- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
válasz
spammer #41393 üzenetére
Köszi a választ!
Korábban írtam, hogy mit keresek, de nem érkezett válasz. Gondolom nem egy elterjedt dolog, amit keresek. Send to XBMC-t használok, viszont szeretném, hogy ne csak start now opció legyen (ami kilöki az épp játszott videót), hanem lehessen következőként is hozzáadni egy-egy YT videót. Esetleg hogy legyen egy next, previous gomb, hogy a gépről léptetni lehessen az előzőekben kialakított playlist-ben... Kb ezt keresem. Ilyesmi pl ez a Chrome extension.
Hátha...
De keresem már rég, de nem találom.
-
bgabi1
aktív tag
-
adsl
aktív tag
válasz
spammer #41171 üzenetére
Tényleg nem használtam még.Megcsináltam most úgy ahogy írtad,de valamit még se jól csináltam mert nem lett fekete.Csináltam egy chrome mappát,jegyzettömbe beírtam a kódot majd elmentettem a chrome mappába azzal a névvel amit írtál.(userContent.css)Újra indítottam de semmi.Mit csináltam nem jól?
-
geris197
tag
válasz
spammer #41139 üzenetére
@-moz-document url("about:newtab") {
#newtab-scrollbox { background: url("http://kepfeltoltes.hu/150130/FF_wall1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg")!important; }
}Vagy lehet a chrome mappa nem jó helyen van??
C:\Users\Attila\AppData\Roaming\chrome
Én itt csináltam chrome mappát amibe ezt a .css fájlt tettem.Jó helyen van? -
geris197
tag
válasz
spammer #41129 üzenetére
Nem akar sikerülni.Megtaláltam a profil mappát amiben nem volt chrome mappa,csináltam.Jegyzettömböt megnyitottam,abba bemásoltam amit oda írtál.Abba beillesztettem a kép url.-jét,a képet a képfeltöltés.hu-ra töltöttem és azt a direkt link a képhez url.-t másoltam be.Majd a jegyzettömbnek a userContent.css nevet adtam és elmentettem a chrome mappába.De semmi.Valamit nagyon nem jól csinálok,ugye??
-
Rimuru
veterán
válasz
spammer #40773 üzenetére
Kitakarítja már amennyire tudja. Nálam induláskor kb elmegy 500MB, így 4,5 nap után 1000-1300 között mozog, de tapasztalataim szerint ez már nem nagyon nő (8GB RAM mellett).
Amúgy fülcsoportokat használok így lehet sok tab nyitva és a rend is megmarad.vlevi: Bluhell az jó, mondhatjuk hogy nekem az volt a köztes megoldás, most már privoxy-t használok. Böngészőfüggetlen és elvan ~5MB RAM használat mellett. A kiegészítőket meg kell válogatni, megszabadultam a memóriazabáló vackoktól így van most 18 engedélyezett addon.
-
törölt tag
válasz
spammer #40769 üzenetére
Vannak ilyenek is:
http://hosts-file.net/.%5Cad_servers.txt
http://winhelp2002.mvps.org/hosts.txtSzintén jó hosszúak.
-
Rimuru
veterán
válasz
spammer #40767 üzenetére
Igazából nem a RAM a legkisebb keresztmetszet. Ahol kevesebb van ott kevesebbet is eszik, 1GB mellett már bőven használható ha nem akarunk 50+ tabbal böngészni. 2 éve még csak 512MB RAM volt a gépben amit használtam minden nap, böngészéshez (éppen) elég volt. Már akkor is inkább az agyonscriptelt szarok voltak borzalmasak amik a procit ették azért nem volt élmény olyan oldalon járni, de ezek még modern géppel se jobbak (és egyre több az ilyen). Azt hozzáteszem hogy Linuxos tapasztalataim vannak Openbox/Awesome ablakkezelőkkel.
Pityu: Nekem most 28 nyitott füllel (direkt nyitottam egy FB-t is mert az önmagában megzabál 200MB-ot) 1100MB, úgy hogy 3 napja fut a Firefox.
-
törölt tag
válasz
spammer #40741 üzenetére
köszi. Nagy nehezen sikerült leszedni a leírás alapján. Már fent volt a gépen csak sírt, hogy frissítsem. Aztán frissítettem. Nem is ajánlott fel semmit ilyen dolgot, hogy fel akarom-e telepíteni vagy sem. Az unchecky sem jelzett pedig ez mindig kivette a pipát. Lehet már nem is dönthet az ember, hogy kell-e neki vagy sem
-
-
törölt tag
válasz
spammer #40735 üzenetére
Nálam csak Shockwave Flash és OpenH264 plugin van itt. De ezeknél is csak Mindig aktiválja vagy Soha ne aktiválja opciók vannak csak, de mindegy is, mert ezek úgysem azok a plugin-ek.
(#40736) TFSi
A karakterkódolása más mint az FF-é. Ne foglalkozz vele. Ha lementve is más, akkor nagy eséllyel a doksié is az lesz. Majd a Wordben kell hozzáidomítani. -
janos666
nagyúr
válasz
spammer #40703 üzenetére
A finomgörgetés csak az egérgörgő forgásakor játszik, ha kézzel húzgálom a görgetősávot, vagy bekattintom a görgőt (mouse_3) és úgy görgetek automatikusan (tehát biztos egyenletesen), akkor is szaggat/szakadozik/ugrál néha vletlenszerűen.
A hardware gyorsítás alapértelmezésben be volt kapcsolva. Kikapcsolva is hasonló. Talán egy kicsit magasabb közben a CPU használat és még többször/nagyobbakat receg, de nem mondanám, hogy ezt sikerült volna objektíven leteszteni, csak egy gyors próba erejéig nézegettem, hogy mouse_3 féle görgétés közben mennyit ugrál a weboldal és mennyit a feladatkezelős CPU grafikon (de amúgy sem teljesen idle a CPU, 10-12% akkor is, ha nem görgetek, ennek a nagy része, 8-10% a FireFox).
-
BullZeye
veterán
válasz
spammer #40647 üzenetére
Ezzel nem sokkal vagyok előrébb mint az egyenként megnyitom dologgal :\
De azért köszi. (és windowsos vagyok, de ha linuxon lenne olyan amivel semmi dolgom nem lenne akkor bootolnék egy liveot, de ez a megoldás tényleg elég melós.)Legopcionálisabb eddig a jobb gomb másolás, és program figyeli vágólapot és tölti le automatikusan, de még ez is több munka mint amennyit megérne az egész, főleg hogy sok videót kéne.
-
spammer
veterán
válasz
spammer #40616 üzenetére
Megoldottam, kitúrtam web inspectorral
Ha nincs, akkor kell csinálni egy userContent.css fájlt ide:
profilmappa/chrome/userContent.css
Majd bele ezt:
@-moz-document url("about:newtab") {
div#newtab-grid { display:none!important;}
}Mentés, FF újraindítása, és kész is.
_
(#40618) DS39: ja, tudom, de nem baj, kiszedtem inkább a képeket, így semmiképpen sem mutatja őket. -
DS39
nagyúr
válasz
spammer #40608 üzenetére
igen, ha nem a csillagra kattintasz, hanem nyomsz egy CTRL + D billentyűkombinációt.
amúgy nincs, mert a csillagra kattintás csak gyors elmentésre jó. azt mondjuk nem értem évek óta hogy miért nem a sima könyvjelzőlista végére dobja ilyenkor, hanem a rendezetlenek közé, de ez már csak az én kukacoskodásom Mozilláékkal szemben. -
Fandango
veterán
-
spammer
veterán
válasz
spammer #24661 üzenetére
Ha érdekel valakit, itt a megoldás a toolbar ikonokhoz az Australis témával (ha valakinek olyan gondja lenne, mint nekem, hogy nem "laposak" az ikonok.)
Tartalmazza a stylish, video downloadhelper, evernote webclipper, webmail notifier ikonokhoz tartozó részeket is:
Userstyle:
#navigator-toolbox
#stylish-toolbar-button,
#wmn-toolbar-button,
#webclipper3-button,
#dwhelper-button.on toolbarbutton,
#dwhelper-button.on-noanim toolbarbutton,
#dwhelper-button.off toolbarbutton,
#navigator-toolbox:not([customizing]) toolbarbutton[type="menu"] {
border: 0px solid transparent !important;
background: none !important;
box-shadow:0 0 0 1px rgba(0,0,0,0.0), 0 0 0 2px rgba(255,255,255,0.0) inset !important;
} -
WonderCSabo
félisten
válasz
spammer #24592 üzenetére
Egy másik fajta módszerrel próbálják megoldani.
-
DS39
nagyúr
válasz
spammer #24551 üzenetére
azt én sem vágom hogy lehet előhozni, néztem egy youtube videót, az még tavalyi volt, abban egy Tilt nevű add-on-nal csinálták, na most lehet ez lett vhova beleintegrálva, de hogy hova, rejtély
szerk.: megtaláltam, Firefox gomb->Webfejlesztő->Vizsgálat-> és ott van egy 3D gomb.
elég faja cucc
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
spammer #7588 üzenetére
Egy eszköztárat az állapotsorra nem nagyon lehet átrakni, kivéve, ha maga a kiterjesztés támogatja ezt. (Pl. Adblock Plus).
Már a hivatalos oldalon is kint van a Firefox 3.5!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest