- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
De néztem, csak nem találtam benne olyan funkciót, ami nekem fontos lenne (Flash WMode állítás) és számomra nem egy ismert kiegészítő. Nem telepítettem, csak videókat és leírást néztem. Azok alapján inkább a lejátszó kinézettét tudja változtatni. Persze még lehet jó. Valaki használja itt ezt a kiegészítőt ? Én még sosem hallottam róla.
HZoli87: Nálam 11.7 Flash Player van, protected mode tiltva. Ebben a notiban Intel HD vga van és csak akkor jók a yt videók, ha teljesen accelerated, azaz hardveresen gyorsítva van és nem csak félig. Teljes képernyős nézetben nincs gond, de ez már régi ismert hiba.
Matthewus: Korábban én is a scriptet használtam, nemrég váltottam át az addonra. A fejlesztői is leakel, csak egy picivel volt jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911