- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
badly85
csendes tag
Sziasztok!
Voltam a Media Markt-ba, megnéztem a tabletet, hát kapásból látszódott a bevilágítás, SD kártya nem volt benne, szóval ezt a hibát nem tudtam lecsekkolni, töltőn volt a kicsike, nem ébredt fel míg ott voltam, hangszóró sem recsegett. De voltak mellette viszont ASUS tabletek, hát eszméletlenül jók. Ez a myaudio nem ér 70e-t.
Az eladó srác azt mondta, hozzájuk 20-ból egyet vittek vissza töltő gondok miatt, de szerintem kamuzott. Mivel nem volt raktáron nem is vettem, de már nem is akartam, kövezettek meg de inkább vettem egy iPad 2-t és szerintem megérte, semmi ilyen gond nincs vele, jailbreakeltem is, szóval azt rakok rá amit akarok és az akksija tényleg sokáig bírja.
Tartozékokat most rendeltem hozzá ebay-ről tök olcsón.
Részemről ennyit az Android-ról, bár az S2-met lehet megtartom mókuskodásra, de naon gondolkodom a iPhone-ban is.
Engem elvesztett az Android ...
-
badly85
csendes tag
válasz
pusihusi #562 üzenetére
Ha újra rábukkanok tuti megveszem, a főnököm most vett egy 908A-t és annak a leírásában voltak felsorolva olyan huawei stick-ek, amelyekkel kompatibilis a cucc.
Egyébként sajnos úgy tűnik a media markt-ból is elfogytak a tabok.
Most hívtam kettőt az egyikben csak 7-ből van, a másikban 1db 10-es van.
Szívás, várhatok 19-ig.
-
badly85
csendes tag
Már nincsen 3G stick a tab mellé, úgyhogy lehet menni az MM-be, 70k-ért megvenni és megtapizni.
Egyébként az ilyen stick 5000 Ft, szóval ha a honlapról rendelsz rosszul jársz, mert többet is fizetsz és nem kapsz mellé semmit.
Simán megveszed MM-ben és veszel mellé 5000-ért stick-et, jobban jársz.
Egyébként csak annyit a nagy akciójukról, h simán kifizettették az emberrel a sticket is, a sok "hüle" meg örült h ajándék.
-
badly85
csendes tag
-
badly85
csendes tag
Sziasztok!
Van egyetlen egy hosszabb videó a YouTube-on a masináról, amiben ha figyelmesen megnézitek látható a bevilágítás, szerintem nem olyan szörnyű.
Itt a videó:
Itt egy kép a bevilágításról és nem is látható csak fekete háttérnél, most épp a youtube app töltődött be:
Aztán, most néztem, hogy a Media Markt-ba csak 69.990 HUF, míg a MyAudio honlapján 75e és már nem jár hozzá stick sem, mivel csak az első 50-hez volt, amin már túl vannak, ezt írták Face-en nekem.
-
badly85
csendes tag
válasz
Loituma69 #435 üzenetére
Nemrég sikerült velük beszélnem, nekem is másodszorra vették fel.
Én aziránt érdeklődtem mikorra várható újabb 1016DCC szállítmány és azt mondták 19-e után, naon szeretnék én is egyet. Jókat olvasok róla, az hogy 1-2 hibás az egy dolog, minden terméknél előfordul, főleg amiket Kínában szerelnek össze, ott sajnos a mennyiségre mennek rá, de legalább van magyar support és kicserélik.
És az ár sem mind1.
Kínából is lehetne rendelni, de mivel tényleg sok a "selejt" vagyis apró hibás kütyü, nem érdemes, hiába olcsó. Sokat jelent tényleg a support.
Ja és azt is mondták, hogy nem gondolták volna h ekkora kereslet lesz a tabletek iránt, és rögtön elkapkodják őket.
Már én is be vaok zsongva, alig várom h a kezemben legyen, egyébként én is ConCorde IPS PLus 9,7--et akartam először, de mikor megláttam ezt ... mondtam is, nekem ez kell!
szerelmetes lettem egyből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- PlayStation 1 / 2
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest