- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz fi:zi'k #21792 üzenetére
Te már csak a 2. vagy!
Azt csak poénból írtam!
Már van egy vélemény, de én érzek benne egy kis elfogultságot. Ezért kéne más véleménye is.
(#21793) kemcso
Azt azért nem hiszem, hogy így lesz, de megadjuk neki a lehetőséget. Árban inkább az ak100-at közelíti (bár annál is olcsóbb) szóval inkább ahhoz kell majd mérni.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz bucsher #21790 üzenetére
Szegény dx50...
Nem tudom ki lesz az első aki hallja majd az x5-öt.
(úgy értem közülünk potenciális vásárlók közül )
Kíváncsi vagyok a véleményekre...Felülről a 3. hozzászólás. [link]
Kijelentés:
''Comparison with X5:
X5 has larger soundstage than 240.''Büntetés: Banned!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
ibasso dx50-ben végül megoldották, hogy tudja az usb dacot?
Másik: szerintetek mekkora előrelépés lenne egy cowon u3-hoz képest?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
PofaJenö
senior tag
válasz Pixel kft. #21756 üzenetére
Hali
840 Shure ?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
fattyu
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
A héten végre megkaparintom az X5-öt.
Tessék jönni majd Veletechre meghallgatni.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #21772 üzenetére
A hm901 az kb. annyit tud, mint az ak240 hangminőségen. Legalábbis a head-fi-n ezt olvastam. Mélyben talán még jobb egy kicsit a hm.
Az ak240-nek kicsit stúdió hangzása van. Viszonylag hideg hangzás, nagyon minimális színezéssel. Olyan akg szerű lehet.
A topicba beírók vélemény ezt tükrözi.Szóval szerintem tuti jobb a hm901 a japán ibasso-nál.
-
törölt tag
válasz fattyu #21773 üzenetére
Én a 400-at sajnos lusta voltam feltenni a fejemre, pedig volt az is a boltban, meg 300 is, de ha már ott volt a HE6, akkor inkább azt élveztem addig a limitált ideig, amit ott tölthettem. Amúgy a He500 nagyon jó fejes, amíg nem hallod a nagytesót, onnatól csak azt hallod, hogy mennyivel jobb a nagyobbik, és ez kicsit lehangoló, mert pont annyival drágább is...
-
fattyu
veterán
válasz #16820480 #21772 üzenetére
jajj egy he400 meg 500at annyira meghallgatnék a mostani asztali soromról... bár ez itt off. de a he400 annó nagyon tetszett olyanról is amiről a mostani planarjaim elég harmatosak.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz raven12 #21768 üzenetére
De mivel rettentően nyitottak is próbálás iránt azért legalábbis érdeklődve lehet hozzáálni. El kell menni és meghallgatni. Nem is elvadult helyen vannak pesten belül.
Sajnos a héten nem tudok elmenni megnézni mert pont úgy dolgozom ahogy nyitva vannak, de jöv héten sort keríták rá valamelyik délután. Viszem a gyilkos hp-t meg egy könnyebb esetet is, aztán meglássuk. Én nem hallottam x3at süket vagyok és legfőképpen a fejeserősítő részére leszek kiváncsi.
Nálam eddig a dx100 japán belpiacostuningváltozata viszi a prímet. messze. De siralmasan drága.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Ati1979
veterán
válasz Pixel kft. #21769 üzenetére
Ő inkább arra gondolt, hogy mivel hogy ti áruljátok, ezért elképzelhető némi elfogultság az ügyben.
Az ak120 tényleg nagyon jó, de azért árban többszöröse. Nehéz elképzelni, hogy az x5 hozza szintjét. Főleg az x3 után.
De legyen igazad. Távol álljon tőlem, hogy véleményt formáljak egy olyan termékről amit még nem hallottam.
-
raven12
senior tag
válasz Pixel kft. #21764 üzenetére
ne haragudj, de minek után a kevés bolt közül Ti is áruljátok, ötödszörre se tudom elhinni a dicshimnuszokat..
-
Ati1979
veterán
válasz Pixel kft. #21761 üzenetére
Rendben meg kell akkor hallgatni.
Ezek fülesek / fejesek tényleg nem túl szerecsés választások az x5 teszteléséhez.
(#21762) fattyu
+1(#21766) Pixel kft.
Vigyázz vele, nagyon durvát visz!
-
fattyu
veterán
válasz Pixel kft. #21764 üzenetére
Hol lehet meghallgatni? Viszek fejest amibe sokmindennek beletört a bicskája
-
Pixel kft.
csendes tag
válasz #16820480 #21763 üzenetére
most az AIAIAI TMA-1 Studio Young Guru füles szól rajta . .
és változatlan a vélemény: a FiiO most nagyot gurított.
Az X5 minden tekintetben fel veszi a versenyt, az AK120 lejátszóval )Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
törölt tag
válasz Pixel kft. #21760 üzenetére
Jól látod, agyonhájpolt Nem tudom neked ebből mi jön le, de nekem nem a minőség. Mondjuk kössél rá egy AD1000x-et, DT880-at vagy valami hasonló kalibert, illetve fülesből mondjuk Se425, UE900, Triple-fi 10, és felfelé...
fattyu: Pont ezért hájpolt. Nézd meg mondjuk az MKBHD videót róla. Általában szimpi a srác, de ott nagyon fogtam a fejem
-
fattyu
veterán
válasz Pixel kft. #21760 üzenetére
agyonhypolt m50? hol. ha fizetnének érte se hallgatnám.
-
Pixel kft.
csendes tag
válasz Ati1979 #21757 üzenetére
megkapta az esélyt mellette, a DacMagic XS, iFi iDAC és az Audioengine D1 is. Ebből a körből abszolute nem lógott ki az X5. A FiiO tényleg nagyot gurított
Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
-
törölt tag
Nem kötekedni akarok, de ha AK minőség, akkor szerintem ne egy S4-gyel próbáld inkább, hanem valami komolyabbal. Az a füles egyáltalán nem nagy durranás, talán egy telefon/Clip szintjére jó még hangban.
-
Ati1979
veterán
Az első bekezdés még elképzelhető, - bár csak meghallgatás után tudok véleményt mondani, a másodikra viszont simán rámondon meghallgatás nélkül is, hogy kissé túlzó kijelentés.
-
Pixel kft.
csendes tag
akkor a FiiO X5-ről, 3napos teszt után:
- egyértelmüen AK hangminőség, a FiiO most nagyot gurított. tiszta, légies hangzás, jól pozicionált és jól elkülönölő hangszerek. mintha a zenészek között ülnénk feeling. megdöbbentő a mély regiszterek tisztasága és energiája. az egész hangképet jellemzi a részletgazdaság. Egyenlőre Klipsch S4A, Klipsch Status, Audio-Technika M50 fülesekkel próbálva sem hibázik.
- DAC-ként használva is hibátlan, felveszi a versenyt a dedikált profi D/A konverterekkel is.
Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
.DLL
veterán
Akkor zsíroskenyér hagymával, rá is mozdulok, köszönöm széken!
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Sziasztok, betévedek ide is, mert út közben jó lenne a mobilnál valami combosobb, egyrészt halk, másrészt nehéz kezelni, szeretem, ha a fizikai gombokat a zsebemben is ki tudom tapintani.
Az lenne a kérdésem, hogy a Sansa Clip + és Zip között hangban mi a különbség?
-a kereső 900+ találati oldalt adott és már zsong a fejem, összehasonlítást nem találtam...
-állítólag egyforma, nincs nagy különbség, azonban:
asztali DAC-oknál, fejes erősítőknél, már egy összekötő kábel, egy műveleti erősítő vagy akár egy digitális forrás vagy lejátszó program cseréje is beleszól a hangba, tehát mivel itt mégis két teljesen különböző készülékről van szó, ezért gondolom, hogy valamilyen szinten máshogy szólnak.Ezt körül tudná írni néhányotok, akinek már volt/hallotta mindkettőt?
Esetleg más, jobb ebben a kategóriában?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Ati1979
veterán
válasz Pixel kft. #21728 üzenetére
Köszi!
Lehet, hogy egyszer majd élek a lehetőséggel!
Esetleg lesz ak240 is nálatok?
-
fattyu
veterán
Én meg megtaláltam a megoldást az mp3 gondomra. Külső akksi. Töltés alatt semmi gond vele akármit dugok rá. Kap egy külső akksit azt ámen
Meg egy másik planárral még hangerő is van
-
Bodz
nagyúr
válasz leikomessi #21736 üzenetére
Vannak aprón új, bontatlan Philips lejátszók (a Vibe és az Ariaz korrekt, ezeket hallottam), 2 használt Fuze+, refurbished Clip+ és Zip. Ezek jó áron vannak, olcsóbban nincs már igazán semmi érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
Nézz körül a hardveraprón Sansa ügyében: klikk. Vagy ebay-en, ha új kell.
Az már jó alap, és utána vehetsz egy normális fülest is Fülestopic -
fattyu
veterán
sansa. leírták párszor. sokkal fentebb sem szólnak úgy lejáccók.
-
leikomessi
aktív tag
Igen, ezzel így voltam akkor is, mikor ennél gyengébb fülesekkel hallgattam zenét. Nekem jelenleg tökéletesen megfelel ez. Csak kéne egy normális lejátszó. Eddig ami volt MP4 azzal elég jól szólt, viszont gagyibb lejátszókkal sok értelme még ennek sincs.
Ahogy nézem elég sokba kerül egy ilyen lejátszó újonnan. Lehet inkább egy jack-es okostelefont kéne vennem. Csak félek azzal sem lesz ennyire "jó" a rossz CX-em hangzása. -
kemcso
Ármester
válasz leikomessi #21733 üzenetére
Mert túlárazott, annyi pénzért amennyibe kerül sokkkkal jobb hangút kapsz.
-
Bodz
nagyúr
válasz leikomessi #21733 üzenetére
Elég gyenge füles a CX200 sajnos. De míg nem hallottál jobbakat, addig ezt ugye nem tudod.
-
bucsher
őstag
válasz leikomessi #21729 üzenetére
CX200-zal semmi nem fog szépen szólni, lásd fülhallgatós topik
In the pipe - five by five!
-
PHM
addikt
válasz leikomessi #21729 üzenetére
Refurbished Sansa Clip+/zip, esetleg valami használt,
viszonylag jobb fajta lejátszó.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Döglődik az MP4-em, szeretnék helyette valami jó kis MP3 lejátszót venni.
Elsődleges szempont, hogy sokat minél tovább bírja az akkumulátora valamint szépen szóljon egy Sennheiser CX200-as fülessel. Árban pedig 10 ezer forint alatt szeretnék maradni. JóvalMilyen készülékeket ajánlanátok? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ati1979
veterán
válasz Pixel kft. #21725 üzenetére
Hiszem ha hallom!
-
Pixel kft.
csendes tag
FiiO X5 benyomások, 20 perc után:
- méretes, formás darab, szép tárgy
- grandiózus hangzás, abszolút AK kategóriaBármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
raven12
senior tag
DX90-ről még senki sem írt?
Én most hallok róla először, de már kapható: $420
Elolvastam a review-t, egyszerűen hányinger amit ír a csávó, annyira hatalmas hegyibeszéd és nyálcsorgatás. Ha ez nem fizetett review, akkor nem tudom mi....
-
-
Ati1979
veterán
válasz SirAlo #21711 üzenetére
"olyan mp3 lejatszo kellene nekem amivel lehet telefonalni is"
- ezt úgy hívják, hogy telefon. Ezek a régi telefon walkmanok szerintem semmivel sem szólnak jobban mint a mai okostelefonok. Sőt!
Az, hogy rá van írva, hogy walkman semmit nem jelent. Csak jól hangzik.
Egy jobb okostelefon meg általában hozza clip szintjét.[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
válasz pkaresz #21710 üzenetére
Akkor szerintem Clip Zip lessz, csak tud annyit majd radioba mint egy telefon, igazabol azt sajnalom hogy mar nem gyartanak Walkman mobilokat, igazabol nekem a telefonalas csak mellekes, olyan mp3 lejatszo kellene nekem amivel lehet telefonalni is de mar csak az okostelefonokat nyomatjak...
-
SirAlo
aktív tag
Hello, elsonek Sandisk clip+t akartam venni, de olvastam hogy gyenge a radioja, tudnatok valami jo mp3 lejaccot mondani aminek a radioja is tokeletes, mozgas kozben se megy el a jelerossege? Es persze a lejacco hangminosegevel se legyen gond
-
Ati1979
veterán
válasz fattyu #21698 üzenetére
Én még ilyen erősítőigényes fülessel nem találkoztam!
Kivétel talán a k1000.
Teljes hangerőn halgathatatlanul halk volt.
A hisoundaudio studio V is komoly erősítő résszel rendelkezik. Bár nem garantált, hogy azzal a kis szörnyeteggel elbír!
(#21706) kemcso
Amazonról is rendelhető. Valami Hibido Intersound a gyártó.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
Csodát. Amugy a dx100 mint hangkeltő eszköz power meg hajtás igen korrekt darab. Meglepően használhatóra hajtotta az öreg orthot. Hordozható eszköztől nem kívánnék ennél többet.
Viszont 1000 dollár meg fa meg vám az rettentő sok pénz.
Ehhez pedig akkora ami biciglin elég problémásan elrakható csak ( nyáron mindenképp ).
Ezenkívül pedig android vagyon rajta. Abból se jó. Ama 10 perc alatt is felcseszett agyilag amíg nyomkodtam ott... Kár hogy nem létezik amit akarok és főleg hogy nem rockboxala hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest