- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
De néztem, csak nem találtam benne olyan funkciót, ami nekem fontos lenne (Flash WMode állítás) és számomra nem egy ismert kiegészítő. Nem telepítettem, csak videókat és leírást néztem. Azok alapján inkább a lejátszó kinézettét tudja változtatni. Persze még lehet jó. Valaki használja itt ezt a kiegészítőt ? Én még sosem hallottam róla.
HZoli87: Nálam 11.7 Flash Player van, protected mode tiltva. Ebben a notiban Intel HD vga van és csak akkor jók a yt videók, ha teljesen accelerated, azaz hardveresen gyorsítva van és nem csak félig. Teljes képernyős nézetben nincs gond, de ez már régi ismert hiba.
Matthewus: Korábban én is a scriptet használtam, nemrég váltottam át az addonra. A fejlesztői is leakel, csak egy picivel volt jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911