- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #34212 üzenetére
Bocsánat, igazad van, ezt beneztem, pedig nemreg meg toltottem le videot.
Most nezem amit irtal meg, hat ezt hogy kepzelik?
A második változásra már van pár működő kiegészítő, de hogy legyen hang is a letöltött 1080p+ videókon, FFmpeg megléte szükséges a számítógépen.
Lassan nem erdekel a YT sem.
Csesszek meg a tablettet meg mindent amiert minden visszafele mozdul. -
-
Penge_4
veterán
válasz
HZoli87 #33870 üzenetére
Amennyi gányolt oldal van, a manuálistól jobb szerintem még mindig nincs. Azokon még ez sem segít, ahol pl. name attribútum sincs a mezőkben.
-
vlevi
nagyúr
válasz
HZoli87 #33804 üzenetére
Már frissült is. Remélem ez nem fog azzal szopatni, mint a 24-es, hogy időnként nem üres oldallal jött be, hanem megpróbálta visszaállítani az előző böngészést, ami többször nem sikerült neki. A 24-es próbáltam emiatt üres profillal is, például nulláról telepített Win8.1-en, de ott is így csinálta. Ezért megmaradtam a 23-asnál, de ennek megint adok egy esélyt.
És rögtön megvan az első dolog, hogy én még az életben nem kerestem a könyvjelzőim között, azt valahogy majd ki kell kapcsolni. -
Visormail
addikt
-
válasz
HZoli87 #33715 üzenetére
Ezt is látja szerintem, viszont zárt torrent oldalakon php alapon megy torrent letöltés... hogy is fogalmazzam meg... a letöltési link, amire kattint nem .torrent-re végződik, talán maga fájl akkor generálódik, mikor ő a letöltésre kattint. Ilyen esetekben mindegy mi van beállítva, kérdez, kivéve, akkor ha van az a kiegészítő, amit ajánlottak neki.
Korábbi hsz -
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #33513 üzenetére
Akkor ezt mivel magyarazod hogy most kivettem a pipakat a CCleaner Firefox opcioi elol, tehat semmi nincs bepipalva, engedelyeztem a YouTube Center-t hogy ujbol visszajojjon a hangal valo video inditas, majd ugyanazt es egy masik videot is megneztem eloszor FF 24 alol, majd ezeket IE 8 alol is, es visszaallt a rendes hangal valo video indulas mindket bongeszo alol, pedig az IE szekciohoz nem is nyultam a CCleanerben. Mar a multkor is eszrevettem amikor ugyanugy mint DS39nel Firefox esetében a CCleanerben nekem csak a gyorsítótár, letöltési előzmények, és az adatbázis tömörítése van bepipálva (ill. a flash player) és így törli azt a beállítást, ami a hanggal való indítást eredményezné.
az adatbazis tomoritesnel ha azt a CCleanerre biztam a felbontas valtast is elcseszte a CC.
Evek ota hasznalom a CC-t de a Firefox szekciot sosem pipalom be mert nem bizok benne, mint lathato jogosan mert jelen esetben a teljes videohang beallitast elszeszi ami kiterjed az IE-re is. -
vlevi
nagyúr
válasz
HZoli87 #33239 üzenetére
Nalam azert egyszer osszeb....ta a kedvenceket a sync, pedig nem szinkronizaltam en semmit sehova, csak arra akartam hasznalni, hogy ha ujrarakom a gepet, meglegyenek a kedvencek.
Szegyenszemre kenytelen voltam elovenni egy regi, sync elotti mentest, es abbol visszaallitani.
Azota nem merem hasznalni. -
DS39
nagyúr
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #33127 üzenetére
Pedig amit ajanlottam YouTube Center Jul 26, 2013 17:08 az meg viszonlag egyszeru, a frissitest kapcsold ki a beallitasainal. A felbontast pedig min a harom opcional, tehat a Lejatszo Csatorna es Beagyazas allitsd be igy. akkor mindig felvalt a leheto legmagasabb felbontasra ami a video felbontasa. Ja es a letoltest is betudod allitani kapsz egy menut is ha lenyitod.
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #33125 üzenetére
Igen. En ezen szoktam tesztelni, ez egy tobb mint egy oras flash video. HOME
Igaz hasznalom a GreaseMonkey + YouTube Center Jul 26, 2013 17:08 verziojat, mert ez meg nincs annyira tulbonyolitva, A videogyorsitas minden bealltasban Direct(X) re van allitva. -
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #33104 üzenetére
https://account.services.mozilla.com/ - itt bejelentkezel, és Clear your Sync data.
-
BullZeye
veterán
válasz
HZoli87 #33099 üzenetére
Ha sync folyamatosan aktív, akkor nem kell semmit tenned, hisz ahogy törölsz/hozzáadsz/módosítasz valamit, akkor syncronizál, akár másodpercenként is.
Ha viszont nem futott a sync, akkor érdemes előtte nullázni mindent, különben fölöslegesen dolgoztál vele, mert a régieket rászinkronizálja.
-
Visormail
addikt
válasz
HZoli87 #33099 üzenetére
Automatikus, azt nem tudom hogy mennyi időnként végzi, kézzel a firefox gomb/szinkronizálás-sal indíthatod. Én kiraktam az ikonját a kiegészítősávra (jobb gomb testreszabás és az is benne van a listában, oda húzod ahova akarod), arra klikkelve is indíthatod ill ott mutatja is animáltan amikor csinálja.
-
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #32900 üzenetére
jaja, de ez nem feltétel böngésző hiba, mert IE10-zel is ugyanez van (a weblap lejárt címmel).
pl, banki honlapon is előjön ez. valami biztonsági oka lehet, mert a saját honlapomon szó nélkül visszalép egy olyan lapra, ahol előtte POST-tal lett elküldve vmi keresési feltétel -
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #32241 üzenetére
ja hogy az addonnal menteted ki, én a gyári könyvjelző mentés opcióra gondoltam, mert az nem menti ki csak html-be a faviconokat
(amúgy az addon lapon írja a fejlesztő hogy nem lesz több úgy rémlik)
IMPORTANT
This version is the leatest and last version
for Firefox. No more update for Firefox
from me. Please click here for more
information -
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #32239 üzenetére
a json fájl nem menti a faviconokat, ahhoz a html-be kell menteni. (a fájlméret is kisebb a json esetében)
szóval ez nem kieg hiba, két évvel ezelőtt én is megszivtam ezzel, aztán kattintgathattam mindre egyenként.
amúgy azt a kieget már nem fejleszti a készítője, ezért lehet hogy nem működik megfelelően.
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #32045 üzenetére
En is eszrevettem hogy nemely YT video nem indul ugy mint regen. Mivel videokari csere elott allok, igy mostanaban tobbet nezegettem a hardverekkel kapcsolatos videokat, es talaltam pl. egyet ami nem indult azonnal. Megneztem a folyamatjelzot es mit latok, hat ezt.
Mar regebben feltunt egy masik dolog is, nevezetesen nem minden videot cache-el be folyamatosan hanem csak egy reszet, es ahogy megy a lejatszas ugy megy tovabb az elotoltes is de mindig csak egy bizonyos mennyiseg / meret, hiaba nyomok pause-t, akkor sem megy tovabb az elotoltes az is megall a pause-ra.
En ugy gondolom hogy ezek a dolgok a mobilnet miatt vannak vagyis a mobilok es tablettek miatt mert azokban keves a tarolokapacitas, mondjuk a PC-hez viszoyitva. De ez csak en gondolatom, lehet nem mervado.
W7 x64, Adobe.Flash.Player-11.7.700.224 CCC 13.1 Sapphire HD 4670 alatt. MegMert a heten jon a 7790.
-
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #31874 üzenetére
akkor jó, ha limit nélkül sem fogyasztja el
a kérdésem óta beállítottam én is ram cache-re a Fox-ot (500-as limittel), úgyhogy majd meglátjuk milyen így.más:
ezt az indulási idő statot megnéztem laposomon is, ott 1,5-2,5 mp között mozog ez az idő, ami kifejezetten jónak tűnik, pedig ebben is hdd van. -
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #31864 üzenetére
két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- ha a capacity-hez beállítok 500 MB-ot (ahogy korábban a disk cache-nél is) akkor ugye nem fordulhat elő hogy egyszer csak 5-6 hd-s youtube videó után elfogy a ram? (4 GB az össz, tehát mennyire megbízható ez a korlátozó, mert disk cache esetén nem egyszer észrevettem hogy simán túlment rajta)
- a ram-ból cache-nek elfoglalt részt mikor üríti: a böngésző bezárásakor vagy csak a Windows újraindításakor?
-
Visormail
addikt
válasz
HZoli87 #31691 üzenetére
Úgy látom még nem volt linkelve hozzá Firefox 21 release notes
- Browsing and Download history clearing needs unification to avoid confusion on clearing download history: ez nagyon érdekes, most inaktívvá tették a letöltési előzmények törlése bezáráskor opciót amit én eddig használtam, csak a böngészési előzményekkel együtt lehet automata törlésre állítani. Nem értem hogy ez miért jó bárkinek is.
- Beállítások | Speciális | Adatválasztások fülön csak a telemetriát tudom bekapcsolni, a másik 2 állapot és összeomlás jelentés pipáját ha berakom elfelejti, legközelebb nincs ott a pipa. Ez másnál is így van?
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #31405 üzenetére
Koszonom, akkor nalam volt vele valami gubanc, lehet el kellett volna inditani egy Privatot hogy elojojjon, jelenleg a 19-est frissitettem 20-ra, annal ott van. Ha egyszer leszedem es tisztan telepitem a 20-at akkor jobban oda figyelek erre a dologra.
Mas.
Ha valaki hasznalja ezt a beallitast browser.link.open_newwindow.restriction Eredeti ertek 2 atallitva 0 melynek ez a szerepe, mindig uj lapon nyiljanak a popup-ok is, a 20-as verzio ota atkell allitani hozza a browser.link.open_newwindow.override.external valtozot -1 -rol 1-re -
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #31059 üzenetére
Pedig direkt en is visszatettem ezt Flash Player 11.1.102.63 (Non-IE) raadasul ujra telepitettem a stabilt is hogy tiszta lap legyen.
Amit tettem, letiltottam az Automatikus frissitest a Vezerlopulton belul a Flash-nel, mindig letiltom meg a legfrissebbnel is, bar szerintem ennek nem sok koze lehet a problemahoz.
Amit meg hasznalok az a YouTube Center tiltva mindent amit jonak latok Banner Vizjel stb.
Ennek ellenere nem tudom reprodukalni a hibat, mar neztem YT, beagyazottat, TV csatornat ahol flash van stb.
Van konkret linked, vagy magan a YT.-on jon elo a hiba?Kicsit lemaradtam, a legfrissebb verzional siman vissza lehet tenni mar a protectedmodot, megjavult, hasznaltam amiota kijott azt is es nem crash-el.
-
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #31059 üzenetére
egyes oldalakon megjelenik az urlbar bal oldalán egy villogó piros legó, ott lehet az adott oldalra állandó engedélyezést adni, de pl a youtube-on ezt nem ajánlja fel. (kíváncsi lennék hova menti el ezt hogy mit engedélyeztem)
egyébként annyira nem gáz, legalább a villódzó reklámok nem lesznek, a többit meg már megszoktuk a java-nál
(igaz a legfrissebb JRE óta már nem sír a FF)
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #31056 üzenetére
Esetleg ezen oldal also harnadaban levo leiras szerint extensions.checkUpdateSecurity logikai valtozo felvetele.
-
Mosanke
senior tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
HZoli87 #30934 üzenetére
Köszi!
Hát ez viszont érdekes. Én és a Bitdefender nem is találkoztunk még eddig egymással. Egyáltalán nem érdekelt az egész bitdefender mindenestől és ezért kissé furcsállom, hogy mégis itt van a gépemen egyik jeles képviselője. De már szedem is le. -
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #30843 üzenetére
Egy gondolatkent, talan azert mert SSD-d van. Tegnap lapot csereltem a gepben, es ezert ujra telepitettem a W7 Pro x64-et, az osszes frissitessel, benne az ominozus dx kiterjesztest is, ajanlot - fontos stb, kiveve kettot, IE 9, dotnet 4. Minden programot feltettem es direkt utoljara hagytam a stabil FF 19.0.1-et.
Mar a beallitasok kozben elojott a hiba, tehat meg nem is nyitottam meg oldalakat, viszont azt eszre vettem hogy volt ugy hogy a fontok nem jol jelentek meg egy vartam es egy rovid idot esutan kisimultak.
Ez meg bongeszon belul volt tehat nem a lapoknal, erdekes az about:config-on belul helyesen jelentek meg a fontok, am az about:support-nal mar nemelyik karakter rossz volt, gorgettem, erre megjavult, majd megint gorgettem akkor masik sorban romlot el a karakterek kinezete. -
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #30762 üzenetére
En csak a helyesirasellenorzot toroltem, a DX frissitest nem, de nalam is nezhetetlenek lettek a fontok, most feltettem a 20.b1-et az alatt is ha nem kapcsolom ki az Azure-t. Azert erdekes mert en ATI-s vagyok Te NV-s viszont zserrbo-nak is NV karija van, legalabbis az Adatlapja alapjan es neki sem volt jo.
Regi a VGA-m 4670 es 11.12-es driverrel hasznalom. -
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #30618 üzenetére
Azert eleg sokszor olvastam hogy kulonbozo mindent egybe virusitok bezavarnak a bongeszesbe, lehet hogy sokat javitottak a NIS-in, de en idegenkedek tole. Radasul azert is haragszom ra, mert nem lehet csakugy egyszeruen eltavolitani, sok felesleges fajlt hagy maga utan es ha rendesen leszeretne uninstallani a rendszerbol az ember akkor segedprogram kell hozza.
Norton Removal Tool SymNRT 20.0.0.21 -
bajtokarpi
őstag
válasz
HZoli87 #30615 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszodat. Tudom, hogy te is NIS felhasználó vagy, csak úgy, mint én. Nekem frissítés után a toolbar is letíltódott. A speed dial beállításaim elvesztek, és arra nekem nagy szükségem lenne.
Steelmanus, neked is köszi. Nem tudom, hogy mi okozta a galibát, semmi gondom nem volt a frissítésig.
Köszi
-
S-Attila
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest