- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #1489 üzenetére
100% hogy jó bele! a vondroidon van egy leírás h h kell megcsinálni. nagyon egyszerű! már azzal is kb 30% jobb volt a jel hogy levettem a hátlapot. Ez az új antenna kb 4X akkora mint a gyári,csak 1mm vastag és fel lehet szépen ragasztani. Pénteken elvileg megkapom...
-
pusihusi
addikt
válasz
XDModesty #1473 üzenetére
Azért minimum 4 nap készenléti időt várnék
A két mag működés közben meghatározó, készenlétiben nem annyira! A MyAudió szerint is nem 1-2 nap standby üzemmódot kellene teljesítenie! Egy olyan tabnak ami működik használat közben 7-9 órát, készenlétben meg átmegy egy süllyedő hajóban!
-
:AMF:
senior tag
válasz
XDModesty #1469 üzenetére
mindegyik rom-mal dobálja a kártyát, ezzel nem lehet mit kezdeni. nálam negyedóránként ébredt fel a tab, így 4-5%-ot merült készenlétben (wifi nélkül). kártya nélkül kb. 2%-ot.
inkább kikapcsolom, akkor nem merül.az akksis dolog fura, nekem reggelre feltöltött 100%-ig.
apropó, az akksira csak fél év gari van, ha jól emlékszem. -
Hobbbyt
őstag
válasz
XDModesty #1441 üzenetére
Mibe nyúljanak bele, ha nem az eredetibe? Írják újra a JB-t?
Más:
Megint előjött a töltős probléma.
A menet a következő volt: Este 15%-nál letettem a tabot, sd kártya ki, wifi ki.
Most reggel kapcsolnám be, meg se mukkan.. gondoltam oké, tuti lemerült.. nem tudom mi szívja az aksit ennyire, de jól csinálja.. engem megtalálhatna már..
Töltő be, semmi. Várok pár percet (hagy kapjon annyi naftát, hogy az aksi bírja a bekapcsolással járó sztressz helyzetet) nyomom a powergombot, aztán egyszer csak bekapcsol.. oké, gondoltam remek.. nade, megint ott tartok, hogy 15 perc után is 1% a töltöttségi szint.. és nem meleg az trafó sem. -
zseko
veterán
válasz
XDModesty #1428 üzenetére
A 3G modemet rádugva nekem is úgy tűnt hogy kikapcsolt, bedugtam mellé a töltőt is és visszakapcsolta a kijelzőt. Ugyanezt játszotta el egy usb hubbal is, úgy tűnt kikapcsolt, de nem, csak valamiért a kijelző szállt el, mert reboot után sem volt kép, ezt is a töltő bedugása oldotta meg. Következő alkalommal már egyik esetben sem kapcsolta ki a kijelzőt.
-
senior tag
válasz
XDModesty #1030 üzenetére
A szerviz itt Bp-en nem csinál vele semmit, csak átveszi. A MyAudio-sok jönnek hetente kétszer és hozzák-viszik a dolgokat, a szervizes elmondása szerint. (Amikor mentem az enyémért, 3 db 916-ost, egy 1016-ost és egy-két kisebb tab-ot láttam, ami várt a gazdájára). Szóval igen, Miskolcról jönnek érte és viszik el, hogy megkalapálják. Aztán ők is hozzák vissza.
-
senior tag
válasz
XDModesty #1002 üzenetére
Igen. Azt hittem cserélni fogják a gépet, ezért számítottam rá, hogy gyorsan megfordul. De nem így történt, ugyanazt kaptam vissza.
Ebben a 3 hétben azért az is benne van, hogy hetente csak kétszer jönnek Bp-re, így szervizen keresztül szerintem lassabban ér el hozzájuk, mint postán. Én pénteken adtam le a szervizben és azt csak következő kedden viszik el tőlük.
Azóta viszont tökéletesen működik egy 16 gigás kártyával.Egy kis kiegészítés az előző hszemhez: Töltésnél az enyém is bekapcsol, akár van benne kártya, akár nincs. Kikapcsolni pedig nem lehet töltés közben.
-
hdman
őstag
válasz
XDModesty #1002 üzenetére
Nekem az sd-vel nem volt bajom, de ez lehet, hogy a felhasználásom módja miatt van. Csak akkor van bekapcsolva, amikor használom. Ha viszont használom, akkor folyamatosan megy.
A multkor megkértetek, hogy hagyjam bekapcsolva, mellettem volt kb 20-30 percet, és egyszer sem villant fel a kijelző.
Használat közben sem válsztja le az sd-t mert akkor látnám. Pl. netezés közben látnám a status baron, filmezés közben pedig megállna a film, mert minden adatom egy 32 gb sd-n van.
-
senior tag
válasz
XDModesty #978 üzenetére
Formázhatod bármilyenre, ez olvasó hiba, nekem is detto ugyanez volt. Vissza kell küldeni nekik. Nem muszáj postával, ha van a közelben szervizpont, ott is leadhatod (a Bp-i szervizben azt mondták hetente kétszer jönnek hozzájuk Miskolcról).
Kb. 3 hét után kaptam vissza a szervizből. (Természetesen ennyivel hosszabbodik a garancia időtartama, ezt a garanciajegyre rá is írták.)Bár nálam nem indult túl rózsásan a gép karrierje, de már egészen megbarátkoztam vele. Fagyás nálam egyszer sem jelentkezett és a hang pattogásával sem találkoztam. Bevilágítás sajnos az enyémen is van (illetve egy pixelhiba is), de szerintem abszolút nem zavaró. A Wifi stabil, az akkuval sincs problémám.
Egy Golla Lisbon tokban lakozik.
-
Loituma69
őstag
válasz
XDModesty #585 üzenetére
Uj rommal is bekapcsol a képernyő, ha memoria kártya van bent. Ez szoftver hiba és szerintem azért nem küldik szervizből vissza a gépeket mert várják a javított romot vagy a JB-t. Ha rádugod a töltőt és a gép bekapcsol ahelyett, hogy tőltenéd ez i szoftveres hiba és az is, ha bevan kapcsolva rádugod a töltőt akkor nem tudod kikapcsolni, ez is szoftveres hiba. A hangszoró recsegés is szoftveres hiba! A bevilágítás az egyetlen hardveres gond, n ekem pl a képernyő közepén volt 3 világos pont, már vittem is vissza és szó nélkül cserélték!
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
-
Chaser
legenda
-
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #275 üzenetére
Eddig tetszik, bár egy Torrent appal sikerült lefagyasztanom :-). Ja meg Amikor összedugtam a pcvel és egy idő után kikapcsolt a kijelző akkor adott egy furcsa hangot. Ilyen elektromos sistergés, nem tud jól leirni. De amúgy tetszik, kijelző nagyon szép, villámgyors stb. Nem tudja valaki h az interlaced fullhd videot milyen appal tudom lejátszani? Mert a gyári lejátszó nem viszi csak a progressiv videókat.
Ja és a wifi erősebb rajta mint a telefonomon :-)
-
fulopr
csendes tag
válasz
XDModesty #235 üzenetére
Két dolgot is tehetsz a 3G stick ügyben. Első körben megnézed hogy a modem amit vásárolsz a net csomagban kompatibilis-e a tablettel. Kiindulásnak itt van egy lista ami a Myaudio 808dcc tablet-el kompatibilis modemek listáját tartalmazza, gondolom ezek mennek a 1016dcc is:
[https://www.dropbox.com/s/pvwo5kdg2oof0k6/USB%203G%20support%20list.docx] (forrás: [link] )* Ha a lista szerint kompatibilis a modem amit veszel örülsz és használod
* Ha nem akkor amit vettél kiveszed belőle a SIM kártyát, átteszed az ajándék kártyafüggetlen 3G stickbe amit a MyAudio-tól kaptál és szintén örülszNa ugye hogy megért 5k egy kártyafüggetlen modem ?
Ők egyébként azt a modemet 10k árulják a webáruhizában amit Te most ajándékba kaptál...
-
hdman
őstag
válasz
XDModesty #226 üzenetére
Dobsz bele egy sim kártyát, amin van mobilnetelőfizu, bedugod a gépbe, és tudsz netezni.
Prof: ezt szerintem nekem cimezted: Szerinted mi az agresszív marketing, ha nem az amit a Mediamarkt csinál?
Én azt értem alatta, hogy a gyártó hirdet, és értelmes marketinggel meg teszpéldányok szétdobálásával hozza be a köztudatba.
-
hdman
őstag
válasz
XDModesty #204 üzenetére
Nem konkrétan erre irtam, hanem ugy általánosságban. Azt akartam szemléltetni, hogy ha megjelenik valami, nem rohanok megvenni, (vagy sorban állni
) hanem gondosan utánanézek, és csak utána veszem meg.
Ez a gép zsákbamacska volt, mégis rámozdultam, mert biztam benne, vagy legalábbis a 8 napban
-
hdman
őstag
válasz
XDModesty #201 üzenetére
Azért én is biztosra mentem nyugi. Mielőtt bármit veszek, több órás tesztolvasás, magyar és külföldi honlapokon, aztán ha minden tuti, akkor megveszem. Én úgy voltam vele, hogy megrendelem, aztán, ha valami nem kerek, akkor visszaküldöm szépen 8 napon belül.
De eddig csak az nem tetszik, hogy kilóg a töltő. Ezt mondjuk kikerülöm ugy, hogy amugy sem vagyok otthon amig tölt, szóval mindegy.
Az akkukalibrációs hiba sem érint, mert csak este 11-hajnali 1-2ig használom a gépet, utána kikapcs.
Meg persze szabadnapokon filmet nézek róla, ágyban netezeik, (most már) kikötöm tévére, de akkor sem jelentkzik a hiba, mivel használva van folyamatosan, "nem pihen".
-
-
hdman
őstag
válasz
XDModesty #172 üzenetére
Igen. GLS hozta, de mivel ismerem a srácot, felhivtam, hogy fussunk össze a városban, adja oda hamarabb. Pic-packra még nem rendeltem, de szerintem jó ötlet, és amig nem veszed ét, addig ki sem kell fizetned. Szóval nem faraghatsz rá
Én szombat éjjel rendeltem, hétfőn összekészitették, kedden kaptam meg.
Loituma69: egy ilyen frissités kb 2 perces munka, annyi a rossz benne, hogy szerintem minden adat elveszik.
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #65 üzenetére
Szerettem volna tesztet írni, de így ugye nem jött össze. Laikus szemmel nézve nem találok kivetnivalót az anyaghasználatban és az összeszerelésben, ha nem nézem a nálam előforduló hibákat akkor azt mondhatom hogy gyors, igaz egyedül csak a Galaxy Tab2-höz tudom hasonlítani, mert olyat nyomogattam eddig, azt szerettem volna venni.
Amiben más ahhoz, hogy én a TouchWiz-hez vagyok szokva így fura a felület, meg a samus dolgok hiánya, és az hogy nem lehet mappákat létrehozni az applistában. Nem szeretem mikor minden ömlesztve van, de legalább abc szerint teszi. Viszont korrektül működik, nincs az az érzésem hogy lassú gépet kaptam volna. A Youtube-os 1080p-s filmeket gond nélkül viszi. Hardveresen is visz szépen olyan durva videót amit az S2 már nem tud, linkeltem is róla youtube-os felvételt.
Ha minden igaz frissíthető lesz JB-re, készítik hozzá a szoftvert. Persze ez biztos csak akkor lesz ha már ki is adjáklásd SE, LG, HTC.
Ami az S2-n ment az ezen is megy. Más tabletnél pl. írják, hogy Gameloft-os, EA-s játékok nem mennek, amit én próbáltam az ment.
Kezelhetőségre, sebességre én személy szerint azt mondom hogy jó. Feltettem rá kb. 70 programot, nem lassult be, vagy én nem vettem észre, applistában ugyanúgy lehetett lapozni 3 teli oldallal is.
Ha rögtön hibátlant kaptam volna azt mondanám megérte az árát. Így csak akkor mondom ha csere után tényleg hibátlant kapokÁm szvsz kb. reális az ár/érték arány.
Aksiról majd akkor tudok nyilatkozni ha jó leszMost fél óra használat kb. 5%-ot vitt le, amiben teszteltem az Angry Birds Spacet, kb 6-8 percet, meg a youtube-os hd filmek tesztelése is 6-8 perc, meg menükben mászkálás, pár oldal elolvasása.
(#67) kissan4 ezüst a hátlapja, igen. És nem csavaros.
-
jedis
senior tag
válasz
XDModesty #28 üzenetére
mobilarena/tesztek/tabletek
Nézd meg pár tablet benchmarkjait, és hasonlítsd ősze az általam mértekkel ! Amíg ki nem jön a mindent átfogó teszt a mobilarénától, addig is jó támpontot fog adni.
MyAudio 1016DCC:
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Revolut
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest