/8-as proci jó magas órajelen jól mutatna a tesztekben. De valószínűleg a 65W --> 95W nem hoz annyit.
-
-
Malibutomi
nagyúr
Ennek csak akkor van (volna) ertelme ha tudjak hogy az alacsonyabb orajelen is ellenfel az i5-i7 prociknak. De mivel IPC-ben nem erosebb azoknal, igy nem latom ertelmet az alacsonyabb orajelnek. Max akkor ha ugy 65W TDP-s, hogy ez siman kikapcsolhato, aztan lehet huzni ameddig az alaplap es a hutes birja.
Akkor lehet lebegtetni hogy 65W TDP, meg lehet lebegtetni a tuningpotencialt is.
Nem csodalkoznek ha erkeznenek majd a 95W XX verziok ezekbol -
-
Erre gondoltam: [link] Mondjuk tényleg, viszonylag rövid idő volt, bár 1999-től azért még nem volt egy csapásra minden GPU-n HW T&L, arra várni kellett kicsit.
Ja, hát hype az van, de ugye nem véletlenül, a GPGPU sokkal jobban skálázhatóbb. Az AVX meg azért egyelőre annyira nem jó, mert ellenkező esetben arra menne a hype vonat.
-
letepem
aktív tag
Raven Ridge APU-ban is biztostott lesz az IGP és a processzormagok a virtuális memóriához való hozzáférése, a koherencia? Nagyjából a Carrizoban teljesedett ki a teljes támogatás:HSA direktívák támogatása.
Gondolom folytatják a kis elszeparált útjukat, de vajon ez megléphető így egyszerre?
(gondolok itt arra, hogy lesz itt minden: zen, vega, gyártástech. váltás, stb)
Vagy belátták, hogy ez az egész annyira nem mozgósítja a piacot mint várták. -
De előtte még volt egy MMX meg 3DNow!, aminek a neve elég beszédes volt. Ezek akkor mire voltak? Amit addig nem tudtál megoldani GPU-val, azt CPU-n kellett. Ne mondd, hogy nem használtak erre SIMD-et.
Egyelőre én az látom, hogy a GPGPU-t már sok helyen terjed (több-kevesebb sikerrel), AVX-et meg alig látok valahol. Az integráció az más kérdés. Most az AMD is elismerte, hogy ez még várat magára.
A MIC meg szerintem egy egzotikus állatfaj. Annyi biztos, hogy érdekes dolgok lesznek a következő években, én kíváncsian várom mi lesz.
-
Arra gondolok, hogy anno a GPU-k csak egy részét csinálták a leképezésnek. A többi a CPU feladata volt, itt elég hasznos volt MMX, 3DNow!, SSE. Később persze egy csomó minden átkerült a GPU-ra, így a SIMD-ekre már kevesebb feladat hárult. Lásd HW T&L, mint egyszerű példa. Ok, természtesen ezek mind fix-funkciós dolgok. De aztán jött a GPGPU és egy komolyan skálázható alternatívát állított a CPU SIMD kiterjesztéseknek. Persze a kettő tök más, thread parallel vs data parellel, ezzel tisztában vagyok.
-
Habugi
addikt
Nagyon bízom benne, hogy a Bulldozer/Vishera féle CPB működésétől olyan messze lesz az XFR amennyire csak lehet. Nettó használhatatlan volt, pláne OotB.., jellemzően rommáfeszelt olyan órajel mellé, amit manuál kézzel belőhettél mind a 8 szálra, lényegesen kevesebb fesszel mint amivel CPB megkínálta.
-
igen. ha az intel kupak alá épített légréses procijait méred, akkor meg pláne. [link] az egész hőleadó felület és légáram kérdése, megbonyolítva az elrendezéssel. itt ez utóbbi az, aminél az aio rugalmas tud lenni, mert tudsz azzal legózni, hogy hová teszed, a ventis tornyok meg ugye fixen a proci fölé nyúlnak, és az vagy jó, vagy nem.
-
Malibutomi
nagyúr
Sajat tapasztalat alapjan a 240-es AIO-k kb. pariban vannak a nagy leghutokkel, a 280-asok mar jobbak naluk.
Ezt tudom mondani Alpenfohn K2, Corsair H100, Phanteks TC14PE, es Corsair H110 utan.
Az utolso a legjobb hofokokban, ugy hogy nem is fert ra a hazam miatt a ket 140-es venti, igy ket full leszabalyzott 120-as van rajta.
A szerelest nem is emlitem mar, mennyivel konnyebb egy kis CPU blokkot felhelyezni, mint egy masfel kilos tombot egyensulyozni hogy a helyere keruljon.
Ezeket a nagy leghutoket mindig inkabb ugy raktam fel hogy alaplap ki, asztalon szepen huto felrak, aztan az egesz vissza, mert bent a hazban ez szinte lehetetlen. -
Petykemano
veterán
Arról van információd, hogy a felhozatalban az alacsonyabb magszámú példányok technikai okokból kaptak kisebb órajelet és tdp-t. (Pl rossz hőelvezetés miatt ha kevesebb mag fogyaszt a 95w-os tdpben, akkor azt nem tudja disszipálni.), vagy inkább marketing/szegmentációs jellegű okokra vezethető vissza? (Pl. Nagyon jó a yield, sok a hibátlan die, de nagy a minőségi szórás. Emiatt a szegmentáció nem hibás-hibátlan elv alapján, hanem elsősorban az elérhető frekvencia alapján történik: azért nem nő alacsonyabb magszám mellett a frekvencia, mert a legjobb lapkák a top termékhez kellenek, hibás meg nem nagyon van. )
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest