- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Mr.Attila88 #1033 üzenetére
Nem kell kockának lenni..
Akik képtelenek használni az interneten a Google remek találmányát, ami egy teljesen más keresőmotorban nyilvánult meg (annak idején..) és kicsit használni az álltalános iskola alsó osztályaiban elsajátított képességeket (olvasás, szövegértelmezés, írás, számolás) netán képtelen egy szájbarágós leírás alapján elvégezni egy 5 perces mozdulatsort a saját maga érdekében annak Bizony NINCS szüksége Tabra, Okostelefonra.. stb.
Nincs ezzel gond.. Anyukám sík hülye a modern kor vívmányaihoz, viszont remek háziasszony, baromifinomat tud sütni-főzni... amit a mostani csajokból már sokszor nem nézek ki.Egy szó mint száz.. aki nem képes elvégezni egy egyszerű frissítést (nem a rootolásaról beszélek) annak Nincs szüksége egy Androidos Tabra.
Persze aki csak azért veszi a Tabot hogy villogni tudjon vele, az meg is érdemli hogy lehúzzák. Vegyen inkább iPad-et. Az többé kevésbé már akor "tökéletes" amikor kiveszed a dobozból... csak ugye az semmi máshoz/másra nem jó.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Mr.Attila88 #1036 üzenetére
Ha elolvastad volna a fórumot akkor megtaláltad volna a rootolást és a sw frissítés lépéseit.
A hibákat már 1000X leírták itt is meg az sg-n is, ha egy kicsit utánaolvas az ember akkor tisztában lesz a dolgokkal és ezek alapján fog dönteni hogy kell e neki ilyen tab vagy nem de ha mégis kell akkor bütyködni kell vele vagy inkább vesz egy másikat amivel nem kell csinálni semmit. Ezért írtam hogy aki ennyire balga hogy még egy leírás alapján sem tud romot frissíteni az ne vegyen tabletet az használjon abakuszt. Innentől kezdve lezártam a témát.
-
hdman
őstag
válasz
Jobb felső sarok, kereső: beütöd, hogy root, aztan kész.
Minden le van irva, ennél szájbarágósabban már nem lehet. A rom frissitéséhez is van leirás a pakkban.
Nem muszáj magunknak frissiteni, aki lusta/nem ért hozzá/ nem meri megcsinálni, az küldje vissza a céghez, és örömmel segitenek. (Persze ez pár ezres + 1 hét)
A root és a frissités is kb 10 perc a driverek telepitésével együtt.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Ezt nem neked szántam hanem Loituma69 -nek aki már 4 ilyen tabot vitt vissza és mindenhol osztja az észt, már nincs is neki ilyen tabja de folyton írkál ide is meg az sg fórumra is és csak a hibákat emeli ki meg a supportot szidja .
Amúgy meg kocka fejjel született az édes kis anyukád! Én már itt tettem le valamit az asztalra (rootolás, rom telepítés) és sok usernek segítettem, olvasd vissza a fórumot, szal te nekem ne dumálj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Revolut
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest