- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
buek1967
tag
Ezt érdemes venni, vagy kb ugyanennyiért a xoom 2 media editiont? - X2ME előnyök: márka és minőség(?) gorillaglas, jó hang, 8.2, infra, GPS. Esetleg a WIFIje is jobb.
Tudom: lassabb, és főként akkuidő nem igazán OK, ám nincs microSD és 3G stick sem. De ezek esetleg pótolhatók. Nehéz kérdés. -
buek1967
tag
Köszönöm a választ. sajnos én még csak olvasgatási fázisban vagyok, nem sietem el a döntést
Viszont nem ismerek tesztprogramokat, csak hírből. ANTUTU-t szokták dícsérni. A nettáblák gyűjtőfórumban volt egy killersample videó, azt letöltöttem és a 916dcc gyárilag vitte a MMben, ami elég jó! A 720p simán menni fog. De valszeg a fullhd is.
-
buek1967
tag
Láttam tegnap a MMben 808dcc-t és 916dcc-t, viszont 1016dcc-t nem. Az árazásuk nagyon jó, a 808dcc kijelzője sem szörnyű, bár az ips jobban mutat. Amiben viszont a 808dcc nyert: a WIFIje erősebb, mint a 916-é! (Pulton a Galaxy tab 8.9 mellettük szinte teljes wifi jelet vett, 808dcc két csíkot mutatott 916dcc pedig nem is látta ugyanazt a hálót.) Érdekelne, hogyan viszonyul ezekhez a 1016? Nyilván nem tudod közvetlenül összehasonlítani, de esetleg más otthoni wifis eszközeidhez képest milyen? Ami még érdekelne: kaptál hozzá 3G stick-et? Érzésre nem törik le könnyen? HDMI lejátszás problémamantes? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest