Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
A FF 145.0.1 friss.
A Temu nem úgy működik ahogy kellene, csak teker, félig jön be.
A Chrome csak tartaléknak van, de ott rögtön bejön.
Töröltem a cookie-t, a cachet, de ez sem segített.
Mit kellene csinálnom? (azt hagyjuk, hogy ne rendeljek a Temuról). -
zoltanz
nagyúr
Kissé le van maradva az Ai funkciók bevezetésében a böngető. Persze értem az indokaikat, de had döntse el a felhasználó mi legyen a személyes adataival.
Valamikor 2010 évek körül az web újságírást felváltotta a rövid hírek, abban is kiemelt, vagy nagybetüvel a lényam (ami elég sokszor kiemelve elferdítve , a kontextusból vagy reláció nélkül) így valamit visszakapnának az emberek. Nem kéne sokat kutakodni, mi is az igazság, lényeg, mi a valódiságvtartalma, származása a hírnek
-
Cs1csó
titán
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok! Pár hónapja van nálam egy idegesítő hiba. A Gmail-be belépéskor időnként reklamál a rendszer, hogy legyek kedves a cookie-kat nem letiltani. Néha ezen nem problémázik, néha meg csak második-harmadik próbálkozásra tudok eljutni oda, hogy beírhassam a jelszavamat. És nem, nincsenek letiltva a cookie-k.
Mi lehet ennek az oka? -
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, mert már kinyúlok ettől. hogy az Alza oldalán megjelenik ez fordító.
Magyar nyelvre van állítva az oldal és ha jobb oldalon a lenyílóban a fordítás kikapcsolására nyomok a, de amint rákattintok valamire már megint ott van.
A f...z ki van már vele.

-
5leteseN
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
...
projekt folyamatban! -
válasz
5leteseN
üzenetére
Portable Firefox kiadások, 2007-ig visszamenőleg. Én első körben úgy próbálnám meg, hogy kicsomagolás után nem indítom el a böngészőt, hogy ne hozzon létre profilt, konfigot és egyebeket, hanem felülírnám vele a mostani verziót.
-
-
svgyula
addikt
válasz
5leteseN
üzenetére
ha megvan a mentés akkor a mostaniból csinálsz egy zip állományt és a régivel felülírod a mostanit. Ha mégsem lesz jó akkor visszacsomagolod a zip-et a helyére. De ugye nem egy helyen vannak az adatok, hanem program file, program data, user->itt legalább 4 könyvtár van különböző helyeken. Ezeket azért meg kellene jelölni, hogy melyik-hova
-
svgyula
addikt
válasz
5leteseN
üzenetére
Ez nálam is megvan! Erre gondoltam váltok beszéd nyelvet(ahol engedi németre mert ugye megint csak magyar nincs) Na az is egy szép mutatvány lett! Folyamatosan változik a hang sebessége az ogre dörmögéstől az egér cincogásig a legtöbbször már konkrétan érthetetlen.
De ez nem firefox ill nem csak firefox hanem a kugli Sikere is! Ismét nagyot alkottak módosítottak valamit, amit nem kellett volna! Brávó kugli csak így tovább! -
5leteseN
őstag
Sziasztok!
A gond: Úgy 8-10 frissítéssel ezelőtt kezdődött a probléma, hogy az addig bekapcsolás után röviddel jól megjelenő (bármelyik)angolról magyarra fordított Yt felirat nem jelenik meg. Az angol(ok) a felirat bekapcsolás után megvannak, de amikor bekapcsolom az automatikus magyar fordítást, semmi nem jelenik meg.

-
svgyula
addikt
Urak egy kérdés: észrevette valaki, hogy a youtube videó nézés alatt az utolsó frissítés óta nagyon gyakran a hosszabb videóknál 15-20mp-ként megáll a kép, a hang megy tovább. Először azt hittem direkt vágások vannak a videókban de kb a 3. 4. videó után pedig egyszerűen lefagy az a tab! Ilyenkor nem lehet frissíteni, bezárni is a többszöri "x"-re kattintás után lehet, de volt olyan is, hogy az egészet be kellett zárnom! Én nem szoktam sok oldalt egyszerre megnyitni szinte soha azért van a könyvjelző, na meg mivel egyik oldal sem frissíti magát állandóan pl gmail csak akkor mutat új emailt pár perc elhagyás(de a tab ott van megnyitva) ha visszalépek és frissítem az oldalt. Ezek számomra nem bosszantóak a videó leállás na az már gáz! Ja! csak a youtube videóknál csinálja, olyan mintha a kugli megint nem bírna magával! De a frissítés előtt nem volt ilyen gond, nem hiszem, hogy pont egybeesne a két dolog. Inkább arra tippelek, hogy a beépített flashplayer meg a youtube player nem képes szinkronban működni. Mert ugye elő lehet hívni a beépített lejátszót is ilyenkor lárszik a kettő egymás felett. Ezt két jobb katt->vezérlők megjelenítése és látszik.
-
Penty
aktív tag
Lehet a kinézetet – és ezen belül a tabok kinézetét is – módosítani userChrome.css-szel. A lenti oldal ehhez nyújt segítséget.
[https://www.userchrome.org/firefox-89-styling-proton-ui.html#compactmode] -
svgyula
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Az alkalmazáson belül található dolgok menü, oldalsáv, stb. az az alkalmazás hibálya ha megváltozik eltűnik stb. a keret az meg az "ablakoshoz" tartozik.
Csinál ilyet sok hiányzó, vagy régi driver(VGA, direktx, vc_redist.x64.exe). Az utolsó nélkül a waterfox el sem indult.... Valamint az is ha sok ideje nem volt csinálva rajta egy alaphelyzetbe állítás, vagy csak ahogy én szoktam egy letöltött windows(ablakos) ISO telepítőt file-t becsatlakoztatok és újratelepítem a saját file megtartásával! Ilyenkor minden megmarad de a működése gyorsabb és általában(?) hibamentes lesz, sajna sokszor csak a következő frissítésig. -
Jazz
veterán
Sziasztok,
valami jó tab kiegészítőt keresek, mint a tab mix pro vagy ami régen volt.
A problémám az hogy annyira minimalista, még egy keret sincsen, hogy zavaró. Legalább lennének keretek vagy valami dizájn.
Létezik ilyen? Köszi -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Elméletileg valós e-mail cím, azt azért nézd meg, hogy a cím kiterjesztése biztosan mozilla.com-e, nem pedig mondjuk moziIIa.com? A kettő között a különbség, hogy a második szóba én kettő darab nagy "i" betűt írtam.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. ez az email valós lehet? mert a gmail spambe rakta. ez a mozzilla email cím ellenőrzése, de ha eddig én nyomtam rá hogy nézze meg hogy hol szivárgott ki az emal címem sose kaptam spambe.
breach-alerts@mozilla.com -
jpisti
senior tag
Üdv kedves fórumtársak!
Olyan problémába ütköztem, hogy egy eddig mondhatni sűrűn látogatott weboldal most csak egy fehér lapot ad, a bal felső részén egy "Forbidden" szöveggel...
Délelőtt megkérdeztem a Google Ai-t, hogy mi lett ezzel a weboldallal (gadgetversus.com) de azt a választ kaptam, hogy a weboldal működik...
kértem egy linket az Ai-tól és az tényleg működött! Ha kimásoltam a címsort és beillesztettem egy új lapba, akkor megint nem ment. Most megint kértem egy linket az Ai-tól de már nem megy. Mi lehet a baj, milyen beállítás lőheti le ezt az oldalt? -
Narxis
nagyúr
válasz
69Raizen69
üzenetére
Ez roppant érdekes, nekem is 0-án van és sose nyúltam hozzá.
-
yanna
addikt
válasz
69Raizen69
üzenetére
Köszi a többiek nevében is! Kíváncsi vagyok nálam mit mutat, de max holnap tudok ránézni.
-
Grg
tag
válasz
69Raizen69
üzenetére
Érdekes, nekem 0-án van, pedig sosem nyúltam hozzá...

Ráadásul vékony betűkkel mutatja, ami ugye az alapértékeknél van.... -
Narxis
nagyúr
válasz
69Raizen69
üzenetére
Megoldást akarunk!
-
yanna
addikt
válasz
69Raizen69
üzenetére
Titkos a megoldás?
Más is belefuthat a problémába. -
Hát komolyan tele van a merevlemezem...
Délutánra csak úgy ad hoc jelleggel az összes indítóikonom eltűnt a Firefox kezdőlapjáról... Azt hiszem ideje lesz nyugdíjaznom és átmenni Vivaldira. Elképesztő, hogy ilyen dolgokkal kell szórakoznom, mert ez már másodjára történik fél év alatt. Ahogy néztem még verziófrissítés sem volt, ami indokol(hat)ná ezt az egész jelenséget.
-
Cs1csó
titán
válasz
69Raizen69
üzenetére
Szavaidban NÉMI ellentmondást tapasztalok: újratelepítést javasoltak ami talán kiüti a hibát erre azt mondod, hogy "jól működő" böngészőt nem telepítesz újra.
Most akkor JÓL működik a böngésző vagy sem? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na azért ez a GS Statcounter is megérne egy misét, mert szerintem nem teljesen hiteles statisztika ez sem.
-
válasz
69Raizen69
üzenetére
Báttya, én csak azért írtam, hogy telepítsd újra, mert most a hiba megoldását keressük. Tőlem aztán úgy csinálod, ahogy jól esik, nem erőszak a disznótor.
-
Narxis
nagyúr
válasz
69Raizen69
üzenetére
Próbáld ki ezzel a kiegészítővel: [link]
-
69Raizen69
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Letesztelte portablen (mert az is van a gépemen) és ott is lejátssza a beágyazott YT videókat
Ez van a "elsődleges" böngészőmbe nem fogok beágyazott YT videókat nézni,max ha valami nagyon érdekel akkor +1katintás hogy megnyissa magán a Youtube-n azt a konkrét videókat. -
válasz
69Raizen69
üzenetére
Ja, gondolom milyen pánik lehet most a Google-nél, hogy mit kezdjenek azzal a 2% résznyi felhasználóval, vagyis inkább ezek töredékével, akiknél jelentkezik ez a hiba. Lehet fejek fognak ezért hullani. Vagy nem...

Amúgy alternatív megoldás, teszteld le egy portable Firefox-al!
-
69Raizen69
tag
kösz,de nem telepítek újra egy jól működ FF-t csupán a f0st@licska YT miatt... azért sem mert tuti,hogy ők állítottak el valami mivel ha rákeresel a :
"youtube error 153 " kifejezésre tucatjával csináltak videót róla az elmúlt 3-4 napban,vagyis nem vagyok egyedül vele,majd visszaállítják amit elcsesztek a nyomi guglisok ha beesnek a videók nézettségeik.
-
69Raizen69
tag
a sütik közt találtam ilyen nevűt :
youtube-nocookie.com (szütik száma: 0 , tárhely 123kB)
Tuti,hogy ez okoza a problémát mert ilyen korábban nem volt,és a másik FF profilomba sincs ahol meg letudom játszani a beágyazott YT videókat.
De hiába törlöm vagy tiltom le mindig visszajön,és hiába is fogadok el minden sütit YT-n és Guglin akkor is megjelenik a sütik között ez a nyomi:
youtube-nocookie.com -
válasz
69Raizen69
üzenetére
Szerintem telepítsd újra, hátha az segít.
-
69Raizen69
tag
Igen be van pipálva..... amúgy én is arra gondoltam legelőször mikor észrevettem a problémát.
Rettentő fura,hogy a beállításokkal minden rendben... hónapok óta nem is babráltam semmivel és mégis egyik napról a másikra nem játssza le a beágyazott Youtube videókat és csak ezeket nem
-
válasz
69Raizen69
üzenetére
DRM vezérelt tartalom be van pipálva? Azon gondolkoztam az csinálhat-e ilyet, ha ki van kapcsolva.
-
69Raizen69
tag
nem.... már több hónapja,hogy bármit is állítottam az about:configban + az mindig feljegyzem és már kipróbáltam azt visszaállítva sem indulnak a beágyazott YT videókat.
Minden más fajta videó elindul online tv adás is.
Mondjuk az feltűnt,hogy új kinézete van a videólejárszónak magán a Youtube weblapján.
Nem ők állíthat valamit a napokban?
Mert ezt az új kinézetű videó lejátszújukat még nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez nem firefox ill nem csak firefox hanem a kugli Sikere is! Ismét nagyot alkottak módosítottak valamit, amit nem kellett volna! Brávó kugli csak így tovább!

,csak akik írtak itt azt jelezték,hogy náluk nincs probléma
... így nem is gondoltam hogy érdekelne mást

KAMI911