Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
medica
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi, próbáltam már ezzel is korábban. Az a gáz hogy úgy tűnik sikerült kitakarítanom mindenhonnan (explorer, chrome), csak ha firefoxban új lapot nyitok beadja a mystart.incredibar.com-ot. Beállításoknál kezdőlapot visszaállítottam a korábbira (google), az ok. Kiterjesztésben, bővítményben nem látom az incredibart.

-
Steelmanus
addikt
válasz
medica
üzenetére
Masnak is volt vele gondja, torold a leirtak alapjan, miutan lefutattad (#26998) Mosanke altal ajanlott programot, vagy ha nem szeretned feltelepiteni akkor manualisan is elvegezheted.
-
Mosanke
senior tag
-
medica
senior tag
Hi! Incredibar akaratom ellenére valahogy felkerült a böngészőimbe, chrome-ból és explorerből sikerült eltávolítanom de firefoxból nem tudom. Vírusirtók nem jelzik.
Hogy tudok megszabadulni tőle? -
Mosanke
senior tag
válasz
Mancsy
üzenetére
Szia!
A MBAM nagyon speciálisan kihegyezett progi, és lehet hogy nem fogja megtalálni. Ez a jelenség inkább kémprogram gyanús. Erre van egy jó alkalmazás : SuperAnti Spyware. A FREE-t töltsd le. Telepítés után frissítsd az adatbázisát és utána kerestess vele. Nem ígérem, hogy megoldja a problémádat de egy próbát megér. Tud magyarul.
A hosts fájlt miért nevezted át? Megnézted mi van benne? Ilyen legyen.
Törölni belőle akkor is tudsz ha kiveszed a pipát az írásvédettsége elől. Ha írásvédett. Majd restart és átírod/kitörlőd a felesleges tartalmát. Újabb restart és vissza a pipa. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Okés, de ha a Wand fe l tudja ismerni a belépő beviteli mezőket, akkor technikailag lehetséges, vagyis firefox alatt is lehetséges ilyen kiegészítő, és akkor be is tudok lépni, és utalni is tudok.
-
Steelmanus
addikt
Sejtettem, de mivel nem hasznalom az Operat es bankom sincs igy biztosat nem
mondhattam. Ez az Opera wand inkabb karos mint hasznos szigoruan bankolasnal, mert azt hiszed hogy belepsz, mikozben a bank rendszere meg megtagadja az utalast.(#26987) feka007 Mondj egy oldalt ahol nem mukodik a Ctrl+F kombos kereso.
-
feka007
veterán
Na jó, valaki mondja el, hogy miért nem találja meg mostmár jóideje a CTRL+F kereséssel amiket beírok? Kipróbáltam az IE-vel, az érdekes megtalálja egyből, szóval ebben a csodálatos firefox-ban van a hiba.. Le is frissítettem, a legújabb van fent, de semmi. Kicsit már idegesítő, hogy hogy lett ez ilyen szar..
Lehet kipróbálom a Chrome-t azt maradok azon, ha az használható.. -
Nobuo
tag
válasz
Mosanke
üzenetére
Ott van, hogy "előzmények törlése a firefox bezárásakor" erről beszéltem, neked ez be van kapcsolva.
Az "egyéni beállításokat használ az előzményekhez" résznék állítsd azt be, hogy "megjegyzi az előzményeket", ha pedig böngészés közben a jövőben olyan oldalakat látogatnál, hogy nem szeretnéd a gyereked vagy valaki megnyithassa véletlenül az előzményekből, akkor pedig használd a "privát böngészés"-t.
Ha beállítottad, hogy megjegyezze az előzményeket, akkor lépj ki és rögtön vissza, engedni fogja.
-
Mosanke
senior tag
Így van beállítva. Én azt hiszem ezt a részét nem is állítgattam sosem. Legalább is nem emlékszem rá.
Lehet, hogy valamit nem kell bepipálni?
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
A belépésig elfogadja, de nem tudok utalni. :/ Nincs semmiylen kiírás, hogy nincs támogatva. Próbáltam már FF, IE, stb. módban is.
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is csinálja azt a FF, hogy ha kilépek belőle majd szinte azonnal vissza, akkor feldob egy ablakot, hogy a Firefox már fut.

Régebben egy időszakban sűrűn volt nálam ez, de már egy jó ideje nem jelentkezett a probléma csak most kezdte megint tegnap reggeltől.
Nem akkora a gond természetesen és várok közte kicsit mostantól, de azért kíváncsi lennék rá, hogy nem egyedi-e a problémám. -
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Opera wand megjegyzi. :/
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
A citibankos jelszót nem tárolja el. Minden alkalommal felajánlja, hogy megjegyzi, de a végén sosem illeszti be a megfelelő helyre az eltárolt jelszót - valószínűleg a beviteli mező random változtatja valamelyik tulajdonságát. Így pötyöghetem be egy virtuális billenytűzettel.

Nem nagy kockázat, mert nagyon kevés mani van a számlámon, mivel csak apróságok netes vásárlására használom. -
scope2007
addikt
ez mindent visz (pár napja ajánlottam is) BEST
LastPass - Password Manager, Form Filler, Password Management
van beépülője Firefoxba, IEbe, Chromeba, Operaba
de tedd fel a "LastPass univerzális Windows telepítő"t 32 vagy 64biteset, és a firefox induláskor leszedi a beépülőjét magának.ez lesz a LastPass eszköztár [még az ikonját is lehet váltogatni
]
-
Sziasztok!
Olyan kiegészítőt keresek, ami az Opera Wand jelszókezelővel egyenértékű.
Próbáltam már a Secure Login és a Remember Passwords kiegészítőt, de egyik sem jegyezte meg az általam használt összes weboldalon a jelszót, holott az opera wand igen.Tudtok valami olyasmit, ami "mindent visz"?
Köszi!
-
Mancsy
tag
Mostanában (1-1,5 hét) nálam a Facebook egyszerűen nem tölt be. Ha egy nap egyszer talán mégis, akkor is borzasztó lassú. Minden más oldal rendben, gyorsan, hiba nélkül működik. Win 7 64 bit, a jelenség Firefox, Chrome, IE alatt is megvan, mind legfrissebb stabil verzió, mindegyik kitakarítva, újratelepítve, CCleaner is lement, hosts fájl átnevezve, ESET SS és Malwarebyte's AM nem találnak semmit.
Valakinek akad ötlete? Kezdek tanácstalan lenni.Persze nem a Facebook hiányzik ennyire, csak egyrészt kell a munkához, másrészt nem értem, hogy ok nélkül mi változott, miért nem jön be egy oldal egyáltalán.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na ezt kipróbálom, csak ezért látogattam el ebbe a topicba. Ha teljes képernyős alkalmazást futtatok és közben megy FF egy frissülő flashes oldallal, akkor még az adott alkalmazás is villan, nem egyszer ki is dobott az asztalra.
-
SureStudio
tag
A programoknál nem volt benne...

DS39 Köszönöm másodszorra sikerült
-
DS39
nagyúr
válasz
SureStudio
üzenetére
ezért nem jó csak tovább-okat nyomogatni, mert ezek szeretnek keresőket, toolbarokat installálni a böngészőkbe.
AVG-ben biztos lehet uninstallálni, ha nem:
about:config -> browser.search.defaultenginename -> Google
-
Nobuo
tag
válasz
SureStudio
üzenetére
Programok telepítése és törlése résznél nem találod meg a gépeden?
-
SureStudio
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Mozilla Firefox-om egyik nap frissítette magát és valamiért átváltott az AVG keresőére, később rájöttem, hogy előző nap mikor a nyomtatómhoz drivert kerestem a driverrel együtt letöltöttem ezt a cuccot, kitörültem, de semmi, a bővítmények között és a kiterjesztések között sincs, a beállítások alapból a goolge keresőre van beállítva.
Nem tudom mi lehet. Kérném segítségeteket, 13.0.1-es Mozillám van.
Előre is köszönöm!
-
Steelmanus
addikt
Unistallald a flasht a 64 bites uninstall programjaval, pl innen is letolteheto, Usite csomagold ki ez ugy hasznald a 64 bitest.
Azutan nyiss meg egy olyan oldalt amin tudod hogy van beagyazott flash tartalom, ne a YT-ot, es akkor is fagy? Igy kiszurheted hogy a bongi rossz vagy a flash.
Ja meg valami, a flash-ben kikapcsolt Hardveres gyorsitassal is fagy? -
< CyberBob >
őstag
A lazarus 3.2 kiegészítőnél hogyan lehet törölni az űrlapadatokat (2.3-ban megy)?
Esetleg van olyan kiegészítő ami a gyári úrlapkitöltőt okosítja fel, hogy ne csak egyszerre lehessen törölni az adatokat? -
Fandango
veterán
En nem ertem, hogy lehet ennyi embernek baja a flashel, nekem lenyegeben sose volt, nem tudom nalam mitol mukodik jol, ha tudnam megosztanam a csodat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lenry
félisten
válasz
Johnny Cage
üzenetére
nálam csak a Firefox fagy csonttá minden olyan oldalon, ahol Flash van. feladatkezelőből ki lehet lőni, de ennyi.
és ráadásul a Flash el sem indul, csak a plugin-container, de a flasht már nem tölti be -
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
De ez most miiiii?! : DDD
Nekem ebből a Wiki oldalból nem sok minden derül ki. Ám, köszi!
-
kisho
senior tag
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli
üzenetére
Csak Neked es csak most
Ha FireFox, rossz mar nem lehet.
Funnelcake -
Steelmanus
addikt
Kivarjuk
En meg inkabb a Konyvjelzo eszkoztar hive vagyok.(#26940) pethYeti Ebben igazad van, de mi van akkor ha csak 6 db-ot foglalok le?
Jo lesz ez majd valamikor, csak pl en is tiltom a lemezes cache-t, memoriaba iranyitom a cache-t igy meg a kepek sem jelennek meg. Igeretes dolog annak aki szereti.(#26941) kranazoli Hogy Te miket nem talalsz

-
kranazoli
senior tag
-
pethYeti
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Be lehet oda húzni oldalakat pl könyvjelzők közül és akkor azok jelennek meg fixen.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
ez egy másik történet hogy mi alapján választ oda oldalakat, ettől függetlenül a képtárolási dolgot lehetne implementálni a 14-esbe, na mindegy. ennyi erővel ki is vehetnék az egészet mert most olyan beta szaga van, én is kikapcsoltam.
-
Steelmanus
addikt
-
DS39
nagyúr
nem értem hogyha már megvan a fejlesztés miért várnak a 15-ös verzióig ezzel.

S-Attila: a speed dial képek ne a gyorsítótárba kerüljenek.
-
pethYeti
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, sajna még nincs.
-
-
Johnny Cage
addikt
legújabb flash-el tapasztalt valaki fagyást? (konkrétan a gép többször teljesen újraindult, amikor youtube videókat indítottam el.)
-
pethYeti
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most felraktam a bétát, ha ebben már javítva van hol tudom leellenőrizni, hova hozza létre esetleg a mappát?
-
pethYeti
addikt
Firefox 14-ben javítva lesz hogy a speed dial képei ne a cacheben tárolódjanak, hanem külön mappában? Jó lenne ha ramdiskre át lehetne megint pakolni a cache-t anélkül hogy csak akkor legyenek thumbnailek ha mentegetem a ramdisket.
-
Steelmanus
addikt
Proba kedveert feltettem a FireFox 14.0b12-candidates magyarnyevu valtozatat, hogy megnezzem mikent viselkedik a Adobe.Flash.Player-11.3.300.265 bekapcsolt Protected moddal, a helyzet valtozatlan ugyanugy elveszi a fokuszt a lapro amin video is van, vagyis meg mindig nem jo.
Viszont itt mar a Beallitas menu magyarnyelvu a Google kereso oldalon.
-
Steelmanus
addikt
-
scope2007
addikt
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
btw: Ha ez nincs benne az első HSZ-ben, szerintem nyugodtan bele lehetne rakni.
(egyelőre legalábbis) -
Steelmanus
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
Gondolom a legfrissebb Flash-t hasznalod nalam is elvesztette a fokuszt, a megoldas a Flash Protected mod letiltasa. Probald ki, itt mar leirtam hogy hol kell modositani a a flash mmf.cfg fajljat.
-
kjani18
őstag
Évek óta Firefoxot használok és Real Playert. Utóbbit csak azért, mert gyakorlatilag bármilyen video lejátszása közben ha rá teszem a nyilat megjelenik egy kicsi ablak, amire kattintva letölti a teljes videót bárhonnan.
Most újraraktam az egész rendszert és ez a funkció nem müxik. Ha valaki ért hozzá segítsen légyszi! -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
mármint a Windows hálózati kapcsolatoknál? azt sose állítgattam, de megnéztem automatikusra van állítva. nem gondolnám hogy ezzel lenne a gond, csak 2-3 hete csinálja, a Windows és a net kapcsolat régebb óta ugyanúgy van, ráadásul XP-n és 7-esen (két külön gépen) is jelentkezik FF13-nál. Chrome-nál meg nem. egyikben sem állítottam proxy-kat se.
-
törölt tag
Ismét frissült a Flash Player 11.3.300.265
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dobostorta
üzenetére
Nem kapja meg.
-
dobostorta
tag
Háj!
A kérdésem nem tartozik szorosan a topichoz, de ide illik a legjobban:
tehát, ha megvan nyitva egy honlap és ekkor a könyvjelzők közül megnyitok egy másik honlapot, akkor ez a másik honlap megkapja, h melyik honlapról mentem oda, vagy kap bármi más infot arról a honlapról ahonnan odamentem? mert azt tudom, h ha egy honlapon van egy link és azt megnyitom, akkor megkapja ezt az infot....
-
DS39
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
köszi a listát, azóta már kipróbáltam az újraindítást letiltott kiegészítőkkel, és úgy is jelentkezett, szóval a kiegészítők miatti hiba kizárva. remélhetőleg a következő Fox frissítés megoldja.
google-ztam a hibakódra, állítólag az 502-es vmi szerver hiba, ami bejelentkezésnél jelentkezik sokaknak, nekem viszont csak így menet közben. de ha szerver hiba lenne, a Chrome-mal is ezt kéne jelezze.
-
DS39
nagyúr
-
utgyuru
aktív tag
Erre valaki?
-
DS39
nagyúr
Mostanában nekem a gmail webes felülete, ha lépegetek a menüpontokon (beérkezett, elküldött, kuka...) felül egy sárga sávban ilyen hibaüzenetet dobál:
A rendszer hibába ütközött (#502) - aztán pár mp után továbblép/vált menüpontot, de elég zavaró.ill. ha feltöltök egy fájlt egy levélhez, akkor van hogy ott is hibát ír, és csak többszöri "újra" gombra kattintással csinálja meg, de van hogy egyből sikerül.
először azt gondoltam csak átmeneti hiba a gmail-nél, aztán mivel nem javult meg, kipróbáltam Google Chrome-mal, ott nem csinálja (legalább a saját böngészőjükkel kompatibilis).
Találkoztatok ilyenekkel Firefox alatt?
-
-
scope2007
addikt
üdv! gondoltam beteszem ide is.
[főleg ismerősöknek csináltam [azért van lépésről lépésre], így mindig csak linkelnem kell nekik
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Warhammer 40.000
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet kipróbálom a Chrome-t azt maradok azon, ha az használható..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KAMI911