Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én ezt használom Update Scanner [link]
-
Erzsébeti
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De ez a b*zi játék nincs máshogy...

Azt én is könnyen tudom másnak ajánlani, hogy hagyja abba, amit én nem is használok.
-
Krystal_s
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A sütikre is? Ublockban jó pár filter van ellene bekapcsolva,

-EasyList Cookie
-Block-EU-Cookie-Shit-List
-I don't care about cookies
-I'm OK with cookies
-Prebake - Filter Obtrusive Cookie Notices
-https://www.eff.org/files/cookieblocklist.txtde még is így is zavaróan sok a pofátlan (akár teljes oldalt kitakaró) sütis kérdés. Pár éve úgy kezdték ezt, hogy egy vékony sorban megjelent a kérdés, akár figyelmen kívül is lehetett hagyni. Aztán egyre nagyobb felület lett és engedély nélkül tovább sem enged. Teljesen meghülyültek a weboldalak fejlesztői is.
-
DS39
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
PC-n lehet hivatalosan rendszergazdai jogod a rendszeren, az általad telepített alkalmazások is kaphatnak ezáltal, ami kell a belenyúláshoz.
Mobil platformon hivatalosan root jogod nincs, androidon sem.
Ha androidon működik az adguard root nélkül Firefoxszal, akkor a hálózati forgalom van megszűrve, és nem a böngészőbe nyúl bele. (vagy mint szimpla addon van telepítve a Firefoxhoz, mint pl az Ublock Origin, ami az iOS-es Firefoxban nincs benne)Amúgy a korlátozottságok ellenére az iPhone SE 2020 engem is csábít a platform váltásra. Utálom a tepsiket....
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
iOS-en egy 3rd party app nem "felügyelheti" más appok működését.
A telepített Adguard megjelenik a Safari beállításaiban, mint tartalomblokkoló. Na ilyen a Fifefox beállításaiban nincs. Hogy ez iOS korlátozás, vagy FF bénaság, nem tudom. Annyi biztos, hogy fizettem a reklámblokkolóért ami csak Safari alatt működik. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
iOS-en lehet van ami szent és sérthetetlen :D
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
iOS-en Adguard mindenre is nem jó
Pont ez a problémám. Hiába vettem meg a Pro változatát, csak a Safariban működik, Firefoxban nem. Pedig iOS-en minden böngésző ugyanazt a safari motort használja... -
Jack Oneill
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
En akksirol nem tudok nyilatkozni, mert kb 10 percet sem volt fent, miutan lattam, hogy itt sincs kozmetikai szures.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jelenleg az AdGuard 0.48%-t "evett" az akkuból.
Ez kb egyenlő a nullával
. -
Jack Oneill
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát azt hiszem, most lett elegem ebből az appból. Telepített valami tanúsítványt, amit nem tudok eltávolítani és emiatt, ha lehúzom az értesítési sávot, töredezve jelennek meg az információk, vagyis pl a wifi kapcsoló alatt félig mutatja csak a szöveget, hogy wifi. Azt írja, a hálózat megfigyelés alatt. Hogyan tudom ezt eltávolítani? Már letöröltem, de a tanúsítvány maradt. Amúgy meg ugyanúgy volt üres reklám helye, szóval ez sem sokat ér. Ebben segítenétek? Kezdek megőrülni, nem tűnik el.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi, na én nem innen szedtem le, hanem a playből, ami csak két böngésző alatt ment.
Akkor ez olyan, mint a Blokada, csak talán nem eszi az akksit... Kipróbálom chrome alatt ,mit tud.
Egyébként meg androidos firefoxnak jöhetne már az új beígért verziója...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
KAMI911