- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
newmoonlight
senior tag
-
-
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igen valami ilyen kiegészítő kellene. .pps fájlokat, hogy lehetne menteni, nem csak .pdf-ben lehet?
Fura, hogy ilyen alap dolog, nincs a Gmailben. Levél összes mellékletére van kiegészítő, de azt eleve is tudja. Ilyen kellene a szűrt, összes levélre is.
-
ledgeri
nagyúr
Ha nagyon nagyon érdekel, akkor szinte minddnek van leírása... valahol. Egyébként meg a telemetria nem biztos, hogy csak "rólad szól" lehet, hogy pl anélkül hogy bármi távozna a gépedről a program maga is optimalizálgat, ezekkel kapcsolgathatóan. Ha csak kíváncsi vagy, akkor előtted a kapcsolópult
Ne érts félre, nekem is herótom van a követgetésről (whitelist-es ublock használata mellett minden google reCapchás oldalt picit szívből utálok), de ha már eljutottál odáig, hogy erre és ott keresel rá, akkor már jobban benne vagy mint az átlag. Én csak én vagyok, várj még másra hátha tud valaki komlexebben választ adni... viszont ha utánannézel, és valami "köznek jó"-t találsz, akkor én is szivesen fogadom itt -
brd
nagyúr
Lehet, hogy van, de még engem sem zavar, hogy az adott oldalt megnyitva kell ezt átállítani (tömeges átírásra meg ott a már írt megoldás - hozzáértőnek tényleg apróság a kivitelezés), pedig hidd el, engem aztán szoktak zavarni dolgok.
Hirtelen nem tudnék semmilyen programot mondani, amelynek az alapbeállítása megfelelt nekem.
-
brd
nagyúr
Nem olyan vészes, megoldható akár online szerkesztővel is: https://sqliteonline.com/, a táblastruktúra meg elég egyszerű, van egy groups tábla, itt vannak az oldalak, innen a groupID az érdekes, meg van egy prefs tábla, itt meg az egyes groupID-khoz beállított value, ami a nagyítási érték. Csak 2 SQL parancsot kell ismerned: SELECT, és UPDATE. Keress meg magánban, ha át akarsz valamit írni, leírom, mit kell kiadni hozzá!
-
Kékes525
félisten
Például kínai. A mandarin még nem megy olyan jól. Te már vágod?
(#62719) csicso82
A Simple Translate is, de mégis van olyan, hogy nem egyformán fordít a Translate Web Pages-al.
"hogyan fordíthat jobban?"
Csak megjegyeztem, hogy jól fordít. Mindegyik ilyen program jól fordít, habár mint írtam nem egészen egyformán. Én eddig csak a Google motorját használtam.
-
Véreshurka
senior tag
Köszi! Akkor maradok ennél a megoldásnál. Win nincs a közelben, pedig kipróbáltam volna, hogy milyen lehetőségek vannak benne, bár ha régi a progi lehet nem vesztek sokat.
(#62629) vlevi: igen, most a teljes profil mappa másolással oldottam meg
. Van esetleg tapasztalat, hogy konkrétan mit lehet törölnöm, vagy ha úgy is van másolatom róla, akkor játszak vele és úgyis meglesz
A böngésző előzmény törlés javaslását köszi, nem gondoltam rá, lehet majd innen megközelítve már meg fofom tudni csinálni amit szeretnék.
-
Krystal_s
addikt
és Rimuru
Pedig teljesen érthető.
Ezek a Google zavaró, zaklató szabályzati kérdései, amit egy ideje erőszakkal feldob időközönként és addig nem enged tovább, felfüggeszti a keresést, amíg nem fogadod el. Annyi, hogy a kérdező azt hitte ez a Firefox miatt lehet...
Sokan szeretik gyakran törölni a böngészési adatokat sütikkel együtt és olyankor újra és újra jön a zaklató szabályzat, amit már előtte 1000000x engedélyeztél, vagy a Kérdés későbbre nyomtál, hogy na hagyjál békén.... -
Rimuru
veterán
Szerintem itt tobb dolgot is tisztazni kellene.
Pl minek mihez van koze, ff, google/youtube, douckducgo 3 kulonbozo dolog. Az ff nem tilt semmit (ugy ertelmezem mintha pibacsi ugy gondolna hogy a firefox -is- hibas). Duckduckgo figyelmeztetese mas mint az eredeti problema, ez a ddg privacy megoldasa. Ha google fiokba belep akkor pedig jo hogy nem jon uzenet mivel mar elfogadta a (google) felhasznalasi felteteleit.
-
qdak
addikt
Az a baj, hogy én is használom, szeretem, de nem segít, viszont nem is okozza a gondot, mert letiltva sem jobb. Sehogy sem.
Viszont a gépet sem írnám le, mert videót meg simán nézek, meg ha elindul, megy, nem áll meg, csak csomót teker elötte, vagy ha pause után indítom, vagy ha tekerek bele.
-
Krystal_s
addikt
Én utálok minden kínai terméket. Sajnos többnyire a nagyobb márkákat is ott csinálják már. Meg is látszik a minőségen. :\
Mobilon lassúnak tartom a Firefoxot, Chrome nem blokkolja a reklámokat. Próbáltam pár böngészőt és nekem az Opera vált be a reklámblokkoló, stabilitás és gyorsaság miatt.
Safarira sincs blokkoló.... anélkül netezni egy kínzás.
Épp elég az idióta sütis kérdések. Megkínoztatnám, aki kitalálta. -
brd
nagyúr
Akkor nem úszod meg a userChrome.css használatba vételét (a firefox profilkönyvtár/chrome-ban találod), abba valami ilyesmit teszel (ez éppen ocsmány lila, én is most próbálgatom a jó színt a sötét témámhoz), a # után 3x2-es formában a vörös,zöld,kék színkódokat kell megadni hexában (00-FF-ig, vagy a #xxxxxx helyére azt is írhatod, hogy rgb(xx, xx, xx), ahol xx 0-255 között lehet):
#urlbar {
color: #E01390 !important;
}Újra kell indítani a rókát az életbe lépéshez.
-
Cs1csó
titán
-
DS39
nagyúr
Kicsit gonoszkodó megjegyzés volt tőlem, de amúgy ez tényleg még egy béta verziós cucc.
Kipróbáltam én is, itt és a saját oldalamon is, ez böngésző bug. Máshol jó mindkét "odaragadós" megoldás.
Egyébként a betűk olvashatósága rosszabb, mint a gyári Chrome mobil verziójában. Ami furcsa, mert Windowson pont fordítva van.
-
Rimuru
veterán
Sok hianyossagot megold a Temporary Containers.
-
Oliverda
titán
Nem erre gondoltam. Konténerben van a nyitva a Gmail, és ha egy emailben lévő linkre kattintva megnyílik egy új tabon egy oldal, akkor az is a Gmail konténerében nyílik meg. Azt szeretném, hogy ezek a linkek ne konténerben nyíljanak meg, hanem a fő sessionben. Úgy rémlik, mintha ez a korábbi verziókban még így működött volna.
Egyébként baromi jó lenne, ha jobban testre lehetne szabni a konténereket, pl. egyes domainekhez rendelni őket, stb.
-
movax
őstag
Láttad az update-et, ugye?
De, használom, évek óta, két gmail-fiók, de nem bookmarkból, hanem "kézi módszerrel": előbb megnyitom a konténert, majd benne automatikusan az ott bejelentkezett gmail-fiók nyílik meg, ha elkezdem beírni, hogy gmail (mert a bejelentkezéseket megtartjk a konténerek). És mivel folyamatosan nyitva vannak a böngészőben, soha nem kell bookmarkból meghívni. -
ledgeri
nagyúr
Csak mint a nem értettek felszólója: nekem nem igazán van ilyen szintű igényem 95%-ban böngészés során. Nem "nézek" klippet, mikor fórumot "olvasok"... Nem sokszor kell egyik helyről a másikra pl fordítani, másra meg ott a másolás beillesztés, stb.
Neked mi van sűrű használatban böngésző mellett nyitva, ami igényli annyira a figyelmed mint a böngészés maga? -
Kékes525
félisten
A topik gazda jogköre, én egyetértek vele, mert jól működik és nagyon hasznos. Nálam sokszor mentett életet, mert sokat variálgatok. Mondjuk a Macrium aktuális mentéséből is visszatudnám nyerni, de így egyszerűbb nekem.
(#60731) huan
Nem, nem az van írva az első sorban, hanem ez:
cd %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\fbh8d95u.default-1574745646527
Ahol
%APPDATA%
az aktuális appdata mappa. Ezt nyugodtan hagyhatod így, mert ez egy változó és a te aktuális appdata mappádat adja.fbh8d95u.default-1574745646527
pedig az aktuális profájl (több profájl is lehet, nálam 3 van, de csak az alapértelmezettet mentem), ami nálad biztosan más nevű, de a nevében ott van a "default" szó.A
cd \
csak visszaviszi a pozíciót a gyökérbe. -
DS39
nagyúr
köszi.
egy gyengébb gépet kellene használhatóvá tenni, pl. youtube-ozásra, normál videók 1080p-ben is jól mennek, de az 50-60 fps megfőzi a gépet. mondjuk így a kiegészítővel kikapcsolva sem esik sokat a proci terhelés, bár most normálként jelzi az fps-t, szóval lehet itt is inkább a kódolással van gond. chrome alatt kevésbé darál. -
Rimuru
veterán
Ugy tudom jelenleg nincs olyan API amivel ezt megtehetne egy kiegeszito.
Nem is vagyok benne biztos hogy jo elmenyt nyujtana. Alapvetoen nem rossz otlet, lehet megpocolom karacsony alatt de vannak boven ketsegeim vegeredmeny felol - felteve hogy van rendes API itt instant elbukhat.
-
Nem gondoltam volna
Ez így tényleg gáz, hogy bizonyos felületek színe a Windowstól/rendszertől függ, viszont találtam neked about:config beállítást:
browser.in-content.dark-mode
-> ezt kell false-ra rakni, hogy ne legyen sötét akkor se.Szerk.: Pityu.-nak: Ha nem szeretnéd a Windowst sötéten használni, akkor about:config-ban, ezt létre kell hozni
ui.systemUsesDarkTheme
és értéknek "1"-et kell megadni. -
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Konteó topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged