Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Hát a wifi kb. ugyan olyan hatótávolságú, mint a Samsung Galaxy mini telefonomé. Igen kaptam hozzá usb sticket, de még nincs sim-em hozzá hogy kipróbálhassam, ahogy HDMI kompatibilis cuccom sincs itthon ( TV, monitor ), de még kábelem sem. Egy HD-s DivX-es filmet akarok felrakni rá ( 720P ) , hogy hogy hasít magán a tableten. És egy pár ismertebb tesztprogit, amivel szokták a tableteket tesztelni. Ha tudsz ilyet szólj, mert én még elég járatlan vagyok tabletügyileg. Amúgy a mai hírek között olvasható az új Archos 101 XS, amit a fórumjában ,agyonra dicsér mindenki
. Nem rossz egy darab az biztos, de 400 dolcsiért, mikor 300-ért megkapod a MyAudio 1016DCC-t, és még kapsz hozzá, 3G-s külső sticket is. Ha pedig a felépítést, és a hardvert megnézed, mintha csak az Archost, a 1016DCC-ről másolták volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest